Jaroslav Satoranský wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Jaroslav Satoranský - Birth Chart

Gender:
Male
Birth:
*1939
Country:
Age:
80 years
Occupation:
actor

Jaroslav Satoranský - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
Year 1939 (?)
House system:
no system (?)
(Jaroslav Satoranský 2019, 2020 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2020
Jaroslav Satoranský
Date of Birth - Year *1939
(actor, instagram)

Jaroslav Satoranský - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2015) - Policie Modrava (TV series)
(2014) - Barrandovský Silvestr 2014
(2014) - Stopy života - O život
(2013) - Příběhy slavných - Bróďa (TV series)
(2011) - Vesnice roku
(2011) - Policie Modrava
(2011) - Marie Stuartovna
(2011) - Čapkovy kapsy (TV series)
(2010) - Cesty domů (TV series)
(2009) - Paláce 1. republiky na nábřeží Vltavy (TV series)
(2009) - Ilínek
(2009) - Vyprávěj (TV series)
(2009) - Proč bychom se netopili (TV series)
(2008) - Zoom
(2005) - Stříbrná vůně mrazu
(2005) - Eden (TV series)
(2004) - Jak šly dějiny
(2004) - Vražda kočky domácí
(2004) - Smetanový svět
(2003) - Falešné obvinění
(2001) - Brnění a rolničky
(1998) - Bakaláři 1998
(1998) - Tanec kolem zlatého vejce
(1998) - Poslední vlak
(1998) - Legenda Emöke
(1998) - Jacobowski a plukovník
(1997) - Zdivočelá země (TV series)
(1997) - Ukradený automobil
(1997) - Králův šašek
(1997) - Četnické humoresky (TV series)
(1997) - Arrowsmith (TV series)
(1996) - Žofín, ostrov vzpomínek a snů (TV series)
(1995) - Ty, ty, ty, Moneti!
(1995) - Když se slunci nedaří (TV series)
(1995) - Hříchy pro diváky detektivek (TV series)
(1995) - Generál Eliáš
(1994) - Televize
(1994) - Příběh kriminálního rady
(1994) - O zvířatech a lidech (TV series)
(1994) - Misie
(1994) - Detektiv Martin Tomsa (TV series)
(1994) - Bylo nás pět (TV series)
(1993) - O poklad Anežky české
(1993) - Ze života hmyzu
(1993) - Případ Auffenberg
(1993) - Kryštof a Kristina
(1992) - V Praze bejvávalo blaze
(1992) - Kufr
(1992) - The Necklace (TV series)
(1992) - Klíček ke štěstí
(1992) - Hříchy pro pátera Knoxe (TV series)
(1991) - Šťastlivec Sulla
(1990) - Vyvěste fangle
(1990) - Šaráda
(1990) - Věčný tulák
(1990) - Hádanice
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV series)
(1988) - Rodáci (TV series)
(1988) - Malé dějiny jedné rodiny (TV series)
(1988) - Kdoví, kdy začne svítat
(1988) - Bude řeč o penězích
(1988) - Bronzová spirála
(1987) - Kde bydlí štěstí
(1986) - Žádost o přeložení
(1986) - Zlá krev (TV series)
(1986) - Velká filmová loupež
(1986) - Sardinky aneb Život jedné rodinky
(1986) - Nám se to stát nemůže
(1986) - Dotyk zla
(1986) - Čtvrtá strana trojúhelníku
(1986) - Cyrano z Bergeracu
(1985) - Záhada
(1985) - Johann Sebastian Bach (TV series)
(1985) - Čekání na stříbrné zvonky
(1984) - Výhra
(1984) - Nade mnou země
(1983) - Silvestrovský aperitiv aneb Hybš hraje hercům
(1983) - Třetí skoba pro Kocoura
(1983) - Takový talent
(1983) - Pastýřka a kominíček
(1983) - Kouřová clona
(1983) - Bráška
(1982) - Vyhnanství
(1982) - Velký případ malého detektiva a policejního psa Kykyna
(1982) - Dynastie Nováků (TV series)
(1981) - Dluhy Hany Zagorové
(1981) - Zakázaný výlet
(1981) - V zámku a podzámčí
(1981) - Nohejbal
(1981) - Dubové čarování
(1980) - Než se zvedne opona
(1980) - Sedm Spartakových dní
(1980) - Něco je ve vzduchu
(1980) - Muž s puškou
(1980) - Jak namalovat ptáčka
(1980) - Čas zakladatelů (TV series)
(1980) - Anna proletářka
(1979) - Z deníku střelmistra...
(1979) - Tvář za sklem
(1979) - Rosnička
(1979) - Inženýrská odysea (TV series)
(1979) - Causa Králík
(1978) - Co neodnesl čas
(1978) - Všichni za jednoho
(1978) - Sólo pro starou dámu
(1978) - Řemen
(1977) - Silvestr na přání aneb Čí jsou hory Kavčí
(1977) - Tetinka
(1977) - Tajemství proutěného košíku (TV series)
(1977) - Sázka na třináctku
(1977) - Pacient 001
(1977) - Nevěsta
(1977) - Já zůstanu věrný
(1977) - Dnes ještě zapadá slunce nad Atlantidou
(1976) - Hudební studio M
(1976) - Smrt mouchy
(1976) - Rozdelení
(1976) - Případ mrtvých spolužáků
(1976) - Parta hic
(1976) - Čas lásky a naděje
(1975) - Stěhovaví ptáci
(1975) - The Liberation of Prague
(1975) - O Nanynčiných koláčích
(1975) - Nejmladší z rodu Hamrů (TV series)
(1974) - V každém pokoji žena
(1974) - Rudá záře nad Kladnem
(1974) - Rafan
(1974) - Případ mrtvého muže
(1974) - The Man from London
(1974) - Fairy-tale at Krkonose Mountains (TV series)
(1974) - Královský gambit
(1974) - Hrst plná kopřiv
(1973) - Psoty lopoty
(1973) - Ch. Gounod: Faust a Markéta
(1973) - Hliněný vozíček
(1973) - Dny zrady II.
(1973) - Dny zrady I.
(1972) - Die Gestohlene Schlacht
(1972) - Román lásky a cti
(1972) - Mnoho povyku pro nic
(1972) - Lupič Legenda
(1972) - Dva bratři
(1971) - Ženy v ofsajdu
(1971) - Zázrak v Oužlebičkách
(1971) - Zajatec šílenství
(1971) - Velikonoční dovolená
(1971) - Petrolejové lampy
(1971) - Nemaluj si čerta na zeď
(1971) - Chléb a písně
(1971) - Cyrano z Bergeracu
(1970) - Jumping Over Puddles Again
(1970) - So Bye-Bye
(1970) - F. L. Věk (TV series)
(1970) - Byly noci májové
(1969) - Záhada hlavolamu (TV series)
(1969) - Young Bohácek's Sufferings
(1969) - Larks on a String
(1969) - Hádavá pohádka
(1969) - Dvě Cecilky
(1969) - Bludiště moci
(1969) - Alchymista
(1968) - The Joke
(1968) - Záhořanský hon
(1968) - Pohádka o Honzovi
(1968) - The Marathon
(1968) - Hříšní lidé města pražského (TV series)
(1968) - Farářův konec
(1968) - České pohádky: Jak se Honza hádal s králem
(1968) - Andersenovy pohádky (TV series)
(1967) - Soukromá vichřice
(1967) - Přísně tajné premiéry
(1967) - Jak se zbavit Helenky
(1967) - Jak se krade milión
(1967) - Dívka s třemi velbloudy
(1966) - Smrt za oponou
(1966) - Dáma na kolejích
(1964) - We sang "Arizona"
(1963) - Začít znova
(1963) - Bylo nás deset
(1962) - Evening
(1962) - Poslední etapa
(1961) - Strop
(1961) - Kde řeky mají slunce
(1960) - Osení
(1960) - Lidé jako ty
(1959) - Zpívající pudřenka

Jaroslav Satoranský, Birth Chart Horoscopes & Signs - Sagittarius

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Sagittarius

Sun in Sagittarius
24°39’

Sun Sign - Zodiac Sign
People born under the sign of Sagittarius bear the seal of the ruler of their sign, Jupiter, which symbolizes justice and happiness. They are therefore optimistic, active, social and very honest, sometimes to the extent that their directness hurts others, without them being aware of it.
MOON PHASE

Crescent (Waxing) Moon

Expansion, Growth, Struggle, Opportunity
HOROSCOPES
Rabbit

Rabbit (Earth)

Chinese horoscope
The Rabbit is usually cautious, sensible and reserved. People born in the Year of the Rabbit want to live in peace and comfort and protect their peaceful life. The Rabbits are extremely gentle creatures - they symbolize charm and kindness. Rabbits exhibit good manners and enjoy beauty.
Aspen

Aspen Tree

Celtic tree horoscope
People under the rule of Aspen have a very varied life. They have adventurous character that often goes hand in hand with diverse abilities. They can do everything with great enthusiasm; they are able to sacrifice everything for a thing or a person. They do everything with all their energy and vigour.
NUMEROLOGY REPORT
6

Life Path - 6

Numerology - Life Path Number
These people will have to make choices very often and it is necessary to make the right decisions in the face of emerging opportunities. Romantic relationship, family and home are the foundations for success. They like helping others.
17

Birthday 17th - Capability

Numerology - Birthday Number
These people are strong and courageous. They are sensitive and ambitious. They are very observant. They are efficient, quick-witted and hardworking. They have leadership skills. Romantic relationship is very important for them. They are social.

Jaroslav Satoranský 2020 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Jaroslav Satoranský - actor

Jaroslav Satoranský was born Year *1939 in Czech City
Jaroslav Satoranský at:
Wikipedia.orgJaroslav Satoranský full biography - Wikipedia
Famous people born on
September 24th
(Today)
Spojené státy Kevin Sorbo
(*1958) actor
Španělsko Pedro Almodóvar
(*1951) actor, director, scriptwriter
Spojené státy Howard Hughes
(*1905) director, aviator, founder and owner of Hughes Aircraft, one of the richest people in the 70s
Spojené státy Francis Scott Fitzgerald
(*1896) scriptwriter
Spojené státy Franklin C. Mars
(*1884) business magnate, founder of Mars, Inc. (chocolate candy)
Jaroslav Satoranský
Planet positions:
SunSun
Sagittarius
24°39’
 
MoonMoon
Pisces
(?)
 
MercuryMercury
Sagittarius
3°21’
 
VenusVenus
Capricorn
20°17’
 
MarsMars
Pisces
18°11’
 
JupiterJupiter
Pisces
29°44’
 
SaturnSaturn
Aries
24°31’
R
UranusUranus
Taurus
18°38’
R
NeptuneNeptune
Virgo
25°28’
 
PlutoPluto
Leo
2°31’
R
NodeNode (M)
Libra
26°19’
R
LilithLilith (M)
Pisces
10°23’
 
ChironChiron
Cancer
18°31’
R
Elements:
5xFireFire
3xEarthEarth
1xAirAir
4xWaterWater
Famous people born on
September 25th
(Tomorrow)
Spojené státy Will Smith
(*1968) singer, actor
Spojené státy Christopher Reeve
(*1952) actor, director, scriptwriter
Spojené státy Michael Madsen
(*1957) actor
Spojené státy Michael Douglas
(*1944) actor, director
Spojené státy Mark Hamill
(*1951) actor
Famous people who passed away on September 24th
Švýcarsko Paracelsus
(*1493 - 1541) alchemist, astrologer, physician, theologian
Nizozemsko Robert van Gulik
(*1910 - 1967) writer
Francie Inessa Armand
(*1874 - 1920) politician
Spojené státy Susan Atkins
(*1948 - 2009) murderess
Francie Eric Borel
(*1978 - 1995) mass killer

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2020
Moon calendar
Moon in Capricorn Capricorn
Show calendar »