Jan Hartl wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Jan Hartl - Birth Chart

Gender:
Male
Birth:
*1952
Country:
Age:
67 years
Occupation:
actor

Jan Hartl - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
Year 1952 (?)
House system:
no system (?)
(Jan Hartl 2018, 2019 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2019
Jan Hartl
Date of Birth - Year *1952
(actor, instagram)

Jan Hartl - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2014) - Clona (TV series)
(2013) - Radokova Trojská válka
(2013) - Něžné vlny
(2013) - Sukničkáři
(2012) - Film o filmu - Okresní přebor: Poslední zápas Pepika Hnátka
(2012) - Vánoční hvězda
(2012) - Okresní přebor - Poslední zápas Pepika Hnátka
(2011) - Der blaue Tiger
(2011) - Čapkovy kapsy (TV series)
(2009) - Občan Havel přikuluje
(2009) - Film o seriálu Poste restante
(2009) - An Earthy Paradise for the Eyes
(2009) - Poste restante (TV series)
(2006) - Příkopy (TV series)
(2006) - Naši furianti
(2006) - Nadměrné maličkosti: Učitelky s praxí
(2005) - 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV series)
(2005) - Dobrá čtvrť (TV series)
(2004) - In Search of Janácek
(2003) - Strážce duší (TV series)
(2002) - Příběhy slavných: Dobře namíchaný Jiří Adamíra
(2002) - Zvon Lukáš
(2000) - Little Otik
(2000) - Double Role
(1999) - Hotel Herbich (TV series)
(1998) - Motel Anathema (TV series)
(1998) - Flóra
(1998) - Dvě washingtonská ohlédnutí
(1997) - Úsměvy
(1997) - Bakaláři 1997
(1997) - Zdivočelá země
(1997) - Ukradený automobil
(1997) - O perlové panně
(1997) - Dobrodružství pod postelí
(1997) - Četnické humoresky (TV series)
(1996) - Nejsem líná, jsem chudokrevná
(1996) - Manželská tonutí (TV series)
(1996) - Konto separato
(1995) - Život na zámku (TV series)
(1995) - Omyl děda Vševěda
(1995) - Muž v pozadí (TV series)
(1995) - Když se slunci nedaří (TV series)
(1995) - Hříchy pro diváky detektivek (TV series)
(1995) - Golet v údolí
(1995) - Broučci (TV series)
(1994) - O zvířatech a lidech (TV series)
(1993) - O poklad Anežky české
(1992) - Uctivá poklona, pane Kohn (TV series)
(1992) - Přítelkyně z domu smutku (TV series)
(1992) - Hříchy pro pátera Knoxe (TV series)
(1992) - Ecce Constantia
(1991) - Panenka s porcelánovou hlavičkou
(1991) - Co teď a co potom: Dno
(1991) - Co teď a co potom? (TV series)
(1990) - Ta naše písnička česká II
(1990) - Milostivé léto
(1989) - Případ pro zvláštní skupinu (TV series)
(1989) - Pane králi, jdeme z dáli
(1989) - Konec starých časů
(1989) - Foukaliště
(1989) - Dva lidi v ZOO
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV series)
(1989) - Barnabáš a Tobiáš aneb cestovní kancelář Krasohled
(1988) - Stupne poražených
(1988) - Rausch der Verwandlung (TV series)
(1988) - Proces s vrahy Martynové
(1988) - Píšťaličko, otloukej se
(1988) - Moudrá sova
(1988) - Merlin aneb Pustá zem
(1988) - Kalhoty od krejčího ze Lhoty
(1988) - Jen ty a já
(1987) - Zatmění všech sluncí
(1987) - Vltavská víla
(1987) - Ať přiletí čáp, královno!
(1987) - Anděl svádí ďábla
(1986) - Velká filmová loupež
(1986) - Smích se lepí na paty
(1986) - Můj hříšný muž
(1986) - Kluk
(1986) - Bar Nevada
(1985) - Výjimečná situace
(1985) - My Sweet Little Village
(1985) - Pětka s hvězdičkou
(1985) - Dobré světlo
(1985) - Černá země (TV series)
(1984) - Všichni musí být v pyžamu
(1983) - The Visitors (TV series)
(1983) - Modré z nebe
(1983) - Evo, vdej se!
(1983) - Anděl s ďáblem v těle
(1982) - Má láska s Jakubem
(1981) - The Mysterious Castle in the Carpathians
(1981) - Opera ve vinici
(1981) - Kopretiny pro zámeckou paní
(1980) - Soud pana Havleny
(1980) - Předjaří
(1980) - Jen si tak trochu písknout
(1980) - I chytrák se spálí
(1980) - Dívka s mušlí
(1979) - Plechová kavalérie (TV series)
(1979) - Odlet
(1979) - Lustr
(1979) - Housata
(1978) - Zastretý farebný svet
(1978) - Stříbrná pila (TV series)
(1978) - O vysoké věži
(1978) - Lvi salónů
(1977) - Proč nevěřit na zázraky
(1976) - Príhoda z hotelovej reštaurácie
(1976) - Muž na radnici (TV series)
(1976) - Day for My Love
(1975) - Šperk
(1975) - Svatba
(1975) - The Liberation of Prague
(1975) - Můj brácha má prima bráchu
(1975) - Hřiště
(1974) - Jáchyme, hoď ho do stroje!
(1974) - Holky z porcelánu

Jan Hartl, Birth Chart Horoscopes & Signs - Virgo

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Virgo

Sun in Virgo
19°38’

Sun Sign - Zodiac Sign
Distinctive feature of people born under the sign of Virgo is their sense for order and system. They are practical people with great design and manual skills. They are always able to fully concentrate on their tasks.
MOON PHASE

Third (Waning) Quarter

Reality check, Revision, Integration, Cleansing
HOROSCOPES
Dragon

Dragon (Water)

Chinese horoscope
Dragon bursts with strength, energy and health. People born in the Year of the Fragon are very open, and never petty. They hate hypocrisy and gossip and generally do not have the best diplomatic dexterity. They are trusting and allow themselves to be manipulated.
Willow

Willow Tree

Celtic tree horoscope
Willow people have a complex nature. On the one hand, they are very sensitive, responsive and perceptive. On the other hand, they are always restless, unsatisfied and moody. Willow people have a lot of imagination, sometimes they like to daydream and they are able to understand exactly how other people feel. They are very good psychologists and they can use this ability for their advantage.
NUMEROLOGY REPORT
11

Life Path - 11

Numerology - Life Path Number
These people are ambitious and intelligent. They can achieve a great success, but also a great failure. They are gifted and have a tendency to have visions. They can use inspiration from God.
12

Birthday 12th - Versatility

Numerology - Birthday Number
These people are creative and insightful. They are versatile and professionally capable. They are smart, popular and attractive. They excel in a number of areas. They are family-oriented.

Jan Hartl 2019 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Jan Hartl - actor

Jan Hartl was born Year *1952 in Czech City
Jan Hartl at:
Wikipedia.orgJan Hartl full biography - Wikipedia
Famous people born on
November 12th
(Today)
Spojené státy Grace Kelly
(*1929) actress
Spojené státy Anne Hathaway
(*1982) actress, scriptwriter
Kanada Ryan Gosling
(*1980) actor, singer
Kanada Neil Young
(*1945) composer, singer
Spojené státy Charles Manson
(*1934) musician, criminal, killer
Jan Hartl
Planet positions:
SunSun
Virgo
19°38’
 
MoonMoon
Cancer
(?)
 
MercuryMercury
Virgo
8°57’
 
VenusVenus
Libra
11°16’
 
MarsMars
Sagittarius
9°46’
 
JupiterJupiter
Taurus
20°58’
R
SaturnSaturn
Libra
14°29’
 
UranusUranus
Cancer
17°45’
 
NeptuneNeptune
Libra
20°17’
 
PlutoPluto
Leo
22°05’
 
NodeNode (M)
Aquarius
19°55’
R
LilithLilith (M)
Leo
18°38’
 
ChironChiron
Capricorn
6°37’
 
Elements:
2xFireFire
4xEarthEarth
4xAirAir
3xWaterWater
Famous people born on
November 13th
(Tomorrow)
Spojené státy Whoopi Goldberg
(*1955) singer, actress
Velká Británie Robert Louis Stevenson
(*1850) writer, poet
Francie Michel Gauquelin
(*1928) astrologer, birth data collector, psychologist, statistian, researcher
Spojené státy Garry Marshall
(*1934) actor, director, scriptwriter
Spojené státy Nita Naldi
(*1894) silent film actress
Famous people who passed away on November 12th
Spojené státy William Holden
(*1918 - 1981) actor
Spojené státy Stan Lee
(*1922 - 2018) comic book writer, scriptwriter, actor, editor-in-chief of Marvel Comics
Spojené státy Joseph Cannon
(*1836 - 1926) politician, lawyer
Itálie Giuseppe Casari
(*1922 - 2013) soccer player
Itálie Umberto Giordano
(*1867 - 1948)

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2019
Moon calendar
Full Moon in Taurus Taurus
Show calendar »