Jaroslav Tomsa wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Jaroslav Tomsa - Birth Chart

Gender:
Male
Date of Birth:
Birth place:
Prague
Country:
Age:
† 85 years
Death:
Occupation:
actor, stuntman

Jaroslav Tomsa - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
19 February 1930 - uknown time (?)
House system:
no system
Birth data source (Rodden Rating):
Wikipedia, (XX)
(Jaroslav Tomsa 2019, 2020 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2020
Jaroslav Tomsa
Date of Birth - Feb 19, 1930
(actor, stuntman, instagram)

Jaroslav Tomsa - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2011) - Tajemství filmových kaskadérů
(2011) - Povolání kaskadér
(2010) - Český lev 2009
(2006) - Obsluhoval jsem anglického krále
(2004) - Uvolněte se, prosím
(2003) - Předčasná úmrtí: Sobí ráno
(2001) - Barvy života
(1999) - Crackerjack 3
(1999) - Byl jednou jeden polda III - Major Maisner a tančící drak
(1997) - Zdivočelá země (TV series)
(1996) - Downdraft
(1996) - Jméno kódu: Rubín
(1995) - Horoskopičiny
(1995) - Jak chutná smrt
(1995) - Cesta peklem
(1994) - Kupé
(1993) - Stalingrad
(1993) - Chained Heat II
(1992) - Kamarád do deště II - Příběh z Brooklynu
(1990) - Vracenky
(1990) - The Last Butterfly
(1990) - Král kolonád
(1990) - Dáma z Berlína
(1989) - Případ pro zvláštní skupinu (TV series)
(1989) - Divoká srdce
(1988) - Stupne poražených
(1988) - Pražská 5
(1988) - Pan Tau
(1988) - Kamarád do deště
(1987) - Počkej si na bílé štěstí (TV series)
(1987) - House for Two
(1987) - Anděl svádí ďábla
(1986) - Pěsti ve tmě
(1986) - Gottwald (TV series)
(1986) - Černá punčocha
(1985) - Výjimečná situace
(1985) - Slavné historky zbojnické (TV series)
(1985) - Mravenci nesou smrt
(1984) - Dny společné práce
(1984) - Stín kapradiny
(1984) - Rubikova kostka
(1983) - Záchvěv strachu
(1983) - Propast
(1983) - The Visitors (TV series)
(1983) - The Flying Cestmír (TV series)
(1983) - Jára Cimrman Lying, Sleeping
(1983) - Anděl s ďáblem v těle
(1982) - Srdečný pozdrav ze zeměkoule
(1982) - Dlouhá bílá stopa (TV series)
(1981) - Víkend bez rodičů
(1981) - Řetěz
(1981) - Příjemce platí v dolarech
(1981) - Buldoci a třešně
(1980) - Temné slunce
(1980) - Svítalo celou noc
(1980) - The Medal
(1980) - Rytmus 1934
(1980) - Cutting It Short
(1980) - Něco je ve vzduchu
(1980) - Lucy the Menace of Street (TV series)
(1980) - Koncert
(1980) - Blues pro EFB
(1979) - Smrt stopařek
(1979) - Rukojmí v Bella Vista
(1979) - Postavení mimo hru
(1979) - Pátek není svátek
(1979) - Modrá planeta
(1979) - Love between the Raindrops
(1979) - Julek
(1979) - Hordubal
(1979) - Hodinářova svatební cesta korálovým mořem
(1979) - Arabela (TV series)
(1978) - Vražedné pochybnosti
(1978) - Víťaz
(1978) - Střepy pro Evu
(1978) - Píseň o stromu a růži
(1978) - Past na kachnu
(1978) - Lvi salónů
(1978) - Já jsem Stěna smrti
(1978) - Hrozba
(1978) - Čistá řeka
(1978) - Balada pro banditu
(1977) - Tomorrow I'll Wake Up and Scald Myself with Tea
(1977) - Talíře nad Velkým Malíkovem
(1977) - Rusalka
(1977) - Osada Havranů
(1977) - Honza málem králem
(1977) - Hněv
(1977) - Což takhle dát si špenát
(1977) - Long Live Ghosts!
(1977) - Adela Has Not Had Her Supper Yet
(1976) - Smrt na černo
(1976) - Smrt mouchy
(1976) - Náš dědek Josef
(1975) - Tobě hrana zvonit nebude
(1975) - Atentat u Sarajevu
(1975) - Hudba kolonád
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV series)
(1974) - Zbraně pro Prahu
(1974) - Za volantem nepřítel
(1974) - Sokolovo
(1974) - Noc oranžových ohňů
(1974) - Motiv pro vraždu
(1974) - Jáchyme, hoď ho do stroje!
(1974) - Hvězda padá vzhůru
(1974) - Dvacátý devátý
(1974) - Drahé tety a já
(1973) - Zločin v Modré hvězdě
(1973) - Tři chlapi na cestách
(1973) - Noc na Karlštejne
(1973) - Kronika žhavého léta
(1973) - Hroch
(1973) - Dny zrady II.
(1973) - Dny zrady I.
(1972) - Smrt si vybírá
(1972) - Slečna Golem
(1972) - Lupič Legenda
(1971) - Svět otevřený náhodám
(1971) - Straw Hat
(1971) - Klíč
(1971) - Člověk není sám
(1970) - Pěnička a Paraplíčko
(1970) - Pan Tau und Claudia im Schloss
(1970) - „Pane, vy jste vdova!“
(1970) - Na kometě
(1970) - Lucie a zázraky
(1970) - Kateřina a její děti
(1970) - Four Murders Are Enough, Darling
(1969) - Zabil jsem Einsteina, pánové...
(1969) - Pan Tau (TV series)
(1969) - Odvážná slečna
(1969) - The Bridge at Remagen
(1969) - Krimi revue
(1969) - The Seventh Day, the Eighth Night
(1968) - Zločin v šantánu
(1968) - The Marathon
(1967) - Capricious Summer
(1967) - The End of Agent W4C
(1967) - Já, spravedlnost
(1967) - Happy end
(1966) - Martin Speaking
(1966) - Transit Carlsbad
(1966) - Poslední růže od Casanovy
(1966) - Dáma na kolejích
(1964) - Případ Daniela
(1964) - Lemonade Joe or Horse Opera
(1964) - Courage for Every Day
(1962) - Tarzanova smrt
(1960) - Ledoví muži
Jaroslav Tomsa 2020 - Astrological Charts, Astrology Online

Jaroslav Tomsa, Birth Chart Horoscopes & Signs - Pisces

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Pisces

Sun in Pisces
0°07’

Sun Sign - Zodiac Sign
People born under the sign of Pisces are just like people born under the sign of Aquarius influenced by two planets. Jupiter gives them sense for justice, social conscience and willingness to help others, while Neptune both helps them and complicates their life.
MOON PHASE

Disseminating (Waning Gibbous) Moon

Scattering seeds, Distribution, Teach, Sharing and Introspection
HOROSCOPES
Horse

Horse (Metal)

Chinese horoscope
Horse has good taste, and overall is very versatile. People born in the Year of the Horse love grand shows, concerts, social and sports events. As on the horse race, so in life they easily conquer most of the barriers or skillfully and stealthily bypass those. The Horses are irresistible and easily gain followers and admirers.
Larch

Larch Tree

Celtic tree horoscope
People born under the rule of Larch usually give us the impression of self-confident and determined people. They love to impress other people and they are dominant. They play an important role not only in the workplace but also in society and in their family. They have a creative spirit, fantasy, and unusual ideas.
NUMEROLOGY REPORT
7

Life Path - 7

Numerology - Life Path Number
These people prefer mental work. They want to realise their potential and work hard in order to improve themselves. They need friendship in their life.
19

Birthday 19th - Participation

Numerology - Birthday Number
These people are very strong and energetic. They are wise, understanding and empathetic. They are intellectual. They are patient and ready to please others. In romantic relationships they are devoted. They want to understand their partner and are generous. They passionately protect their family.

Jaroslav Tomsa 2020 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Jaroslav Tomsa - actor, stuntman

Jaroslav Tomsa was born on February 19, 1930 in Prague
Jaroslav Tomsa at:
Wikipedia.orgJaroslav Tomsa full biography - Wikipedia | Astro.comJaroslav Tomsa astro-databank Astro.com AstroDienst | Astrotheme.comJaroslav Tomsa astro-databank Astrotheme
Famous people born on
October 31st
(Today)
Nový Zéland Peter Jackson
(*1961) actor, director, scriptwriter
Itálie Bud Spencer
(*1929) actor, swimmer, businessman
Velká Británie Stephen Rea
(*1946) actor
Spojené státy Vanilla Ice
(*1968) singer, dancer
Kambodža Norodom Sihanouk
(*1922) Cambodian politician, King, writer, director
Jaroslav Tomsa
Planet positions:
SunSun
Pisces
0°07’
 
MoonMoon
Scorpio
(?)
 
MercuryMercury
Aquarius
4°14’
 
VenusVenus
Pisces
3°13’
 
MarsMars
Aquarius
9°53’
 
JupiterJupiter
Gemini
6°57’
 
SaturnSaturn
Capricorn
8°59’
 
UranusUranus
Aries
9°06’
 
NeptuneNeptune
Virgo
2°16’
R
PlutoPluto
Cancer
17°45’
R
NodeNode (M)
Taurus
6°19’
R
LilithLilith (M)
Aquarius
0°31’
 
ChironChiron
Taurus
10°05’
 
Elements:
1xFireFire
3xEarthEarth
3xAirAir
6xWaterWater
Famous people born on
November 1st
(Tomorrow)
Austrálie Toni Collette
(*1972) actress
Spojené státy Larry Flynt
(*1942) publisher, CEO of Larry Flynt Publications
Francie Manuel Ferrara
(*1975) actor, director
Spojené státy Chris Brennan
(*1984) astrologer, author of The Astrology Podcast, former President of AYA (the Association for Young Astrologers)
Spojené státy Anthony Kiedis
(*1962) singer
Famous people who passed away on October 31st
Velká Británie Sean Connery
(*1930 - 2020) actor
Spojené státy River Phoenix
(*1970 - 1993) guitarist, singer, actor
Itálie Federico Fellini
(*1920 - 1993) actor, director, scriptwriter
Maďarsko Harry Houdini
(*1874 - 1926) master of escape, magician, illusionist, stunt flier
Rakousko Egon Schiele
(*1890 - 1918) Austrian painter and cartoonist, disciple of Gustav Klimt

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2020
Moon calendar
Full Moon in Taurus Taurus
Show calendar »