Jana Šulcová wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Jana Šulcová - Birth Chart

Gender:
Female
Birth:
*1947
Country:
Age:
72 years
Occupation:
actress

Jana Šulcová - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
Year 1947 (?)
House system:
no system (?)
(Jana Šulcová 2018, 2019 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2019
Jana Šulcová
Date of Birth Year *1947
(actress, instagram)

Jana Šulcová - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2016) - Český lev 2015 (TV pořad)
(2015) - The Snake Brothers
(2015) - Doktor Martin (TV series)
(2014) - Český lev 2013
(2014) - Případy 1. oddělení (TV series)
(2014) - Bastardi (TV series)
(2013) - Sejdeme se na Cibulce
(2013) - Česko vaří s Pohlreichem ŽIVĚ
(2012) - Helena (TV series)
(2011) - Tajemství filmových hvězd
(2011) - Barrandovský videostop
(2010) - VIP zprávy
(2010) - Prostřeno!
(2010) - Identity Card
(2010) - Doktor od jezera hrochů
(2010) - Cukrárna (TV series)
(2010) - Bastardi
(2009) - Vyprávěj (TV series)
(2009) - Svědomí Denisy Klánové
(2008) - TOP STAR magazín
(2008) - Přísně tajné
(2008) - Po stopách hvězd (TV series)
(2007) - O korunu krále Karla
(2007) - 13. komnata Jany Šulcové
(2007) - Opravdová láska
(2006) - Zlínský festivalový galavečer
(2006) - In the Twilight of Silence
(2006) - Horákovi (TV series)
(2005) - Ordinace v růžové zahradě (TV series)
(2005) - Miluj bližního svého
(2004) - Duše jako kaviár
(2002) - Příběhy slavných (TV series)
(2001) - Barvy života
(2001) - Předčasná úmrtí: Ten drak jednou spadne
(2001) - Pravdivý příběh Antonie Pařízkové, lehké holky s dobrým srdcem
(2001) - Oběti: Znásilnění
(2000) - P.F.
(2000) - Společnice
(1999) - Věšák
(1999) - Čtveráci
(1999) - Banánové rybičky
(1998) - Zlatíčka
(1998) - Sama doma
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - Na lavici obžalovaných justice (TV series)
(1995) - Trio
(1994) - Hořké víno
(1993) - Pomalé šípy (TV series)
(1992) - The Necklace (TV series)
(1992) - Hříchy pro pátera Knoxe (TV series)
(1991) - Společenská hra
(1991) - Přes padací mosty
(1991) - Co teď a co potom: Dno
(1991) - Co teď a co potom? (TV series)
(1991) - Ariadnina niť
(1990) - Súkromné životy
(1990) - Milostivé léto
(1990) - Dětinské hry dospělých
(1989) - Muka obraznosti
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV series)
(1988) - Smrt guvernéra
(1988) - Malé dějiny jedné rodiny (TV series)
(1988) - Cirkus Humberto (TV series)
(1987) - Přátelé
(1987) - O lesním království
(1986) - XYZ
(1986) - Trvale jasno
(1986) - Peníze a krev
(1986) - Operace mé dcery
(1986) - Každý má svůj den
(1986) - Kámen a růže
(1985) - Havárie v zámeckém parku
(1985) - Dobré světlo
(1984) - V bludisku pamäti
(1984) - Tabákový kapitán
(1984) - Oldřich a Božena
(1984) - My všichni školou povinní (TV series)
(1984) - Imilla
(1984) - Fešák Hubert
(1983) - Ples v opeře
(1983) - O hodném Fridolínovi a zlé Józe
(1983) - Hořký podzim s vůní manga
(1982) - S tebou mě baví svět
(1982) - Portrét
(1982) - Hořká vůně léta
(1982) - Bláznivé jaro
(1981) - Ubohý pan Kufalt
(1981) - Nezralost
(1981) - Načasovaná smrt
(1980) - Vzorná tchyně
(1980) - Romaneto
(1980) - Poeta
(1980) - Panenka
(1980) - Kotva u přívozu
(1980) - Havárie
(1979) - Zlaté rybičky
(1979) - Theodor Chindler - Die Geschichte einer deutschen Familie (TV series)
(1979) - Syn
(1979) - Postavení mimo hru
(1979) - Osamělý jezdec
(1979) - Moment kritického zaťaženia
(1979) - Dnes v jednom domě (TV series)
(1979) - Ako listy jedného stromu
(1978) - Přitažlivost země
(1978) - Hrozba
(1977) - Tajemství proutěného košíku (TV series)
(1977) - Proč nevěřit na zázraky
(1977) - Obvod
(1977) - Marie
(1977) - Já zůstanu věrný
(1976) - Die Insel der Silberreiher
(1976) - Cukrárna
(1976) - Ať hodí kamenem
(1975) - Nejmladší z rodu Hamrů (TV series)
(1974) - Rafan
(1974) - Princ Chocholouš
(1974) - Poslední ples na rožnovské plovárně
(1974) - Ohnivý máj
(1974) - Hvězda padá vzhůru
(1974) - Čekání
(1974) - Byl jednou jeden dům (TV series)
(1972) - Smrt si vybírá
(1972) - Půlnoční kolona
(1972) - Opory společnosti
(1972) - My, ztracený holky
(1971) - Straw Hat
(1971) - Pět mužů a jedno srdce
(1971) - Otcové a děti
(1971) - Nemaluj si čerta na zeď
(1971) - Kráska a zvíře
(1971) - Konfrontace
(1971) - Chléb a písně
(1970) - The Great Unknown
(1970) - Šest uprchlíků
(1970) - Partie krásného dragouna
(1970) - Mata Hari
(1970) - Manon Lescaut
(1970) - Hlídač
(1970) - Dlouhá bílá nit
(1970) - Čekání
(1970) - Alexandr Dumas starší (TV series)
(1969) - Houslista
(1969) - Eduard a Bůh
(1968) - Umění milovati De arte amatoria
(1968) - À quelques jours près...
(1968) - The Cremator
(1968) - Kulhavý ďábel
(1968) - Křesadlo
(1968) - Hříšní lidé města pražského (TV series)
Jana Šulcová - Family and Partner relationships
Family:
(*1947) Oldřich Vízner - husband

Jana Šulcová, Birth Chart Horoscopes & Signs - Aquarius

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Aquarius

Sun in Aquarius
22°56’

Sun Sign - Zodiac Sign
People born under the sign of Aquarius are influenced by two different planets. Saturn gives them peace of mind, concentration and persistence, while Uranium is responsible for their restlessness, originality and short temper.
MOON PHASE

Disseminating (Waning Gibbous) Moon

Scattering seeds, Distribution, Teach, Sharing and Introspection
HOROSCOPES
Pig

Pig (Fire)

Chinese horoscope
Pig is a good-natured, courteous gentleman who’s always willing to help. You can trust Pigs, because they will never betray you and will never even think about it. They are naive, trusting and in need of protection.
Larch

Larch Tree

Celtic tree horoscope
People born under the rule of Larch usually give us the impression of self-confident and determined people. They love to impress other people and they are dominant. They play an important role not only in the workplace but also in society and in their family. They have a creative spirit, fantasy, and unusual ideas.
NUMEROLOGY REPORT
8

Life Path - 8

Numerology - Life Path Number
These people are ambitious and have a desire for power and money. Risky journeys will bring them success. The problem is sometimes a lack of courage, endurance and mental balance. They have good management and organizational skills. They are tough and persistent, but also conservative.
12

Birthday 12th - Versatility

Numerology - Birthday Number
These people are creative and insightful. They are versatile and professionally capable. They are smart, popular and attractive. They excel in a number of areas. They are family-oriented.

Jana Šulcová 2019 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Jana Šulcová - actress

born Year *1947 in Czech City
Jana Šulcová at:
Wikipedia.orgJana Šulcová full biography - Wikipedia
Famous people born on
February 18th
(Today)
Itálie Greta Scacchi
(*1960) actress
Spojené státy John Travolta
(*1954) singer, actor
Spojené státy Matt Dillon
(*1964) actor, director
Spojené státy Molly Ringwald
(*1968) singer, actress, dancer
Japonsko Yoko Ono
(*1933) composer, singer
Jana Šulcová
Planet positions:
SunSun
Aquarius
22°56’
 
MoonMoon
Scorpio
(?)
 
MercuryMercury
Pisces
7°40’
 
VenusVenus
Capricorn
6°45’
 
MarsMars
Aquarius
14°06’
 
JupiterJupiter
Scorpio
26°11’
 
SaturnSaturn
Leo
4°03’
R
UranusUranus
Gemini
17°48’
R
NeptuneNeptune
Libra
10°32’
R
PlutoPluto
Leo
11°56’
R
NodeNode (M)
Gemini
7°53’
R
LilithLilith (M)
Capricorn
1°23’
 
ChironChiron
Scorpio
8°36’
 
Elements:
2xFireFire
1xEarthEarth
6xAirAir
4xWaterWater
Famous people born on
February 19th
(Tomorrow)
Spojené státy Benicio Del Toro
(*1967) actor, director, scriptwriter
Francie André Breton
(*1896) writer, poet
Rakousko Falco
(*1957) singer
Velká Británie Seal
(*1963) singer, composer
Spojené státy Jeff Daniels
(*1955) actor, director, scriptwriter
Famous people who passed away on February 18th
Spojené státy Robert Oppenheimer
(*1904 - 1967) physicist
Itálie Michelangelo Buonarroti
(*1475 - 1564) Renaissance sculptor, architect, painter, poet
Itálie Beppe Fenoglio
(*1922 - 1963) writer
Francie Balthus
(*1908 - 2001) painter

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2019
Moon calendar
Moon in Leo Leo
Show calendar »