Jana Synková wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Jana Synková - Birth Chart

Gender:
Female
Birth:
*1944
Country:
Age:
76 years
Occupation:
actress

Jana Synková - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
Year 1944 (?)
House system:
no system (?)
(Jana Synková 2019, 2020 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2020
Jana Synková
Date of Birth Year *1944
(actress, instagram)

Jana Synková - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2016) - Na vodě (TV series)
(2016) - Drazí sousedé (TV series)
(2015) - Stopy života - Svatba
(2015) - Stopy života - Mateřská láska
(2015) - Babovřesky 3
(2014) - (Vel)Mistr E
(2014) - Prodaná nevěsta
(2014) - Old Gossipton 2
(2013) - Mistr E
(2013) - Babovřesky
(2012) - Česká 30
(2011) - Barrandovský videostop
(2011) - Čapkovy kapsy (TV series)
(2010) - 45 let Ypsilonky
(2010) - Show Jana Krause
(2010) - Vyprávěj - ohlédnutí
(2009) - 13. komnata Jany Synkové
(2009) - Neobyčejné životy (TV series)
(2009) - Vyprávěj (TV series)
(2007) - Trapasy (TV series)
(2006) - Prachy dělaj člověka
(2006) - Letiště (TV series)
(2004) - Tenkrát na východě
(2004) - Nadměrné maličkosti: Případ mediálního trpaslíka
(2003) - Nemocnice na kraji města po dvaceti letech (TV series)
(2001) - SILVESTR 2001
(2001) - Co v Silvestru nebylo...
(2001) - Requiem
(2000) - Velký rodinný souboj
(2000) - Vše pro firmu
(1999) - Zlatá mříž
(1999) - Banánové rybičky
(1999) - Vraždy a něžnosti
(1999) - Byl jednou jeden polda III - Major Maisner a tančící drak
(1998) - Motel Anathema (TV series)
(1997) - Úsměvy
(1997) - Byl jednou jeden polda II - Major Maisner opět zasahuje!
(1996) - The Stone Bridge
(1995) - Život na zámku (TV series)
(1995) - Nováci (TV series)
(1995) - Malostranské humoresky
(1995) - Byl jednou jeden polda
(1994) - Saturnin (TV series)
(1994) - Saturnin
(1994) - Accumulator 1
(1993) - O poklad Anežky české
(1993) - Arabela se vrací aneb Rumburak králem Říše pohádek (TV series)
(1992) - Uctivá poklona, pane Kohn (TV series)
(1992) - Jaké vlasy má Zlatovláska
(1991) - Vánoce v Ypsilonce
(1991) - Případy pana Janíka
(1991) - Mozart v Praze
(1991) - Domácí představení
(1991) - Co teď a co potom? (TV series)
(1990) - Milostivé léto
(1990) - Den D Dáši B
(1989) - Můj přítel d'Artagnan
(1989) - Království za kytaru
(1988) - Přejděte na druhou stranu (TV series)
(1988) - Na dvoře je kůň, šéfe
(1988) - Libeňský čaroděj
(1988) - Druhý dech (TV series)
(1987) - Hamster in a Nightshirt (TV series)
(1986) - Velká filmová loupež
(1986) - Šaty až na zem
(1986) - Forbidden Dreams
(1986) - Sardinky aneb Život jedné rodinky
(1986) - Mladé víno
(1985) - Třetí patro (TV series)
(1985) - Logaritmus lásky (TV series)
(1985) - Dobré světlo
(1984) - Této noci v tomto vlaku
(1984) - Slané pohádky (TV series)
(1984) - Mykolko - hop!
(1983) - Evo, vdej se!
(1982) - Možná přijde i kouzelník
(1982) - Únos Moravanky
(1982) - Encounter with the Shadows
(1981) - Takzvaný večer na přidanou
(1981) - V podstatě jsme normální
(1981) - Calamity
(1981) - Eugene Among Us
(1980) - Nebojte se na Česnečce
(1979) - Jak rodí chlap
(1978) - Ypsilonka se baví
(1978) - Střepy pro Evu
(1977) - Rytmus v patách aneb Večer na přidanou
(1976) - Michelangelo Buonarroti
(1976) - The Apple Game
(1976) - Dveře
(1976) - Day for My Love
(1971) - Vtipnejší vyhráva
(1970) - Televarieté
(1970) - So Bye-Bye
(1968) - Farářův konec
(1965) - Motýl

Jana Synková, Birth Chart Horoscopes & Signs - Aries

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Aries

Sun in Aries
28°19’

Sun Sign - Zodiac Sign
The ruler of Aries is the planet Mars, which symbolises energy, health, fighting spirit and leadership skills. People born under this sign are courageous and decisive in most situations in life.
MOON PHASE

Third (Waning) Quarter

Reality check, Revision, Integration, Cleansing
HOROSCOPES
Monkey

Monkey (Wood)

Chinese horoscope
Monkey is a wily trickster, and is often hilarious. Monkeys are deceitful, but companionable and give the impression that they can get along with all the other animals. It is, however, only one of their tactics, since behind their appearance they hide only their own financial goals.
Maple

Maple Tree

Celtic tree horoscope
The most striking features of people born under the rule of maple is their high intelligence, extraordinary memory and the ability to find original solutions to problems others fail to solve. Maple people feel well when they are the leaders because they have natural authority, great ambitions and pride. They can easily get excited by new things and it is easy for them to get others interested as well, but they usually cannot realise their ideas without the help of others.
NUMEROLOGY REPORT
4

Life Path - 4

Numerology - Life Path Number
These people are successful at what they do thanks to their perseverance and systematic work. Consistency and order are very important to them. They will achieve success later in life by working hard. Patience is important. These people are practical and conservative.
18

Birthday 18th - Responsibility

Numerology - Birthday Number
These people are strong and capable. They are ruminative and intelligent. They are caring and protective. They can get inspiration from higher sources. They may have a tendency to be philosophical. They are sincere and principled.

Jana Synková 2020 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Jana Synková - actress

Jana Synková was born Year *1944 in Czech City
Jana Synková at:
Wikipedia.orgJana Synková full biography - Wikipedia
Famous people born on
September 29th
(Today)
Spojené státy Erika Eleniak
(*1969) actress
Itálie Michelangelo Antonioni
(*1912) writer, director, scriptwriter
Jižní Korea Ki-duk Kim 1934
(*1934) director, professor
Švédsko Anita Ekberg
(*1931) actress
Polsko Lech Walesa
(*1943) actor
Jana Synková
Planet positions:
SunSun
Aries
28°19’
 
MoonMoon
Aquarius
(?)
 
MercuryMercury
Taurus
15°48’
 
VenusVenus
Aries
9°49’
 
MarsMars
Cancer
10°58’
 
JupiterJupiter
Leo
17°04’
 
SaturnSaturn
Gemini
22°36’
 
UranusUranus
Gemini
6°35’
 
NeptuneNeptune
Libra
2°11’
R
PlutoPluto
Leo
6°24’
st
NodeNode (M)
Leo
2°26’
R
LilithLilith (M)
Virgo
6°37’
 
ChironChiron
Virgo
9°42’
R
Elements:
6xFireFire
1xEarthEarth
5xAirAir
1xWaterWater
Famous people born on
September 30th
(Tomorrow)
Velká Británie Deborah Kerr
(*1921) actress
Itálie Monica Bellucci
(*1964) actress
Spojené státy Fran Drescher
(*1957) actress, scriptwriter, activist
Spojené státy Truman Capote
(*1924) writer, actor, journalist
Francie Marion Cotillard
(*1975) actress, singer
Famous people who passed away on September 29th
Spojené státy Tony Curtis
(*1925 - 2010) actor
Spojené státy Roy Lichtenstein
(*1923 - 1997) artist, Pop Art painter and sculptor
Spojené státy Charles Addams
(*1912 - 1988) cartoonist, illustrator, artist, comic book author, creator of characters in Addams Family
Francie Rudolf Diesel
(*1858 - 1913) inventor
Velká Británie W. H. Auden
(*1907 - 1973) writer, poet

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2020
Moon calendar
Moon in Pisces Pisces
Show calendar »