Jana Paulová wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Jana Paulová - Birth Chart

Gender:
Female
Birth:
*1955
Country:
Age:
64 years
Occupation:
actress, singer

Jana Paulová - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
Year 1955 (?)
House system:
no system (?)
(Jana Paulová 2018, 2019 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2019
Jana Paulová
Date of Birth Year *1955
(actress, singer, instagram)

Jana Paulová - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2015) - Večerníček jak ho (ne)znáte
(2015) - Tajemství Josefa Laufera
(2014) - Vinaři (TV series)
(2013) - Novotný za humny
(2013) - Kurňa, co to je?
(2013) - Kufr 2013
(2012) - Vtip za stovku!
(2012) - 13. komnata Renaty Chlumské
(2012) - Tajemství Josefa Dvořáka
(2011) - Zahrada pod lupou
(2011) - Vínečko
(2011) - Uchem jehly
(2011) - Trampoty
(2011) - Do roka a do dna
(2011) - Dobré ráno s Jedničkou
(2011) - Barrandovský videostop
(2010) - VIP zprávy
(2010) - Pohádky pro štěňátka (TV series)
(2009) - Podivuhodná cesta ježka Aladina (TV series)
(2009) - Bez předsudků
(2007) - Humor na scénu!
(2007) - Hádej, kdo jsem!
(2007) - Bailando - Tančím pro tebe
(2007) - Začarovaná láska
(2007) - Trapasy (TV series)
(2006) - Před půlnocí
(2006) - Braňme se!
(2005) - Všechnopárty
(2005) - Koktejl smíchu
(2005) - 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV series)
(2005) - Kameňák 3
(2004) - Kameňák 2
(2003) - Film o filmu: Kameňák
(2003) - Úlet
(2003) - Kameňák
(2002) - Abeceda hvězd
(2002) - Waterloo po česku
(2001) - Rady ptáka Loskutáka
(2001) - Barvy života
(2000) - Silvestr 2000
(1999) - Zlatá mříž
(1999) - Věšák
(1999) - Čtveráci
(1999) - Banánové rybičky
(1999) - Neprůstřelná nevěra
(1998) - Zlatíčka
(1998) - Sama doma
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - Nevyjasněná úmrtí: Smrt dobrodruha
(1997) - Úsměvy
(1997) - Bolkoviny
(1997) - Dobrodružství pod postelí
(1996) - Ceremoniář
(1996) - Bubu a Filip (TV series)
(1995) - Usmívej se, lásko má
(1995) - Ruleta
(1995) - Pohádka o lidech a Boží lékárně
(1995) - Nováci (TV series)
(1995) - Malostranské humoresky
(1995) - Divoké pivo
(1994) - Ptákoviny
(1994) - Kupé
(1994) - Český bodyguard
(1994) - Róza, strážné strašidlo
(1994) - Modrý den
(1994) - Lidumil
(1993) - O poklad Anežky české
(1993) - Činčin
(1993) - Signály z neznáma
(1993) - Pes na stopě
(1993) - Myš, která prochází zdí
(1993) - Kryštof a Kristina
(1992) - V Praze bejvávalo blaze
(1992) - Kufr
(1992) - Uctivá poklona, pane Kohn (TV series)
(1992) - O myrtové panně
(1992) - Kšeft
(1992) - Jak vyloupit banku
(1992) - Hříchy pro pátera Knoxe (TV series)
(1992) - Dva z nás
(1991) - Zálety koňského handlíře
(1991) - Smutek sluší Elektře
(1991) - Pohádka o touze
(1991) - Pofoukej mi jahody
(1990) - Heřmánci (TV series)
(1990) - Hádanice
(1990) - Den D Dáši B
(1990) - Bylinková princezna
(1989) - Případ pro zvláštní skupinu (TV series)
(1989) - Kdo probudí Pindruše ...?
(1988) - Malé dějiny jedné rodiny (TV series)
(1988) - Cirkus Humberto (TV series)
(1987) - Jedeme dál
(1987) - Tajemství čínského velblouda
(1987) - Strom pohádek: O bílé laňce
(1987) - Strom pohádek (TV series)
(1987) - Poslední leč Alfonse Karáska
(1987) - Pohled z hlubin
(1987) - Mistr Pleticha a pastýř Jehňátko
(1987) - Anděl svádí ďábla
(1986) - Zázračné dítě
(1986) - Forbidden Dreams
(1986) - Lásky na zítřek
(1986) - Kus života
(1986) - Hrdlička
(1986) - Bylo nás šest (TV series)
(1985) - Kavárnička dříve narozených
(1985) - Štěstí
(1985) - S Pydlou v zádech
(1985) - Revue za šest korun
(1985) - Případ Jaruška
(1985) - Princezny nejsou vždycky na vdávání
(1985) - Moje zlaté holky
(1985) - Havárie
(1984) - Zpívánky
(1984) - Tahle jízda nekončí
(1984) - Písničky známé a nejznámější s Orchestrem Karla Vlacha
(1984) - Loupežnická revue aneb Haló, tady Orchestr a Balet Čs. televize
(1984) - Rozpaky kuchaře Svatopluka (TV series)
(1984) - Na dosah ruky (TV series)
(1984) - Druhý tah pěšcem
(1983) - Škatule, škatule, hejbejte se
(1983) - Pletky paní Operetky (TV series)
(1983) - Pánská jízda
(1983) - O zakletém hadovi
(1983) - O velkém nosu
(1983) - Monika a pes
(1983) - Moje srdcová sedma (TV series)
(1982) - Únos Moravanky
(1982) - Taneček přes dvě pekla
(1982) - O brokátové růži a slavíku z perleti
(1982) - Chemik
(1981) - Jak byste se zachovali
(1981) - Příjemce platí v dolarech
(1981) - Okres na severu (TV series)
(1981) - Jak se peče štěstí
(1980) - Moje kone vrané (TV series)
(1980) - Děti zítřků
(1979) - Dnes v jednom domě (TV series)
(1978) - Telegram
(1978) - Soud
(1977) - Nemocnice na kraji města (TV series)
(1977) - Muž, který nesmí zemřít (TV series)
(1977) - Fanda
(1977) - Alimenty
(1976) - Koncert pre pozostalých
(1976) - Dalskabáty, hříšná ves aneb Zapomenutý čert
(1975) - Vlčí halíř
(1975) - Nejmladší z rodu Hamrů (TV series)
(1974) - Enyky Benyky
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV series)
(1974) - Královské řádění
(1973) - Kdo je kdo
(1972) - Modrý vrabec
(1971) - Svět otevřený náhodám

Jana Paulová, Birth Chart Horoscopes & Signs - Pisces

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Pisces

Sun in Pisces
0°04’

Sun Sign - Zodiac Sign
People born under the sign of Pisces are just like people born under the sign of Aquarius influenced by two planets. Jupiter gives them sense for justice, social conscience and willingness to help others, while Neptune both helps them and complicates their life.
MOON PHASE

Balsamic/Dark Moon

Incubation, Preparation, Closure, Transformation, Renewal, Purity
HOROSCOPES
Goat

Goat (Wood)

Chinese horoscope
The Goat loves elegant appearances and loves showing off. Goats are also artistically talented and love nature. Goats are never satisfied with the fate and often drive their peers insane with their comments. Their weaknesses and internal uncertainty obscures a strong arrogance.
Larch

Larch Tree

Celtic tree horoscope
People born under the rule of Larch usually give us the impression of self-confident and determined people. They love to impress other people and they are dominant. They play an important role not only in the workplace but also in society and in their family. They have a creative spirit, fantasy, and unusual ideas.
NUMEROLOGY REPORT
5

Life Path - 5

Numerology - Life Path Number
These people need movement and change, and they like to travel. They search for freedom and adventure. They are open to new things and ideas. They have an inclination for leadership. They are ambitious but they are also very sensitive and avoid routine and boredom.
19

Birthday 19th - Participation

Numerology - Birthday Number
These people are very strong and energetic. They are wise, understanding and empathetic. They are intellectual. They are patient and ready to please others. In romantic relationships they are devoted. They want to understand their partner and are generous. They passionately protect their family.

Jana Paulová 2019 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Jana Paulová - actress, singer

Jana Paulová was born Year *1955 in Czech City
Jana Paulová at:
Wikipedia.orgJana Paulová full biography - Wikipedia
Famous people born on
September 23rd
(Today)
Spojené státy Mickey Rooney
(*1920) actor
Rakousko Romy Schneider
(*1938) actress
Velká Británie Frank Lloyd
(*1886) director, actor
Spojené státy Bruce Springsteen
(*1949) guitarist, singer
Spojené státy Ray Charles
(*1930) composer, singer
Jana Paulová
Planet positions:
SunSun
Pisces
0°04’
 
MoonMoon
Capricorn
(?)
 
MercuryMercury
Aquarius
16°27’
R
VenusVenus
Capricorn
14°48’
 
MarsMars
Aries
25°07’
 
JupiterJupiter
Cancer
20°54’
R
SaturnSaturn
Scorpio
21°05’
 
UranusUranus
Cancer
24°18’
R
NeptuneNeptune
Libra
28°07’
R
PlutoPluto
Leo
25°27’
R
NodeNode (M)
Capricorn
2°48’
R
LilithLilith (M)
Scorpio
27°53’
 
ChironChiron
Aquarius
1°53’
 
Elements:
2xFireFire
4xEarthEarth
2xAirAir
5xWaterWater
Famous people born on
September 24th
(Tomorrow)
Spojené státy Kevin Sorbo
(*1958) actor
Španělsko Pedro Almodóvar
(*1951) actor, director, scriptwriter
Spojené státy Howard Hughes
(*1905) director, aviator, founder and owner of Hughes Aircraft, one of the richest people in the 70s
Spojené státy Francis Scott Fitzgerald
(*1896) scriptwriter
Spojené státy Franklin C. Mars
(*1884) business magnate, founder of Mars, Inc. (chocolate candy)
Famous people who passed away on September 23rd
Francie Bourvil
(*1917 - 1970) actor, singer
Česká republika Sigmund Freud
(*1856 - 1939) doctor, psychiatrist, neurologist, founder of psychoanalysis
Spojené státy Bob Fosse
(*1927 - 1987) actor
Spojené státy Robert Abel
(*1937 - 2001)
Francie Prosper Mérimée
(*1803 - 1870) writer

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2019
Moon calendar
Moon in Cancer Cancer
Show calendar »