Jan Tříska wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Jan Tříska

Gender:
Male
Date of Birth:
Birth place:
Prague
Country:
Age:
† 80 years
Death:
Occupation:
actor

Jan Tříska - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
4 November 1936 - uknown time (?)
House system:
no system
Traditional astrology chart | Sidereal chart
(Jan Tříska 2017, 2018 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2018
Jan Tříska
Date of Birth - Nov 4, 1936
(actor, instagram)

Jan Tříska - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2016) - Případ Andrey S.
(2016) - Drazí sousedé (TV series)
(2014) - Stopy života - Bílý střelec
(2014) - Piknik
(2014) - Bastardi (TV series)
(2013) - 60 pečetí
(2013) - Zero Hour (TV series)
(2012) - El Nino feat. Eliška Bučková - Při mně stůj (music video)
(2012) - Bastardi 3
(2011) - Hranaři
(2010) - Prominenti
(2010) - Leaving
(2008) - Ve dvou se to lépe táhne
(2008) - Po stopách hvězd (TV series)
(2008) - Setkání v Praze, s vraždou
(2008) - Máj
(2007) - Citizen Havel
(2005) - Lunacy
(2004) - Up and Down
(2003) - Želary
(2003) - Blizzard
(2003) - Král Lear
(2003) - Jedna ruka netleská
(2002) - Trosečníci
(2002) - Year of the Devil
(2002) - Bůh ví…
(2001) - The Man from Elysian Fields
(2001) - Cahoots
(2000) - Příběhy slavných: Herec Karel Höger
(2000) - Secret Agent Man (TV series)
(2000) - Lost Souls
(1999) - Loving Jezebel
(1999) - The Omega Code
(1998) - Na plovárně
(1998) - Ronin
(1998) - Apt Pupil
(1998) - Highlander: The Raven (TV series)
(1997) - Úsměvy
(1996) - A znovu Žebrácká opera
(1996) - Andersonville
(1996) - Deadly Web
(1996) - The People vs. Larry Flynt
(1995) - My Antonia
(1995) - Drawn from Memory
(1994) - Snídaně s Novou
(1994) - Jak se točil ŘÁD
(1994) - World War II: When Lions Roared
(1994) - Řád
(1994) - Because Mommy Works
(1993) - GEN - Galerie elity národa
(1993) - Heart of Darkness
(1993) - Undercover Blues
(1992) - Highlander (TV series)
(1991) - The Elementary School
(1990) - Loose Cannons
(1989) - Quantum Leap (TV series)
(1989) - The Karate Kid, Part III
(1988) - Black Eagle
(1987) - The Alamo: Thirteen Days to Glory
(1986) - Crime Story (TV series)
(1985) - Malice in Wonderland
(1985) - Evergreen (TV series)
(1984) - 2010
(1984) - Nothing Lasts Forever
(1984) - Unfaithfully Yours
(1984) - Hunter (TV series)
(1984) - The Fantastic World of D.C. Collins
(1984) - Airwolf (TV series)
(1983) - The Osterman Weekend
(1983) - Uncommon Valor
(1983) - The Return of the Man from U.N.C.L.E.: The Fifteen Years Later Affair
(1981) - Falcon Crest (TV series)
(1981) - Reds
(1981) - Ragtime
(1981) - The Amateur
(1979) - Irrer Duft von frischem Heu, Ein
(1977) - Útek zo zlatej krajiny (TV series)
(1977) - Talíře nad Velkým Malíkovem
(1977) - Podivné přátelství herce Jesenia
(1977) - Maiden's War
(1977) - Fantasy Island (TV series)
(1976) - Secluded, Near Woods
(1976) - Do posledného dychu
(1976) - Desať percent nádeje
(1975) - Expedice Cotopaxi
(1975) - Život na úteku
(1975) - Vivat Beňovský (TV series)
(1975) - Tetované časom
(1975) - Kuňky z žabí tůňky (TV series)
(1975) - Ešte sa nevraciam
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV series)
(1974) - Zkrocený démon. Sedmá cesta námořníka Sindibáda
(1974) - Wie füttert man einen Esel?
(1974) - A Thousand and One Nights
(1974) - Pavol zasahuje (TV series)
(1974) - Pätnásť životov
(1974) - Mořský sultán. Šestá cesta námořníka Sindibáda
(1974) - Lužickosrbské bajky (TV series)
(1974) - Královský gambit
(1974) - Kde jsi byl, Odyssee?
(1973) - Známost sestry Aleny
(1973) - Zlatovláska
(1973) - V zemi obrů. Třetí cesta námořníka Sindibáda
(1973) - Trhani
(1973) - Tichý svědek
(1973) - Sen noci svatojánské
(1973) - Poslední dopis
(1973) - O ševci Matějovi
(1973) - Magnetová hora. Čtvrtá cesta námořníka Sindibáda
(1973) - Létající koberec. Pátá cesta námořníka Sindibáda
(1973) - Klec
(1973) - Kašpárek, Honza a drak (TV series)
(1973) - Horolezci
(1973) - Černé na bílém
(1973) - Bola raz jedna záhrada (TV series)
(1972) - Jan Zrzavý - zamyšlení
(1972) - Slečna Golem
(1972) - Pohár za první poločas
(1972) - Královská ozvěna
(1972) - Dva bratři
(1972) - Druhá cesta námořníka Sindibáda
(1972) - Don Juan
(1972) - Ctná paní Lucie (TV series)
(1971) - Růže a prsten
(1971) - Romeo a Julie
(1971) - Muzikant
(1971) - Dosť dobrí chlapi
(1971) - Dobrodružství námořníka Sindibáda
(1970) - Žabí muzikál
(1970) - Radúz a Mahulena
(1970) - Návštěvy
(1970) - Na kometě
(1970) - Marná lásky snaha
(1970) - Lucie a zázraky
(1970) - F. L. Věk (TV series)
(1970) - Drobínek
(1969) - A život jde dál
(1969) - Záhada hlavolamu (TV series)
(1969) - Vyloženě rodinná historie
(1969) - Le Corps de Diane
(1969) - Popelka
(1969) - Nespavost ve dvou
(1969) - Hádavá pohádka
(1968) - Raport
(1968) - Kulhavý ďábel
(1968) - Klapzubova jedenáctka (TV series)
(1968) - Dreyfusova aféra (TV series)
(1967) - CBS Saturday Film Festival
(1967) - Vzpomínky na tři rána v českém lese
(1967) - Kulhavý poutník Josef Čapek
(1967) - Ženitba
(1967) - A Game without Rules
(1967) - Four in a Circle
(1966) - Vidíš-li poutníka...
(1966) - Ukradená vzducholoď
(1966) - Martin a červené sklíčko
(1966) - Lidé z maringotek
(1966) - Kacafírek
(1965) - 5 milionů svědků
(1965) - Úkryt Černého Billa
(1965) - Days of Our Lives (TV series)
(1965) - Eine schreckliche Frau
(1965) - Das Haus in der Karpfengasse
(1964) - Romeo a Julie 63
(1964) - Místo v houfu
(1964) - Lov na mamuta
(1964) - Komedie s Klikou
(1964) - Hvězda zvaná Pelyněk
(1963) - The Golden Fern
(1963) - Zlá minuta
(1963) - Začít znova
(1963) - Romance štědrovečerní
(1963) - První velký případ
(1963) - Mezi námi zloději
(1963) - Domácí víno
(1962) - Tarzanova smrt
(1962) - Neomylní
(1962) - Jejich den
(1962) - Two Men from Another World
(1961) - Příběh starý deset let
(1961) - Kohout plaší smrt
(1961) - Kde alibi nestačí
(1960) - Všude žijí lidé
(1960) - U nás v Mechově
(1960) - Srpnová neděle
(1960) - Rok života
(1960) - Policejní hodina
(1960) - Pochodně
(1960) - Ještě včera to znamenalo smrt
(1960) - Duhu pro můj den
(1960) - Dlouhý den v krátkém životě
(1959) - První parta
(1959) - Pět z milionu
(1959) - Kruh
(1958) - Láska na toulkách
(1956) - Váhavý střelec
Jan Tříska - Family and Partner relationships
Family:
(*1943) Karla Chadimová - wife
Jan Tříska 2018 - Astrological Charts, Astrology Online

Jan Tříska, Horoscopes & Signs - Scorpio

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Scorpio

Sun in Scorpio
11°53’

Sun Sign - Zodiac Sign
People born under the sign of Scorpio can think very clearly, they have a good judgement and can assess situations very well. They also have a good memory and a very creative mind, which is characterised by its originality.
MOON PHASE

Disseminating (Waning Gibbous) Moon

Scattering seeds, Distribution, Teach, Sharing and Introspection
HOROSCOPES
Rat

Rat (Fire)

Chinese horoscope
Rat has charm, extraordinary aggression and belligerence. At first glance, appears to be calm, serene and cheerful, but appearances are deceiving. Behind all this lies a constant internal movement and deliberately cultivated aggressiveness.
Poplar

Poplar Tree

Celtic tree horoscope
Person who was born under the rule of Poplar learns fast and understands quickly. Just like Poplars, people born during the time of their rule are direct and straightforward. They often have artistic talents and a sense for beauty.
NUMEROLOGY REPORT
7

Life Path - 7

Numerology - Life Path Number
These people prefer mental work. They want to realise their potential and work hard in order to improve themselves. They need friendship in their life.
4

Birthday 4th - Mental balance

Numerology - Birthday Number
These people are practical and balanced. They like routine. They are decisive. They have good organizational skills. They are reliable and compassionate. They are warm, generous and loyal to people they like. They are systematic and patient.

Jan Tříska 2018 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Jan Tříska - actor

born on November 4, 1936 in Prague
Jan Tříska at:
Wikipedia.orgJan Tříska full biography - Wikipedia | Astro.comJan Tříska astro-databank Astro.com AstroDienst | Astrotheme.comJan Tříska astro-databank Astrotheme
Famous people born on
October 24th
(Today)
Spojené státy Kevin Kline
(*1947) actor, director
Francie Gilbert Bécaud
(*1927) actor, singer
Švýcarsko Kurt Huber
(*1893) psychology professor, member of nonviolent anti-Nazi group White Rose
Německo Walter Buch
(*1883) lawyer
Francie Jean-Claude Pascal
(*1927) actor, singer
Jan Tříska
Planet positions:
SunSun
Scorpio
11°53’
 
MoonMoon
Cancer
23°00’
 
MercuryMercury
Scorpio
3°21’
 
VenusVenus
Sagittarius
15°02’
 
MarsMars
Virgo
23°54’
 
JupiterJupiter
Sagittarius
24°07’
 
SaturnSaturn
Pisces
15°58’
R
UranusUranus
Taurus
7°24’
R
NeptuneNeptune
Virgo
18°21’
 
PlutoPluto
Cancer
28°45’
R
NodeNode (M)
Sagittarius
26°35’
R
LilithLilith (M)
Scorpio
3°36’
 
ChironChiron
Gemini
22°38’
R
Elements:
3xFireFire
3xEarthEarth
0xAirAir
7xWaterWater
Famous people born on
October 25th
(Tomorrow)
Francie Annie Girardot
(*1931) actress
Spojené státy Katy Perry
(*1984) singer
Španělsko Pablo Picasso
(*1881) painter, sculptor, printmaker, ceramicist
Spojené státy Ciara
(*1985) actress, singer
Francie Georges Bizet
(*1838) composer
Famous people who passed away on October 24th
Irsko Maureen O'Hara
(*1920 - 2015) actress, singer
Spojené státy Daniel Webster
(*1782 - 1852) lawyer
Dánsko Tycho Brahe
(*1546 - 1601) astronomer, astrologer, alchemist
Maďarsko Franz Lehár
(*1870 - 1948) composer
Spojené státy Fats Domino
(*1928 - 2017) musician, pianist, singer, songwriter

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2018
Moon calendar
Full Moon in Aries Aries
Show calendar »