Iveta Bartošová wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Iveta Bartošová - Birth Chart

Gender:
Female
Date of Birth:
Birth place:
Čeladná
Country:
Age:
† 48 years
Occupation:
actress, singer

Iveta Bartošová - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
8 April 1966 - uknown time (?)
House system:
no system
(Iveta Bartošová 2019, 2020 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2020
Iveta Bartošová
Date of Birth Apr 8, 1966
(actress, singer, instagram)

Iveta Bartošová - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2014) - Iveta Bartošová: Chci s tebou vzlétnout (music video)
(2014) - PRÁSK! Speciál
(2014) - Dělníci bulváru
(2013) - Vánoce s Ivetou 2013
(2013) - Krampoloviny
(2013) - Barrandovský Silvestr
(2012) - Iveta Bartošová: Noc je království (music video)
(2012) - Iveta Bartošová: Není cesty zpátky (music video)
(2012) - Iveta živě
(2012) - Iveta
(2012) - Pravdivý příběh Ivety B.
(2012) - Poslední výkřik
(2011) - Ivera Bartošová: Hranaři (music video)
(2011) - Pološero
(2011) - Česko Slovenská SuperStar
(2010) - Iveta Bartošová: Děkuju vám andělové (music video)
(2010) - VIP zprávy
(2010) - Čápi s mákem
(2010) - Adela show
(2009) - Iveta Bartošová: Děti ráje (music video)
(2009) - Karel Gott 70
(2008) - Hitparáda 80. let (music video)
(2008) - TOP STAR magazín
(2008) - Skvelý deň
(2008) - One Man Show
(2008) - Mr. GS
(2008) - Modré z neba
(2008) - Český slavík Mattoni 2008
(2008) - Café X
(2008) - Strom naděje a splněných přání
(2008) - Po stopách hvězd (TV series)
(2008) - Iveta Bartošová: Jsem zpátky Live
(2007) - Hádej, kdo jsem!
(2006) - Žito
(2006) - Let's Dance
(2005) - Všechnopárty
(2005) - Pípšoubazar
(2005) - Nova sobě
(2005) - Inbox
(2005) - Hvězdy letí do století
(2005) - Ať žije Valentýn!
(2005) - Holka od Červený řeky
(2004) - 10 let s vámi
(2004) - Uvolněte se, prosím
(2004) - Anjeli strážni
(2004) - Karel Svoboda 65
(2004) - Redakce (TV series)
(2003) - Iveta Bartošová: Nebe to ví (music video)
(2003) - Iveta Bartošová: Jseš můj den (music video)
(2003) - Střelnice
(2003) - Silvestrovské taneční hodiny
(2003) - Mléčná dráha
(2002) - Iveta Bartošová: Víš, lásko (music video)
(2002) - Všichni zlatí slavíci
(2002) - Silvestr 2002
(2002) - Jsou hvězdy, které nehasnou
(2001) - Iveta Bartošová: Můj Monte Cristo (music video)
(2001) - Vabank
(2001) - Šestnáct růží pro Gotta
(2001) - SILVESTR 2001
(2001) - Kocourkova dvanáctka
(2001) - Hvězda k hvězdě sedá
(2001) - Dobroty
(2001) - Český slavík - Mattoni 2001
(2001) - Bylo nebylo v Silvestru 2001
(2001) - Věrní abonenti
(2000) - Ivera Bartošová: Proč nejsi tam kde já (music video)
(2000) - Největší české hity 20. století
(2000) - Lucie na bílo
(2000) - Hogo Fogo
(2000) - HIT STOLETÍ
(2000) - GO - GO šou
(2000) - Deníček Ivety B.
(2000) - Český slavík - Mattoni 2000
(1999) - Iveta Bartošová: Nad jezerem (music video)
(1999) - Iveta Bartošová: Bílý kámen (music video)
(1999) - Iveta Bartošová a Daniel Hůlka: Z pekla štěstí (music video)
(1999) - Zlatá mříž
(1999) - Skopičiny
(1999) - Silvestr ’99 aneb Paráda z Kavčích hor
(1999) - Silvestrovský koktejl 1999
(1999) - Pět let s vámi
(1999) - NASTUPUJE AMFORA
(1999) - Banánové rybičky
(1999) - Vánoce Daniela Hůlky
(1999) - Martin Babjak a hostia
(1998) - Iveta Bartošová: Tři oříšky (music video)
(1998) - Iveta Bartošová: Nekonečná (music video)
(1998) - Iveta Bartošová a Karel Gott: Mé přání (music video)
(1998) - Rozjezdy pro hvězdy
(1998) - Prima jízda
(1998) - Prásk
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - DO-RE-MI
(1997) - Iveta Bartošová a Daniel Hůlka: Vím, že jsi se mnou (music video)
(1997) - Silvestrovský koncert Jiřího Korna
(1997) - Silvestrovské sny Jiřiny Bohdalové
(1997) - Rande
(1997) - Novoty
(1997) - Maxirisk
(1997) - Český slavík '97
(1996) - Iveta Bartošová: Můžeš lhát (music video)
(1996) - Žofín, ostrov vzpomínek a snů (TV series)
(1995) - Tak neváhej a toč – speciál!
(1995) - Horoskopičiny
(1994) - Iveta Bartošová: Všechno bude O. K. (music video)
(1994) - Iveta Bartošová: Ú - la - la (Beautiful you) (music video)
(1994) - Snídaně s Novou
(1994) - Klub marmeláda
(1994) - Eso
(1994) - Český bodyguard
(1993) - Iveta Bartošová: Smím dál I. (music video)
(1993) - Iveta Bartošová: Já se vrátím (music video)
(1993) - Pohádkový svět Karla Gotta
(1993) - Když nemůžu spát
(1993) - The Vampire Wedding
(1992) - Iveta Bartošová: Václavák (music video)
(1992) - Iveta Bartošová: Půlnoční smíření (music video)
(1992) - Iveta Bartošová: O lásce (Láska má je zákon) (music video)
(1992) - Iveta Bartošová: O lásce (music video)
(1992) - V Praze bejvávalo blaze
(1992) - Šance
(1992) - New Hyperion or Liberty, Equality, Brotherhood
(1990) - Šaráda
(1989) - Iveta Bartošová: V záři reflektorů (music video)
(1989) - Iveta Bartošová: P. S. (music video)
(1989) - Iveta Bartošová: Portrét (music video)
(1989) - Iveta Bartošová a Karel Gott: Nesmí se stát (music video)
(1989) - Karel Gott v Lucerně
(1988) - Iveta Bartošová: Útoč láskou (music video)
(1988) - Iveta Bartošová: Rozvíjej se poupátko (music video)
(1988) - Iveta Bartošová: Když láska schází (music video)
(1988) - Iveta Bartošová: Blízko nás (music video)
(1988) - Silvestr 1988 aneb Jak jsme to neviděli
(1988) - Láska na inzerát
(1988) - Jenom sen
(1988) - F.T. na cestách
(1988) - F.T.
(1987) - Iveta Bartošová: Víš, lásko (music video)
(1987) - Iveta Bartošová: Tichá píseň (music video)
(1987) - Iveta Bartošová: Tak pojď (music video)
(1987) - Iveta Bartošová: Nic nového pod sluncem (music video)
(1987) - Iveta Bartošová: Málo mě zná (music video)
(1987) - Vůně jehličí
(1987) - Vega
(1987) - Klip klap
(1987) - Jedeme dál
(1987) - Dnes večer z Ostravy
(1986) - Iveta Bartošová: Radovánky (music video)
(1986) - Iveta Bartošová: Léto (music video)
(1986) - Iveta Bartošová: Jen já a motýl (music video)
(1986) - Iveta Bartošová: Hej, pane diskžokej (music video)
(1986) - Iveta Bartošová: Báječní kluci na nablýskaných strojích (music video)
(1986) - Iveta Bartošová a Michal David: To je naše věc (music video)
(1986) - Iveta Bartošová a Michal David: Konto štěstí (music video)
(1986) - Plaváček
(1985) - Iveta Bartošová a Petr Sepéši: Věčné půjčování (music video)
(1985) - Iveta Bartošová a Petr Sepéši: Medové dny (music video)
(1985) - Iveta Bartošová a Petr Sepéši: Málo si mě všímáš (music video)
(1984) - Iveta Bartošová a Petr Sepéši: My to zvládnem (music video)
(1984) - Iveta Bartošová a Petr Sepéši: Den je krásný (music video)
(1984) - Magion
(1984) - Dva z jednoho města
(1983) - Iveta Bartošová a Petr Sepéši: Knoflíky lásky (music video)
(1983) - Iveta Bartošová a Petr Sepéši: Červenám (music video)
(1983) - Triangel
(1982) - Možná přijde i kouzelník
(1980) - Studio Kamarád
(1976) - Písničky z obrazovky
(1970) - Televarieté
Iveta Bartošová - Family and Partner relationships
Family:
(*1958) Josef Rychtář - husband
(*1964) Jiří Pomeje - husband
(*1996) Artur Štaidl - son
Other partner relationships:
(*1945) Ladislav Štaidl
(*1960) Petr Sepéši
Iveta Bartošová 2020 - Astrological Charts, Astrology Online

Iveta Bartošová, Birth Chart Horoscopes & Signs - Aries

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Aries

Sun in Aries
18°11’

Sun Sign - Zodiac Sign
The ruler of Aries is the planet Mars, which symbolises energy, health, fighting spirit and leadership skills. People born under this sign are courageous and decisive in most situations in life.
MOON PHASE

Full Moon

Culmination, Fulfillment, Illumination, Realization, Experience
HOROSCOPES
Horse

Horse (Fire)

Chinese horoscope
Horse has good taste, and overall is very versatile. People born in the Year of the Horse love grand shows, concerts, social and sports events. As on the horse race, so in life they easily conquer most of the barriers or skillfully and stealthily bypass those. The Horses are irresistible and easily gain followers and admirers.
Rowan

Rowan Tree

Celtic tree horoscope
People born under the rule of the Rowan are usually gentle and subtle, or at least they give us this impression. These people have a gentle and fragile appearance, but inside they are strong and determined people who can defend themselves against anything bad that await them. Rowan people have a good taste and they are often blessed with artistic talents. They give us the impression of closed people who do not like to be the centre of attention and who try to avoid big social events.
NUMEROLOGY REPORT
7

Life Path - 7

Numerology - Life Path Number
These people prefer mental work. They want to realise their potential and work hard in order to improve themselves. They need friendship in their life.
8

Birthday 8th - Balance

Numerology - Birthday Number
These people are full of energy. They have leadership inclinations. They are intelligent, quick-witted and enterprising. They have good imagination. They are hardworking and determined.

Iveta Bartošová 2020 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Iveta Bartošová - actress, singer

Iveta Bartošová was born on April 8, 1966 in Čeladná
Iveta Bartošová at:
Wikipedia.orgIveta Bartošová full biography - Wikipedia
Famous people born on
October 25th
(Today)
Francie Annie Girardot
(*1931) actress
Spojené státy Katy Perry
(*1984) singer
Španělsko Pablo Picasso
(*1881) painter, sculptor, printmaker, ceramicist
Spojené státy Ciara
(*1985) actress, singer
Francie Georges Bizet
(*1838) composer
Iveta Bartošová
Planet positions:
SunSun
Aries
18°11’
 
MoonMoon
Scorpio
(?)
 
MercuryMercury
Pisces
23°33’
 
VenusVenus
Pisces
1°48’
 
MarsMars
Aries
22°57’
 
JupiterJupiter
Gemini
25°23’
 
SaturnSaturn
Pisces
23°19’
 
UranusUranus
Virgo
16°19’
R
NeptuneNeptune
Scorpio
21°39’
R
PlutoPluto
Virgo
16°22’
R
NodeNode (M)
Taurus
27°29’
R
LilithLilith (M)
Pisces
0°45’
 
ChironChiron
Pisces
23°36’
 
Elements:
3xFireFire
3xEarthEarth
1xAirAir
6xWaterWater
Famous people born on
October 26th
(Tomorrow)
Velká Británie Bob Hoskins
(*1942) actor, director
Spojené státy Hillary Clinton
(*1947) senator of USA, candidate for the presidential post in the US
Francie Georges Danton
(*1759) politician, lawyer
Velká Británie Cary Elwes
(*1962) actor
Spojené státy Rita Wilson
(*1956) actress
Famous people who passed away on October 25th
Irsko Richard Harris
(*1930 - 2002) actor
Spojené státy Vincent Price
(*1911 - 1993) actor
Belgie Henry van de Velde
(*1863 - 1957) architect, painter
Velká Británie Jack Bruce
(*1943 - 2014) musician, singer
Jamajka Gregory Isaacs
(*1951 - 2010) composer, singer

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2020
Moon calendar
Moon in Aquarius Aquarius
Show calendar »