Jan Pohan wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Jan Pohan - Birth Chart

Gender:
Male
Date of Birth:
Birth place:
Karlovy Vary
Country:
Age:
† 84 years
Occupation:
actor

Jan Pohan - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
7 December 1930 - uknown time (?)
House system:
no system
(Jan Pohan 2019, 2020 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2020
Jan Pohan
Date of Birth - Dec 7, 1930
(actor, instagram)

Jan Pohan - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2015) - Policie Modrava (TV series)
(2013) - Elegán ve fraku
(2013) - Pérák
(2011) - Policie Modrava
(2009) - 13. komnata Jana Pohana
(2009) - Pamětnice
(2008) - Setkání v Praze, s vraždou
(2008) - Nemocnice na kraji města - nové osudy (TV series)
(2008) - Kriminálka Anděl (TV series)
(2007) - Tři životy
(2006) - Swingtime
(2005) - Černá karta
(2003) - Nezvěstný
(2003) - Falešné obvinění
(2001) - Ideální manžel
(2000) - Gambit
(1999) - Velký případ
(1999) - Návštěva staré dámy
(1999) - Isabela, vévodkyně Bourbonská
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - Milenec lady Chatterleyové
(1998) - Ex offo
(1997) - Zdivočelá země (TV series)
(1994) - V erbu lvice
(1993) - Kaspar Hauser
(1992) - The Necklace (TV series)
(1991) - Princezna Duše
(1991) - Pohádka o touze
(1991) - Das Schicksal des Freiherrn von Leisenbohg
(1991) - Klauni a vlastenci
(1990) - Proč vás zavraždili, generále?!
(1990) - Zvláštní bytosti
(1989) - Zemřeš, kdy budeme chtít
(1989) - Všechno už se stalo
(1989) - Uzavřený okruh
(1989) - Případy podporučíka Haniky (TV series)
(1988) - Rodáci (TV series)
(1988) - Malé dějiny jedné rodiny (TV series)
(1988) - Kdoví, kdy začne svítat
(1988) - Čas žhavých kamenů
(1987) - Pojď, dáme sbohem žízni
(1987) - Narozeniny režiséra Z. K.
(1987) - Figurky ze šmantů
(1987) - Dům na stará kolena
(1987) - Devět kruhů pekla
(1987) - Who's That Soldier?
(1986) - Debajo del mundo
(1986) - Rosa Luxemburg
(1986) - Papilio
(1986) - Kdo se bojí, utíká
(1986) - Gottwald (TV series)
(1985) - Tísňové volání
(1985) - Synové a dcery Jakuba skláře (TV series)
(1985) - Psí povídání (TV series)
(1985) - Piesočná potvorka (TV series)
(1985) - O mrtvých jen dobře
(1985) - Mít někoho do deště
(1985) - Havárie
(1985) - Dobré světlo
(1984) - Této noci v tomto vlaku
(1984) - The Ambulance (TV series)
(1984) - Rubikova kostka
(1984) - Pod maskou
(1984) - Amadeus
(1983) - Stopy zločinu: Alibi jako řemen
(1983) - Jan Amos Comenius
(1983) - Jako kníže Rohan
(1982) - Srdečný pozdrav ze zeměkoule
(1982) - Dreams About Zambezia
(1982) - Encounter with the Shadows
(1982) - Připoutejte se, letíme nad Atlantidou (TV series)
(1982) - Malý pitaval z velkého města (TV series)
(1982) - Dynastie Nováků (TV series)
(1982) - Dlouhá bílá stopa (TV series)
(1982) - Daleko od stromu
(1980) - Za trnkovým keřem
(1980) - Temné slunce
(1980) - The Medal
(1980) - Muž přes palubu
(1979) - Rukojmí v Bella Vista
(1979) - Na pytlácké stezce
(1979) - Dnes v jednom domě (TV series)
(1979) - Diagnóza smrti
(1978) - Ve znamení Merkura (TV series)
(1978) - Trasa
(1978) - Tajemství Ocelového města
(1978) - Silnější než strach
(1978) - Rudý primátor
(1978) - Poplach v oblacích
(1978) - Pod Jezevčí skálou
(1977) - Tomorrow I'll Wake Up and Scald Myself with Tea
(1977) - Všichni proti všem
(1977) - Vítězný lid
(1977) - Řeknem si to příští léto
(1976) - Případ mrtvých spolužáků
(1976) - Minotaurus nemá naději
(1976) - Little Sea Nymph
(1976) - Čas lásky a naděje
(1976) - Boty plné vody
(1975) - Země slunce
(1975) - Cena za úspěch
(1975) - Škaredá dědina
(1975) - Atentat u Sarajevu
(1975) - Profesoři za školou
(1975) - Pomerančový kluk
(1975) - The Liberation of Prague
(1975) - The Cape of Good Hope
(1975) - Město nic neví
(1975) - Chalupáři (TV series)
(1975) - Maleňkij seržant
(1975) - Akce v Istanbulu
(1974) - Leninovo muzeum
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV series)
(1974) - Trofej neznámeho strelca
(1974) - Televize v Bublicích aneb Bublice v televizi
(1974) - Sokolovo
(1974) - Slovácko sa nesúdí (TV series)
(1974) - Rudá záře nad Kladnem
(1974) - Poslední ples na rožnovské plovárně
(1974) - Osud jménem Kamila
(1974) - Noc oranžových ohňů
(1974) - Na startu je delfín
(1974) - Kronika
(1974) - Kdo hledá, najde
(1974) - Dvacátý devátý
(1973) - Kdo jsme
(1973) - Stülpner-Legende (TV series)
(1973) - Jakou barvu má láska
(1973) - Hroch
(1973) - Horká zima
(1973) - Družina černého pera
(1972) - Pan Tau und die Zirkus Welt
(1971) - Vím, že jsi vrah...
(1971) - Starý muž, stará zbraň
(1971) - Lekce
(1971) - Klíč
(1971) - Černý vlk
(1970) - Na kolejích čeká vrah
(1970) - Kateřina a její děti
(1969) - Zabil jsem Einsteina, pánové...
(1969) - Slasti Otce vlasti
(1969) - Přehlídce velím já!
(1969) - Pan Tau (TV series)
(1969) - The Witch Hunt
(1969) - Flirt se slečnou Stříbrnou
(1969) - Dobrodružství šesti trampů (TV series)
(1968) - Sňatky z rozumu (TV series)
(1968) - „Rakev ve snu viděti...“
(1968) - Die Nacht im Grenzwald
(1968) - The Marathon
(1968) - Honour and Glory
(1967) - Zázračný hlavolam
(1967) - Přísně tajné premiéry
(1967) - Muž, který stoupl v ceně
(1967) - Marketa Lazarova
(1966) - TTT
(1966) - Lidé z maringotek
(1966) - Kdo chce zabít Jessii?
(1965) - Zločin v dívčí škole
(1965) - Volejte Martina
(1964) - Automobilisté! Automobilisté?
(1964) - Die Goldsucher von Arkansas
(1964) - Šlechetný cowboy Sandy aneb Prohraná nevěsta
(1964) - Strakatí andělé
(1964) - Skok do tmy
(1964) - Lemonade Joe or Horse Opera
(1964) - If a Thousand Clarinets
(1964) - Hvězda zvaná Pelyněk
(1964) - Adventures with a Naked Boy
(1963) - Strach
(1963) - A Character in Need of Support
(1963) - Naked Among Wolves
(1963) - Mezi námi zloději
(1963) - Bylo nás deset
(1962) - Wife for a Hero
(1962) - Blbec z Xeenemünde
(1961) - Tažní ptáci
(1961) - Reportáž psaná na oprátce
(1961) - Kohout plaší smrt
(1961) - Kde řeky mají slunce
(1961) - Jarní povětří
(1960) - Všude žijí lidé
(1960) - Skid
(1960) - Rychlík do Ostravy
(1960) - Práče
(1960) - A White Slide
(1959) - Slečna od vody
(1959) - O medvědu Ondřejovi
(1959) - Medvěd a strašidla
(1959) - Letiště nepřijímá
(1958) - Scars of the Past
(1958) - Hlavní výhra

Jan Pohan, Birth Chart Horoscopes & Signs - Sagittarius

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Sagittarius

Sun in Sagittarius
14°40’

Sun Sign - Zodiac Sign
People born under the sign of Sagittarius bear the seal of the ruler of their sign, Jupiter, which symbolizes justice and happiness. They are therefore optimistic, active, social and very honest, sometimes to the extent that their directness hurts others, without them being aware of it.
MOON PHASE

Full Moon

Culmination, Fulfillment, Illumination, Realization, Experience
HOROSCOPES
Horse

Horse (Metal)

Chinese horoscope
Horse has good taste, and overall is very versatile. People born in the Year of the Horse love grand shows, concerts, social and sports events. As on the horse race, so in life they easily conquer most of the barriers or skillfully and stealthily bypass those. The Horses are irresistible and easily gain followers and admirers.
Hornbeam

Hornbeam Tree

Celtic tree horoscope
People born under the rule of Hornbeam do great in professions such as bank clerks or civil servants, or in military and police functions. They have a great sense of order, responsibility and justice. It is easy for them to conform to a set system or order and they like to ensure strict adherence to laws and generally accepted rules.
NUMEROLOGY REPORT
5

Life Path - 5

Numerology - Life Path Number
These people need movement and change, and they like to travel. They search for freedom and adventure. They are open to new things and ideas. They have an inclination for leadership. They are ambitious but they are also very sensitive and avoid routine and boredom.
7

Birthday 7th - Experience

Numerology - Birthday Number
These people have the ability to listen to their inner voice. They are sensitive and perceptive. They need a partner in their life. They often have opinions of spiritual nature; they have interest in the environment and medicine. They often becomes an activist.

Jan Pohan 2020 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Jan Pohan - actor

Jan Pohan was born on December 7, 1930 in Karlovy Vary
Jan Pohan at:
Wikipedia.orgJan Pohan full biography - Wikipedia
Famous people born on
September 24th
(Today)
Spojené státy Kevin Sorbo
(*1958) actor
Španělsko Pedro Almodóvar
(*1951) actor, director, scriptwriter
Spojené státy Howard Hughes
(*1905) director, aviator, founder and owner of Hughes Aircraft, one of the richest people in the 70s
Spojené státy Francis Scott Fitzgerald
(*1896) scriptwriter
Spojené státy Franklin C. Mars
(*1884) business magnate, founder of Mars, Inc. (chocolate candy)
Jan Pohan
Planet positions:
SunSun
Sagittarius
14°40’
 
MoonMoon
Cancer
(?)
 
MercuryMercury
Capricorn
0°55’
 
VenusVenus
Scorpio
22°43’
R
MarsMars
Leo
16°02’
 
JupiterJupiter
Cancer
19°06’
R
SaturnSaturn
Capricorn
10°53’
 
UranusUranus
Aries
11°31’
R
NeptuneNeptune
Virgo
5°47’
 
PlutoPluto
Cancer
20°28’
R
NodeNode (M)
Aries
20°54’
R
LilithLilith (M)
Pisces
3°05’
 
ChironChiron
Taurus
15°05’
R
Elements:
5xFireFire
3xEarthEarth
0xAirAir
5xWaterWater
Famous people born on
September 25th
(Tomorrow)
Spojené státy Will Smith
(*1968) singer, actor
Spojené státy Christopher Reeve
(*1952) actor, director, scriptwriter
Spojené státy Michael Madsen
(*1957) actor
Spojené státy Michael Douglas
(*1944) actor, director
Spojené státy Mark Hamill
(*1951) actor
Famous people who passed away on September 24th
Švýcarsko Paracelsus
(*1493 - 1541) alchemist, astrologer, physician, theologian
Nizozemsko Robert van Gulik
(*1910 - 1967) writer
Francie Inessa Armand
(*1874 - 1920) politician
Spojené státy Susan Atkins
(*1948 - 2009) murderess
Francie Eric Borel
(*1978 - 1995) mass killer

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2020
Moon calendar
Moon in Capricorn Capricorn
Show calendar »