Jan Teplý Sr. wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Jan Teplý Sr. - Birth Chart

Gender:
Male
Date of Birth:
Birth place:
Prague
Country:
Age:
† 75 years
Occupation:
actor

Jan Teplý Sr. - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
30 July 1931 - uknown time (?)
House system:
no system
(Jan Teplý Sr. 2018, 2019 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2019
Jan Teplý Sr.
Date of Birth - Jul 30, 1931
(actor, instagram)

Jan Teplý Sr. - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2005) - Ceny Thálie 2004
(2004) - Ceny Thálie 2003
(2004) - Pojišťovna štěstí (TV series)
(2000) - Podzimní zahrada
(2000) - Gambit
(1999) - The Idiot Returns
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - Na lavici obžalovaných justice (TV series)
(1998) - Mrtvej brouk
(1997) - Úsměvy
(1997) - Zdivočelá země (TV series)
(1997) - Zdivočelá země
(1997) - Pražský písničkář (TV series)
(1996) - Manželská tonutí (TV series)
(1996) - Ďábel v Praze (TV series)
(1995) - Čtyři okamžiky ticha
(1995) - Rabín a jeho Golem
(1995) - Muž v pozadí (TV series)
(1995) - Maminka
(1994) - Narcisový dům
(1993) - O poklad Anežky české
(1993) - Jak se ztratit ve zlém světě
(1992) - V Praze bejvávalo blaze
(1992) - The Necklace (TV series)
(1992) - La Piovra 6 - L'ultimo segreto (TV series)
(1992) - Hříchy pro pátera Knoxe (TV series)
(1991) - Velmi uvěřitelné příběhy: Boží mlýny
(1991) - Velmi uvěřitelné příběhy (TV series)
(1991) - Skládačka
(1991) - Případy pana Janíka
(1991) - Prosím, vaše lordstvo!
(1991) - Pilát Pontský, onoho dne
(1991) - Kdyby tisíc klarinetů
(1991) - Hřbitov pro cizince
(1990) - Zabijáci
(1990) - Trojlístek (TV series)
(1990) - Smrt barona Gandary
(1990) - Chybná diagnóza
(1990) - Byli jsme to my?
(1989) - Všechny krásy života
(1989) - Vampýr
(1989) - Skřivánčí ticho
(1989) - Rakovina vůle
(1989) - Případy podporučíka Haniky (TV series)
(1989) - Případ pro zvláštní skupinu (TV series)
(1989) - Přátelská výpomoc
(1989) - Morové povětří
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV series)
(1989) - Dlouhá míle (TV series)
(1988) - Zlatý copánek
(1988) - Uf - oni jsou tady
(1988) - Slepá je noc
(1988) - Případ se psem
(1988) - Proces s vrahy Martynové
(1988) - Oznamuje se láskám vašim
(1988) - Opožděná vražda
(1988) - Nejlepší kšeft mýho života
(1988) - Milionová láska
(1988) - Malé dějiny jedné rodiny (TV series)
(1988) - Lovec senzací
(1988) - Kverulantka
(1988) - Kouzelnice od křídového potoka
(1988) - Chlapci a chlapi (TV series)
(1988) - Bankovní dům Daubner
(1987) - Svět nic neví
(1987) - Narozeniny režiséra Z. K.
(1986) - Záhada zamčeného pokoje
(1986) - Ruce
(1986) - Případ nevinné řeky
(1986) - Monika a hříbě s hvězdičkou
(1986) - Gottwald (TV series)
(1985) - Výjimečná situace
(1985) - Slavné historky zbojnické (TV series)
(1985) - Nebožtík si nepřál květy
(1985) - Marné cesty holubů
(1985) - Kdo zachrání kovboje
(1985) - Experiment Eva
(1985) - Černá země (TV series)
(1984) - Všechno nebo nic
(1984) - Rozpaky kuchaře Svatopluka (TV series)
(1984) - Povídky malostranské: O měkkém srdci paní Rusky
(1984) - Křižovatka
(1984) - Fešák Hubert
(1984) - Čertův švagr
(1984) - Atomová katedrála
(1983) - Lekár umierajúceho času (TV series)
(1983) - Kudláčkova metoda
(1982) - Telegram
(1982) - Šílený kankán
(1982) - Dreams About Zambezia
(1982) - Slečna se špatnou pověstí
(1982) - Příhody pana Příhody
(1982) - Poslední propadne peklu
(1982) - Malý pitaval z velkého města (TV series)
(1982) - Kvůli mně přestane
(1982) - Dobrá Voda (TV series)
(1981) - Ubohý pan Kufalt
(1981) - Okres na severu (TV series)
(1981) - Mezičas
(1981) - Každému jeho nebe
(1981) - Dostih
(1980) - Koncert
(1980) - Blázni, vodníci a podvodníci
(1979) - Zlaté rybičky
(1979) - Zkoušky z dospělosti (TV series)
(1979) - Plechová kavalérie (TV series)
(1979) - Julek
(1979) - Dnes v jednom domě (TV series)
(1978) - Ve znamení Merkura (TV series)
(1978) - Past na kachnu
(1978) - Lvi salónů
(1977) - Řeknem si to příští léto
(1977) - Proč nevěřit na zázraky
(1977) - Podezřelé okolnosti
(1977) - Nemocnice na kraji města (TV series)
(1977) - Hop - a je tu lidoop
(1976) - Noc klavíristy
(1976) - Čas lásky a naděje
(1975) - Život na úteku
(1975) - Spodní proud
(1975) - Profesoři za školou
(1975) - The Cape of Good Hope
(1975) - Matka (TV series)
(1975) - Chalupáři (TV series)
(1975) - Hodinky šly pěšinkami
(1975) - Hledám paní na hlídání
(1975) - Zaklęte rewiry
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV series)
(1974) - Vrtkavý král
(1974) - V každém pokoji žena
(1974) - Tribun lidu
(1974) - Tobě hrana zvonit nebude
(1974) - Motiv pro vraždu
(1974) - Hledá se Kurt
(1974) - Byl jednou jeden dům (TV series)
(1973) - Zlá noc
(1973) - Sen noci svatojánské
(1973) - Projížďka v kočáře
(1973) - Lovers in the Year One
(1973) - Láska
(1973) - Kost v krku
(1973) - Družina černého pera
(1973) - Dny zrady II.
(1973) - Dny zrady I.
(1973) - Adam a Otka
(1971) - Zajatec šílenství
(1971) - Uctivě zve Bedřich (TV series)
(1971) - Třírohý klobouk
(1971) - Romeo a Julie na konci listopadu
(1971) - Muzikant
(1971) - Kat nepočká
(1971) - Chléb a písně
(1971) - Hostinec U létavého draka
(1971) - Člověk není sám
(1970) - The Ear
(1970) - Nevěsta
(1970) - Lidé na křižovatce (TV series)
(1970) - Kateřina a její děti
(1970) - Jeden z nich je vrah
(1969) - Larks on a String
(1969) - Virginity and Prison
(1968) - Nedělní chvilka poezie
(1967) - Jak se zbavit Helenky
(1967) - Happy end
(1966) - Ukradená vzducholoď
(1962) - Blbec z Xeenemünde
(1961) - Rabbits in the Tall Grass
Jan Teplý Sr. 2019 - Astrological Charts, Astrology Online

Jan Teplý Sr., Birth Chart Horoscopes & Signs - Leo

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Leo

Sun in Leo
6°21’

Sun Sign - Zodiac Sign
Leo gives people who were born under this sign healthy self-esteem and natural authority. They have the power to dominate and control others, but they are generous and friendly.
MOON PHASE

Full Moon

Culmination, Fulfillment, Illumination, Realization, Experience
HOROSCOPES
Goat

Goat (Metal)

Chinese horoscope
The Goat loves elegant appearances and loves showing off. Goats are also artistically talented and love nature. Goats are never satisfied with the fate and often drive their peers insane with their comments. Their weaknesses and internal uncertainty obscures a strong arrogance.
Cypress

Cypress Tree

Celtic tree horoscope
People born under the rule of Cypress are tolerant, resourceful and faithful. However, they are also quite lazy and inclined to oppress the weak in their surroundings. They have the ability to endure the adversity of fate, which does not break them; on contrary, they learn from the experience.
NUMEROLOGY REPORT
6

Life Path - 6

Numerology - Life Path Number
These people will have to make choices very often and it is necessary to make the right decisions in the face of emerging opportunities. Romantic relationship, family and home are the foundations for success. They like helping others.
30

Birthday 30th - Vigour

Numerology - Birthday Number
These people have great creative imagination and a brilliant mind. They first think about the problem and then makes a decision. They have radical views on life. They are inventive. They are charming.

Jan Teplý Sr. 2019 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Jan Teplý Sr. - actor

Jan Teplý Sr. was born on July 30, 1931 in Prague
Jan Teplý Sr. at:
Wikipedia.orgJan Teplý Sr. full biography - Wikipedia
Famous people born on
June 19th
(Today)
Spojené státy Kathleen Turner
(*1954) actress
Česká republika Václav Klaus
(*1941) economist, politician, president of the Czech Republic
Černá Hora Radovan Karadzic
(*1945) politician, convicted war criminal, poet, psychiatrist
Brazílie Zózimo
(*1932) soccer player
Francie André Glucksmann
(*1937) philosopher
Jan Teplý Sr.
Planet positions:
SunSun
Leo
6°21’
 
MoonMoon
Aquarius
(?)
 
MercuryMercury
Virgo
2°02’
 
VenusVenus
Cancer
25°31’
 
MarsMars
Virgo
28°39’
 
JupiterJupiter
Leo
2°55’
 
SaturnSaturn
Capricorn
18°43’
R
UranusUranus
Aries
19°22’
R
NeptuneNeptune
Virgo
4°25’
 
PlutoPluto
Cancer
20°51’
 
NodeNode (M)
Aries
8°27’
R
LilithLilith (M)
Pisces
29°11’
 
ChironChiron
Taurus
23°10’
 
Elements:
5xFireFire
4xEarthEarth
2xAirAir
2xWaterWater
Famous people born on
June 20th
(Tomorrow)
Spojené státy Nicole Kidman
(*1967) actress, singer
Spojené státy John Goodman
(*1952) actor
Spojené státy Martin Landau
(*1928) actor
Austrálie Errol Flynn
(*1909) actor
Německo Jacques Offenbach
(*1819) composer
Famous people who passed away on June 19th
Francie Coluche
(*1944 - 1986) actor
Spojené státy James Bryan
(*1926 - 1960) car racer
Německo Götz George
(*1938 - 2016) actor
Velká Británie Brandon Thomas
(*1848 - 1914) scriptwriter
Velká Británie J. M. Barrie
(*1860 - 1937) writer, scriptwriter, journalist

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2019
Moon calendar
Moon in Capricorn Capricorn
Show calendar »