Jan Vlasák wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Jan Vlasák - Birth Chart

Gender:
Male
Birth:
*1943
Country:
Age:
76 years
Occupation:
actor

Jan Vlasák - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
Year 1943 (?)
House system:
no system (?)
(Jan Vlasák 2018, 2019 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2019
Jan Vlasák
Date of Birth - Year *1943
(actor, instagram)

Jan Vlasák - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2016) - Rudý kapitán
(2016) - Četníci z Luhačovic (TV series)
(2015) - TýTý 2014
(2015) - Reportérka (TV series)
(2015) - Případ pro exorcistu (TV series)
(2015) - Somewhere Only We Know
(2015) - Gangster Ka: African
(2015) - Gangster Ka
(2014) - Stopy života - Poslední sbormistr
(2014) - První republika (TV series)
(2013) - Co v detektivce nebylo
(2013) - Cirkus Bukowsky (TV series)
(2012) - Aplaus
(2011) - Cizinec a krásná paní
(2010) - Prostřeno!
(2010) - Necenzurovaný Film o Filmu Hodinu nevíš
(2010) - Cukrárna (TV series)
(2010) - Cesty domů (TV series)
(2009) - Normal the Düsseldorf Ripper
(2009) - Unknown Hour
(2009) - Archiv
(2008) - Der Rote Baron
(2008) - Kriminálka Anděl (TV series)
(2008) - Organized Crime Unit (TV series)
(2008) - Bathory
(2007) - V hlavní roli
(2007) - Václav
(2007) - Trapasy (TV series)
(2006) - Empties
(2006) - Místo v životě (TV series)
(2005) - Všechnopárty
(2005) - Ulice (TV series)
(2005) - Ordinace v růžové zahradě (TV series)
(2005) - Hostel
(2004) - Milenci a vrazi
(2003) - Útěk do Budína (TV series)
(2003) - Nekonečná neděle
(2003) - Hodina tance a lásky
(2003) - Cittadella, La (TV series)
(2002) - Útěk do Budína
(2001) - O ztracené lásce (TV series)
(2001) - Deník šílené manželky
(2001) - Swimming Pool - Der Tod feiert mit
(2000) - Paní Mlha
(2000) - Dune (TV series)
(1999) - Ze života pubescentky
(1999) - Agáta
(1998) - Three Kings (TV series)
(1998) - Motel Anathema (TV series)
(1997) - Úsměvy
(1997) - Žena v kleci
(1997) - Zdivočelá země (TV series)
(1997) - Bringing Up Girls in Bohemia
(1997) - Trampoty pana Humbla
(1997) - Jasnovidka
(1997) - Celý muž
(1997) - Četnické humoresky (TV series)
(1996) - Poe a vražda krásné dívky
(1995) - Ruleta
(1995) - Hříchy pro diváky detektivek (TV series)
(1994) - Fatherland
(1994) - Klára a dva páni
(1993) - O poklad Anežky české
(1993) - Pozůstalost
(1993) - The Night of the Decision
(1993) - Mistr Kampanus
(1992) - Muž bolestné víry
(1992) - Peklo
(1992) - Lady Macbeth von Mzensk
(1992) - Černí baroni
(1991) - Wolfgang A. Mozart
(1991) - Skládačka
(1991) - Panenka s porcelánovou hlavičkou
(1990) - Tichá bolest
(1990) - Silnější než já
(1989) - Případ pro zvláštní skupinu (TV series)
(1989) - Na letním bytě
(1989) - Muž v soli
(1989) - Morové povětří
(1989) - Cesta na jihozápad
(1988) - Uf - oni jsou tady
(1988) - Svědek času
(1988) - Proces s vrahy Martynové
(1988) - Pan Tau
(1988) - Merlin aneb Pustá zem
(1988) - Bronzová spirála
(1987) - Víkend za milión
(1987) - Why?
(1987) - Narozeniny režiséra Z. K.
(1987) - Náhodou je príma!
(1987) - Dan
(1986) - Otázka cti
(1986) - Bar Nevada
(1985) - Zlatý drak
(1985) - Viola
(1985) - Plukovník Starbottle a krásná žalobkyně
(1984) - Zjasnělá noc
(1984) - Atomová katedrála
(1982) - Poslední návrat
(1982) - Motiv
(1982) - Malý pitaval z velkého města (TV series)
(1982) - Lenka
(1982) - Explózia
(1982) - Archimédův bod
(1981) - Trojúhelníková podobnost
(1980) - Postel s nebesy (TV series)
(1979) - Tybys (TV series)
(1979) - Sedm služeb čerta Bonifáce (TV series)
(1979) - Případ IV. A
(1979) - Balíček
(1978) - Zlaté časy
(1978) - Město mé naděje
(1977) - Svědomí běžce
(1977) - Parádní číslo
(1975) - Pláňata
(1975) - Kamenný řád (TV series)
(1974) - Slovácko sa nesúdí (TV series)
(1972) - Etuda
(1971) - Dispečer (TV series)
(1967) - Cesty

Jan Vlasák, Birth Chart Horoscopes & Signs - Aquarius

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Aquarius

Sun in Aquarius
13°47’

Sun Sign - Zodiac Sign
People born under the sign of Aquarius are influenced by two different planets. Saturn gives them peace of mind, concentration and persistence, while Uranium is responsible for their restlessness, originality and short temper.
MOON PHASE

Balsamic/Dark Moon

Incubation, Preparation, Closure, Transformation, Renewal, Purity
HOROSCOPES
Horse

Horse (Water)

Chinese horoscope
Horse has good taste, and overall is very versatile. People born in the Year of the Horse love grand shows, concerts, social and sports events. As on the horse race, so in life they easily conquer most of the barriers or skillfully and stealthily bypass those. The Horses are irresistible and easily gain followers and admirers.
Poplar

Poplar Tree

Celtic tree horoscope
Person who was born under the rule of Poplar learns fast and understands quickly. Just like Poplars, people born during the time of their rule are direct and straightforward. They often have artistic talents and a sense for beauty.
NUMEROLOGY REPORT
22

Life Path - 22

Numerology - Life Path Number
These people seek collective activities. They are highly intelligent. Personal life is in the second place. They have the desire to build things for others. They are able to see far and in a broad context.
3

Birthday 3rd - Friendship

Numerology - Birthday Number
These people are social and friendly. They like people and have many friends. They are honest. They are creative and have many ideas. They are not afraid of other people. In a romantic relationship they want to be independent. It is very important that they find a partner who is social.

Jan Vlasák 2019 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Jan Vlasák - actor

Jan Vlasák was born Year *1943 in Czech City
Jan Vlasák at:
Wikipedia.orgJan Vlasák full biography - Wikipedia
Famous people born on
August 22nd
(Today)
Spojené státy GZA - The Genius
(*1966) rapper, founder of the Wu-Tang Clan
Spojené státy John Lee Hooker
(*1917) singer
Spojené státy Ray Bradbury
(*1920) novelist
Spojené státy Tori Amos
(*1963) singer
Spojené státy Layne Staley
(*1967) musician, singer and guitarist of the band Alice in Chains
Jan Vlasák
Planet positions:
SunSun
Aquarius
13°47’
 
MoonMoon
Capricorn
(?)
 
MercuryMercury
Capricorn
25°12’
R
VenusVenus
Pisces
2°39’
 
MarsMars
Capricorn
5°36’
 
JupiterJupiter
Cancer
17°16’
R
SaturnSaturn
Gemini
5°35’
R
UranusUranus
Gemini
0°34’
R
NeptuneNeptune
Libra
1°48’
R
PlutoPluto
Leo
5°55’
R
NodeNode (M)
Leo
25°44’
R
LilithLilith (M)
Cancer
17°49’
 
ChironChiron
Leo
27°10’
R
Elements:
2xFireFire
4xEarthEarth
5xAirAir
2xWaterWater
Famous people born on
August 23rd
(Tomorrow)
Spojené státy River Phoenix
(*1970) guitarist, singer, actor
Spojené státy Gene Kelly
(*1912) actor
Francie King of France Louis XVI
(*1754) King of France and Navarre
Rusko Ivan VI Antonovich
(*1740) Emperor and Autocrat of All the Russias
Francie Jacques Weber
(*1949) actor, director
Famous people who passed away on August 22nd
Brazílie Juscelino Kubitschek
(*1902 - 1976) 21st President of Brazil
Itálie Ignazio Silone
(*1900 - 1978) writer
Francie Roger Martin Du Gard
(*1881 - 1958) novelist
Irsko Michael Collins 1890
(*1890 - 1922) politician
Spojené státy Bob Daughters
(*1914 - 1988) baseball player

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2019
Moon calendar
Moon in Taurus Taurus
Show calendar »