Ján Novák wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Ján Novák - Birth Chart

Gender:
Male
Birth:
*1966
Country:
Age:
53 years
Occupation:
director

Ján Novák - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
Year 1966 (?)
House system:
no system (?)
(Ján Novák 2019, 2020 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2020
Ján Novák
Date of Birth - Year *1966
(director, instagram)

Ján Novák - Filmography - Director (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2015) - České hlavičky 2015
(2015) - Moje soukromá válka (TV series)
(2015) - Přístav (TV series)
(2014) - České hlavičky 2014
(2014) - Česká hlava 2014
(2014) - Rozsudek (TV series)
(2014) - Svatby v Benátkách (TV series)
(2013) - Zlatý oříšek 2013
(2013) - České hlavičky 2013
(2013) - Copak bych vám lhal?
(2013) - Tajemství železnic (TV series)
(2013) - Příběhy slavných: Ta, která odmítla Hollywood
(2013) - Bad Joke 4
(2012) - Živě na jedničce
(2012) - Helena (TV series)
(2011) - Dobré ráno s Jedničkou
(2011) - Ritz, nebo nic
(2011) - Návraty k divočině (TV series)
(2011) - Kdyby mě zabili...
(2011) - Haiti bez naděje?
(2010) - Klíč
(2010) - Jak se vede, sousede?
(2010) - Děti točí hrdiny
(2009) - Přísně tajné vraždy
(2009) - Království za koně
(2009) - Strážnice 2009
(2009) - Rajské zahrady (TV series)
(2009) - Příběhy slavných-Nakloněná rovina Karla Hály (TV series)
(2009) - Ota Sklenčka: Ryba života
(2009) - Klíček
(2008) - Tajné akce StB
(2008) - Café X
(2008) - Žízeň po životě
(2008) - Zašlapané projekty (TV series)
(2008) - Skryté zločiny osmašedesátého
(2008) - Příběhy slavných -Umanutec (TV series)
(2008) - Předčasná úmrtí: Mefistův rytíř
(2008) - Oltáře útěchy
(2008) - Můj děda byl voják, válčil na Piavě
(2008) - Ležáky (Ti druzí mrtví...)
(2008) - Hrdinové před tabulí aneb Jak si sáhnout na ty, které nezlomili
(2008) - Comeback (TV series)
(2007) - Záhady Toma Wizarda
(2007) - Life Was Friendly, Sometimes Rough
(2007) - Tři životy Jaroslavy Moserové
(2007) - Příběhy slavných: O zelených očích Krásné paní
(2007) - Muž, který přecenil českou duši aneb Útěky Josefa Brykse
(2007) - Lidé řádoví
(2007) - Černí a černější
(2006) - Příběhy slavných - Povolání: Vladimír Dvořák
(2006) - Předčasná úmrtí: Já si ten život sním syrovej
(2005) - S Hurvínkem za lékařem
(2005) - Příběhy železné opony
(2005) - Vizovická Mata Hari
(2005) - Příběhy slavných: Vichřice mezi životem a smrtí
(2004) - Po stopách
(2004) - My Friend the Murderer
(2003) - Tankisté
(2003) - Štěpánka: "Těžší život je lepší"
(2003) - Předčasná úmrtí: Největší z českých pierotů
(2003) - Ploština - krvavá paseka
(2003) - Top Dogs
(2002) - Infiltrace
(2002) - Vytoužené děti
(2002) - Příběhy slavných (TV series)
(2002) - What's a Girl to Do?
(2002) - Památky na mě...
(2002) - Diagnóza: Smrt nenávistí
(2001) - Skal a stepí Vysočinou
(2001) - Předčasná úmrtí (TV series)
(2000) - Počesku
(2000) - Na stopě
(2000) - Na dobré vyhlídce
(2000) - Made in Valmez
(2000) - Kauza: Lorencová
(1999) - Děti okamžiku
(1999) - Bleděmodrý svět
(1995) - Notes
(1995) - Klekánice
(1993) - Ta naše povaha česká
(1993) - Postřehy odjinud
(1993) - Dobré ráno

Ján Novák - Filmography - Screenplay (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2009) - Klíček

Ján Novák - Filmography - Editor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2009) - Přísně tajné vraždy
(2008) - Zašlapané projekty (TV series)

Ján Novák, Birth Chart Horoscopes & Signs - Virgo

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Virgo

Sun in Virgo
22°11’

Sun Sign - Zodiac Sign
Distinctive feature of people born under the sign of Virgo is their sense for order and system. They are practical people with great design and manual skills. They are always able to fully concentrate on their tasks.
MOON PHASE

New Moon

Birth, Beginning, Clarity
HOROSCOPES
Horse

Horse (Fire)

Chinese horoscope
Horse has good taste, and overall is very versatile. People born in the Year of the Horse love grand shows, concerts, social and sports events. As on the horse race, so in life they easily conquer most of the barriers or skillfully and stealthily bypass those. The Horses are irresistible and easily gain followers and admirers.
Lime

Lime Tree

Celtic tree horoscope
People born under the rule of Lime achieve their life goals relatively quickly and easily. It's hard to say why, they are just lucky. They achieve their success even thought they tend to be comfortable and try to organise problem-free life for themselves. They try to avoid conflicts under all circumstances; they never go into direct conflict. They are people of compromise; they are often willing to make big concessions in order to avoid complications.
NUMEROLOGY REPORT
1

Life Path - 1

Numerology - Life Path Number
These people like to be leaders. They have courage and inspiration, and they are active and creative. They give priority to individual success and have the ability to use their initiative and determination to succeed. They should devote more time to other people. It is good to praise them.
15

Birthday 15th - Courage

Numerology - Birthday Number
These people are perceptive, sensitive and independent. They are ambitious, active and energetic. They have courage. They are proud and hardworking. They are creative. They are caring and kind. Family is everything for them.

Ján Novák 2020 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Ján Novák - director

Ján Novák was born Year *1966 in Slovak City
Ján Novák at:
Wikipedia.orgJán Novák full biography - Wikipedia
Famous people born on
February 23rd
(Today)
Spojené státy Peter Fonda
(*1940) actor, director, scriptwriter
Německo Mayer Amschel Rotschild
(*1743) founder of banker Rothschild dynasty
Ukrajina Viktor Yushchenko
(*1954) 3rd President of Ukraine
Spojené státy Skylar Grey
(*1986) composer, singer
Německo Erich Kästner
(*1899) writer
Ján Novák
Planet positions:
SunSun
Virgo
22°11’
 
MoonMoon
Libra
(?)
 
MercuryMercury
Virgo
26°42’
 
VenusVenus
Virgo
8°03’
 
MarsMars
Leo
13°12’
 
JupiterJupiter
Cancer
28°03’
 
SaturnSaturn
Pisces
26°35’
R
UranusUranus
Virgo
20°09’
 
NeptuneNeptune
Scorpio
19°56’
 
PlutoPluto
Virgo
18°24’
 
NodeNode (M)
Taurus
19°00’
R
LilithLilith (M)
Pisces
18°40’
 
ChironChiron
Pisces
23°59’
R
Elements:
1xFireFire
7xEarthEarth
2xAirAir
3xWaterWater
Famous people born on
February 24th
(Tomorrow)
Spojené státy Billy Zane
(*1966) actor, director
Spojené státy Edward James Olmos
(*1947) actor, director
Česká republika Jiří Trnka
(*1912) artist, illustrator, sculptor, writer, puppeteer, co-founder of Czech animated film
Velká Británie George Harrison
(*1943) composer, guitarist, singer
Německo Wilhelm Grimm
(*1786) collector of fairy tales, linguist
Famous people who passed away on February 23rd
Francie Paul Claudel
(*1868 - 1955) writer, poet
Německo Carl Friedrich Gauss
(*1777 - 1855) mathematician, physicist
Velká Británie John Keats
(*1795 - 1821) writer, poet
Spojené státy John Quincy Adams
(*1767 - 1848) 6th President of the United States
Izrael Ofra Haza
(*1957 - 2000) singer, actress

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2020
Moon calendar
New Moon in Pisces Pisces
Show calendar »