Jaroslav Tomsa wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Jaroslav Tomsa - Birth Chart

Gender:
Male
Date of Birth:
Birth place:
Prague
Country:
Age:
† 85 years
Death:
Occupation:
actor, stuntman

Jaroslav Tomsa - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
19 February 1930 - uknown time (?)
House system:
no system
(Jaroslav Tomsa 2019, 2020 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2020
Jaroslav Tomsa
Date of Birth - Feb 19, 1930
(actor, stuntman, instagram)

Jaroslav Tomsa - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2011) - Tajemství filmových kaskadérů
(2011) - Povolání kaskadér
(2010) - Český lev 2009
(2006) - Obsluhoval jsem anglického krále
(2004) - Uvolněte se, prosím
(2003) - Předčasná úmrtí: Sobí ráno
(2001) - Barvy života
(1999) - Crackerjack 3
(1999) - Byl jednou jeden polda III - Major Maisner a tančící drak
(1997) - Zdivočelá země (TV series)
(1996) - Downdraft
(1996) - Jméno kódu: Rubín
(1995) - Horoskopičiny
(1995) - Jak chutná smrt
(1995) - Cesta peklem
(1994) - Kupé
(1993) - Stalingrad
(1993) - Chained Heat II
(1992) - Kamarád do deště II - Příběh z Brooklynu
(1990) - Vracenky
(1990) - The Last Butterfly
(1990) - Král kolonád
(1990) - Dáma z Berlína
(1989) - Případ pro zvláštní skupinu (TV series)
(1989) - Divoká srdce
(1988) - Stupne poražených
(1988) - Pražská 5
(1988) - Pan Tau
(1988) - Kamarád do deště
(1987) - Počkej si na bílé štěstí (TV series)
(1987) - House for Two
(1987) - Anděl svádí ďábla
(1986) - Pěsti ve tmě
(1986) - Gottwald (TV series)
(1986) - Černá punčocha
(1985) - Výjimečná situace
(1985) - Slavné historky zbojnické (TV series)
(1985) - Mravenci nesou smrt
(1984) - Dny společné práce
(1984) - Stín kapradiny
(1984) - Rubikova kostka
(1983) - Záchvěv strachu
(1983) - Propast
(1983) - The Visitors (TV series)
(1983) - The Flying Cestmír (TV series)
(1983) - Jára Cimrman Lying, Sleeping
(1983) - Anděl s ďáblem v těle
(1982) - Srdečný pozdrav ze zeměkoule
(1982) - Dlouhá bílá stopa (TV series)
(1981) - Víkend bez rodičů
(1981) - Řetěz
(1981) - Příjemce platí v dolarech
(1981) - Buldoci a třešně
(1980) - Temné slunce
(1980) - Svítalo celou noc
(1980) - The Medal
(1980) - Rytmus 1934
(1980) - Cutting It Short
(1980) - Něco je ve vzduchu
(1980) - Lucy the Menace of Street (TV series)
(1980) - Koncert
(1980) - Blues pro EFB
(1979) - Smrt stopařek
(1979) - Rukojmí v Bella Vista
(1979) - Postavení mimo hru
(1979) - Pátek není svátek
(1979) - Modrá planeta
(1979) - Love between the Raindrops
(1979) - Julek
(1979) - Hordubal
(1979) - Hodinářova svatební cesta korálovým mořem
(1979) - Arabela (TV series)
(1978) - Vražedné pochybnosti
(1978) - Víťaz
(1978) - Střepy pro Evu
(1978) - Píseň o stromu a růži
(1978) - Past na kachnu
(1978) - Lvi salónů
(1978) - Já jsem Stěna smrti
(1978) - Hrozba
(1978) - Čistá řeka
(1978) - Balada pro banditu
(1977) - Tomorrow I'll Wake Up and Scald Myself with Tea
(1977) - Talíře nad Velkým Malíkovem
(1977) - Rusalka
(1977) - Osada Havranů
(1977) - Honza málem králem
(1977) - Hněv
(1977) - Což takhle dát si špenát
(1977) - Long Live Ghosts!
(1977) - Adela Has Not Had Her Supper Yet
(1976) - Smrt na černo
(1976) - Smrt mouchy
(1976) - Náš dědek Josef
(1975) - Tobě hrana zvonit nebude
(1975) - Atentat u Sarajevu
(1975) - Hudba kolonád
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV series)
(1974) - Zbraně pro Prahu
(1974) - Za volantem nepřítel
(1974) - Sokolovo
(1974) - Noc oranžových ohňů
(1974) - Motiv pro vraždu
(1974) - Jáchyme, hoď ho do stroje!
(1974) - Hvězda padá vzhůru
(1974) - Dvacátý devátý
(1974) - Drahé tety a já
(1973) - Zločin v Modré hvězdě
(1973) - Tři chlapi na cestách
(1973) - Noc na Karlštejne
(1973) - Kronika žhavého léta
(1973) - Hroch
(1973) - Dny zrady II.
(1973) - Dny zrady I.
(1972) - Smrt si vybírá
(1972) - Slečna Golem
(1972) - Lupič Legenda
(1971) - Svět otevřený náhodám
(1971) - Straw Hat
(1971) - Klíč
(1971) - Člověk není sám
(1970) - Pěnička a Paraplíčko
(1970) - Pan Tau und Claudia im Schloss
(1970) - „Pane, vy jste vdova!“
(1970) - Na kometě
(1970) - Lucie a zázraky
(1970) - Kateřina a její děti
(1970) - Four Murders Are Enough, Darling
(1969) - Zabil jsem Einsteina, pánové...
(1969) - Pan Tau (TV series)
(1969) - Odvážná slečna
(1969) - The Bridge at Remagen
(1969) - Krimi revue
(1969) - The Seventh Day, the Eighth Night
(1968) - Zločin v šantánu
(1968) - The Marathon
(1967) - Capricious Summer
(1967) - The End of Agent W4C
(1967) - Já, spravedlnost
(1967) - Happy end
(1966) - Martin Speaking
(1966) - Transit Carlsbad
(1966) - Poslední růže od Casanovy
(1966) - Dáma na kolejích
(1964) - Případ Daniela
(1964) - Lemonade Joe or Horse Opera
(1964) - Courage for Every Day
(1962) - Tarzanova smrt
(1960) - Ledoví muži
Jaroslav Tomsa 2020 - Astrological Charts, Astrology Online

Jaroslav Tomsa, Birth Chart Horoscopes & Signs - Pisces

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Pisces

Sun in Pisces
0°07’

Sun Sign - Zodiac Sign
People born under the sign of Pisces are just like people born under the sign of Aquarius influenced by two planets. Jupiter gives them sense for justice, social conscience and willingness to help others, while Neptune both helps them and complicates their life.
MOON PHASE

Disseminating (Waning Gibbous) Moon

Scattering seeds, Distribution, Teach, Sharing and Introspection
HOROSCOPES
Horse

Horse (Metal)

Chinese horoscope
Horse has good taste, and overall is very versatile. People born in the Year of the Horse love grand shows, concerts, social and sports events. As on the horse race, so in life they easily conquer most of the barriers or skillfully and stealthily bypass those. The Horses are irresistible and easily gain followers and admirers.
Larch

Larch Tree

Celtic tree horoscope
People born under the rule of Larch usually give us the impression of self-confident and determined people. They love to impress other people and they are dominant. They play an important role not only in the workplace but also in society and in their family. They have a creative spirit, fantasy, and unusual ideas.
NUMEROLOGY REPORT
7

Life Path - 7

Numerology - Life Path Number
These people prefer mental work. They want to realise their potential and work hard in order to improve themselves. They need friendship in their life.
19

Birthday 19th - Participation

Numerology - Birthday Number
These people are very strong and energetic. They are wise, understanding and empathetic. They are intellectual. They are patient and ready to please others. In romantic relationships they are devoted. They want to understand their partner and are generous. They passionately protect their family.

Jaroslav Tomsa 2020 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Jaroslav Tomsa - actor, stuntman

Jaroslav Tomsa was born on February 19, 1930 in Prague
Jaroslav Tomsa at:
Wikipedia.orgJaroslav Tomsa full biography - Wikipedia
Famous people born on
September 28th
(Today)
Velká Británie Naomi Watts
(*1968) actress
Francie Brigitte Bardot
(*1934) actress, singer, model
Velká Británie Peter Finch
(*1916) actor
Spojené státy Mira Sorvino
(*1967) actress
Spojené státy Hilary Duff
(*1987) singer, actress, model, fashion designer
Jaroslav Tomsa
Planet positions:
SunSun
Pisces
0°07’
 
MoonMoon
Scorpio
(?)
 
MercuryMercury
Aquarius
4°14’
 
VenusVenus
Pisces
3°13’
 
MarsMars
Aquarius
9°53’
 
JupiterJupiter
Gemini
6°57’
 
SaturnSaturn
Capricorn
8°59’
 
UranusUranus
Aries
9°06’
 
NeptuneNeptune
Virgo
2°16’
R
PlutoPluto
Cancer
17°45’
R
NodeNode (M)
Taurus
6°19’
R
LilithLilith (M)
Aquarius
0°31’
 
ChironChiron
Taurus
10°05’
 
Elements:
1xFireFire
3xEarthEarth
3xAirAir
6xWaterWater
Famous people born on
September 29th
(Tomorrow)
Spojené státy Erika Eleniak
(*1969) actress
Itálie Michelangelo Antonioni
(*1912) writer, director, scriptwriter
Jižní Korea Ki-duk Kim 1934
(*1934) director, professor
Švédsko Anita Ekberg
(*1931) actress
Polsko Lech Walesa
(*1943) actor
Famous people who passed away on September 28th
Francie André Breton
(*1896 - 1966) writer, poet
Francie Émile Zola
(*1840 - 1902) writer
Francie Louis Pasteur
(*1822 - 1895) French biologist, chemist, doctor
Itálie Pope John Paul I
(*1912 - 1978) 263rd Pope
Turecko Elia Kazan
(*1909 - 2003) director, actor

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2020
Moon calendar
Moon in Aquarius Aquarius
Show calendar »