Jana Drbohlavová wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Jana Drbohlavová - Birth Chart

Gender:
Female
Date of Birth:
Birth place:
Prague
Country:
Age:
† 78 years
Occupation:
actress

Jana Drbohlavová - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
22 November 1940 - uknown time (?)
House system:
no system
(Jana Drbohlavová 2019, 2020 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2020
Jana Drbohlavová
Date of Birth Nov 22, 1940
(actress, instagram)

Jana Drbohlavová - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2012) - Školní výlet
(2009) - Vyprávěj (TV series)
(2008) - Benefice Lubomíra Lipského
(2006) - Nadměrné maličkosti: Učitelky s praxí
(2003) - PF 77
(2002) - Benefice Václava Vorlíčka
(2001) - Popel a pálenka
(2000) - GO - GO šou
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - The Bed
(1997) - Úsměvy
(1994) - Narcisový dům
(1993) - Arabela se vrací aneb Rumburak králem Říše pohádek (TV series)
(1992) - Vida, jak ten den hezky začíná
(1992) - The Necklace (TV series)
(1992) - Komu šplouchá na maják
(1992) - Hříchy pro pátera Knoxe (TV series)
(1991) - Přes padací mosty
(1990) - Tajemství Popelčina střevíčku
(1990) - Přísahám a slibuji (TV series)
(1990) - Pohádky pod lupou (TV series)
(1990) - Byli jsme to my?
(1989) - Utopím si ho sám
(1989) - Případ pro zvláštní skupinu (TV series)
(1989) - O princi, který měl smůlu
(1989) - Královna štěstí
(1988) - Tři chlapi a dáma
(1988) - Malé dějiny jedné rodiny (TV series)
(1988) - Chlapci a chlapi (TV series)
(1987) - Strašidla
(1987) - O nejchytřejší princezně
(1986) - Španělská paradentóza
(1985) - Skok
(1985) - Pohlaď kočce uši
(1985) - Muž na drátě
(1985) - Havárie v zámeckém parku
(1984) - Stopy zločinu: Velká rána
(1984) - Slané pohádky (TV series)
(1984) - Povídky malostranské: Přivedla žebráka na mizinu
(1984) - Povídky malostranské: Hastrman
(1984) - My všichni školou povinní (TV series)
(1983) - Prkýnkové želvy
(1983) - Princezny na trvalou
(1983) - Ďábel ví hodně
(1982) - Střepy nesou někdy štěstí
(1981) - Like Rabbits
(1980) - Něco je ve vzduchu
(1980) - Mít tak holku na hlídání
(1980) - Den velkého ticha
(1979) - Theodor Chindler - Die Geschichte einer deutschen Familie (TV series)
(1979) - Řekni mi to beze slov
(1979) - Arabela (TV series)
(1978) - Co neodnesl čas
(1978) - Muž pro domácnost
(1977) - O líném Honzovi
(1977) - Hněv
(1976) - Ženitba
(1976) - Terezu bych kvůli žádné holce neopustil
(1976) - Konečně si rozumíme
(1975) - Typicky ženská reakce
(1975) - Na konci světa
(1975) - Leto s Katkou (TV series)
(1975) - Zaklęte rewiry
(1974) - Poslední královna
(1973) - Otevřený kruh
(1973) - Kukačky
(1973) - Bola raz jedna záhrada (TV series)
(1972) - Aféry mé ženy
(1971) - Prolhaná Ketty
(1971) - Návrat pana Ryšánka
(1971) - Mrtvý princ
(1971) - Kráska a zvíře
(1971) - Hostinec „U koťátek“ (TV series)
(1971) - The Girl on the Broomstick
(1970) - Svatá hříšnice
(1970) - Na kometě
(1969) - Le Corps de Diane
(1969) - Charleyova teta
(1968) - Vajíčko
(1968) - První třída
(1968) - Kardinál Zabarella
(1968) - Hříšní lidé města pražského (TV series)
(1967) - Jegor Bulyčov
(1966) - Prostě ani muk
(1966) - Jak se čerti rojili
(1966) - Dva šlechtici z Verony
(1964) - Zapomenutý čert
(1964) - Vajíčko
(1964) - Neobyčejná třída
(1964) - Náš byteček
(1964) - Místo v houfu
(1964) - Místenka bez návratu
(1964) - Komedie s Klikou
(1963) - Tygr a kůň
(1963) - Příběh jedné noci
(1961) - Žurnál FAMU: První občasník
(1961) - Love without Words
(1961) - Kohout plaší smrt
(1960) - Všude žijí lidé
(1960) - Waltz for a Million
(1960) - U nás v Mechově
(1959) - Jan Kašpar's Life
Jana Drbohlavová 2020 - Astrological Charts, Astrology Online

Jana Drbohlavová, Birth Chart Horoscopes & Signs - Sagittarius

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Sagittarius

Sun in Sagittarius
0°02’

Sun Sign - Zodiac Sign
People born under the sign of Sagittarius bear the seal of the ruler of their sign, Jupiter, which symbolizes justice and happiness. They are therefore optimistic, active, social and very honest, sometimes to the extent that their directness hurts others, without them being aware of it.
MOON PHASE

Disseminating (Waning Gibbous) Moon

Scattering seeds, Distribution, Teach, Sharing and Introspection
HOROSCOPES
Dragon

Dragon (Metal)

Chinese horoscope
Dragon bursts with strength, energy and health. People born in the Year of the Dragon are very open, and never petty. They hate hypocrisy and gossip and generally do not have the best diplomatic dexterity. They are trusting and allow themselves to be manipulated.
Ash

Ash Tree

Celtic tree horoscope
People born under the rule of Ash usually have a happy life because they are prepared for anything. Ash people are tough, ambitious and very capable. They usually manage to reach goals they set due to their good organizational skills and practical foresight.
NUMEROLOGY REPORT
2

Life Path - 2

Numerology - Life Path Number
These people are tolerant and kind. They have very good intuition that can be used during various activities. It is good to listen to others, be patient and learn the art of diplomacy. These people lack the courage to implement their plans and often leave initiative to other people.
22

Birthday 22nd - Endurance

Numerology - Birthday Number
These people are sensitive and kind. That is why they need their partner's support. They are practical and thorough. They have methodological and organisational abilities. They easily make practical decisions.

Jana Drbohlavová 2020 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Jana Drbohlavová - actress

Jana Drbohlavová was born on November 22, 1940 in Prague
Jana Drbohlavová at:
Wikipedia.orgJana Drbohlavová full biography - Wikipedia
Famous people born on
September 19th
(Today)
Velká Británie Jeremy Irons
(*1948) actor
Itálie Alessandra Martines
(*1963) actress, dancer
Finsko Mika Waltari
(*1908) writer, translator
Spojené státy Frances Farmer
(*1913) actress
Spojené státy Cass Elliot
(*1941) singer
Jana Drbohlavová
Planet positions:
SunSun
Sagittarius
0°02’
 
MoonMoon
Leo
(?)
 
MercuryMercury
Scorpio
12°12’
 
VenusVenus
Libra
25°04’
 
MarsMars
Scorpio
1°10’
 
JupiterJupiter
Taurus
8°06’
R
SaturnSaturn
Taurus
9°50’
R
UranusUranus
Taurus
23°53’
R
NeptuneNeptune
Virgo
27°18’
 
PlutoPluto
Leo
4°16’
R
NodeNode (M)
Libra
8°15’
R
LilithLilith (M)
Aries
18°13’
 
ChironChiron
Leo
1°25’
R
Elements:
5xFireFire
4xEarthEarth
2xAirAir
2xWaterWater
Famous people born on
September 20th
(Tomorrow)
Itálie Sophia Loren
(*1934) actress
Spojené státy Upton Sinclair
(*1878) american writer, columnist, politician
Itálie Asia Argento
(*1975) actress
Francie Sabine Azéma
(*1949) actress
Spojené státy Yuna Itō
(*1983) actress, singer
Famous people who passed away on September 19th
Německo Mayer Amschel Rotschild
(*1743 - 1812) founder of banker Rothschild dynasty
Spojené státy James Garfield
(*1831 - 1881) 20th President of the United States
Velká Británie Jackie Collins
(*1937 - 2015) writer, actress
Spojené státy Charles Emerson
(*1923 - 1992) astrologer
Francie Etienne Gilson
(*1884 - 1978) philosopher

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2020
Moon calendar
Moon in Libra Libra
Show calendar »