Jana Brejchová wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Jana Brejchová - Birth Chart

Gender:
Female
Birth:
*1940
Country:
Age:
80 years
Occupation:
actress

Jana Brejchová - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
Year 1940 (?)
House system:
no system (?)
(Jana Brejchová 2019, 2020 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2020
Jana Brejchová
Date of Birth Year *1940
(actress, instagram)

Jana Brejchová - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2008) - Po stopách hvězd (TV series)
(2007) - Velmi křehké vztahy (TV series)
(2006) - O malíři Adamovi
(2006) - Beauty in Trouble
(2000) - Početí mého mladšího bratra
(1999) - Návrat ztraceného ráje
(1997) - Čarodějné námluvy
(1995) - Situace vlka
(1995) - Revenge
(1994) - Z hříček o královnách: Nevěra po císařsku (útržek římský)
(1994) - Hrad z písku
(1994) - Co Hedvika neřekla
(1993) - Na krásné vyhlídce
(1993) - Arabela se vrací aneb Rumburak králem Říše pohádek (TV series)
(1993) - Anička s lískovými oříšky
(1992) - Zamilovaná
(1992) - Arachné
(1991) - Šťastlivec Sulla
(1989) - O čarovné Laskonce (TV series)
(1988) - Vlastně se nic nestalo
(1987) - Zdaleka ne tak ošklivá, jak se původně zdálo
(1987) - Polom v bezvětří (TV series)
(1987) - Citlivá místa
(1986) - Kouzelné galoše
(1985) - Zastihla mě noc
(1985) - Quiet Happiness
(1985) - Skalpel, prosím
(1984) - My všichni školou povinní (TV series)
(1984) - Bambinot (TV series)
(1984) - Angolský deník lékařky
(1983) - Zánik samoty Berhof
(1983) - Ohnivé ženy
(1983) - Modré z nebe
(1982) - Encounter with the Shadows
(1982) - Jehla
(1981) - Die Zweite Haut
(1981) - V zámku a podzámčí
(1981) - La Chanson du mal aimé
(1980) - Za trnkovým keřem
(1980) - Útěky domů
(1980) - Můj nezdolný lev
(1979) - Na pytlácké stezce
(1979) - Cukrárna
(1979) - Arabela (TV series)
(1979) - Aber Doktor
(1978) - Im Staub der Sterne
(1978) - Pod Jezevčí skálou
(1978) - Pan Tau - Noc v safari
(1978) - Pan Tau a kouzelnice
(1978) - Panna a netvor
(1978) - Nechci nic slyšet
(1978) - Muž s orlem a slepicí
(1978) - Mladý muž a bílá velryba
(1977) - Sedem krátkych rokov inžiniera Hagaru
(1975) - Pani Heléne
(1974) - Jelbeszéd
(1974) - Půlpenny
(1974) - Motiv pro vraždu
(1974) - Hodíme se k sobě, miláčku...?
(1973) - Pokus o vraždu
(1973) - Noc na Karlštejne
(1972) - Slečna Golem
(1972) - Chirurg erinnert sich, Ein (TV series)
(1972) - Dva bratři
(1972) - A Touch of a Butterfly
(1971) - Smrt černého krále
(1971) - Lekce
(1971) - Jeden ze soubojů
(1971) - Hostinec U létavého draka
(1970) - Šest uprchlíků
(1970) - Romanetto
(1970) - Luk královny Dorotky
(1970) - F. L. Věk (TV series)
(1970) - Devilish Honeymoon
(1969) - Zabil jsem Einsteina, pánové...
(1969) - Pasiáns
(1969) - Pan Tau (TV series)
(1969) - Nespavost ve dvou
(1969) - Jak se dělá divadlo
(1968) - The Marathon
(1968) - Farářův konec
(1967) - Po francouzsku
(1967) - Noc nevěsty
(1967) - Král a žena
(1966) - Ženu ani květinou neuhodíš
(1966) - Návrat ztraceného syna
(1966) - Pfeifen, Betten, Turteltauben
(1965) - Ztracená tvář
(1965) - Schüsse im Dreivierteltakt
(1965) - Das Haus in der Karpfengasse
(1965) - Bloudění
(1964) - If a Thousand Clarinets
(1964) - Courage for Every Day
(1963) - Schloß Gripsholm
(1963) - Der Andere neben dir
(1962) - Zelené obzory
(1962) - Pirosbetűs hétköznapok
(1961) - Lidé za kamerou
(1961) - Ztracená revue
(1961) - Der Traum des Hauptmann Loy
(1961) - Labyrint srdce
(1961) - Love without Words
(1961) - Baron Munchausen
(1960) - Higher Principle
(1959) - Probuzení
(1959) - Majskije zvjozdy
(1958) - Suburban Romance
(1958) - Touha
(1958) - Morálka paní Dulské
(1957) - Vlčí jáma
(1957) - Štěňata
(1956) - The Golden Spider
(1956) - Vina Vladimíra Olmera
(1956) - Roztržka
(1953) - Olověný chléb
Jana Brejchová - Family and Partner relationships

Jana Brejchová, Birth Chart Horoscopes & Signs - Capricorn

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Capricorn

Sun in Capricorn
29°17’

Sun Sign - Zodiac Sign
Capricorn sign is ruled by the planet Saturn, which gives people born under this sign peace, patience, perseverance and ambition. These people are able to put maximum effort into work they have chosen to do or which they were told to do.
MOON PHASE

First (Waxing) Quarter Moon

Change, Action, Seize the day, Expression, Growth
HOROSCOPES
Rabbit

Rabbit (Earth)

Chinese horoscope
The Rabbit is usually cautious, sensible and reserved. People born in the Year of the Rabbit want to live in peace and comfort and protect their peaceful life. The Rabbits are extremely gentle creatures - they symbolize charm and kindness. Rabbits exhibit good manners and enjoy beauty.
Elm

Elm Tree

Celtic tree horoscope
Elm characterises people of very trustworthy appearance and calm manners. Calmness, mental well-being and self-control, all this literally radiates from elm people. They can plan everything very carefully and their deliberation is reflected in a great foresight; they are seldom surprised by something.
NUMEROLOGY REPORT
8

Life Path - 8

Numerology - Life Path Number
These people are ambitious and have a desire for power and money. Risky journeys will bring them success. The problem is sometimes a lack of courage, endurance and mental balance. They have good management and organizational skills. They are tough and persistent, but also conservative.
20

Birthday 20th - Intuition

Numerology - Birthday Number
These people are sensitive, loyal and kind. their partner is very important to them. Love relationship plays an important role. They are patient. They need love and tenderness. They seek harmony.

Jana Brejchová 2020 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Jana Brejchová - actress

Jana Brejchová was born Year *1940 in Czech City
Jana Brejchová at:
Wikipedia.orgJana Brejchová full biography - Wikipedia
Famous people born on
September 23rd
(Today)
Spojené státy Mickey Rooney
(*1920) actor
Rakousko Romy Schneider
(*1938) actress
Velká Británie Frank Lloyd
(*1886) director, actor
Spojené státy Bruce Springsteen
(*1949) guitarist, singer
Spojené státy Ray Charles
(*1930) composer, singer
Jana Brejchová
Planet positions:
SunSun
Capricorn
29°17’
 
MoonMoon
Gemini
(?)
 
MercuryMercury
Capricorn
21°57’
 
VenusVenus
Pisces
2°21’
 
MarsMars
Aries
11°13’
 
JupiterJupiter
Aries
3°55’
 
SaturnSaturn
Aries
24°55’
 
UranusUranus
Taurus
17°59’
R
NeptuneNeptune
Virgo
25°22’
R
PlutoPluto
Leo
1°49’
R
NodeNode (M)
Libra
24°31’
R
LilithLilith (M)
Pisces
14°10’
 
ChironChiron
Cancer
16°13’
R
Elements:
4xFireFire
5xEarthEarth
3xAirAir
1xWaterWater
Famous people born on
September 24th
(Tomorrow)
Spojené státy Kevin Sorbo
(*1958) actor
Španělsko Pedro Almodóvar
(*1951) actor, director, scriptwriter
Spojené státy Howard Hughes
(*1905) director, aviator, founder and owner of Hughes Aircraft, one of the richest people in the 70s
Spojené státy Francis Scott Fitzgerald
(*1896) scriptwriter
Spojené státy Franklin C. Mars
(*1884) business magnate, founder of Mars, Inc. (chocolate candy)
Famous people who passed away on September 23rd
Francie Bourvil
(*1917 - 1970) actor, singer
Česká republika Sigmund Freud
(*1856 - 1939) doctor, psychiatrist, neurologist, founder of psychoanalysis
Spojené státy Bob Fosse
(*1927 - 1987) actor
Spojené státy Robert Abel
(*1937 - 2001)
Francie Prosper Mérimée
(*1803 - 1870) writer

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2020
Moon calendar
Moon in Sagittarius Sagittarius
Show calendar »