Jan Kraus wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Jan Kraus - Birth Chart

Gender:
Male
Birth:
*1953
Country:
Age:
66 years
Occupation:
writer, actor, journalist, presenter

Jan Kraus - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
Year 1953 (?)
House system:
no system (?)
(Jan Kraus 2019, 2020 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2020
Jan Kraus
Date of Birth - Year *1953
(writer, actor, journalist, presenter, instagram)

Jan Kraus - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2016) - Trilobit Beroun 2016 (TV pořad)
(2016) - Slnko v sieti 2016 (TV pořad)
(2015) - MISS Slovensko 2015
(2015) - Wilson City
(2015) - Atentát (TV series)
(2014) - Cena Nadácie Tatra banky za umenie 2014
(2014) - Z Gymplu na Vejšku
(2014) - Český žurnál: Zločin pana Chytila
(2014) - Uni
(2013) - Český slavík Mattoni 2013
(2012) - 7 pádů Honzy Dědka
(2011) - Uchem jehly
(2011) - Těžká léta československého filmu 1969 - 89
(2011) - Návrat kráľov
(2010) - VIP zprávy
(2010) - Slnko v sieti 2010
(2010) - Show Jana Krause
(2010) - Nikdo není dokonalý speciál
(2010) - Český slavík Mattoni 2010
(2010) - Česko Slovensko má talent
(2010) - Česko Slovensko má Silvester 2010
(2009) - Uvoľnite sa, prosím
(2009) - S Italem v kuchyni
(2009) - Film o filmu: 3 sezóny v pekle
(2009) - 3 Seasons in Hell
(2008) - Slovensko má talent
(2008) - Interview B.T.
(2008) - Dabing, Přelouč, Polabí
(2008) - Organized Crime Unit (TV series)
(2007) - Takí sme boli
(2007) - Láska In Memoriam
(2007) - Gympl
(2006) - TýTý 2005
(2006) - Portrét
(2006) - Čétéčko
(2006) - Bez obáv, prosím
(2005) - 13. komnata Evy Holubové
(2005) - Václav Vorlíček, král komedií a pohádek
(2005) - Skřítek
(2005) - On je žena! (TV series)
(2004) - Uvolněte se, prosím
(2004) - Sleepless Nights
(2004) - Josef a Ly (TV series)
(2003) - Dvojhlas
(2003) - Strážce duší (TV series)
(2003) - Smart Philip
(2002) - Ženský hlas
(2002) - Tváře českého filmu
(2002) - Taxi, prosím !
(2002) - Já a moji synové...
(2002) - Příběhy slavných (TV series)
(2002) - Waterloo po česku
(2002) - Musím tě svést
(2001) - Ze života zvířat
(2001) - Silvestrovská omeleta
(2001) - Přesčas
(2001) - Ok – Občan Kraus
(2001) - Něžný buldozer
(2001) - Chaos
(2001) - Mach, Šebestová a kouzelné sluchátko
(2001) - Královský slib
(2001) - Adam a Eva 2001
(2000) - Na palmě
(2000) - Další, prosím!
(2000) - Řád saténových mašlí
(2000) - Krajinka
(2000) - Dopisy v krajkách
(1999) - Sauna
(1999) - Banánové rybičky
(1999) - Nevyjasněná úmrtí: Oči Petra Čepka
(1999) - Prague Stories
(1999) - Hanele
(1998) - Prima jízda
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - Dvaadvacítka
(1997) - Úsměvy
(1997) - Zdivočelá země (TV series)
(1997) - Rosa alchemica
(1997) - Propast
(1996) - Smotánka
(1996) - Festivalové vteřiny
(1995) - Trio
(1995) - Hříchy pro diváky detektivek (TV series)
(1994) - Ještě větší blbec, než jsme doufali
(1994) - Douwe Egberts
(1993) - Tuzemský konzumní
(1993) - Mistr Kampanus
(1993) - Faust
(1992) - Food
(1992) - Černí baroni
(1991) - Fantaghirò
(1991) - Praški student (TV series)
(1989) - Útěk ze seriálu
(1989) - Příběh '88
(1989) - Cesta na jihozápad
(1988) - Pan Tau
(1987) - Why?
(1987) - Outsider
(1987) - Mág
(1987) - Who's That Soldier?
(1986) - Smích se lepí na paty
(1986) - Mladé víno
(1986) - Domek u lesa
(1986) - Cena medu
(1986) - Ahoj sídliště
(1985) - Velké sedlo (TV series)
(1985) - Howling II
(1985) - Já nejsem já
(1985) - Čarovné dědictví
(1984) - Zaspala nevěsta
(1984) - Rumburak
(1984) - Lupa je tlustý sklo
(1983) - Lekár umierajúceho času (TV series)
(1982) - Únos Moravanky
(1981) - Zralé víno
(1981) - Noční jazdci
(1981) - Láska na druhý pohled
(1981) - Křtiny
(1981) - Kaňka do pohádky
(1981) - Hodina života
(1981) - Eugene Among Us
(1980) - Svítalo celou noc
(1980) - Půl domu bez ženicha
(1980) - Krakonoš a lyžníci
(1980) - Hra o královnu
(1980) - Co je doma, to se počítá, pánové...
(1979) - Poprask na silnici E 4
(1979) - Jak se naučit švédsky
(1979) - Drsná Planina
(1979) - Arabela (TV series)
(1978) - Stříbrná pila (TV series)
(1978) - Muž s orlem a slepicí
(1978) - Der Schneider von Ulm
(1977) - Šestapadesát neomluvených hodin
(1977) - Pasiáns
(1977) - Jak se točí Rozmarýny
(1977) - Jak se budí princezny
(1977) - Což takhle dát si špenát
(1976) - Odysseus a hvězdy
(1976) - Bouřlivé víno
(1976) - Boty plné vody
(1975) - Tam, kde hnízdí čápi
(1975) - Pomerančový kluk
(1975) - The Liberation of Prague
(1975) - Godenicata s najkrasivite oči
(1975) - Na konci světa
(1975) - Dva muži hlásí příchod
(1974) - Zbraně pro Prahu
(1974) - V každém pokoji žena
(1974) - Poslední ples na rožnovské plovárně
(1974) - Osud jménem Kamila
(1974) - Na startu je delfín
(1974) - Kvočny a Král
(1974) - Jak utopit Dr. Mráčka aneb Konec vodníků v Čechách
(1974) - Drahé tety a já
(1973) - Třicet panen a Pythagoras
(1973) - Tajemství zlatého Buddhy
(1973) - Ruce
(1973) - Maturita za školou
(1973) - Láska
(1972) - Vychovatel
(1971) - Straw Hat
(1971) - Princ a chuďas
(1971) - The Girl on the Broomstick
(1970) - Televarieté
(1970) - Lišáci, Myšáci a Šibeničák
(1969) - Záhada hlavolamu (TV series)
(1968) - The Cremator
(1968) - Na Žižkově válečném voze
(1968) - Naše bláznivá rodina
(1967) - Noc nevěsty
(1967) - Happy end
(1966) - Ukradená vzducholoď
(1966) - Martin and Nine Fools
(1966) - Dva tygři
(1965) - Káťa a krokodýl
(1965) - Já a Julina a konec velké války

Jan Kraus - Filmography - Screenplay (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2013) - Český slavík Mattoni 2013
(2003) - Městečko
(1981) - Eugene Among Us

Jan Kraus - Filmography - Director (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2003) - Městečko
Jan Kraus - Family and Partner relationships
Family:
(*1998) Jáchym Kraus - son
(*1982) Adam Kraus - son
(*1980) David Kraus - son
(*1954) Jana Krausová - wife
Other partner relationships:
(*1963) Ivana Chýlková - partner

Jan Kraus, Birth Chart Horoscopes & Signs - Leo

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Leo

Sun in Leo
22°21’

Sun Sign - Zodiac Sign
Leo gives people who were born under this sign healthy self-esteem and natural authority. They have the power to dominate and control others, but they are generous and friendly.
MOON PHASE

Crescent (Waxing) Moon

Expansion, Growth, Struggle, Opportunity
HOROSCOPES
Snake

Snake (Water)

Chinese horoscope
In most countries of the world Snake has a very bad reputation. On the other hand, in the countries of Asia, Snakes are prized, and much appreciated for their wisdom and sagacity. A man born in this sign is sensitive and full of humor. A woman is pretty, and often makes her way through life using her gift of attractive beauty.
Larch

Larch Tree

Celtic tree horoscope
People born under the rule of Larch usually give us the impression of self-confident and determined people. They love to impress other people and they are dominant. They play an important role not only in the workplace but also in society and in their family. They have a creative spirit, fantasy, and unusual ideas.
NUMEROLOGY REPORT
5

Life Path - 5

Numerology - Life Path Number
These people need movement and change, and they like to travel. They search for freedom and adventure. They are open to new things and ideas. They have an inclination for leadership. They are ambitious but they are also very sensitive and avoid routine and boredom.
15

Birthday 15th - Courage

Numerology - Birthday Number
These people are perceptive, sensitive and independent. They are ambitious, active and energetic. They have courage. They are proud and hardworking. They are creative. They are caring and kind. Family is everything for them.

Jan Kraus 2020 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Jan Kraus - writer, actor, journalist, presenter

Jan Kraus was born Year *1953 in Czech City
Jan Kraus at:
Wikipedia.orgJan Kraus full biography - Wikipedia
Famous people born on
July 11th
(Today)
Rusko Yul Brynner
(*1920) actor
Spojené státy Suzanne Vega
(*1959) singer
Dánsko Caroline Wozniacki
(*1990) tennis player
Japonsko Aki Maeda
(*1985)
Spojené státy Tab Hunter
(*1931) actor, singer
Jan Kraus
Planet positions:
SunSun
Leo
22°21’
 
MoonMoon
Libra
(?)
 
MercuryMercury
Leo
3°45’
 
VenusVenus
Cancer
13°02’
 
MarsMars
Leo
10°44’
 
JupiterJupiter
Gemini
21°01’
 
SaturnSaturn
Libra
22°44’
 
UranusUranus
Cancer
20°49’
 
NeptuneNeptune
Libra
21°36’
 
PlutoPluto
Leo
22°54’
 
NodeNode (M)
Aquarius
2°05’
R
LilithLilith (M)
Virgo
26°04’
 
ChironChiron
Capricorn
16°10’
R
Elements:
5xFireFire
0xEarthEarth
6xAirAir
2xWaterWater
Famous people born on
July 12th
(Tomorrow)
Spojené státy Bill Cosby
(*1937) actor
Velká Británie Anna Friel
(*1976) actress
Spojené státy Paul Jenkins
(*1923) painter
Německo Oswald Mathias Ungers
(*1926) architect
Nizozemsko Sharon den Adel
(*1974) singer
Famous people who passed away on July 11th
Velká Británie Laurence Olivier
(*1907 - 1989) actor
Česká republika Josef Kajetán Tyl
(*1808 - 1856) dramatist, writer, actor, director of Estates Theatre, author of the Czech national anthem
Nizozemsko Herman Brood
(*1946 - 2001) painter
Francie Jean-Louis Forain
(*1852 - 1931) artist
Velká Británie William E. Henley
(*1849 - 1903) poet

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2020
Moon calendar
Moon in Aries Aries
Show calendar »