Jan Kačer wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Jan Kačer - Birth Chart

Gender:
Male
Birth:
*1936
Country:
Age:
83 years
Occupation:
actor, director

Jan Kačer - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
Year 1936 (?)
House system:
no system (?)
(Jan Kačer 2018, 2019 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2019
Jan Kačer
Date of Birth - Year *1936
(actor, director, instagram)

Jan Kačer - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2016) - Věčná Slavia
(2016) - Zločin v Polné
(2016) - V klidu a naplno
(2016) - Red Green Blue
(2016) - Rapl (TV series)
(2016) - Madame (TV series)
(2016) - Hlas pro římského krále
(2015) - Tajemství Josefa Kemra
(2015) - Abandoned space
(2015) - Můj Vladimír Pucholt
(2015) - Film o seriálu: Doktor Martin
(2015) - Doktor Martin (TV series)
(2014) - Vše nejlepší
(2014) - Český lev 2013
(2014) - 13. komnata Jana Kačera
(2014) - Tajemství Petra Čepka
(2014) - Tajemství Jiřího Hrzána
(2014) - Magický Činoherní klub (TV series)
(2014) - Československý filmový zázrak (TV series)
(2014) - Stopy života - Zlatá mládež
(2014) - Stopy života - O život
(2014) - Stopy života - Na plný úvazek
(2014) - Stopy života - Bílý střelec
(2014) - Stopy života - Až na věky
(2014) - Stopy života - Ašský chlapec
(2014) - Krásno
(2014) - B + F
(2013) - SLAVIA - hvězda na správném místě
(2013) - Ceny Ministerstva kultury 2013
(2013) - Adventní koncerty 2013
(2013) - Hotelier
(2013) - Stopy života - Dívčí sen
(2012) - Rozhovory na konci světa
(2012) - Tajemství Heleny Růžičkové
(2012) - 100x nic
(2011) - Barrandovský videostop
(2011) - Jan Kačer
(2011) - Theatre Svoboda
(2011) - Venušánkovy příběhy ze Země děda Praděda (TV series)
(2011) - Cizinec a krásná paní
(2010) - Louže
(2010) - Komici na jedničku (TV series)
(2010) - Sama v čase normálnosti
(2009) - TV BONSAI
(2009) - Golden Sixties (TV series)
(2009) - S otevřeným hledím
(2009) - Příběhy slavných: Královna z Valašska
(2009) - Neobyčejné životy (TV series)
(2009) - Divadlo svět
(2009) - Český architekt Jan Sokol
(2009) - Post Bellum
(2008) - TOP STAR magazín
(2008) - Po stopách hvězd (TV series)
(2007) - Vladimír Körner
(2007) - Velmi křehké vztahy (TV series)
(2006) - Interview ČT24
(2006) - Předčasná úmrtí: Trojka z mravů
(2006) - Předčasná úmrtí: Široká duše
(2006) - Předčasná úmrtí: Já si ten život sním syrovej
(2006) - Krev zmizelého (TV series)
(2005) - Všechnopárty
(2005) - Ordinace v růžové zahradě (TV series)
(2005) - Shadows of the Deceased
(2004) - Rodinná pouta (TV series)
(2004) - Bolero
(2003) - Příběhy slavných: Osudové opojení Františka Vláčila
(2003) - Elmar Klos - Život bez scénáře
(2003) - Sentiment
(2003) - Král Lear
(2002) - Tváře českého filmu
(2002) - Jak na to...
(2002) - Příběhy slavných: Dobře namíchaný Jiří Adamíra
(2002) - Příběhy slavných (TV series)
(2002) - Marnost nad marnost
(2001) - Barvy života
(2001) - Život za lásku
(2001) - Nevyjasněná úmrtí: Já se tam vrátím
(2001) - Alfréd Radok
(2001) - Returning in Autumn
(2000) - Pod pokličkou
(2000) - Krásný ztráty
(2000) - Laterna magika - život se snem
(1999) - Nevyjasněná úmrtí: Oči Petra Čepka
(1999) - Vincenz Priessnitz
(1999) - Stav bez tíže
(1999) - Hotel Herbich (TV series)
(1998) - Zpráva o sešlosti
(1998) - Prima jízda
(1998) - Na plovárně
(1998) - Sedmnáct hodin dvacet pět minut Sedmnáct hodin dvacet pět minut
(1997) - Úsměvy
(1997) - Šlechtické rody Čech a Moravy (TV series)
(1997) - Muž, který chtěl létat
(1997) - Bringing Up Girls in Bohemia
(1997) - Modré z neba
(1996) - Strážní andělé
(1996) - Periferie
(1996) - O princezně, měsíci a hvězdě
(1996) - Hranice stínu
(1995) - GENUS
(1995) - Nesmluvená setkání
(1995) - Malostranské humoresky
(1994) - On the Day of the Dog
(1994) - Políček č. 111
(1994) - Ohnivé jaro
(1994) - Divadelní román
(1993) - Dobré ráno
(1993) - Mistr Kampanus
(1993) - Milá slečno
(1992) - Zrcadlení Evalda Schorma
(1992) - Omyl doktora Horna
(1990) - Antonín Dvořák
(1990) - Zápas o člověka Nelibu
(1990) - Svědek umírajícího času
(1989) - První sekunda
(1989) - Zemřeš, kdy budeme chtít
(1989) - O čarovné Laskonce (TV series)
(1989) - Nedosněné sny
(1989) - Mata Hari
(1989) - Letící delfín (TV series)
(1989) - Člověk proti zkáze
(1988) - Vyjdi ze stínu
(1988) - Vlastně se nic nestalo
(1988) - Strom pohádek: Rozhodni obraze krásný
(1988) - Duše a dušičky
(1987) - Po zarostlém chodníčku
(1987) - Strom pohádek (TV series)
(1987) - Petr a Jan
(1986) - Wolf's Hole
(1986) - Princ a skřivánek
(1986) - Operace mé dcery
(1985) - Albert
(1984) - Prague: The Restless Heart of Europe
(1983) - Zločin v obrazárně
(1983) - Lekár umierajúceho času (TV series)
(1982) - Vinobraní
(1982) - Encounter with the Shadows
(1982) - Posedlost
(1982) - Obyčejná historie
(1982) - Kočka
(1981) - Japonská neděle
(1981) - Měsíční tónina
(1981) - Drž se rovně, Kačenko
(1980) - Kotva u přívozu
(1979) - Kreutzerova sonáta
(1979) - Ako listy jedného stromu
(1979) - AEIOU
(1978) - Město mé naděje
(1977) - Súkromná vojna
(1974) - Ráčte vstúpiť
(1974) - Cesta ženy
(1972) - Konec knihy šesté
(1972) - Jana Eyrová (TV series)
(1971) - Otcové a děti
(1971) - Lekce
(1970) - The Great Unknown
(1970) - Romanetto
(1970) - Přízrak
(1970) - Mata Hari
(1970) - Drama na lovu
(1970) - Alexandr Dumas starší (TV series)
(1969) - Zaklínání
(1969) - Stopa vede do Liptákova
(1969) - Revenge
(1969) - Flirt se slečnou Stříbrnou
(1969) - The Seventh Day, the Eighth Night
(1968) - Svatopluk a jeho synové čili pravdivý konec Říše velkomoravské
(1968) - Jarní vody
(1967) - Respice finem
(1967) - Valley of the Bees
(1967) - Der Sanfte Lauf
(1967) - Po francouzsku
(1967) - The End of Agent W4C
(1966) - Návrat ztraceného syna
(1966) - Hotel for Strangers
(1966) - Pfeifen, Betten, Turteltauben
(1965) - Žalm
(1965) - Zrcadlení
(1965) - Nikdo se nebude smát
(1965) - Bloudění
(1964) - Courage for Every Day
(1963) - Smrt si říká Engelchen
(1963) - Passing Through a Thick Forest
(1959) - Probuzení

Jan Kačer - Filmography - Director (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(1993) - Milá slečno
(1989) - Umění nestárnout
(1980) - Rváč
(1980) - Čas plyne i v dešti
(1979) - Případ IV. A
(1978) - Město mé naděje
(1971) - Revizor
(1970) - I Am Heaven
(1970) - Čekání
(1969) - The Seventh Day, the Eighth Night
(1963) - Pušky paní Carrarové
(1963) - Milenci z kiosku
(1961) - Všichni moji synové

Jan Kačer - Filmography - Screenplay (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(1970) - I Am Heaven
Jan Kačer - Family and Partner relationships

Jan Kačer, Birth Chart Horoscopes & Signs - Libra

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Libra

Sun in Libra
10°05’

Sun Sign - Zodiac Sign
Perhaps to make their sign happy, people born under the sign of Libra are usually prudent, balanced and harmonious. In any case, they think before they do something. It is possible to find hot-headed individuals among Libras, but they are very rare exceptions.
MOON PHASE

Full Moon

Culmination, Fulfillment, Illumination, Realization, Experience
HOROSCOPES
Rat

Rat (Fire)

Chinese horoscope
Rat has charm, extraordinary aggression and belligerence. At first glance, appears to be calm, serene and cheerful, but appearances are deceiving. Behind all this lies a constant internal movement and deliberately cultivated aggressiveness.
Rowan

Rowan Tree

Celtic tree horoscope
People born under the rule of the Rowan are usually gentle and subtle, or at least they give us this impression. These people have a gentle and fragile appearance, but inside they are strong and determined people who can defend themselves against anything bad that await them. Rowan people have a good taste and they are often blessed with artistic talents. They give us the impression of closed people who do not like to be the centre of attention and who try to avoid big social events.
NUMEROLOGY REPORT
5

Life Path - 5

Numerology - Life Path Number
These people need movement and change, and they like to travel. They search for freedom and adventure. They are open to new things and ideas. They have an inclination for leadership. They are ambitious but they are also very sensitive and avoid routine and boredom.
3

Birthday 3rd - Friendship

Numerology - Birthday Number
These people are social and friendly. They like people and have many friends. They are honest. They are creative and have many ideas. They are not afraid of other people. In a romantic relationship they want to be independent. It is very important that they find a partner who is social.

Jan Kačer 2019 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Jan Kačer - actor, director

Jan Kačer was born Year *1936 in Czech City
Jan Kačer at:
Wikipedia.orgJan Kačer full biography - Wikipedia
Famous people born on
November 13th
(Today)
Spojené státy Whoopi Goldberg
(*1955) singer, actress
Velká Británie Robert Louis Stevenson
(*1850) writer, poet
Francie Michel Gauquelin
(*1928) astrologer, birth data collector, psychologist, statistian, researcher
Spojené státy Garry Marshall
(*1934) actor, director, scriptwriter
Spojené státy Nita Naldi
(*1894) silent film actress
Jan Kačer
Planet positions:
SunSun
Libra
10°05’
 
MoonMoon
Taurus
(?)
 
MercuryMercury
Libra
4°56’
R
VenusVenus
Scorpio
5°48’
 
MarsMars
Virgo
4°17’
 
JupiterJupiter
Sagittarius
18°37’
 
SaturnSaturn
Pisces
17°32’
R
UranusUranus
Taurus
8°39’
R
NeptuneNeptune
Virgo
17°23’
 
PlutoPluto
Cancer
28°36’
 
NodeNode (M)
Sagittarius
28°16’
R
LilithLilith (M)
Scorpio
0°02’
 
ChironChiron
Gemini
23°22’
R
Elements:
2xFireFire
5xEarthEarth
3xAirAir
3xWaterWater
Famous people born on
November 14th
(Tomorrow)
Spojené státy Dick Powell
(*1904) actor, director
Ukrajina Olga Kurylenko
(*1979) actress, model
Velká Británie Prince Charles
(*1948) Prince of Wales; Duke of Rothesay
Francie Bernard Hinault
(*1954)
Spojené státy Joseph McCarthy
(*1908) politician
Famous people who passed away on November 13th
Itálie Vittorio De Sica
(*1901 - 1974) actor, director, scriptwriter
Itálie Gioachino Rossini
(*1792 - 1868) composer
U.S. Virgin Islands Camille Pissarro
(*1830 - 1903) painter
Německo Ulrike von Levetzow
(*1804 - 1899)
Velká Británie Jhonn Balance
(*1962 - 2004) musician, singer, founder of the musical group Coil

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2019
Moon calendar
Moon in Taurus Taurus
Show calendar »