Jaromír Hanzlík wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Jaromír Hanzlík - Birth Chart

Gender:
Male
Birth:
*1948
Country:
Age:
71 years
Occupation:
actor

Jaromír Hanzlík - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
Year 1948 (?)
House system:
no system (?)
(Jaromír Hanzlík 2018, 2019 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2019
Jaromír Hanzlík
Date of Birth - Year *1948
(actor, instagram)

Jaromír Hanzlík - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2015) - Tajemství rodu II.
(2015) - Korunní princ
(2015) - Gangster Ka
(2014) - Tajemství Jiřiny Jiráskové
(2014) - Až po uši (TV series)
(2013) - 60 pečetí
(2013) - Sanitka 2 (TV series)
(2013) - Sukničkáři
(2013) - Cirkus Bukowsky (TV series)
(2012) - Tajemství rodu
(2012) - Neobyčejné životy: Jiří Menzel
(2012) - Film o seriálu: Sanitka 2 - Návrat po 30 letech
(2011) - Všechno nejlepší
(2011) - Těžká léta československého filmu 1969 - 89
(2011) - Rodinka (TV series)
(2010) - Bavíme se s imitátory
(2010) - Stovku má člověk jednou za život
(2010) - Rodinka
(2009) - Golden Sixties (TV series)
(2009) - Neobyčejné životy (TV series)
(2009) - Herci Jiřího Hubače
(2009) - Smyčka
(2009) - Soul at Peace
(2009) - Nepolepšitelný
(2009) - Muži v říji
(2008) - Po stopách hvězd (TV series)
(2007) - Takí sme boli
(2007) - Tři životy Jaroslavy Moserové
(2006) - Příběhy slavných: Všechny bitvy Zdeňka Štěpánka (TV series)
(2005) - 500 Úsměvů s Pavlem Vantuchem
(2004) - Jak šly dějiny
(2004) - Pojišťovna štěstí (TV series)
(2003) - Pokračování příště (TV series)
(2003) - Talár a ptačí zob
(2003) - Nemocnice na kraji města po dvaceti letech (TV series)
(2002) - Tváře českého filmu
(2002) - Příběhy slavných (TV series)
(2001) - Oběti: Svědek
(1999) - Příběhy slavných - Miloš Kopecký
(1998) - Na plovárně
(1997) - Proč bychom se nebavili, když nám Pánbůh archiv dal
(1997) - Polední žár
(1997) - O perlové panně
(1996) - Karel Krautgartner
(1994) - Divadélko pod věží aneb Přijď a nechoď sám
(1994) - Z hříček o královnách: Jeden den velkokněžny (útržek ruský)
(1994) - Les Épées de diamants
(1994) - Báječný víkend
(1993) - Racek
(1993) - Nesmrtelná teta
(1993) - Melánie, Melánie
(1992) - Nikdy nekončí
(1992) - Hříchy pro pátera Knoxe (TV series)
(1991) - Uzavřený pavilón
(1991) - Pilát Pontský, onoho dne
(1991) - Dido - Das Geheimnis des Fisches
(1991) - Bláha a Vrchlická
(1990) - Motýlí čas
(1990) - About Family Affairs Only
(1989) - Přátelská výpomoc
(1989) - Něžný barbar
(1989) - Konec starých časů
(1989) - Jedno jaro v Paříži aneb Krvavá Henrieta
(1988) - Cirkus Humberto (TV series)
(1988) - Bankovní dům Daubner
(1987) - Už komedianti jedou
(1987) - Klip klap
(1987) - Zdaleka ne tak ošklivá, jak se původně zdálo
(1987) - Viktor Veliký
(1986) - Žena z Korinta
(1986) - Vrať se, vše odpuštěno (TV series)
(1986) - Hrdina
(1986) - Dva na koni, jeden na oslu
(1986) - Cyrano z Bergeracu
(1985) - Synové a dcery Jakuba skláře (TV series)
(1985) - Slavné historky zbojnické (TV series)
(1985) - Případ Platfus
(1984) - Zpívánky
(1984) - ABECEDA
(1984) - The Ambulance (TV series)
(1984) - Oldřich a Božena
(1984) - My všichni školou povinní (TV series)
(1984) - Lucie, postrach ulice
(1984) - Barrandovské nocturno aneb Jak film zpíval a tančil
(1984) - ...a zase ta Lucie!
(1983) - Silvestrovský aperitiv aneb Hybš hraje hercům
(1983) - Tažní ptáci
(1983) - Slavnosti sněženek
(1982) - Tři spory: Spor dramaturga Stroupežnického
(1982) - Tři cesty k domovu
(1982) - Telegram
(1982) - Dynastie Nováků (TV series)
(1982) - Doktor z vejminku (TV series)
(1982) - Dobrá Voda (TV series)
(1982) - Čtverec mizení
(1981) - Divadélko pod věží
(1980) - Než se zvedne opona
(1980) - Jak se vám líbí?
(1980) - Vesmír (TV series)
(1980) - Zločin na poště
(1980) - Šibalské pohádky (TV series)
(1980) - Cutting It Short
(1980) - Lucy the Menace of Street (TV series)
(1980) - Dům na nebesích
(1980) - Dopis psaný španělsky
(1980) - Čarovná rybí kostička
(1979) - Tvář za sklem
(1979) - Plechová kavalérie (TV series)
(1979) - Král Krysa
(1979) - Jak je důležité míti Filipa
(1979) - Dnes v jednom domě (TV series)
(1978) - Karel Gott ve Slaném
(1978) - Co neodnesl čas
(1978) - Ve znamení Merkura (TV series)
(1978) - Tajemství Ocelového města
(1978) - Romance z Hlubočep
(1978) - Polská krev
(1978) - Otec nebo bratr
(1977) - Silvestr na přání aneb Čí jsou hory Kavčí
(1977) - Žena za pultem (TV series)
(1977) - Přikázaný směr jízdy
(1977) - Nevěsta
(1977) - Nemocnice na kraji města (TV series)
(1977) - Já zůstanu věrný
(1977) - Ikarův pád
(1976) - Hudba - to je moje
(1976) - Stáří 19
(1976) - Podnájemníci
(1976) - O Terezce a paní Madam
(1976) - Léto s kovbojem
(1975) - Zlatá přadlena
(1975) - Tři muži se žralokem
(1975) - Na konci světa
(1975) - The Cape of Good Hope
(1975) - Dva muži hlásí příchod
(1974) - Poslední ples na rožnovské plovárně
(1974) - Poslední královna
(1974) - O princi Janovi a princezně Marfušce
(1974) - Lidé z metra
(1974) - Jak utopit Dr. Mráčka aneb Konec vodníků v Čechách
(1974) - Deštník
(1974) - Byl jednou jeden dům (TV series)
(1974) - Balkón
(1973) - Zpívá Karel Gott
(1973) - Známost sestry Aleny
(1973) - Slečna ze spořitelny
(1973) - Příběh středního útočníka
(1973) - Pokus o vraždu
(1973) - Noc na Karlštejne
(1973) - Kluk na ženění (TV series)
(1973) - Hliněný vozíček
(1972) - Půlnoční kolona
(1972) - Mnoho povyku pro nic
(1972) - Lakomec
(1972) - Královna Černá růže
(1971) - Zločin na Zlenicích hradě
(1971) - Taková normální rodinka (TV series)
(1971) - Podezřelé prázdniny
(1971) - Otcové a děti
(1971) - Metráček
(1971) - Hostinec U létavého draka
(1971) - Bakaláři (TV series)
(1970) - Žabí muzikál
(1970) - Nevěsta
(1970) - Na kolejích čeká vrah
(1970) - Luk královny Dorotky
(1970) - Kateřina a její děti
(1970) - Devilish Honeymoon
(1969) - Úsměvné legendy o hradech a zámcích (TV series)
(1969) - Záhada hlavolamu (TV series)
(1969) - Učedník kouzelníka Čáryfuka
(1969) - Slasti Otce vlasti
(1969) - Dvě Cecilky
(1969) - Brouk v hlavě
(1969) - Alchymista
(1968) - The Joke
(1968) - Nejlepší ženská mého života
(1968) - Naše bláznivá rodina
(1968) - The Marathon
(1968) - Jindřich IV.
(1968) - Honour and Glory
(1968) - ...ani kapka vojenské krve
(1968) - Andersenovy pohádky (TV series)
(1967) - Zmluva s diablom
(1967) - Malé letní blues
(1967) - Dobrodružství Toma Sawyera
(1966) - Věra Lukášová
(1966) - Romance for Bugle
(1966) - Coach to Vienna
(1966) - Dobrodružství Huckleberryho Finna - Král a vévoda
(1966) - Dobrodružství Huckleberryho Finna - Jak jsme osvobozovali Jima
(1965) - Každý mladý muž
(1965) - Finský nůž
(1965) - Bloudění
(1961) - Taková loď
Jaromír Hanzlík - Partner relationships

Jaromír Hanzlík, Birth Chart Horoscopes & Signs - Aquarius

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Aquarius

Sun in Aquarius
26°44’

Sun Sign - Zodiac Sign
People born under the sign of Aquarius are influenced by two different planets. Saturn gives them peace of mind, concentration and persistence, while Uranium is responsible for their restlessness, originality and short temper.
MOON PHASE

Crescent (Waxing) Moon

Expansion, Growth, Struggle, Opportunity
HOROSCOPES
Rat

Rat (Earth)

Chinese horoscope
Rat has charm, extraordinary aggression and belligerence. At first glance, appears to be calm, serene and cheerful, but appearances are deceiving. Behind all this lies a constant internal movement and deliberately cultivated aggressiveness.
Larch

Larch Tree

Celtic tree horoscope
People born under the rule of Larch usually give us the impression of self-confident and determined people. They love to impress other people and they are dominant. They play an important role not only in the workplace but also in society and in their family. They have a creative spirit, fantasy, and unusual ideas.
NUMEROLOGY REPORT
4

Life Path - 4

Numerology - Life Path Number
These people are successful at what they do thanks to their perseverance and systematic work. Consistency and order are very important to them. They will achieve success later in life by working hard. Patience is important. These people are practical and conservative.
16

Birthday 16th - Directness

Numerology - Birthday Number
These people have a clear opinion on what is right and wrong in life. They fight intolerance. They are very observant. They have a sense of harmony. They are tender and sweet. They try to get along with others and understand their needs.

Jaromír Hanzlík 2019 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Jaromír Hanzlík - actor

Jaromír Hanzlík was born Year *1948 in Czech City
Jaromír Hanzlík at:
Wikipedia.orgJaromír Hanzlík full biography - Wikipedia
Famous people born on
June 25th
(Today)
Spojené státy Sidney Lumet
(*1924) actor, director, writer
Indie George Orwell
(*1903) writer, essayist, satirist, anticommunist
Velká Británie George Michael
(*1963) composer, singer, director
Španělsko Antoni Gaudí
(*1852) architect
Spojené státy Robert Venturi
(*1925) architect, teacher
Jaromír Hanzlík
Planet positions:
SunSun
Aquarius
26°44’
 
MoonMoon
Taurus
(?)
 
MercuryMercury
Pisces
4°04’
R
VenusVenus
Aries
5°38’
 
MarsMars
Leo
28°23’
R
JupiterJupiter
Sagittarius
23°58’
 
SaturnSaturn
Leo
18°38’
R
UranusUranus
Gemini
22°11’
R
NeptuneNeptune
Libra
12°42’
R
PlutoPluto
Leo
13°28’
R
NodeNode (M)
Taurus
18°21’
R
LilithLilith (M)
Aquarius
12°33’
 
ChironChiron
Scorpio
24°21’
 
Elements:
5xFireFire
3xEarthEarth
4xAirAir
1xWaterWater
Famous people born on
June 26th
(Tomorrow)
Spojené státy Chris O'Donnell
(*1970) actor
Spojené státy Chris Isaak
(*1956) guitarist, singer, actor
Brazílie Gilberto Gil
(*1942) guitarist, singer, composer, politician
Rusko Mikhail Khodorkovsky
(*1963) businessman
Spojené státy Paul Thomas Anderson
(*1970) director, scriptwriter
Famous people who passed away on June 25th
Spojené státy Michael Jackson
(*1958 - 2009) singer, composer, choreographer, dancer, actor, screenwriter
Francie Michel Foucault
(*1926 - 1984) avant-garde philosopher, psychologist, Professor at the Collège de France
Rusko E. T. A. Hoffmann
(*1776 - 1822) writer
Spojené státy Farrah Fawcett
(*1947 - 2009) actress
Francie Georges Courteline
(*1858 - 1929) writer, scriptwriter

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2019
Moon calendar
Moon in Aries Aries
Show calendar »