Ivana Andrlová wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Ivana Andrlová - Birth Chart

Gender:
Female
Birth:
*1960
Country:
Age:
59 years
Occupation:
actress

Ivana Andrlová - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
Year 1960 (?)
House system:
no system (?)
(Ivana Andrlová 2019, 2020 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2020
Ivana Andrlová
Date of Birth Year *1960
(actress, instagram)

Ivana Andrlová - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2016) - Posledný víkend
(2016) - Tajemství pouze služební
(2016) - Drazí sousedé (TV series)
(2015) - Všechny moje lásky (TV series)
(2015) - Přístav (TV series)
(2014) - Stopy života - Zlatá mládež
(2014) - Stopy života - Poslední sbormistr
(2014) - Stopy života - O život
(2014) - Stopy života - Na plný úvazek
(2014) - Stopy života - Až na věky
(2014) - Stopy života - Ašský chlapec
(2013) - Sejdeme se na Cibulce
(2013) - Kurňa, co to je?
(2013) - Galashow 60
(2013) - Barrandovský Silvestr
(2013) - Stopy života - Dívčí sen
(2013) - Sanitka 2 (TV series)
(2013) - Two Hundred Pounds of Love
(2010) - VIP zprávy
(2010) - Prostřeno!
(2010) - Kde bydlely princezny
(2009) - Vyprávěj (TV series)
(2007) - Dobrá rada nad zlato
(2007) - Trapasy (TV series)
(2006) - Párty s kuchařem
(2006) - Škodná
(2005) - Vypadáš skvěle!
(2005) - Všechnopárty
(2005) - O češtině
(2005) - Ordinace v růžové zahradě (TV series)
(2004) - Kinobazar
(2001) - Zázračné meče
(2000) - Pod pokličkou
(2000) - Pra pra pra (TV series)
(1999) - Čtveráci
(1999) - Banánové rybičky
(1999) - Veselé vánoční hody
(1998) - Sama doma
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1997) - Úsměvy
(1997) - Bakaláři 1997
(1997) - Milenka dvou pánů
(1996) - To je fór
(1995) - Omyl děda Vševěda
(1994) - Marie Růžička
(1993) - Dobré ráno
(1993) - Činčin
(1992) - The Necklace (TV series)
(1991) - Holky, kluci, komici
(1991) - Víla z jeskyně zla
(1991) - Kučírek versus Kučírek
(1990) - Pernikářka a větrný mládenec
(1988) - Přejděte na druhou stranu (TV series)
(1988) - O zrzavé Andule
(1988) - Malé dějiny jedné rodiny (TV series)
(1988) - Kverulantka
(1988) - Chlapci a chlapi (TV series)
(1987) - Už komedianti jedou
(1987) - Polom v bezvětří (TV series)
(1987) - Drahá tetičko
(1987) - Ať přiletí čáp, královno!
(1986) - Vánoční Růženka
(1986) - Sardinky aneb Život jedné rodinky
(1986) - Případ Kolman
(1986) - Prstýnek bez kamínku
(1986) - Mladé víno
(1986) - Co takhle svatba, princi?
(1985) - Slavné historky zbojnické (TV series)
(1985) - Pusu, pusu, pusu!
(1985) - O chytrém Honzovi aneb Jak se Honza stal králem
(1985) - Lucie a Marta
(1985) - A co ten ruksak, králi?
(1984) - Tři princezny tanečnice
(1984) - The Ambulance (TV series)
(1984) - Chytrá princezna
(1984) - Bambinot (TV series)
(1983) - The Flying Cestmír (TV series)
(1983) - Lešanské jesličky
(1983) - Kouřová clona
(1982) - Zelená vlna
(1982) - Za humny je drak
(1982) - Vítr v kapse
(1982) - Plášť Marie Terezie
(1982) - Hlavní výhra
(1982) - Dobrá Voda (TV series)
(1981) - Výlety
(1981) - Zuzana je naše
(1981) - Zralé víno
(1981) - Gosti iz galaksije
(1981) - Mezičas
(1981) - Burácení s burácem
(1980) - Než se zvedne opona
(1980) - Příliš mladí na lásku
(1980) - Princové jsou na draka
(1980) - Mít tak holku na hlídání
(1980) - Dopis psaný španělsky
(1979) - Dnes v jednom domě (TV series)
(1979) - Arabela (TV series)
(1978) - Sólo pro starou dámu
(1978) - Princ a Večernice
(1978) - Otec nebo bratr
(1978) - Miluji Tě
(1976) - Podnájemníci
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV series)

Ivana Andrlová, Birth Chart Horoscopes & Signs - Scorpio

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Scorpio

Sun in Scorpio
5°04’

Sun Sign - Zodiac Sign
People born under the sign of Scorpio can think very clearly, they have a good judgement and can assess situations very well. They also have a good memory and a very creative mind, which is characterised by its originality.
MOON PHASE

First (Waxing) Quarter Moon

Change, Action, Seize the day, Expression, Growth
HOROSCOPES
Rat

Rat (Metal)

Chinese horoscope
Rat has charm, extraordinary aggression and belligerence. At first glance, appears to be calm, serene and cheerful, but appearances are deceiving. Behind all this lies a constant internal movement and deliberately cultivated aggressiveness.
Walnut

Walnut Tree

Celtic tree horoscope
People born under the rule of Walnut are just as hard and tough as the tree. They usually have great ambitions and can pursue their goals with persistence. They have a perfect sense for strategy, and thanks to their intelligence they can invent and implement plans that other people do not even dare to dream about. But they lack adaptability, and they make mistakes when they need to improvise.
NUMEROLOGY REPORT
9

Life Path - 9

Numerology - Life Path Number
These people are idealistic. They have an idealistic approach towards themselves and towards their surroundings. They will go on a journey that will help them gain experience and meet important people. They have a high level of mental energy and they are be able to handle all the difficulties and challenges.
28

Birthday 28th - Divergence

Numerology - Birthday Number
These people are independent and try to succeed. They are guided by their emotions and only then by reasoning. Romantic relationship and family ties are important. They have a sense of humour. They like to have everything under their control. They decide things for themselves.

Ivana Andrlová 2020 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Ivana Andrlová - actress

Ivana Andrlová was born Year *1960 in Czech City
Ivana Andrlová at:
Wikipedia.orgIvana Andrlová full biography - Wikipedia
Famous people born on
September 21st
(Today)
Spojené státy Bill Murray
(*1950) actor, scriptwriter
Spojené státy Stephen King
(*1947) author of horror, supernatural fiction, suspense, science fiction, and fantasy
Kanada Leonard Cohen
(*1934) composer, guitarist, singer, writer, actor, poet
Spojené státy Ethan Coen
(*1957) director, scriptwriter
Velká Británie H. G. Wells
(*1866) writer
Ivana Andrlová
Planet positions:
SunSun
Scorpio
5°04’
 
MoonMoon
Aquarius
(?)
 
MercuryMercury
Scorpio
23°57’
R
VenusVenus
Sagittarius
8°16’
 
MarsMars
Cancer
15°17’
 
JupiterJupiter
Capricorn
0°24’
 
SaturnSaturn
Capricorn
13°16’
 
UranusUranus
Leo
25°17’
 
NeptuneNeptune
Scorpio
8°43’
 
PlutoPluto
Virgo
7°40’
 
NodeNode (M)
Virgo
12°45’
R
LilithLilith (M)
Cancer
19°23’
 
ChironChiron
Aquarius
27°27’
R
Elements:
2xFireFire
4xEarthEarth
2xAirAir
5xWaterWater
Famous people born on
September 22nd
(Tomorrow)
Ukrajina Paul Muni
(*1895) actor
Austrálie Nick Cave
(*1957) composer, singer, writer, actor
Velká Británie Rosamunde Pilcher
(*1924) writer
Itálie Andrea Bocelli
(*1958) singer
Velká Británie Michael Faraday
(*1791) physicist, chemist
Famous people who passed away on September 21st
Dánsko King Haakon VII
(*1872 - 1957) King of Norway
Velká Británie Walter Scott
(*1771 - 1832) poet, novelist
Polsko Arthur Schopenhauer
(*1788 - 1860) philosopher
Spojené státy Florence Griffith Joyner
(*1959 - 1998) athlete, sprinter
Francie Liliane Bettencourt
(*1922 - 2017) businesswoman

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2020
Moon calendar
Moon in Scorpio Scorpio
Show calendar »