Jan Cmíral Sr. wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Jan Cmíral Sr. - Birth Chart

Gender:
Male
Date of Birth:
Birth place:
Prague
Country:
Age:
† 76 years
Death:
Occupation:
actor

Jan Cmíral Sr. - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
13 July 1924 - uknown time (?)
House system:
no system
(Jan Cmíral Sr. 2019, 2020 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2020
Jan Cmíral Sr.
Date of Birth - Jul 13, 1924
(actor, instagram)

Jan Cmíral Sr. - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(1988) - Rodáci (TV series)
(1988) - Kdoví, kdy začne svítat
(1987) - O zatoulané princezně
(1987) - Figurky ze šmantů
(1986) - Monika a hříbě s hvězdičkou
(1986) - Gottwald (TV series)
(1984) - The Ambulance (TV series)
(1984) - Rozpuštěný a vypuštěný
(1984) - Poločas štěstí
(1984) - My všichni školou povinní (TV series)
(1983) - Sestřičky
(1983) - Propast
(1983) - Gmadlobt Ratili
(1983) - Oči pro pláč
(1982) - Příhody pana Příhody
(1982) - Malý pitaval z velkého města (TV series)
(1981) - Láska na druhý pohled
(1981) - Každému jeho nebe
(1981) - Like Rabbits
(1980) - Útěky domů
(1980) - Něco je ve vzduchu
(1980) - Krakonoš a lyžníci
(1980) - Co je doma, to se počítá, pánové...
(1979) - Trimata ot moreto
(1979) - Postavení mimo hru
(1979) - Plechová kavalérie (TV series)
(1979) - Pátek není svátek
(1979) - Modrá planeta
(1979) - Love between the Raindrops
(1979) - Koncert na konci léta
(1979) - Kdo přichází před půlnocí
(1979) - Julek
(1979) - Jak rodí chlap
(1979) - Hodinářova svatební cesta korálovým mořem
(1979) - Dnes v jednom domě (TV series)
(1979) - Causa Králík
(1979) - Arabela (TV series)
(1978) - Tajemství Ocelového města
(1978) - Stíhán a podezřelý
(1978) - Skandál v Gri - Gri baru
(1978) - Past na kachnu
(1978) - Kulový blesk
(1978) - Deváté srdce
(1978) - Brácha za všechny peníze
(1977) - Žena za pultem (TV series)
(1977) - Vítězný lid
(1977) - Tajemství proutěného košíku (TV series)
(1977) - Sázka na třináctku
(1977) - O moravské zemi
(1977) - Jak se točí Rozmarýny
(1977) - Hněv
(1976) - První housle
(1976) - Paleta lásky
(1976) - Náš dědek Josef
(1976) - Hodně štěstí!
(1975) - Vilém Rozkoč
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV series)
(1974) - Vrtkavý král
(1974) - Jak utopit Dr. Mráčka aneb Konec vodníků v Čechách
(1974) - Hvězda padá vzhůru
(1973) - Tři nevinní
(1973) - Láska
(1972) - Smrt si vybírá
(1972) - Pan Tau geht in auf Reisen
(1971) - Rozsudek (TV series)
(1970) - The Great Unknown
(1970) - „Pane, vy jste vdova!“
(1969) - Pan Tau (TV series)
(1969) - Aesop
(1968) - Zločin v šantánu
(1968) - The Incredibly Sad Princess
(1968) - The Marathon
(1968) - Farářův konec
(1968) - Honour and Glory
(1967) - Soukromá vichřice
(1967) - The End of Agent W4C
(1967) - A Game without Rules
(1967) - Four in a Circle
(1966) - Murder Czech Style
(1966) - Kdo chce zabít Jessii?
(1966) - Flám
(1966) - Doktor a běsi
(1965) - Ninety Degrees in the Shade
(1965) - Nikdo se nebude smát
(1964) - Courage for Every Day
(1963) - Icarus XB 1
(1963) - Bylo nás deset
(1961) - Malý Bobeš
(1960) - Páté oddělení
Jan Cmíral Sr. 2020 - Astrological Charts, Astrology Online

Jan Cmíral Sr., Birth Chart Horoscopes & Signs - Cancer

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Cancer

Sun in Cancer
20°46’

Sun Sign - Zodiac Sign
Cancer is ruled by the Moon, which gives people born under this sign great emotional sensitivity. They are thus often reserved and shy.
MOON PHASE

Waxing Gibbous

Consolidating gains, Expanding, Analyze, Prepare, Trust
HOROSCOPES
Rat

Rat (Wood)

Chinese horoscope
Rat has charm, extraordinary aggression and belligerence. At first glance, appears to be calm, serene and cheerful, but appearances are deceiving. Behind all this lies a constant internal movement and deliberately cultivated aggressiveness.
Fir

Fir Tree

Celtic tree horoscope
The Fir people are very hardworking and talented, endowed with cool beauty and dignity. They can do any job or solve any problem with their special originality, and most of their efforts will lead to a successful end.
NUMEROLOGY REPORT
9

Life Path - 9

Numerology - Life Path Number
These people are idealistic. They have an idealistic approach towards themselves and towards their surroundings. They will go on a journey that will help them gain experience and meet important people. They have a high level of mental energy and they are be able to handle all the difficulties and challenges.
13

Birthday 13th - Vulnerability

Numerology - Birthday Number
These people are independent and ambitious. They are loyal, open and responsible. They are faithful to their partner. They works hard to get material security.

Jan Cmíral Sr. 2020 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Jan Cmíral Sr. - actor

Jan Cmíral Sr. was born on July 13, 1924 in Prague
Jan Cmíral Sr. at:
Wikipedia.orgJan Cmíral Sr. full biography - Wikipedia
Famous people born on
September 26th
(Today)
Spojené státy Linda Hamilton
(*1956) actress
Spojené státy Jim Caviezel
(*1968) actor
Itálie Marcello Mastroianni
(*1924) actor
Spojené státy Serena Williams
(*1981) tennis player
Dánsko King Christian X
(*1870) King of Denmark
Jan Cmíral Sr.
Planet positions:
SunSun
Cancer
20°46’
 
MoonMoon
Sagittarius
(?)
 
MercuryMercury
Cancer
29°41’
 
VenusVenus
Cancer
2°54’
R
MarsMars
Pisces
4°31’
 
JupiterJupiter
Sagittarius
10°58’
R
SaturnSaturn
Libra
25°47’
 
UranusUranus
Pisces
21°23’
R
NeptuneNeptune
Leo
19°00’
 
PlutoPluto
Cancer
12°07’
 
NodeNode (M)
Leo
24°42’
R
LilithLilith (M)
Gemini
12°34’
 
ChironChiron
Aries
24°34’
 
Elements:
5xFireFire
0xEarthEarth
1xAirAir
7xWaterWater
Famous people born on
September 27th
(Tomorrow)
Spojené státy Gwyneth Paltrow
(*1972) actress, director, scriptwriter
Spojené státy Meat Loaf
(*1947) actor, singer
Německo Jean-Marc Barr
(*1960) actor
Velká Británie Irvine Welsh
(*1957) writer, screenwriter, author of Trainspotting
Kanada Avril Lavigne
(*1984) musician, singer
Famous people who passed away on September 26th
Spojené státy Paul Newman
(*1925 - 2008) actor, director, scriptwriter
Německo August Macke
(*1887 - 1914) German expressionist painter, member of the group Der Blaue Reiter
Spojené státy Bessie Smith
(*1894 - 1937) singer
Itálie Alberto Moravia
(*1907 - 1990) writer
Spojené státy Valerie Bettis
(*1919 - 1982) dancer

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2020
Moon calendar
Moon in Aquarius Aquarius
Show calendar »