Jaroslav Dietl wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Jaroslav Dietl - Birth Chart

Gender:
Male
Date of Birth:
Birth place:
Zagreb
Country:
Age:
† 56 years
Death:
Occupation:
writer, scriptwriter

Jaroslav Dietl - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
22 May 1929 - uknown time (?)
House system:
no system
(Jaroslav Dietl 2019, 2020 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2020
Jaroslav Dietl
Date of Birth - May 22, 1929
(writer, scriptwriter, instagram)

Jaroslav Dietl - Filmography - Screenplay (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(1987) - Viktor Veliký
(1987) - Ochsenkrieg, Der (TV series)
(1985) - Velké sedlo (TV series)
(1985) - Synové a dcery Jakuba skláře (TV series)
(1985) - Havárie v zámeckém parku
(1984) - Rozpaky kuchaře Svatopluka (TV series)
(1984) - The False Prince
(1984) - Druhý tah pěšcem
(1984) - Bergman a Bergman, detektivní kancelář
(1982) - Zpěváci na kraji nemocnice
(1982) - Tři spory: Spor herečky Kvapilové
(1982) - Tři spory: Spor dramaturga Stroupežnického
(1982) - Romance ze Savoy baru
(1982) - Malý pitaval z velkého města (TV series)
(1982) - Doktor z vejminku (TV series)
(1981) - Výfuk
(1981) - Tři spory: Spor architekta Zítka
(1981) - Štědrý den bratří Mánesů
(1981) - Okres na severu (TV series)
(1981) - Myš
(1981) - Křtiny
(1981) - Kbelík
(1981) - Kačenka
(1981) - Herečka
(1980) - Zločin na poště
(1980) - Zabijačka
(1980) - Zabijačka
(1980) - Taška
(1980) - Spánek
(1980) - Soud pana Havleny
(1980) - Pleš
(1980) - Pes
(1980) - Nešťastný šafářův dvoreček
(1980) - Košile
(1980) - Host
(1980) - Dveře
(1980) - Dopis
(1980) - Docent
(1980) - Dioptrie
(1980) - Deník
(1980) - Blondýna
(1979) - Zavazadlo
(1979) - Zástava
(1979) - Vlak
(1979) - Trafika
(1979) - Tchán
(1979) - Tatínek
(1979) - Švýcar
(1979) - Syn
(1979) - Stopař
(1979) - Spodky
(1979) - Pyžamo
(1979) - Plechová kavalérie (TV series)
(1979) - Obrázek
(1979) - Nápadník
(1979) - Lůžko
(1979) - Koně
(1979) - Kaliba
(1979) - Inženýrská odysea (TV series)
(1979) - Grandle
(1979) - Dívka světových parametrů
(1979) - Causa Králík
(1979) - Bakaláři: Potvrzení
(1979) - Abiturientský večírek
(1978) - Zuby
(1978) - Zip
(1978) - Telegram
(1978) - Soud
(1978) - Slepice na smetaně
(1978) - Pytel
(1978) - Přání
(1978) - Prášky
(1978) - Podnájem
(1978) - Platina
(1978) - Padavka
(1978) - Mzda strachu
(1978) - Logika
(1978) - Lázně
(1978) - Karafiát
(1978) - Jožin
(1977) - Žena za pultem (TV series)
(1977) - Spáč
(1977) - Sedem krátkych rokov inžiniera Hagaru
(1977) - Nevěsta
(1977) - Nemocnice na kraji města (TV series)
(1977) - Marie
(1977) - Louis Pasteur
(1977) - Lalůček
(1977) - Kytice
(1977) - Krabička
(1977) - Jablko a jeho strom
(1977) - Alimenty
(1976) - Zn. Svobodný otec
(1976) - Výslech
(1976) - Světlík
(1976) - Revizoři
(1976) - Párek
(1976) - Muž na radnici (TV series)
(1976) - Kufr
(1976) - Kravata
(1976) - Dítě
(1976) - Dcera
(1976) - Cukrárna
(1975) - Užovka
(1975) - Tornádo
(1975) - Svatba
(1975) - Rozvod
(1975) - První pohled
(1975) - Nejmladší z rodu Hamrů (TV series)
(1975) - Nadívaní hlemýždi po gaskoňsku
(1975) - Medvěd
(1975) - Lokomotiva
(1975) - Linecké pečivo
(1975) - Hrachová polívka
(1975) - Bakaláři: Vánoce, na které nikdy nezapomenu
(1975) - Babička
(1975) - Anna, sestra Jany
(1974) - Zbraně pro Prahu
(1974) - Večeře
(1974) - Útěk
(1974) - Úklid
(1974) - Schody
(1974) - Prkno
(1974) - Nádraží
(1974) - Med
(1974) - Krádež
(1974) - Klec
(1974) - Kino
(1974) - Dveře
(1974) - Deštník
(1974) - Davídek
(1974) - Buddenbrookovci
(1974) - Beruška
(1974) - Balkón
(1974) - Aero 30
(1973) - Slečna ze spořitelny
(1973) - Poslyšte příběh, který se vám stal
(1972) - Vkladní knížka
(1972) - Úspory
(1972) - Prémie
(1972) - Byli jednou dva písaři... (TV series)
(1971) - Tajemství velikého vypravěče
(1971) - Prameny
(1971) - Pět mužů a jedno srdce
(1971) - Lásky Emanuela Přibyla
(1971) - Dispečer (TV series)
(1970) - Devilish Honeymoon
(1970) - Alexandr Dumas starší (TV series)
(1969) - Revue für den Thronfolger
(1968) - Nejlepší ženská mého života
(1968) - Bylo čtvrt a bude půl
(1967) - Těžká srdeční komplikace
(1967) - Píseň pro Rudolfa III. (TV series)
(1966) - Ženu ani květinou neuhodíš
(1966) - Eliška a její rod (TV series)
(1965) - Hrdina má strach
(1964) - Tři chlapi po roce
(1963) - Tři chlapi v chalupě
(1963) - Etuda pro kontrabas
(1963) - Einstein kontra Babinský
(1963) - Passing Through a Thick Forest
(1962) - Tři chlapi v chalupě (TV series)
(1962) - Trestanec Jakov
(1961) - Příběh starý deset let
(1960) - Nepokojné hody svaté Kateřiny
(1959) - Útěk
(1959) - Rodina Bláhova (TV series)
(1959) - Můj generál
(1958) - Muž mnoha tváří
(1957) - Od noci k ránu

Jaroslav Dietl - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2001) - Příběh vypravěče
(2001) - Předčasná úmrtí (TV series)
(1997) - Úsměvy
(1977) - Silvestr na přání aneb Čí jsou hory Kavčí
(1974) - Ráčte vstúpiť
Jaroslav Dietl 2020 - Astrological Charts, Astrology Online

Jaroslav Dietl, Birth Chart Horoscopes & Signs - Gemini

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Gemini

Sun in Gemini
0°53’

Sun Sign - Zodiac Sign
People born under the sign of Gemini are people of many talents and they are able to use their skills in both theory and practice. They are very intelligent and quick-witted people who are interested in everything that happen around them, and they can quickly adapt to any new situation.
MOON PHASE

Waxing Gibbous

Consolidating gains, Expanding, Analyze, Prepare, Trust
HOROSCOPES
Snake

Snake (Earth)

Chinese horoscope
In most countries of the world Snake has a very bad reputation. On the other hand, in the countries of Asia, Snakes are prized, and much appreciated for their wisdom and sagacity. A man born in this sign is sensitive and full of humor. A woman is pretty, and often makes her way through life using her gift of attractive beauty.
Ash

Ash Tree

Celtic tree horoscope
People born under the rule of Ash usually have a happy life because they are prepared for anything. Ash people are tough, ambitious and very capable. They usually manage to reach goals they set due to their good organizational skills and practical foresight.
NUMEROLOGY REPORT
3

Life Path - 3

Numerology - Life Path Number
These people are mentally alert and have creative minds. They are creative and original, and they have a good imagination. They hate boredom and like to cooperate with others. They are charming and witty. They are critical of others and they should therefore learn how to be more diplomatic. They need to work freely and without restraints.
22

Birthday 22nd - Endurance

Numerology - Birthday Number
These people are sensitive and kind. That is why they need their partner's support. They are practical and thorough. They have methodological and organisational abilities. They easily make practical decisions.

Jaroslav Dietl 2020 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Jaroslav Dietl - writer, scriptwriter

Jaroslav Dietl was born on May 22, 1929 in Zagreb
Jaroslav Dietl at:
Wikipedia.orgJaroslav Dietl full biography - Wikipedia | Astro.comJaroslav Dietl astro-databank Astro.com AstroDienst | Astrotheme.comJaroslav Dietl astro-databank Astrotheme
Famous people born on
August 15th
(Today)
Spojené státy Ben Affleck
(*1972) actor, director, scriptwriter
Mexiko Alejandro González Iñárritu
(*1963) director, scriptwriter
Velká Británie Nigel Terry
(*1945) actor, film representative of King Arthur in Excalibur
Spojené státy Joe Jonas
(*1989) guitarist, singer, actor
Spojené státy Jennifer Lawrence
(*1990) actress
Jaroslav Dietl
Planet positions:
SunSun
Gemini
0°53’
 
MoonMoon
Scorpio
(?)
 
MercuryMercury
Gemini
21°05’
 
VenusVenus
Aries
23°46’
 
MarsMars
Leo
5°10’
 
JupiterJupiter
Taurus
25°06’
 
SaturnSaturn
Sagittarius
29°07’
R
UranusUranus
Aries
10°10’
 
NeptuneNeptune
Leo
28°37’
 
PlutoPluto
Cancer
16°44’
 
NodeNode (M)
Taurus
20°46’
R
LilithLilith (M)
Capricorn
0°01’
 
ChironChiron
Taurus
11°12’
 
Elements:
5xFireFire
2xEarthEarth
3xAirAir
3xWaterWater
Famous people born on
August 16th
(Tomorrow)
Francie Pierre Richard
(*1934) actor, director, scriptwriter
Spojené státy Madonna
(*1958) actress, singer, composer, director, dancer, fashion designer
Německo Charles Bukowski
(*1920) writer, poet
Bělorusko Shimon Peres
(*1923) 9th President of Israel, politician
Spojené státy Angela Bassett
(*1958) actress, director
Famous people who passed away on August 15th
Německo Ludwig Prandtl
(*1875 - 1953) physicist
Francie Paul Signac
(*1863 - 1935) painter
Spojené státy Paul Anderson
(*1932 - 1994)
Itálie Alberto Bertuccelli
(*1924 - 2002) soccer player
Itálie Grazia Deledda
(*1871 - 1936) writer

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2020
Moon calendar
Moon in Cancer Cancer
Show calendar »