Jan Hrušínský wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Jan Hrušínský - Birth Chart

Gender:
Male
Birth:
*1955
Country:
Age:
64 years
Occupation:
actor

Jan Hrušínský - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
Year 1955 (?)
House system:
no system (?)
(Jan Hrušínský 2019, 2020 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2020
Jan Hrušínský
Date of Birth - Year *1955
(actor, instagram)

Jan Hrušínský - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2016) - Tajemství pouze služební
(2016) - Řachanda
(2016) - Každý milion dobrý
(2015) - 13. komnata Jana Hrušínského
(2015) - Tajemství Rudolfa Hrušínského
(2015) - Všechny moje lásky (TV series)
(2015) - Labyrint (TV series)
(2014) - Zlínský festivalový galavečer 2014
(2014) - Konfrontace Petra Fischera
(2014) - Tajemství Lubomíra Lipského
(2014) - Film o seriálu Mazalové
(2014) - Happy
(2014) - Stopy života - Ašský chlapec
(2014) - První republika (TV series)
(2014) - Mazalové (TV series)
(2013) - Hotelier
(2013) - Duch nad zlato
(2013) - České století (TV series)
(2012) - Tajemství rodu
(2012) - Český lev 2011
(2011) - Všechno nejlepší
(2011) - Barrandovský videostop
(2011) - Tajemství Jiřiny Bohdalové
(2011) - Film o filmu Saxána a Lexikon kouzel
(2011) - Little Witch on a Broomstick
(2011) - Čapkovy kapsy (TV series)
(2010) - VIP zprávy
(2010) - Prominenti
(2010) - Komici na jedničku (TV series)
(2010) - Identity Card
(2010) - Habermann's Mill
(2010) - Cukrárna (TV series)
(2010) - Ach, ty vraždy! (TV series)
(2009) - Herci Jiřího Hubače
(2009) - Ženitba
(2009) - Vetřelci a lovci: Zrozen bez porodu
(2009) - Nepolepšitelný
(2008) - TOP STAR magazín
(2008) - Der Prager Frühling
(2008) - Sofie a ukradený poklad
(2006) - Takový žertík
(2006) - Tajemná truhla
(2006) - Slečna Guru
(2006) - Ro(c)k podvraťáků
(2006) - Místo v životě (TV series)
(2006) - Beauty in Trouble
(2005) - Václav Vorlíček, král komedií a pohádek
(2005) - Dva chrámy Josefa Kemra
(2005) - 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV series)
(2005) - Nadměrné maličkosti: Milovníci aneb Naprosto nevydařené rande
(2005) - Boháč a chudák
(2004) - Modrý Mauritius
(2004) - Josef a Ly (TV series)
(2004) - I ve smrti sami
(2003) - Želary
(2003) - Vrah jsi ty!
(2003) - Stín viny
(2003) - Smrt pedofila
(2003) - Malovaný děti
(2002) - Já a moji synové...
(2002) - Tichý muž
(2002) - Příběhy slavných (TV series)
(2002) - Kožené slunce
(2002) - Brouk v hlavě
(2001) - Barvy života
(2001) - Ideální manžel
(2000) - Ab ins Paradies
(1999) - Věšák
(1999) - Noc s Andělem
(1999) - Banánové rybičky
(1999) - Vše pro dámu
(1999) - Polojasno
(1999) - Paní Piperová zasahuje
(1999) - Hotel Herbich (TV series)
(1998) - Sama doma
(1998) - Three Kings (TV series)
(1998) - Die Seekönigin
(1998) - I Was a Teenage Intellectual
(1997) - Úsměvy
(1997) - Pražský písničkář (TV series)
(1997) - Polední žár
(1997) - Arrowsmith (TV series)
(1997) - Četnické humoresky (TV series)
(1996) - Žofín, ostrov vzpomínek a snů (TV series)
(1996) - Poe a vražda krásné dívky
(1996) - Ceremoniář
(1995) - Hříchy pro diváky detektivek (TV series)
(1995) - Bubáci pro všední den
(1994) - O zvířatech a lidech (TV series)
(1993) - O poklad Anežky české
(1993) - Dobré ráno
(1993) - Benito: The Rise and Fall of Mussolini
(1992) - Váhy
(1992) - Hříchy pro pátera Knoxe (TV series)
(1991) - Co teď a co potom? (TV series)
(1990) - Největší z Pierotů (TV series)
(1990) - Motýlí čas
(1989) - Značka: Na dožití
(1989) - Vážení přátelé, ano
(1989) - Táta k příštím vánocům
(1989) - Případy podporučíka Haniky (TV series)
(1989) - Konec starých časů
(1989) - Dědeček je lepší než pes
(1988) - Tichý společník
(1988) - Merlin aneb Pustá zem
(1987) - Střecha nad hlavou
(1987) - O Háderunovi a víle Elóře
(1987) - Moře začíná za vsí
(1987) - Mág
(1986) - Statečný Azmun
(1986) - Kouzelné galoše
(1986) - O rybáři a rybce
(1986) - My holky z městečka (TV series)
(1986) - Klobouk, měšec a láska
(1985) - Zastihla mě noc
(1985) - Václava Kašpara den pátý
(1985) - Synové a dcery Jakuba skláře (TV series)
(1985) - Spící princ
(1985) - Rudin
(1985) - Putování za měsíční nitkou
(1985) - Moje zlaté holky
(1984) - Zlaté kapradí
(1984) - Tři sestry
(1984) - Slané pohádky (TV series)
(1983) - Stříbrná žíla (TV series)
(1983) - The Magpie in the Wisp
(1983) - Propast
(1983) - O závojích bez nevěst
(1982) - Má láska s Jakubem
(1982) - Dlouhá bílá stopa (TV series)
(1981) - Šest ran do klobouku
(1981) - Tajemství ďáblovy kapsy
(1981) - Škola za školou (TV series)
(1981) - Hadí jed
(1980) - V hlavní roli Oldřich Nový
(1980) - Mimořádná odměna
(1980) - Docent
(1979) - Poslední koncert
(1979) - Plechová kavalérie (TV series)
(1979) - Love between the Raindrops
(1979) - Láďo, ty jsi princezna!
(1978) - Brácha za všechny peníze
(1977) - Proč nevěřit na zázraky
(1977) - Pasiáns
(1977) - Jak se budí princezny
(1977) - Básník, služka a král
(1976) - Zlaté pometlo
(1976) - Premiéra se odkládá
(1976) - Boty plné vody
(1976) - Až bude padat hvězda
(1975) - Atentat u Sarajevu
(1975) - Rodič
(1975) - Můj brácha má prima bráchu
(1974) - Velké trápení
(1974) - Sirius
(1974) - Muž, který se spustil
(1974) - Kdo hledá zlaté dno
(1973) - ....a zašla hvězda...
(1972) - Rodeo
(1972) - Aféry mé ženy
(1971) - Panter čeká v 17.30
(1971) - The Girl on the Broomstick
(1971) - Granny
(1970) - Případ Mauricius
(1970) - Lítost
(1965) - Puščik jedět v Pragu
(1962) - Little Ann Goes to School
(1961) - Pohádka o staré tramvaji

Jan Hrušínský, Birth Chart Horoscopes & Signs - Gemini

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Gemini

Sun in Gemini
17°52’

Sun Sign - Zodiac Sign
People born under the sign of Gemini are people of many talents and they are able to use their skills in both theory and practice. They are very intelligent and quick-witted people who are interested in everything that happen around them, and they can quickly adapt to any new situation.
MOON PHASE

Full Moon

Culmination, Fulfillment, Illumination, Realization, Experience
HOROSCOPES
Goat

Goat (Wood)

Chinese horoscope
The Goat loves elegant appearances and loves showing off. Goats are also artistically talented and love nature. Goats are never satisfied with the fate and often drive their peers insane with their comments. Their weaknesses and internal uncertainty obscures a strong arrogance.
Hornbeam

Hornbeam Tree

Celtic tree horoscope
People born under the rule of Hornbeam do great in professions such as bank clerks or civil servants, or in military and police functions. They have a great sense of order, responsibility and justice. It is easy for them to conform to a set system or order and they like to ensure strict adherence to laws and generally accepted rules.
NUMEROLOGY REPORT
8

Life Path - 8

Numerology - Life Path Number
These people are ambitious and have a desire for power and money. Risky journeys will bring them success. The problem is sometimes a lack of courage, endurance and mental balance. They have good management and organizational skills. They are tough and persistent, but also conservative.
9

Birthday 9th - Deliberation

Numerology - Birthday Number
These people are very sensitive and reliable. They will tell the truth only after they think about it carefully. They have the ability to accept themselves for who they are. They want to be a rescuer.

Jan Hrušínský 2020 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Jan Hrušínský - actor

Jan Hrušínský was born Year *1955 in Czech City
Jan Hrušínský at:
Wikipedia.orgJan Hrušínský full biography - Wikipedia
Famous people born on
March 31st
(Today)
Velká Británie Ewan McGregor
(*1971) actor, scriptwriter
Spojené státy Christopher Walken
(*1943) actor
Spojené státy Richard Chamberlain
(*1934) actor
Chilská republika Alejandro Amenábar
(*1972) composer, director, scriptwriter
Spojené státy Al Gore
(*1948) politician, 45th Vice President of the United States
Jan Hrušínský
Planet positions:
SunSun
Gemini
17°52’
 
MoonMoon
Aquarius
(?)
 
MercuryMercury
Gemini
27°45’
R
VenusVenus
Taurus
25°19’
 
MarsMars
Cancer
9°26’
 
JupiterJupiter
Cancer
29°19’
 
SaturnSaturn
Scorpio
15°42’
R
UranusUranus
Cancer
25°32’
 
NeptuneNeptune
Libra
25°40’
R
PlutoPluto
Leo
24°34’
 
NodeNode (M)
Sagittarius
26°58’
R
LilithLilith (M)
Sagittarius
10°06’
 
ChironChiron
Aquarius
5°02’
R
Elements:
2xFireFire
1xEarthEarth
6xAirAir
4xWaterWater
Famous people born on
April 1st
(Tomorrow)
Čína Toshirô Mifune
(*1920) actor
Spojené státy Debbie Reynolds
(*1932) singer, actress, dancer
Spojené státy Wallace Beery
(*1886) actor, director
Spojené státy Method Man
(*1971) singer, actor
Velká Británie Susan Boyle
(*1961) singer
Famous people who passed away on March 31st
Spojené státy Brandon Lee
(*1965 - 1993) actor, son of Bruce Lee
Velká Británie Charlotte Brontë
(*1816 - 1855) writer
Spojené státy Jesse Owens
(*1913 - 1980) athlete, sprinter
Irák Zaha Hadid
(*1950 - 2016) architect, designer, teacher
Velká Británie Isaac Newton
(*1643 - 1728) physicist, mathematician, astronomer, alchemist, theologian, Christian

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2020
Moon calendar
Moon in Cancer Cancer
Show calendar »