Jaroslav Marvan wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Jaroslav Marvan - Birth Chart

Gender:
Male
Date of Birth:
Birth place:
Prague
Country:
Age:
† 72 years
Death:
Occupation:
actor

Jaroslav Marvan - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
11 December 1901 - uknown time (?)
House system:
no system
(Jaroslav Marvan 2019, 2020 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2020
Jaroslav Marvan
Date of Birth - Dec 11, 1901
(actor, instagram)

Jaroslav Marvan - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2008) - Hvězdy slaví na Silvestra
(2003) - Jári
(1995) - Úsměvy českého filmu
(1973) - Noc na Karlštejne
(1973) - Bláznova smrt
(1972) - Štědrý večer pana rady Vacátka
(1972) - Svatba v terénu
(1971) - Sólo pro Jaroslava Marvana
(1971) - Vražda v hotelu Excelsior
(1971) - Smrt černého krále
(1971) - Růže a prsten
(1970) - Vzpomínka a fakta
(1970) - Muž, který rozdával smích
(1970) - Pěnička a Paraplíčko
(1970) - Partie krásného dragouna
(1970) - F. L. Věk (TV series)
(1969) - Adrift
(1969) - Obžalovaná
(1969) - Nechcete jet do Bembrly?
(1969) - Kaktus, bomba, letadlo
(1968) - The Incredibly Sad Princess
(1968) - Hříšní lidé města pražského (TV series)
(1967) - Recipe for a Crime I
(1967) - Soudničky (TV series)
(1967) - Obrácení Ferdyše Pištory
(1967) - Klec pro dva
(1967) - Broučci (TV series)
(1966) - Široká cesta spravedlnosti
(1966) - Starý Burgunďan
(1966) - Jak se čerti rojili
(1966) - Fantom Morrisvillu
(1965) - Ztracená tvář
(1965) - Noc na Karlštejně
(1965) - Horký vzduch
(1964) - Zkáza Jeruzaléma
(1964) - Táto, sežeň štěně!
(1964) - Příběh dušičkový
(1964) - Čintamani & podvodník
(1963) - Putnaři
(1963) - Einstein kontra Babinský
(1962) - Zdravý nemocný
(1962) - Bolšaja doroga
(1962) - Tvrdohlavá žena a zamilovaný školní mládenec
(1962) - Sganarel lékařem
(1962) - Pirosbetűs hétköznapok
(1962) - Měšťáci
(1962) - Jejich den
(1961) - Vyhnanství
(1961) - Skapinova šibalství
(1961) - Magdalena Dobromila Rettigová
(1960) - Záhady aneb s Karlem Čapkem v soudní síni
(1960) - Sedmý kontinent
(1960) - Lucerna
(1960) - Chlap jak hora
(1959) - Jaroslav Marvan
(1959) - Slečna od vody
(1959) - Pět z milionu
(1959) - O medvědu Ondřejovi
(1959) - Medvěd a strašidla
(1959) - Král Šumavy
(1958) - O věcech nadpřirozených
(1957) - The Case Is Not Yet Closed
(1957) - Poslušne hlásim
(1956) - Váhavý střelec
(1956) - Kudy kam?
(1955) - Vzorný kinematograf Haška Jaroslava
(1955) - Music from Mars
(1955) - Angel in the Mountains
(1954) - Ještě svatba nebyla...
(1954) - Cirkus bude!
(1953) - Jestřáb kontra Hrdlička
(1953) - Expres z Norimberka
(1952) - Velké dobrodružství
(1952) - Haškovy povídky ze starého mocnářství
(1952) - Dovolená s Andělem
(1950) - The Merry Duel
(1950) - Bylo to v máji
(1949) - Výlet pana Broučka do zlatých časů
(1949) - Revoluční rok 1848
(1949) - Němá barikáda
(1948) - Železný dědek
(1947) - Poslední mohykán
(1947) - Nobody Knows Anything
(1947) - Čapkovy povídky
(1946) - Guard 13
(1946) - Průlom
(1946) - Právě začínáme
(1946) - Nezbedný bakalář
(1946) - Avalanche,The
(1945) - Řeka čaruje
(1945) - Jenom krok
(1944) - U pěti veverek
(1944) - The Wedding Ring
(1944) - Počestné paní pardubické
(1944) - Paklíč
(1944) - Neviděli jste Bobíka?
(1943) - Thirsty Youth
(1943) - Tanečnice
(1943) - Šťastnou cestu
(1943) - Bláhový sen
(1942) - Zlaté dno
(1942) - Valentin Dobrotivý
(1942) - Ryba na suchu
(1942) - Městečko na dlani
(1942) - Karel a já
(1941) - II. Filmové žně
(1941) - Těžký život dobrodruha
(1941) - Tetička
(1941) - Střevíčky slečny Pavlíny
(1941) - Roztomilý člověk
(1941) - Station Master
(1941) - Provdám svou ženu
(1941) - Paličova dcera
(1941) - Noční motýl
(1941) - Nebe a dudy
(1940) - To byl český muzikant
(1940) - Přítelkyně pana ministra
(1940) - Poznej svého muže
(1940) - Píseň lásky
(1940) - Pelikán má alibi
(1940) - Muzikantská Liduška
(1940) - Konečně sami
(1940) - Catacombs
(1940) - Dva týdny štěstí
(1940) - Baron Prášil
(1939) - V pokušení
(1939) - Venoušek a Stázička
(1939) - U svatého Matěje
(1939) - He Stood at the Till
(1939) - Umlčené rty
(1939) - Ulice zpívá
(1939) - Tulák Macoun
(1939) - Teď zas my
(1939) - Svátek věřitelů
(1939) - Studujeme za školou
(1939) - Srdce v celofánu
(1939) - Paní Morálka kráčí městem
(1939) - Mrs Kacka Intervenes...
(1939) - Lízino štěstí
(1939) - Christian
(1939) - Její hřích
(1939) - Dobře situovaný pán
(1939) - Děvče z předměstí anebo Všecko příjde najevo
(1939) - Journey into the Depth of the Student's Soul
(1939) - Bílá jachta ve Splitu
(1938) - Zborov
(1938) - Vandiny trampoty
(1938) - Škola života
(1938) - Škola základ života!
(1938) - Stříbrná oblaka
(1938) - Soud boží
(1938) - Pozor, straší!
(1938) - Milování zakázáno
(1938) - Manželka něco tuší
(1938) - Klapzubova XI.
(1938) - Její pastorkyně
(1938) - Hrdinové hranic
(1938) - Duchacek Will Fix It
(1938) - Děti na zakázku
(1938) - The Way of the Cross
(1938) - Boží mlýny
(1938) - Bláhové děvče
(1937) - Tři vejce do skla
(1937) - Švanda dudák
(1937) - Srdce na kolejích
(1937) - Rozvod paní Evy
(1937) - Lieutenant Alexander Rjepkin
(1937) - Lízin let do nebe
(1937) - Lidé pod horami
(1937) - Lidé na kře
(1937) - Klatovští dragouni
(1937) - Jarčin profesor
(1937) - Hordubalové
(1937) - Harmonika
(1937) - Důvod k rozvodu
(1937) - Batalion
(1937) - Army Twins
(1937) - Lawyer Věra
(1936) - Vzdušné torpédo 48
(1936) - Vlaštovky v hotelu
(1936) - Dobrodinec chudých psů
(1936) - Tři muži ve sněhu
(1936) - Trhani
(1936) - Švadlenka
(1936) - Páter Vojtěch
(1936) - Manželství na úvěr
(1936) - Lojzička
(1936) - Komediantská princezna
(1936) - Wild Girl
(1935) - První políbení
(1935) - Pan otec Karafiát
(1935) - Milan Rastislav Štefánik
(1935) - Jedna z milionu
(1935) - Jedenácté přikázání
(1935) - Jánošík
(1935) - Hrdina jedné noci
(1935) - Long Live the Dearly Departed
(1934) - Za řádovými dveřmi
(1934) - U nás v Kocourkově
Jaroslav Marvan 2020 - Astrological Charts, Astrology Online

Jaroslav Marvan, Birth Chart Horoscopes & Signs - Sagittarius

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Sagittarius

Sun in Sagittarius
18°46’

Sun Sign - Zodiac Sign
People born under the sign of Sagittarius bear the seal of the ruler of their sign, Jupiter, which symbolizes justice and happiness. They are therefore optimistic, active, social and very honest, sometimes to the extent that their directness hurts others, without them being aware of it.
MOON PHASE

New Moon

Birth, Beginning, Clarity
HOROSCOPES
Ox

Ox (Metal)

Chinese horoscope
People born in the Year of the Ox are silent, patient and calm. But their boorish behavior hides original thoughts and intelligence. They seem trustworthy and that is the main reason why they prosper. They are cautious and love work and solitude.
Aspen

Aspen Tree

Celtic tree horoscope
People under the rule of Aspen have a very varied life. They have adventurous character that often goes hand in hand with diverse abilities. They can do everything with great enthusiasm; they are able to sacrifice everything for a thing or a person. They do everything with all their energy and vigour.
NUMEROLOGY REPORT
7

Life Path - 7

Numerology - Life Path Number
These people prefer mental work. They want to realise their potential and work hard in order to improve themselves. They need friendship in their life.
11

Birthday 11th - Sensitivity

Numerology - Birthday Number
These people are sensitive and intuitive. They are interested in the spiritual path. They are a charismatic person. They like other people. They are a daydreamer. They are diplomatic.

Jaroslav Marvan 2020 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Jaroslav Marvan - actor

Jaroslav Marvan was born on December 11, 1901 in Prague
Jaroslav Marvan at:
Wikipedia.orgJaroslav Marvan full biography - Wikipedia
Famous people born on
September 26th
(Today)
Spojené státy Linda Hamilton
(*1956) actress
Spojené státy Jim Caviezel
(*1968) actor
Itálie Marcello Mastroianni
(*1924) actor
Spojené státy Serena Williams
(*1981) tennis player
Dánsko King Christian X
(*1870) King of Denmark
Jaroslav Marvan
Planet positions:
SunSun
Sagittarius
18°46’
 
MoonMoon
Sagittarius
(?)
 
MercuryMercury
Sagittarius
6°52’
 
VenusVenus
Aquarius
5°54’
 
MarsMars
Capricorn
13°15’
 
JupiterJupiter
Capricorn
16°44’
 
SaturnSaturn
Capricorn
15°21’
 
UranusUranus
Sagittarius
17°12’
 
NeptuneNeptune
Cancer
0°23’
R
PlutoPluto
Gemini
17°39’
R
NodeNode (M)
Scorpio
11°35’
R
LilithLilith (M)
Scorpio
23°22’
 
ChironChiron
Capricorn
5°24’
 
Elements:
6xFireFire
3xEarthEarth
2xAirAir
2xWaterWater
Famous people born on
September 27th
(Tomorrow)
Spojené státy Gwyneth Paltrow
(*1972) actress, director, scriptwriter
Spojené státy Meat Loaf
(*1947) actor, singer
Německo Jean-Marc Barr
(*1960) actor
Velká Británie Irvine Welsh
(*1957) writer, screenwriter, author of Trainspotting
Kanada Avril Lavigne
(*1984) musician, singer
Famous people who passed away on September 26th
Spojené státy Paul Newman
(*1925 - 2008) actor, director, scriptwriter
Německo August Macke
(*1887 - 1914) German expressionist painter, member of the group Der Blaue Reiter
Spojené státy Bessie Smith
(*1894 - 1937) singer
Itálie Alberto Moravia
(*1907 - 1990) writer
Spojené státy Valerie Bettis
(*1919 - 1982) dancer

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2020
Moon calendar
Moon in Aquarius Aquarius
Show calendar »