Jan Čenský wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Jan Čenský - Birth Chart

Gender:
Male
Birth:
*1961
Country:
Age:
59 years
Occupation:
actor, presenter, voice actor

Jan Čenský - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
Year 1961 (?)
House system:
no system (?)
(Jan Čenský 2019, 2020 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2020
Jan Čenský
Date of Birth - Year *1961
(actor, presenter, voice actor, instagram)

Jan Čenský - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2016) - Supermiss (TV pořad)
(2016) - Senior roku 2015 (TV pořad)
(2015) - Supermiss 2014
(2014) - (Vel)Mistr E
(2014) - Supermiss 2013
(2014) - Souboj národů
(2014) - Missis 2014
(2014) - Dědictví 2
(2014) - Bastardi (TV series)
(2013) - Sejdeme se na Cibulce
(2013) - Novotný za humny
(2013) - Mistr E
(2013) - Máme rádi Česko
(2013) - Kurňa, co to je?
(2012) - 18 je jen začátek
(2012) - Stín smrtihlava
(2012) - Bastardi 3
(2011) - Uchem jehly
(2011) - Barrandovský videostop
(2011) - Tajemství staré bambitky
(2010) - Show Jana Krause
(2010) - Ach, ty vraždy! (TV series)
(2009) - Zázraky přírody
(2009) - Devatero řemesel
(2008) - Tříkrálový koncert
(2008) - Strom naděje a splněných přání
(2008) - Kriminálka Anděl (TV series)
(2007) - O korunu krále Karla
(2006) - Žito
(2006) - Zlínský festivalový galavečer
(2006) - StarDance aneb když hvězdy tančí
(2006) - Příkopy (TV series)
(2005) - Všechnopárty
(2005) - Pípšoubazar
(2005) - 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV series)
(2005) - To nevymyslíš! (TV series)
(2005) - Ordinace v růžové zahradě (TV series)
(2004) - 10 let s vámi
(2004) - Pojišťovna štěstí (TV series)
(2003) - Volejte Novu
(2003) - Telebazar
(2003) - Pokračování příště (TV series)
(2001) - Tyjátr
(2001) - Dobroty
(2001) - Manželka Ronalda Sheldona
(2000) - Na palmě
(2000) - Miss tisíciletí
(2000) - Zvonící meče
(1999) - Zlatá mříž
(1999) - NASTUPUJE AMFORA
(1999) - Čtveráci
(1999) - Banánové rybičky
(1999) - Policajti z předměstí (TV series)
(1999) - Hříšní lidé města brněnského (TV series)
(1998) - Zlatíčka
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - DO-RE-MI
(1998) - Aj múdry schybí
(1998) - Zkřížené meče
(1997) - Úsměvy
(1997) - Novoty
(1997) - Hejbni kostrou
(1997) - Zdivočelá země (TV series)
(1997) - Zdivočelá země
(1997) - Pražský písničkář (TV series)
(1997) - Polední žár
(1997) - O spanilé Jašince
(1996) - Žofín, ostrov vzpomínek a snů (TV series)
(1996) - Boomerang
(1995) - Život na zámku (TV series)
(1995) - Sen o krásné panně
(1995) - Nováci (TV series)
(1995) - Jediná na světě
(1995) - Hříchy pro diváky detektivek (TV series)
(1994) - Snídaně s Novou
(1994) - Český bodyguard
(1994) - Caruso Show
(1994) - O zvířatech a lidech (TV series)
(1994) - Immortal Beloved
(1993) - O poklad Anežky české
(1993) - Anička s lískovými oříšky
(1992) - V Praze bejvávalo blaze
(1992) - Kufr
(1992) - The Torch (TV series)
(1990) - Slovíčka
(1990) - Zachýsek, zvaný Rumělka
(1990) - Sedum
(1990) - Bylinková princezna
(1989) - Putování po Blažených ostrovech
(1989) - Případ pro zvláštní skupinu (TV series)
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV series)
(1989) - Dlouhá míle (TV series)
(1989) - Člověk proti zkáze
(1988) - Slepá je noc
(1988) - Rodáci (TV series)
(1988) - Pražská 5
(1988) - O zrzavé Andule
(1988) - Někdo musí z kola ven
(1988) - Nanečisto
(1988) - Moudrý táta
(1988) - Malé dějiny jedné rodiny (TV series)
(1988) - Druhý dech (TV series)
(1987) - Zaslepení
(1987) - O nejchytřejší princezně
(1987) - Flotila
(1987) - Drahá tetičko
(1986) - Případ nevinné řeky
(1986) - Otázka cti
(1986) - O princezně, která ráčkovala
(1986) - Dva na koni, jeden na oslu
(1986) - Čtvrtá strana trojúhelníku
(1985) - Galasuperšou
(1984) - The Ambulance (TV series)
(1984) - Koloběžka první
(1984) - Jestřábí věž
(1983) - Tři mušketýři
(1983) - Jan Amos Comenius
(1983) - Princezny na trvalou
(1983) - Nota bene, Jan
(1983) - The Visitors (TV series)
(1982) - Zahrada dětí
(1982) - Tři spory: Spor herečky Kvapilové
(1982) - Ples na rozloučenou
(1982) - Když rozvod, tak rozvod
(1982) - Děkuju, pane profesore
(1982) - Čarbanice
(1982) - Babička se zbláznila
(1981) - Láska na druhý pohled
(1980) - Tak se ptám
(1980) - Příliš mladí na lásku
(1980) - Princové jsou na draka
(1980) - Jak namalovat ptáčka
(1980) - Dopis
(1979) - Zkoušky z dospělosti (TV series)
(1979) - Bílá kočička
(1978) - Mapa zámořských objevů

Jan Čenský, Birth Chart Horoscopes & Signs - Taurus

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Taurus

Sun in Taurus
10°52’

Sun Sign - Zodiac Sign
The sign of Taurus gives people who were born under it calm and patient nature, and a sense of appreciation for beautiful and pleasant things in life. People born under the sign of Taurus are often quite introverted and they like to keep their distance, even from their best friends.
MOON PHASE

Full Moon

Culmination, Fulfillment, Illumination, Realization, Experience
HOROSCOPES
Ox

Ox (Metal)

Chinese horoscope
People born in the Year of the Ox are silent, patient and calm. But their boorish behavior hides original thoughts and intelligence. They seem trustworthy and that is the main reason why they prosper. They are cautious and love work and solitude.
Poplar

Poplar Tree

Celtic tree horoscope
Person who was born under the rule of Poplar learns fast and understands quickly. Just like Poplars, people born during the time of their rule are direct and straightforward. They often have artistic talents and a sense for beauty.
NUMEROLOGY REPORT
5

Life Path - 5

Numerology - Life Path Number
These people need movement and change, and they like to travel. They search for freedom and adventure. They are open to new things and ideas. They have an inclination for leadership. They are ambitious but they are also very sensitive and avoid routine and boredom.
1

Birthday 1st - Independence

Numerology - Birthday Number
These people are independent and capable of deep love. They are able to make their own decisions. They are forgiving, respectable, accurate and honest. They are straightforward and can express themselves clearly. They like modern things and they introduce them with flexibility. They can think creatively and they use creativity to promote their objectives and to search for new possibilities. They are positive and smart.

Jan Čenský 2020 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Jan Čenský - actor, presenter, voice actor

Jan Čenský was born Year *1961 in Czech City
Jan Čenský at:
Wikipedia.orgJan Čenský full biography - Wikipedia
Famous people born on
September 26th
(Today)
Spojené státy Linda Hamilton
(*1956) actress
Spojené státy Jim Caviezel
(*1968) actor
Itálie Marcello Mastroianni
(*1924) actor
Spojené státy Serena Williams
(*1981) tennis player
Dánsko King Christian X
(*1870) King of Denmark
Jan Čenský
Planet positions:
SunSun
Taurus
10°52’
 
MoonMoon
Scorpio
(?)
 
MercuryMercury
Taurus
10°18’
 
VenusVenus
Aries
12°44’
R
MarsMars
Cancer
27°40’
 
JupiterJupiter
Aquarius
6°14’
 
SaturnSaturn
Capricorn
29°48’
 
UranusUranus
Leo
21°39’
 
NeptuneNeptune
Scorpio
9°55’
R
PlutoPluto
Virgo
5°35’
R
NodeNode (M)
Virgo
2°57’
R
LilithLilith (M)
Leo
9°58’
 
ChironChiron
Pisces
5°57’
 
Elements:
2xFireFire
6xEarthEarth
1xAirAir
4xWaterWater
Famous people born on
September 27th
(Tomorrow)
Spojené státy Gwyneth Paltrow
(*1972) actress, director, scriptwriter
Spojené státy Meat Loaf
(*1947) actor, singer
Německo Jean-Marc Barr
(*1960) actor
Velká Británie Irvine Welsh
(*1957) writer, screenwriter, author of Trainspotting
Kanada Avril Lavigne
(*1984) musician, singer
Famous people who passed away on September 26th
Spojené státy Paul Newman
(*1925 - 2008) actor, director, scriptwriter
Německo August Macke
(*1887 - 1914) German expressionist painter, member of the group Der Blaue Reiter
Spojené státy Bessie Smith
(*1894 - 1937) singer
Itálie Alberto Moravia
(*1907 - 1990) writer
Spojené státy Valerie Bettis
(*1919 - 1982) dancer

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2020
Moon calendar
Moon in Capricorn Capricorn
Show calendar »