Jaroslav Kepka wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Jaroslav Kepka - Birth Chart

Gender:
Male
Birth:
*1935
Country:
Age:
84 years
Occupation:
actor

Jaroslav Kepka - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
Year 1935 (?)
House system:
no system (?)
(Jaroslav Kepka 2018, 2019 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2019
Jaroslav Kepka
Date of Birth - Year *1935
(actor, instagram)

Jaroslav Kepka - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2011) - Little Witch on a Broomstick
(2008) - Bekyně mniška
(2006) - To horké léto v Marienbadu
(2006) - Malé velké gatě
(2005) - 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV series)
(2005) - Černá karta
(2004) - Nadměrné maličkosti: Léčba neklidem
(2003) - Lakomec
(2001) - Mach, Šebestová a kouzelné sluchátko
(1998) - Ostuda
(1998) - Jacobowski a plukovník
(1997) - Úsměvy
(1997) - Rumplcimprcampr
(1997) - Čas jeřabin
(1997) - Arrowsmith (TV series)
(1996) - O třech rytířích, krásné paní a lněné kytli
(1996) - Das Zauberbuch
(1996) - Chladné srdce
(1996) - Hospoda (TV series)
(1995) - Tvůj svět
(1994) - O zvířatech a lidech (TV series)
(1994) - Misie
(1994) - Laskavý divák promine (TV series)
(1994) - Konec velkých prázdnin (TV series)
(1994) - Bezvousák a princezna Kamila
(1993) - Nesmrtelná teta
(1993) - Konec básníků v Čechách
(1993) - Arabela se vrací aneb Rumburak králem Říše pohádek (TV series)
(1992) - Život a dílo skladatele Foltýna
(1992) - Uctivá poklona, pane Kohn (TV series)
(1991) - Šťastlivec Sulla
(1991) - Honorární konzul
(1990) - Ukradený kaktus
(1990) - Třináctery hodiny
(1990) - Trojlístek (TV series)
(1990) - Sněhurčino polepšení
(1989) - Případ pro zvláštní skupinu (TV series)
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV series)
(1988) - To nám byl čert dlužen
(1988) - Strom pohádek: Divoké labutě
(1988) - Rodáci (TV series)
(1988) - Přejděte na druhou stranu (TV series)
(1988) - My se vlka nebojíme
(1988) - Bronzová spirála
(1987) - Viktor Veliký
(1987) - Strom pohádek (TV series)
(1987) - O Háderunovi a víle Elóře
(1987) - Děvče za všechny peníze
(1986) - Panoptikum města pražského (TV series)
(1985) - Slavné historky zbojnické (TV series)
(1985) - Psí povídání (TV series)
(1985) - O Honzovi a princezně Dorince
(1984) - Rumburak
(1984) - Mykolko - hop!
(1984) - Berete se dobrovolně?
(1981) - Nová dvojpohádka z lesa
(1981) - Královna bludiček
(1980) - Královská hra
(1979) - Zlaté rybičky
(1979) - Bratři Kipové
(1978) - Smrt císaře a krále Karla IV.
(1978) - Černá ovce
(1977) - Vo Brikitě
(1976) - Revizoři
(1976) - Muž na radnici (TV series)
(1975) - Kabaret U dobré pohody
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV series)
(1974) - Vražda v ulici Lourcine
(1974) - Princezna Turandot
(1974) - Píšťalka pro dva
(1974) - Padla kosa na kámen
(1974) - Chytrost má děravé šaty
(1973) - Projížďka v kočáře
(1973) - Míša Kulička (TV series)
(1972) - Vychovatel
(1972) - Morčata
(1972) - Mnoho povyku pro nic
(1972) - Lev je v ulicích
(1972) - Lakomec
(1972) - Jako padlý sníh
(1972) - Jak Anče s komtesou k modrému z nebe přišly
(1971) - Strašidýlko Fanfulínek (TV series)
(1971) - Julie and Romeo
(1971) - Bakaláři (TV series)
(1971) - Alfons Karásek v lázních
(1970) - Návštěvy
(1970) - Alexandr Dumas starší (TV series)
(1969) - Učedník kouzelníka Čáryfuka
(1968) - Maltézský sokol
(1968) - Andersenovy pohádky (TV series)
(1967) - Soud pana Havleny
(1967) - O princezně, která pořád vařila
(1967) - The End of Agent W4C
(1966) - Rekův románek
(1966) - Kdo chce zabít Jessii?
(1966) - Jak se čerti rojili
(1966) - Dvě z Říma
(1965) - Je Thierry Brévanne vinen?
(1964) - Půjčovna talentů
(1964) - Tancovačka
(1963) - Věštec
(1963) - Kto si bez viny
(1962) - Tři chlapi v chalupě (TV series)
(1962) - Malý Bobeš ve městě
(1961) - Zítra a pozítří
(1961) - Night Guest
(1961) - Dlouhý podzimní den
(1959) - Rodina Bláhova (TV series)
(1957) - Parta nezradí...?

Jaroslav Kepka, Birth Chart Horoscopes & Signs - Leo

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Leo

Sun in Leo
20°45’

Sun Sign - Zodiac Sign
Leo gives people who were born under this sign healthy self-esteem and natural authority. They have the power to dominate and control others, but they are generous and friendly.
MOON PHASE

Waxing Gibbous

Consolidating gains, Expanding, Analyze, Prepare, Trust
HOROSCOPES
Pig

Pig (Wood)

Chinese horoscope
Pig is a good-natured, courteous gentleman who’s always willing to help. You can trust Pigs, because they will never betray you and will never even think about it. They are naive, trusting and in need of protection.
Poplar

Poplar Tree

Celtic tree horoscope
Person who was born under the rule of Poplar learns fast and understands quickly. Just like Poplars, people born during the time of their rule are direct and straightforward. They often have artistic talents and a sense for beauty.
NUMEROLOGY REPORT
4

Life Path - 4

Numerology - Life Path Number
These people are successful at what they do thanks to their perseverance and systematic work. Consistency and order are very important to them. They will achieve success later in life by working hard. Patience is important. These people are practical and conservative.
14

Birthday 14th - Determination

Numerology - Birthday Number
These people live their life the way they like. They need a safe home environment and a good job. They work hard and can make money. They are good at doing business and at trading. They are considerate, attentive and reliable.

Jaroslav Kepka 2019 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Jaroslav Kepka - actor

Jaroslav Kepka was born Year *1935 in Czech City
Jaroslav Kepka at:
Wikipedia.orgJaroslav Kepka full biography - Wikipedia
Famous people born on
October 19th
(Today)
Spojené státy Trey Parker
(*1969) actor, director, dubber, co-creator of the series South Park
Francie Auguste Lumière
(*1862) director, actor, one of the first filmmakers
Itálie Umberto Boccioni
(*1882) Italian painter, sculptor, art critic, theorist of Futurism
Spojené státy John Lithgow
(*1945) actor
Spojené státy Jon Favreau
(*1966) actor, director, scriptwriter
Jaroslav Kepka
Planet positions:
SunSun
Leo
20°45’
 
MoonMoon
Aquarius
(?)
 
MercuryMercury
Leo
25°25’
 
VenusVenus
Virgo
22°31’
 
MarsMars
Scorpio
8°58’
 
JupiterJupiter
Scorpio
15°05’
 
SaturnSaturn
Pisces
8°04’
R
UranusUranus
Taurus
5°30’
R
NeptuneNeptune
Virgo
13°26’
 
PlutoPluto
Cancer
26°19’
 
NodeNode (M)
Capricorn
20°18’
R
LilithLilith (M)
Virgo
13°28’
 
ChironChiron
Gemini
15°22’
 
Elements:
3xFireFire
4xEarthEarth
2xAirAir
4xWaterWater
Famous people born on
October 20th
(Tomorrow)
Maďarsko Bela Lugosi
(*1882) actor
Spojené státy Viggo Mortensen
(*1958) actor
Velká Británie Danny Boyle
(*1956) actor, director, scriptwriter
Francie Daniel Prévost
(*1939) actor
Spojené státy Snoop Dogg
(*1971) singer, actor
Famous people who passed away on October 19th
Spojené státy Edward S. Curtis
(*1868 - 1952) photographer
Francie Camille Claudel
(*1864 - 1943) French sculptor, printmaker
Austrálie Dymphna Cusack
(*1902 - 1981) writer
Velká Británie Jacqueline du Pré
(*1945 - 1987)
Spojené státy Glen Buxton
(*1947 - 1997) musician

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2019
Moon calendar
Moon in Gemini Gemini
Show calendar »