Ivana Chýlková wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Ivana Chýlková - Birth Chart

Gender:
Female
Birth:
*1963
Country:
Age:
55 years
Occupation:
actress

Ivana Chýlková - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
Year 1963 (?)
House system:
no system (?)
(Ivana Chýlková 2018, 2019 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2019
Ivana Chýlková
Date of Birth Year *1963
(actress, instagram)

Ivana Chýlková - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2016) - Tvoje tvář má známý hlas (TV pořad)
(2016) - Heda Gablerová
(2016) - Milada
(2015) - Barbora Poláková: Nafrněná (music video)
(2015) - Pomáhej s humorem – Konto Bariéry
(2015) - Tajemství Jana Přeučila
(2015) - Podivné odpoledne dr. Zvonka Burkeho
(2015) - Little From The Fish Shop
(2015) - Laputa
(2014) - Kancelář Blaník
(2014) - Magický Činoherní klub (TV series)
(2014) - Uni
(2014) - Three Brothers
(2014) - Neviditelní (TV series)
(2014) - Divoké kone (TV series)
(2014) - Dědictví 2
(2013) - František Segrado & Glanc: Vláda dušiček (music video)
(2013) - 60 pečetí
(2013) - Český slavík Mattoni 2013
(2013) - Ceny české filmové kritiky 2012
(2013) - The Blacksmith from Woodham
(2013) - Sukničkáři
(2013) - Co v detektivce nebylo
(2012) - Živě na jedničce
(2012) - Stín smrtihlava
(2012) - Nejlepší Bakaláři (TV series)
(2011) - Venušánkovy příběhy ze Země děda Praděda (TV series)
(2011) - Perfect Days - I ženy mají své dny
(2011) - O mé rodině a jiných mrtvolách (TV series)
(2010) - Český slavík Mattoni 2010
(2009) - Lonely Hearts Club
(2008) - TOP STAR magazín
(2008) - Vlna
(2008) - Taková normální rodinka
(2008) - Private Traps (TV series)
(2008) - Kriminálka Anděl (TV series)
(2008) - BrainStorm
(2007) - Začarovaná láska
(2007) - V hlavní roli
(2007) - O život
(2007) - Gympl
(2007) - Galileo
(2007) - Cesta do Vídně a zpátky
(2006) - Čétéčko
(2006) - 13. komnata Jiřího Krytináře
(2006) - Místo v životě (TV series)
(2005) - TýTý 2004
(2005) - 13. komnata Evy Holubové
(2005) - 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV series)
(2005) - Skřítek
(2005) - On je žena! (TV series)
(2005) - Oběti: Hadí tanec
(2005) - Maska a tvář
(2005) - Jasnovidec
(2004) - Uvolněte se, prosím
(2004) - Josef a Ly (TV series)
(2004) - Hop nebo trop (TV series)
(2003) - Jak je důležité míti Filípka
(2003) - Faithless Games
(2002) - Musím tě svést
(2002) - Archa pro Vojtu
(2001) - Das sündige Mädchen
(2001) - Experiment
(2001) - Černí andělé (TV series)
(2000) - Film o filmu: Oběti a vrazi
(2000) - Přízraky mezi námi (TV series)
(2000) - Erotic Tales: Powers
(2000) - Oběti a vrazi
(2000) - Der Bär ist los
(2000) - Hodina pravdy
(1999) - Ze života pubescentky
(1999) - Prague Stories
(1999) - MDŽ
(1998) - Dvaadvacítka
(1998) - Film o filmu: Čas dluhů
(1998) - Stín
(1998) - Die Seekönigin
(1998) - Intuice
(1998) - Hvězda života
(1998) - Čas dluhů
(1997) - Silvestrovský koncert Jiřího Korna
(1997) - Bakaláři 1997
(1997) - Stůj, nebo se netrefím!
(1997) - Polobotky
(1997) - O spanilé Jašince
(1997) - Králův šašek
(1995) - Život na zámku (TV series)
(1995) - Z hříček o královnách: Dva pokoje ve Versailles (útržek francouzský)
(1995) - Trio
(1995) - Revenge
(1995) - Když se slunci nedaří (TV series)
(1994) - Vášnivý polibek
(1994) - O zvířatech a lidech (TV series)
(1994) - Díky za každé nové ráno
(1993) - Sedmero krkavců
(1993) - Kanárská spojka
(1993) - Hostina
(1992) - Váhy
(1992) - Přítelkyně z domu smutku (TV series)
(1992) - Charity Benefit
(1992) - The Inheritance or Fuckoffguysgoodday
(1991) - Usmívat se, prosím
(1991) - Princezna Duše
(1991) - Largo desolato
(1991) - Co teď a co potom: Dno
(1991) - Co teď a co potom? (TV series)
(1990) - In the Light of the King's Love
(1990) - Tvrdý chleba
(1990) - Tichá bolest
(1990) - Ta naše písnička česká II
(1990) - Rama Dama
(1990) - O babě hladové
(1990) - Král kolonád
(1990) - Houpačka
(1989) - Zvířata ve městě
(1989) - Něžný barbar
(1989) - Dokonalý muž, dokonalá žena aneb Návštěva mladé dámy
(1989) - Divoká svině
(1989) - Time of the Servants
(1988) - Tichý společník
(1988) - Štek
(1988) - Oslovská léta
(1988) - Někdo schází u stolu
(1988) - Někdo musí z kola ven
(1988) - Druhý dech (TV series)
(1987) - Večerní svítání
(1987) - The Reckless Fellows
(1986) - Povídka s dobrým koncem
(1986) - Papilio
(1986) - Můj hříšný muž
(1986) - Krajina s nábytkem
(1986) - Černá punčocha
(1986) - Bylo nás šest (TV series)
(1986) - Bloudění orientačního běžce
(1985) - Iná láska
(1985) - Dobré světlo
(1984) - ABECEDA
(1983) - Samorost
(1983) - Katapult
(1983) - The Very Late Afternoon of a Faun
(1980) - Výtečníci
Ivana Chýlková - Family and Partner relationships
Family:
(*1998) Jáchym Kraus - son
Other partner relationships:
(*1962) Karel Roden - partner
(*1953) Jan Kraus - partner

Ivana Chýlková, Birth Chart Horoscopes & Signs - Libra

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Libra

Sun in Libra
3°39’

Sun Sign - Zodiac Sign
Perhaps to make their sign happy, people born under the sign of Libra are usually prudent, balanced and harmonious. In any case, they think before they do something. It is possible to find hot-headed individuals among Libras, but they are very rare exceptions.
MOON PHASE

First (Waxing) Quarter Moon

Change, Action, Seize the day, Expression, Growth
HOROSCOPES
Rabbit

Rabbit (Water)

Chinese horoscope
The Rabbit is usually cautious, sensible and reserved. People born in the Year of the Rabbit want to live in peace and comfort and protect their peaceful life. The Rabbits are extremely gentle creatures - they symbolize charm and kindness. Rabbits exhibit good manners and enjoy beauty.
Hazel

Hazel Tree

Celtic tree horoscope
They are quiet, discreet, they never draw attention on them, they do not raise their voice and very often you do not notice when they are around. Nevertheless, the saying "Still waters run deep" describes them well.
NUMEROLOGY REPORT
1

Life Path - 1

Numerology - Life Path Number
These people like to be leaders. They have courage and inspiration, and they are active and creative. They give priority to individual success and have the ability to use their initiative and determination to succeed. They should devote more time to other people. It is good to praise them.
27

Birthday 27th - Dutifulness

Numerology - Birthday Number
These people are sensitive, emotional and intuitive. They are honest, pragmatic and conservative. They are not subject to new trends. They avoid shallow relationships. Romantic relationship is very important for them. They are enterprising.

Ivana Chýlková 2019 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Ivana Chýlková - actress

Ivana Chýlková was born Year *1963 in Czech City
Ivana Chýlková at:
Wikipedia.orgIvana Chýlková full biography - Wikipedia
Famous people born on
June 19th
(Today)
Spojené státy Kathleen Turner
(*1954) actress
Česká republika Václav Klaus
(*1941) economist, politician, president of the Czech Republic
Černá Hora Radovan Karadzic
(*1945) politician, convicted war criminal, poet, psychiatrist
Brazílie Zózimo
(*1932) soccer player
Francie André Glucksmann
(*1937) philosopher
Ivana Chýlková
Planet positions:
SunSun
Libra
3°39’
 
MoonMoon
Capricorn
(?)
 
MercuryMercury
Virgo
20°49’
R
VenusVenus
Libra
11°19’
 
MarsMars
Scorpio
10°12’
 
JupiterJupiter
Aries
15°53’
R
SaturnSaturn
Aquarius
16°55’
R
UranusUranus
Virgo
7°25’
 
NeptuneNeptune
Scorpio
13°55’
 
PlutoPluto
Virgo
12°40’
 
NodeNode (M)
Cancer
16°24’
R
LilithLilith (M)
Scorpio
17°54’
 
ChironChiron
Pisces
11°32’
R
Elements:
1xFireFire
5xEarthEarth
4xAirAir
3xWaterWater
Famous people born on
June 20th
(Tomorrow)
Spojené státy Nicole Kidman
(*1967) actress, singer
Spojené státy John Goodman
(*1952) actor
Spojené státy Martin Landau
(*1928) actor
Austrálie Errol Flynn
(*1909) actor
Německo Jacques Offenbach
(*1819) composer
Famous people who passed away on June 19th
Francie Coluche
(*1944 - 1986) actor
Spojené státy James Bryan
(*1926 - 1960) car racer
Německo Götz George
(*1938 - 2016) actor
Velká Británie Brandon Thomas
(*1848 - 1914) scriptwriter
Velká Británie J. M. Barrie
(*1860 - 1937) writer, scriptwriter, journalist

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2019
Moon calendar
Moon in Capricorn Capricorn
Show calendar »