Jan Přeučil wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Jan Přeučil - Birth Chart

Gender:
Male
Birth:
*1937
Country:
Age:
82 years
Occupation:
actor

Jan Přeučil - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
Year 1937 (?)
House system:
no system (?)
(Jan Přeučil 2018, 2019 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2019
Jan Přeučil
Date of Birth - Year *1937
(actor, instagram)

Jan Přeučil - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2016) - Ceny Thálie 2015 (TV pořad)
(2016) - Tajemství pouze služební
(2015) - Cibulkova zábavná tajenka
(2015) - Ceny Thálie 2014
(2015) - Tajemství Jana Přeučila
(2015) - Atentát (TV series)
(2014) - Ceny Thálie 2013
(2014) - Tajemství Evy Pilarové
(2014) - All My Tomorrows
(2014) - Stopy života - Poslední sbormistr
(2014) - Bastardi (TV series)
(2013) - Živě z PALLADIA
(2013) - Sejdeme se na Cibulce
(2013) - Máme rádi Česko
(2013) - Galashow 60
(2013) - Copak bych vám lhal?
(2013) - Ceny Thálie 2012
(2013) - Tančila jedno léto
(2013) - The Hussites
(2013) - Lucky Four Serving the King
(2013) - Co v detektivce nebylo
(2012) - El Nino feat. Eliška Bučková - Při mně stůj (music video)
(2012) - Živě na jedničce
(2012) - Vtip za stovku!
(2012) - Lucie Vondráčková: Z dětské hvězdy českou slavicí
(2012) - Česká 30
(2012) - Pavel Vítek: Mít sen a jemu se vzdát
(2012) - Policajti z centra (TV series)
(2012) - Bastardi 3
(2011) - Barrandovský videostop
(2011) - Rozvod mrtvých
(2011) - Bastardi 2
(2010) - TOP STAR Extra
(2010) - Show Jana Krause
(2010) - Sny o tátovi
(2010) - Cukrárna (TV series)
(2010) - Bastardi
(2009) - Devatero řemesel
(2009) - Neobyčejné životy (TV series)
(2009) - Rytmus v patách
(2009) - Rozsvěcet se nevyplácí
(2009) - Metro
(2009) - Klíček
(2008) - 13. komnata Evy Hruškové
(2008) - Žízeň po životě
(2008) - Uvnitř vnitra
(2008) - Po stopách hvězd (TV series)
(2008) - Máj
(2008) - Goat Story: The Old Prague Legends
(2007) - 13. komnata Jana Přeučila
(2007) - Life Was Friendly, Sometimes Rough
(2007) - Předčasná úmrtí: Tiché kroky
(2006) - Žito
(2006) - Mezi námi přáteli
(2006) - Jedním slovem román
(2005) - Všechnopárty
(2005) - To nevymyslíš! (TV series)
(2005) - Jasnovidec
(2004) - Černí baroni (TV series)
(2003) - Štěpánka: "Těžší život je lepší"
(2003) - Společník
(2003) - Project X
(2002) - Hodina pravdy
(2002) - Příběhy slavných (TV series)
(2002) - Waterloo po česku
(2001) - Basta fidli
(2001) - Nevyjasněná úmrtí: Já se tam vrátím
(2001) - Princezna ze mlejna 2 (TV series)
(2001) - Ideální manžel
(2001) - Au Pair II
(2001) - Andělská tvář
(2000) - První pomoc
(2000) - Příběhy slavných: Herec Karel Höger
(2000) - Pra pra pra (TV series)
(1999) - Zlatá mříž
(1999) - Čtveráci
(1999) - Veselé vánoční hody
(1999) - Urlaub auf Leben und Tod - Eine Familie hält zusammen
(1999) - Princezna ze mlejna 2
(1999) - Nebát se a nakrást
(1999) - Návštěva staré dámy
(1998) - XXL
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - DO-RE-MI
(1998) - Šmankote, babičko, čaruj!
(1998) - O pyšném panovníkovi
(1998) - La Nińa de tus ojos
(1997) - Vsaďte se!
(1997) - Senzibilšou
(1997) - Rande
(1997) - Maxirisk
(1997) - Bolkoviny
(1997) - První a poslední
(1997) - Biograf
(1996) - Slavík
(1996) - O princi Truhlíkovi
(1996) - Magda, její ztráty a nálezy
(1996) - Lékárníkových holka (TV series)
(1996) - Konto separato
(1996) - Hospoda (TV series)
(1996) - Bohatství slečny Kronkiové
(1995) - Tak neváhej a toč – speciál!
(1995) - Schlafes Bruder
(1995) - Rabín a jeho Golem
(1995) - Podivuhodný příběh profesora J. a slečny H.
(1995) - Nováci (TV series)
(1995) - Muž v pozadí (TV series)
(1995) - Malostranské humoresky
(1995) - Hořké léto
(1994) - Zlaté hejno
(1994) - Princezna ze mlejna (TV series)
(1994) - O zlatém pokladu
(1994) - Nexus 2.431
(1994) - Marie Růžička
(1994) - Ještě větší blbec, než jsme doufali
(1994) - L'affaire Dreyfus (TV series)
(1993) - O poklad Anežky české
(1993) - Ze života hmyzu
(1993) - Krone aus Löwenzahn, Eine
(1993) - The Vampire Wedding
(1993) - Stalingrad
(1993) - El Marido perfecto
(1993) - Nesmrtelná teta
(1993) - Die Dumme Augustine
(1993) - Benito: The Rise and Fall of Mussolini
(1993) - Císařovy nové šaty
(1993) - Arabela se vrací aneb Rumburak králem Říše pohádek (TV series)
(1993) - Anička s lískovými oříšky
(1992) - V Praze bejvávalo blaze
(1992) - Kufr
(1992) - Uctivá poklona, pane Kohn (TV series)
(1992) - Pravda a lež
(1992) - The Torch (TV series)
(1992) - The Necklace (TV series)
(1992) - Komu šplouchá na maják
(1992) - Hříchy pro pátera Knoxe (TV series)
(1991) - Josef Hlávka
(1991) - Zálety koňského handlíře
(1991) - Wolfgang A. Mozart
(1991) - Území bílých králů (TV series)
(1991) - A Man Who Rose in Price
(1991) - Largo desolato
(1991) - Domácí představení
(1990) - Ukradený kaktus
(1990) - Trojlístek (TV series)
(1990) - Svědek umírajícího času
(1990) - Silnější než já
(1990) - Princezna Slonbidlo
(1990) - About Family Affairs Only
(1990) - Hádanice
(1990) - Don Juan
(1990) - Dáma z Berlína
(1990) - Ahmed a Hazar
(1989) - Stačí stisknout
(1989) - Roky prelomu (TV series)
(1989) - Případy podporučíka Haniky (TV series)
(1989) - O čarovné Laskonce (TV series)
(1989) - Czarny wąwóz
(1989) - Fubu
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV series)
(1989) - Cesta na jihozápad
(1989) - Blue-Eyed
(1988) - Uf - oni jsou tady
(1988) - Slepá je noc
(1988) - Rodáci (TV series)
(1988) - Přejděte na druhou stranu (TV series)
(1988) - Pouťová pohádka
(1988) - Malé dějiny jedné rodiny (TV series)
(1988) - Kalhoty od krejčího ze Lhoty
(1988) - Druhý dech (TV series)
(1988) - Dobří holubi se vracejí
(1988) - Bronzová spirála
(1987) - Pět přání
(1987) - Zuřivý reportér
(1987) - Ty, ty Yeti
(1987) - Sněhová královna
(1987) - Outsider
(1987) - Mág
(1987) - Gagman (TV series)
(1987) - Anděl svádí ďábla
(1986) - Fair Play
(1986) - Veselé Vánoce přejí chobotnice
(1986) - Velká filmová loupež
(1986) - Území strachu
(1986) - Forbidden Dreams
(1986) - Kouzelné galoše
(1986) - Pojďte s námi mezi bohy
(1986) - Pohádka z Kampy
(1986) - Panoptikum města pražského (TV series)
(1986) - Operace mé dcery
(1986) - O kouzelné píštalce
(1986) - Chobotnice z II. patra (TV series)
(1986) - Gottwald (TV series)
(1986) - Dva na koni, jeden na oslu
(1986) - Bylo nás šest (TV series)
(1985) - Kavárnička dříve narozených
(1985) - Vodník v pivovaře
(1985) - The Train of Childhood and Expectation (TV series)
(1985) - Veronika
(1985) - Tržište senzací (TV series)
Jan Přeučil - Family and Partner relationships

Jan Přeučil, Birth Chart Horoscopes & Signs - Aquarius

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Aquarius

Sun in Aquarius
28°25’

Sun Sign - Zodiac Sign
People born under the sign of Aquarius are influenced by two different planets. Saturn gives them peace of mind, concentration and persistence, while Uranium is responsible for their restlessness, originality and short temper.
MOON PHASE

Crescent (Waxing) Moon

Expansion, Growth, Struggle, Opportunity
HOROSCOPES
Ox

Ox (Fire)

Chinese horoscope
People born in the Year of the Ox are silent, patient and calm. But their boorish behavior hides original thoughts and intelligence. They seem trustworthy and that is the main reason why they prosper. They are cautious and love work and solitude.
Larch

Larch Tree

Celtic tree horoscope
People born under the rule of Larch usually give us the impression of self-confident and determined people. They love to impress other people and they are dominant. They play an important role not only in the workplace but also in society and in their family. They have a creative spirit, fantasy, and unusual ideas.
NUMEROLOGY REPORT
3

Life Path - 3

Numerology - Life Path Number
These people are mentally alert and have creative minds. They are creative and original, and they have a good imagination. They hate boredom and like to cooperate with others. They are charming and witty. They are critical of others and they should therefore learn how to be more diplomatic. They need to work freely and without restraints.
17

Birthday 17th - Capability

Numerology - Birthday Number
These people are strong and courageous. They are sensitive and ambitious. They are very observant. They are efficient, quick-witted and hardworking. They have leadership skills. Romantic relationship is very important for them. They are social.

Jan Přeučil 2019 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Jan Přeučil - actor

Jan Přeučil was born Year *1937 in Czech City
Jan Přeučil at:
Wikipedia.orgJan Přeučil full biography - Wikipedia
Famous people born on
August 22nd
(Today)
Spojené státy GZA - The Genius
(*1966) rapper, founder of the Wu-Tang Clan
Spojené státy John Lee Hooker
(*1917) singer
Spojené státy Ray Bradbury
(*1920) novelist
Spojené státy Tori Amos
(*1963) singer
Spojené státy Layne Staley
(*1967) musician, singer and guitarist of the band Alice in Chains
Jan Přeučil
Planet positions:
SunSun
Aquarius
28°25’
 
MoonMoon
Taurus
(?)
 
MercuryMercury
Aquarius
4°27’
 
VenusVenus
Aries
14°40’
 
MarsMars
Scorpio
21°06’
 
JupiterJupiter
Capricorn
17°13’
 
SaturnSaturn
Pisces
21°58’
 
UranusUranus
Taurus
6°08’
 
NeptuneNeptune
Virgo
18°06’
R
PlutoPluto
Cancer
27°00’
R
NodeNode (M)
Sagittarius
21°01’
R
LilithLilith (M)
Scorpio
15°18’
 
ChironChiron
Gemini
17°44’
R
Elements:
2xFireFire
5xEarthEarth
3xAirAir
3xWaterWater
Famous people born on
August 23rd
(Tomorrow)
Spojené státy River Phoenix
(*1970) guitarist, singer, actor
Spojené státy Gene Kelly
(*1912) actor
Francie King of France Louis XVI
(*1754) King of France and Navarre
Rusko Ivan VI Antonovich
(*1740) Emperor and Autocrat of All the Russias
Francie Jacques Weber
(*1949) actor, director
Famous people who passed away on August 22nd
Brazílie Juscelino Kubitschek
(*1902 - 1976) 21st President of Brazil
Itálie Ignazio Silone
(*1900 - 1978) writer
Francie Roger Martin Du Gard
(*1881 - 1958) novelist
Irsko Michael Collins 1890
(*1890 - 1922) politician
Spojené státy Bob Daughters
(*1914 - 1988) baseball player

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2019
Moon calendar
Moon in Taurus Taurus
Show calendar »