Jan Potměšil wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Jan Potměšil - Birth Chart

Gender:
Male
Birth:
*1966
Country:
Age:
53 years
Occupation:
actor

Jan Potměšil - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
Year 1966 (?)
House system:
no system (?)
(Jan Potměšil 2018, 2019 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2019
Jan Potměšil
Date of Birth - Year *1966
(actor, instagram)

Jan Potměšil - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2015) - Ceny Anděl 2014
(2015) - Adventní koncerty 2015
(2014) - Kancelář Blaník
(2014) - Adventní koncerty 2014
(2014) - Civic Hope
(2014) - Bony a klid 2
(2013) - TýTý 2012
(2013) - Možná přijde i charita 2013
(2013) - Adventní koncerty 2013
(2013) - Life with Jester
(2013) - Škraboška
(2012) - Možná přijde i charita
(2012) - Věra 68
(2011) - Uchem jehly
(2010) - Show Jana Krause
(2010) - Kde bydlely princezny
(2010) - Český lev 2009
(2010) - 11 lidí, 11 názorů
(2010) - Film o filmu: Bony a klid
(2009) - Zázraky přírody
(2009) - Fakta Barbory Tachecí
(2009) - Rozmarné léto
(2008) - TOP STAR magazín
(2007) - 13. komnata Daniely Filipiové
(2007) - Tři srdce
(2007) - Nesmělý Mikeš
(2006) - 13. komnata Jana Potměšila
(2006) - Film o seriálu Eden
(2006) - Růže pro Algernon
(2005) - Vánoce s Troškou pohádek
(2005) - Malé velké hry a události (TV series)
(2005) - Eden - Zlatá karta
(2005) - Eden (TV series)
(2004) - Edův pohádkový balík
(2004) - Pojišťovna štěstí (TV series)
(2004) - Bolero
(2002) - Tváře českého filmu
(2001) - Kruh
(2000) - Krásný ztráty
(1999) - Výzva
(1999) - Člověk a čas 2: Výzva
(1999) - Člověk a čas 1: Deset let v životě mladého muže
(1999) - Vincenz Priessnitz
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1997) - Úsměvy
(1997) - Širák
(1996) - Odpoledne pro všechny
(1996) - Jméno kódu: Rubín
(1994) - V erbu lvice
(1994) - O zvířatech a lidech (TV series)
(1994) - Detektiv Martin Tomsa (TV series)
(1990) - Zabijáci
(1989) - Strom pohádek: Dobro a zlo
(1989) - Putování po Blažených ostrovech
(1989) - Dlouhá míle (TV series)
(1988) - Vlastně se nic nestalo
(1988) - Druhý dech (TV series)
(1987) - Strom pohádek (TV series)
(1987) - Why?
(1987) - O princezně Jasněnce a létajícím ševci
(1987) - Bony a klid
(1986) - Stopy ve skle
(1985) - Třetí patro (TV series)
(1985) - Cawdor a Fera
(1983) - Hrátky
(1982) - Daleko od stromu
(1981) - Tajemství ďáblovy kapsy
(1980) - Každý má svůj stín
(1979) - Neohlížej se, jde za námi kůň!
(1978) - Tajemství Ocelového města
(1977) - Žena za pultem (TV series)
(1977) - Třešňová babička (TV series)
(1976) - Jakub
(1975) - Lokomotiva
(1975) - Bakaláři: Vánoce, na které nikdy nezapomenu
(1972) - Česáč
(1971) - Bakaláři (TV series)

Jan Potměšil, Birth Chart Horoscopes & Signs - Aries

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Aries

Sun in Aries
10°19’

Sun Sign - Zodiac Sign
The ruler of Aries is the planet Mars, which symbolises energy, health, fighting spirit and leadership skills. People born under this sign are courageous and decisive in most situations in life.
MOON PHASE

First (Waxing) Quarter Moon

Change, Action, Seize the day, Expression, Growth
HOROSCOPES
Horse

Horse (Fire)

Chinese horoscope
Horse has good taste, and overall is very versatile. People born in the Year of the Horse love grand shows, concerts, social and sports events. As on the horse race, so in life they easily conquer most of the barriers or skillfully and stealthily bypass those. The Horses are irresistible and easily gain followers and admirers.
Hazel

Hazel Tree

Celtic tree horoscope
They are quiet, discreet, they never draw attention on them, they do not raise their voice and very often you do not notice when they are around. Nevertheless, the saying "Still waters run deep" describes them well.
NUMEROLOGY REPORT
11

Life Path - 11

Numerology - Life Path Number
These people are ambitious and intelligent. They can achieve a great success, but also a great failure. They are gifted and have a tendency to have visions. They can use inspiration from God.
31

Birthday 31st - Motivation

Numerology - Birthday Number
These people are very bright. They are descreet and willing to do everything to achieve success. They like company and spending time with intelligent people. Communication is important.

Jan Potměšil 2019 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Jan Potměšil - actor

Jan Potměšil was born Year *1966 in Czech City
Jan Potměšil at:
Wikipedia.orgJan Potměšil full biography - Wikipedia
Famous people born on
November 15th
(Today)
Spojené státy Bob Gunton
(*1945) actor
Velká Británie Jonny Lee Miller
(*1972) actor
Argentina Daniel Barenboim
(*1942) conductor
Polsko Alexander Kwaśniewski
(*1954) Former President of the Republic of Poland (1995 - 2005)
Německo Claus von Stauffenberg
(*1907) officer, failed assassin of Adolf Hitler
Jan Potměšil
Planet positions:
SunSun
Aries
10°19’
 
MoonMoon
Leo
(?)
 
MercuryMercury
Pisces
23°22’
R
VenusVenus
Aquarius
24°04’
 
MarsMars
Aries
16°53’
 
JupiterJupiter
Gemini
24°17’
 
SaturnSaturn
Pisces
22°23’
 
UranusUranus
Virgo
16°37’
R
NeptuneNeptune
Scorpio
21°49’
R
PlutoPluto
Virgo
16°33’
R
NodeNode (M)
Taurus
27°54’
R
LilithLilith (M)
Aquarius
29°51’
 
ChironChiron
Pisces
23°08’
 
Elements:
5xFireFire
3xEarthEarth
2xAirAir
3xWaterWater
Famous people born on
November 16th
(Tomorrow)
Spojené státy Lisa Bonet
(*1967) actress
Francie Henri Charrière
(*1906) writer, criminal, author of the novel Papillon
Kanada Diana Krall
(*1964) singer
Spojené státy Francesca Scorsese
(*1999) actress, child of celebrity
Itálie Tazio Nuvolari
(*1892) racer
Famous people who passed away on November 15th
Spojené státy Lionel Barrymore
(*1878 - 1954) actor, director
Spojené státy Tyrone Power
(*1914 - 1958) actor
Francie Jean Gabin
(*1904 - 1976) actor
Polsko Henryk Sienkiewicz
(*1846 - 1916) writer, journalist
Česká republika John Amos Comenius
(*1592 - 1670) philosopher, teacher, educator, theologian, bishop,

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2019
Moon calendar
Moon in Gemini Gemini
Show calendar »