Jaroslav Moučka wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Jaroslav Moučka - Birth Chart

Gender:
Male
Date of Birth:
Birth place:
Studená
Country:
Age:
† 86 years
Occupation:
actor

Jaroslav Moučka - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
9 November 1923 - uknown time (?)
House system:
no system
(Jaroslav Moučka 2019, 2020 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2020
Jaroslav Moučka
Date of Birth - Nov 9, 1923
(actor, instagram)

Jaroslav Moučka - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(1999) - Z pekla štěstí
(1999) - Z pekla štěstí (TV series)
(1997) - Úsměvy
(1995) - Život na zámku (TV series)
(1993) - The Vampire Wedding
(1989) - Roky prelomu (TV series)
(1989) - O hloupém peciválovi
(1989) - Kdo probudí Pindruše ...?
(1988) - Kdoví, kdy začne svítat
(1988) - Kalhoty od krejčího ze Lhoty
(1988) - Chlapci a chlapi (TV series)
(1987) - Sychravé království
(1987) - Bogan
(1986) - Zlá krev (TV series)
(1986) - Zázračné dítě
(1986) - Veselé Vánoce přejí chobotnice
(1986) - Velká filmová loupež
(1986) - Tichá domácnost
(1986) - Panoptikum města pražského (TV series)
(1986) - Chobotnice z II. patra
(1986) - Chobotnice z II. patra (TV series)
(1986) - Hvězdy nad Syslím údolím (TV series)
(1986) - Hrdina
(1986) - Gottwald (TV series)
(1986) - Bylo nás šest (TV series)
(1985) - Synové a dcery Jakuba skláře (TV series)
(1985) - O loupežníku Olbramovi
(1985) - Lyžař v parném léte
(1984) - Štěstí
(1984) - Slané pohádky (TV series)
(1984) - Rozpaky kuchaře Svatopluka (TV series)
(1984) - Nade mnou země
(1984) - My všichni školou povinní (TV series)
(1984) - Bandité
(1984) - Bambinot (TV series)
(1983) - Třetí skoba pro Kocoura
(1983) - Moje srdcová sedma (TV series)
(1983) - Co poudala bába Futéř
(1982) - Tři spory: Spor dramaturga Stroupežnického
(1982) - Dreams About Zambezia
(1982) - Malý pitaval z velkého města (TV series)
(1982) - Dynastie Nováků (TV series)
(1982) - Děkuju, pane profesore
(1981) - Příjemce platí v dolarech
(1981) - Okres na severu (TV series)
(1981) - Jak se peče štěstí
(1981) - Až já budu velká
(1980) - Než se zvedne opona
(1980) - Křeslo pro hosta
(1980) - Zabijačka
(1980) - Skapinova šibalství
(1980) - Rváč
(1980) - The Tale of John and Marie
(1980) - Anna proletářka
(1979) - Verlobung in Hollerbusch
(1979) - Velká policejní pohádka
(1979) - Poprask na silnici E 4
(1979) - Plechová kavalérie (TV series)
(1979) - Nositelé zeměkoule
(1979) - Nebožtíci na bále
(1979) - Muzika pro dva
(1979) - Hastrmanská povídačka
(1979) - Grandle
(1979) - Dnes v jednom domě (TV series)
(1978) - Smrt císaře a krále Karla IV.
(1978) - Otec nebo bratr
(1978) - Nie
(1978) - Jožin
(1978) - Černá ovce
(1977) - Silvestr na přání aneb Čí jsou hory Kavčí
(1977) - Tichá voda
(1977) - Tajemství proutěného košíku (TV series)
(1977) - Strašení čmeláků
(1977) - Nemocnice na kraji města (TV series)
(1977) - Dům bez oken
(1977) - Děd, otec a syn
(1977) - Krabat: The Sorcerer's Apprentice
(1976) - Zlaté pometlo
(1976) - Světlík
(1976) - Střílej oběma rukama
(1976) - Případ mrtvých spolužáků
(1976) - Parta hic
(1976) - O Terezce a paní Madam
(1976) - Odysseus a hvězdy
(1976) - Muž na radnici (TV series)
(1976) - Hodně štěstí!
(1976) - Dobrý den, město
(1976) - Dalskabáty, hříšná ves aneb Zapomenutý čert
(1976) - Čas lásky a naděje
(1976) - Bouřlivé víno
(1975) - Stěhovaví ptáci
(1975) - Nejmladší z rodu Hamrů (TV series)
(1975) - Matka (TV series)
(1975) - Když Praha povstala
(1975) - Chalupáři (TV series)
(1975) - Hamernická povídačka
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV series)
(1974) - V každém pokoji žena
(1974) - Sám proti městu
(1974) - Případ mrtvého muže
(1974) - Poslední ples na rožnovské plovárně
(1974) - The Man from London
(1974) - Krádež
(1974) - Hrst plná kopřiv
(1974) - Generál chudých
(1974) - Dlouhá cesta
(1974) - Čekání
(1974) - Byl jednou jeden dům (TV series)
(1973) - Zvony pana Mlácena
(1973) - Země zlatých plodů
(1973) - Zatykač na královnu
(1973) - Poputnyj větěr
(1973) - Tři chlapi na cestách
(1973) - Poklad krále Davida
(1973) - Měsíční kámen
(1973) - Adam a Gabriel
(1973) - Adam a Gabriel
(1972) - Die Gestohlene Schlacht
(1972) - Smrt si vybírá
(1972) - Slepé střevo
(1972) - Pan Tau fährt Taxi
(1972) - Mnoho povyku pro nic
(1972) - Lupič Legenda
(1972) - Lev je v ulicích
(1972) - Chlap pravdu unese
(1972) - Byli jednou dva písaři... (TV series)
(1972) - Bitva o Hedviku
(1971) - Zlatá hvězda na cestách
(1971) - Zajatec šílenství
(1971) - Vím, že jsi vrah...
(1971) - Taková normální rodinka (TV series)
(1971) - Strašidýlko Fanfulínek (TV series)
(1971) - Smrt černého krále
(1971) - Princ a chuďas
(1971) - David Sandel's Last Shot
(1971) - Král, kejklíř a hvězdář
(1971) - Klícka
(1971) - Kat nepočká
(1971) - Chléb a písně
(1971) - Bečička
(1971) - Granny
(1970) - Zvláštní případ
(1970) - The Ear
(1970) - Svatby pana Voka
(1970) - Rapotínská tragédie
(1970) - Pinocchiova dobrodružství II.
(1970) - Pěnička a Paraplíčko
(1970) - Návštěvy
(1970) - Na kolejích čeká vrah
(1970) - Jeden z nich je vrah
(1970) - Chvojka
(1970) - F. L. Věk (TV series)
(1970) - Dlouhá bílá nit
(1970) - Devilish Honeymoon
(1970) - Four Murders Are Enough, Darling
(1970) - Čert a Káča
(1970) - Byly noci májové
(1970) - Alexandr Dumas starší (TV series)
(1969) - Záhada hlavolamu (TV series)
(1969) - Trapasy
(1969) - Tchýně
(1969) - Men about Town
(1969) - Smuteční slavnost
(1969) - Přehlídce velím já!
(1969) - Pan Tau (TV series)
(1969) - Virginity and Prison
(1969) - Odvážná slečna
(1969) - Obžalovaná
(1969) - Hrozné děti
(1969) - Dvě Cecilky
(1969) - Dlouhé dopoledne
(1969) - Alchymista
(1968) - Nedělní chvilka poezie
(1968) - Sňatky z rozumu (TV series)
(1968) - Řeč o Puškinovi
(1968) - Raport
(1968) - The Marathon
(1968) - Jak chodí babičky spát
(1968) - Hříšní lidé města pražského (TV series)
(1968) - Farářův konec
(1967) - Pinocchiova dobrodružství
(1967) - Obrácení Ferdyše Pištory
(1967) - Noc nevěsty
(1967) - Marketa Lazarova
(1967) - Inzerát
(1967) - Dívka s třemi velbloudy
(1967) - Amatér
(1966) - The Murderer Hides His Face
(1966) - Ukradená vzducholoď
(1965) - Pohádkový zeměpis (TV series)
(1965) - Lysistrata
(1965) - Hrdina má strach
(1964) - Vajíčko
(1964) - Tři chlapi po roce
(1964) - První den mého syna
(1964) - Pět hříšníků
(1964) - Návraty
(1964) - Komedie s Klikou
(1964) - Darounická poudačka
(1964) - Čintamani & podvodník
Jaroslav Moučka 2020 - Astrological Charts, Astrology Online

Jaroslav Moučka, Birth Chart Horoscopes & Signs - Scorpio

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Scorpio

Sun in Scorpio
16°03’

Sun Sign - Zodiac Sign
People born under the sign of Scorpio can think very clearly, they have a good judgement and can assess situations very well. They also have a good memory and a very creative mind, which is characterised by its originality.
MOON PHASE

New Moon

Birth, Beginning, Clarity
HOROSCOPES
Pig

Pig (Water)

Chinese horoscope
Pig is a good-natured, courteous gentleman who’s always willing to help. You can trust Pigs, because they will never betray you and will never even think about it. They are naive, trusting and in need of protection.
Poplar

Poplar Tree

Celtic tree horoscope
Person who was born under the rule of Poplar learns fast and understands quickly. Just like Poplars, people born during the time of their rule are direct and straightforward. They often have artistic talents and a sense for beauty.
NUMEROLOGY REPORT
8

Life Path - 8

Numerology - Life Path Number
These people are ambitious and have a desire for power and money. Risky journeys will bring them success. The problem is sometimes a lack of courage, endurance and mental balance. They have good management and organizational skills. They are tough and persistent, but also conservative.
9

Birthday 9th - Deliberation

Numerology - Birthday Number
These people are very sensitive and reliable. They will tell the truth only after they think about it carefully. They have the ability to accept themselves for who they are. They want to be a rescuer.

Jaroslav Moučka 2020 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Jaroslav Moučka - actor

Jaroslav Moučka was born on November 9, 1923 in Studená
Jaroslav Moučka at:
Wikipedia.orgJaroslav Moučka full biography - Wikipedia
Famous people born on
September 19th
(Today)
Velká Británie Jeremy Irons
(*1948) actor
Itálie Alessandra Martines
(*1963) actress, dancer
Finsko Mika Waltari
(*1908) writer, translator
Spojené státy Frances Farmer
(*1913) actress
Spojené státy Cass Elliot
(*1941) singer
Jaroslav Moučka
Planet positions:
SunSun
Scorpio
16°03’
 
MoonMoon
Scorpio
(?)
 
MercuryMercury
Scorpio
12°08’
 
VenusVenus
Sagittarius
1°35’
 
MarsMars
Libra
14°15’
 
JupiterJupiter
Scorpio
26°37’
 
SaturnSaturn
Libra
25°49’
 
UranusUranus
Pisces
13°43’
R
NeptuneNeptune
Leo
20°19’
 
PlutoPluto
Cancer
12°14’
R
NodeNode (M)
Virgo
7°47’
R
LilithLilith (M)
Taurus
14°54’
 
ChironChiron
Aries
17°33’
R
Elements:
2xFireFire
1xEarthEarth
2xAirAir
8xWaterWater
Famous people born on
September 20th
(Tomorrow)
Itálie Sophia Loren
(*1934) actress
Spojené státy Upton Sinclair
(*1878) american writer, columnist, politician
Itálie Asia Argento
(*1975) actress
Francie Sabine Azéma
(*1949) actress
Spojené státy Yuna Itō
(*1983) actress, singer
Famous people who passed away on September 19th
Německo Mayer Amschel Rotschild
(*1743 - 1812) founder of banker Rothschild dynasty
Spojené státy James Garfield
(*1831 - 1881) 20th President of the United States
Velká Británie Jackie Collins
(*1937 - 2015) writer, actress
Spojené státy Charles Emerson
(*1923 - 1992) astrologer
Francie Etienne Gilson
(*1884 - 1978) philosopher

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2020
Moon calendar
Moon in Libra Libra
Show calendar »