Jana Boušková wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Jana Boušková - Birth Chart

Gender:
Female
Birth:
*1954
Country:
Age:
65 years
Occupation:
actress

Jana Boušková - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
Year 1954 (?)
House system:
no system (?)
(Jana Boušková 2018, 2019 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2019
Jana Boušková
Date of Birth Year *1954
(actress, instagram)

Jana Boušková - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2016) - Případ pro lyžaře
(2015) - Češi na cestách
(2015) - Backstage: Othello, benátský mouřenín
(2015) - Policie Modrava (TV series)
(2015) - Bezdružice (TV series)
(2014) - Bastardi (TV series)
(2013) - Polívka na víně
(2013) - Máme rádi Česko
(2013) - Exkluziv!
(2012) - Zrcadlo tvého života
(2012) - Vtip za stovku!
(2012) - In Wine There is the Truth
(2011) - Všechno nejlepší
(2011) - Do roka a do dna
(2011) - Bubo bubo
(2011) - Barrandovský videostop
(2011) - Policie Modrava
(2011) - Bastardi 2
(2010) - Skečbar
(2010) - Show Jana Krause
(2010) - Prostřeno!
(2010) - Pozdní sběr
(2010) - Autoškola národa
(2010) - 13. komnata Zory Jandové
(2010) - Cesty domů (TV series)
(2010) - Ach, ty vraždy! (TV series)
(2009) - Zázraky přírody
(2009) - Duety... když hvězdy zpívají
(2009) - Devatero řemesel
(2009) - 13. komnata Václava Vydry
(2009) - S otevřeným hledím
(2009) - Vyprávěj (TV series)
(2009) - Princezna Ano
(2008) - TOP STAR magazín
(2008) - Ošklivka Katka (TV series)
(2008) - Kriminálka Anděl (TV series)
(2007) - O korunu krále Karla
(2007) - Humor na scénu!
(2007) - Hádej, kdo jsem!
(2007) - Ber nebo neber
(2007) - Trapasy (TV series)
(2006) - Nadměrné maličkosti: Jubileum
(2005) - Veselé vánoční (pří)hody
(2005) - Silvestr 2005
(2005) - Scénky na scénu
(2005) - 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV series)
(2005) - Ulice (TV series)
(2005) - Ordinace v růžové zahradě (TV series)
(2004) - Tak se ukaž, Silvestře
(2004) - Silvestr 2004
(2004) - Kinobazar
(2004) - Nadměrné maličkosti: Léčba neklidem
(2002) - Silvestr 2002
(2001) - Mňam aneb Prima vařečka
(2001) - Bylo nebylo v Silvestru 2001
(2001) - Basta fidli
(2001) - Barvy života
(2001) - Šípková Růženka (TV series)
(2001) - Jak ukrást Dagmaru
(1999) - Zlatá mříž
(1999) - Věšák
(1999) - Silvestrovský koktejl 1999
(1999) - Čtveráci
(1999) - Banánové rybičky
(1998) - Zlatíčka
(1998) - XXL
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - Tajemství mořské panny
(1998) - Jak ulovit rybáře Ivana
(1997) - Úsměvy
(1997) - Zdivočelá země (TV series)
(1997) - Rosa alchemica
(1997) - Rodinné šperky
(1997) - In flagranti
(1997) - Červený kamínek
(1995) - Život na zámku (TV series)
(1995) - Rok na vsi
(1995) - Nováci (TV series)
(1994) - Z rodu Přemyslovců (TV series)
(1994) - Pšenice na dálnici
(1994) - O zvířatech a lidech (TV series)
(1994) - Návštěvní doba
(1993) - O poklad Anežky české
(1992) - Kufr
(1992) - Přítelkyně z domu smutku (TV series)
(1991) - Princezna Duše
(1989) - Silvestr, který se nevysílal
(1988) - Třetí táta
(1988) - Cirkus Humberto (TV series)
(1986) - Neklidná zimní sezóna
(1985) - Přezůvky Štěstěny
(1984) - Komediant
(1984) - ...a mnoho štěstí v osobním životě
(1983) - Telefon
(1982) - The Death of a Talented Cobbler
(1982) - Malý pitaval z velkého města (TV series)
(1982) - Dlouhá bílá stopa (TV series)
(1982) - A zlehka zazvoní
(1981) - Ta rozkošná mateřská dovolená
(1981) - O stříbrném a zlatém vajíčku
(1981) - Logik
(1980) - Strach má velké oči
(1980) - Blondýna
(1978) - Ve znamení Merkura (TV series)
(1978) - Pumpaři od Zlaté podkovy
(1977) - Silvestr na přání aneb Čí jsou hory Kavčí
(1977) - Žena za pultem (TV series)
(1977) - Stránky z deníku
(1977) - Pasiáns
(1977) - Nemocnice na kraji města (TV series)
(1977) - Most
(1977) - Florijánkovo štěstí
(1977) - Děd, otec a syn
(1976) - Splynutí duší
(1976) - Odysseus a hvězdy
(1976) - Nezbedná pohádka
(1976) - Dobrý den, město
(1976) - Dalskabáty, hříšná ves aneb Zapomenutý čert
(1975) - Šperk
(1975) - Rodič
(1975) - Pomerančový kluk
(1975) - Nejmladší z rodu Hamrů (TV series)
(1975) - My z konce světa (TV series)
(1975) - Král Honza
(1975) - Čert na zemi
(1974) - Růžová sobota
(1974) - Poslední ples na rožnovské plovárně
(1974) - Královský gambit
(1973) - Jezdec formule risk
(1973) - Hvězda první velikosti
(1973) - Adam a Otka
(1972) - Půlnoční kolona
(1972) - My, ztracený holky
(1971) - The Girl on the Broomstick
Jana Boušková - Family and Partner relationships

Jana Boušková, Birth Chart Horoscopes & Signs - Taurus

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Taurus

Sun in Taurus
17°21’

Sun Sign - Zodiac Sign
The sign of Taurus gives people who were born under it calm and patient nature, and a sense of appreciation for beautiful and pleasant things in life. People born under the sign of Taurus are often quite introverted and they like to keep their distance, even from their best friends.
MOON PHASE

Crescent (Waxing) Moon

Expansion, Growth, Struggle, Opportunity
HOROSCOPES
Horse

Horse (Wood)

Chinese horoscope
Horse has good taste, and overall is very versatile. People born in the Year of the Horse love grand shows, concerts, social and sports events. As on the horse race, so in life they easily conquer most of the barriers or skillfully and stealthily bypass those. The Horses are irresistible and easily gain followers and admirers.
Poplar

Poplar Tree

Celtic tree horoscope
Person who was born under the rule of Poplar learns fast and understands quickly. Just like Poplars, people born during the time of their rule are direct and straightforward. They often have artistic talents and a sense for beauty.
NUMEROLOGY REPORT
5

Life Path - 5

Numerology - Life Path Number
These people need movement and change, and they like to travel. They search for freedom and adventure. They are open to new things and ideas. They have an inclination for leadership. They are ambitious but they are also very sensitive and avoid routine and boredom.
8

Birthday 8th - Balance

Numerology - Birthday Number
These people are full of energy. They have leadership inclinations. They are intelligent, quick-witted and enterprising. They have good imagination. They are hardworking and determined.

Jana Boušková 2019 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Jana Boušková - actress

Jana Boušková was born Year *1954 in Czech City
Jana Boušková at:
Wikipedia.orgJana Boušková full biography - Wikipedia
Famous people born on
October 21st
(Today)
Spojené státy Carrie Fisher
(*1956) actress
Rusko Nikita Mikhalkov
(*1945) director, actor
Japonsko Ken Watanabe
(*1959) actor
Brazílie Pelé
(*1940) soccer player
Spojené státy Kim Kardashian
(*1980) actress, model
Jana Boušková
Planet positions:
SunSun
Taurus
17°21’
 
MoonMoon
Leo
(?)
 
MercuryMercury
Taurus
16°48’
 
VenusVenus
Gemini
11°40’
 
MarsMars
Capricorn
7°12’
 
JupiterJupiter
Gemini
26°44’
 
SaturnSaturn
Scorpio
5°09’
R
UranusUranus
Cancer
19°45’
 
NeptuneNeptune
Libra
24°04’
R
PlutoPluto
Leo
22°32’
 
NodeNode (M)
Capricorn
18°00’
R
LilithLilith (M)
Libra
25°50’
 
ChironChiron
Capricorn
28°39’
R
Elements:
3xFireFire
5xEarthEarth
3xAirAir
2xWaterWater
Famous people born on
October 22nd
(Tomorrow)
Spojené státy Jeff Goldblum
(*1952) actor, director
Velká Británie Derek Jacobi
(*1938) actor
Francie Catherine Deneuve
(*1943) actress
Japonsko Joan Fontaine
(*1917) actress
Jamajka Shaggy
(*1968) singer
Famous people who passed away on October 21st
Francie François Truffaut
(*1932 - 1984) actor, director
Spojené státy Jack Kerouac
(*1922 - 1969) novelist, poet, painter, pioneer of the Beat Generation
Spojené státy Jim Duncan
(*1946 - 1972) soccer player
Spojené státy Linda Goodman
(*1925 - 1995) astrologer
Spojené státy Thomas Dillon
(*1950 - 2011) serial killer

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2019
Moon calendar
Moon in Leo Leo
Show calendar »