Jaroslav Uhlíř wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Jaroslav Uhlíř - Birth Chart

Gender:
Male
Birth:
*1945
Country:
Age:
74 years
Occupation:
composer, singer

Jaroslav Uhlíř - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
Year 1945 (?)
House system:
no system (?)
(Jaroslav Uhlíř 2018, 2019 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2019
Jaroslav Uhlíř
Date of Birth - Year *1945
(composer, singer, instagram)

Jaroslav Uhlíř - Filmography - Composer (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2016) - Jak básníci čekají na zázrak
(2014) - Three Brothers
(2009) - Láska rohatá
(2008) - Kouzelná tetička Valentýna
(2008) - Fišpánská jablíčka
(2006) - Empties
(2005) - Honzík a Samuel aneb kudy vede cesta na sever (TV series)
(2004) - Daddy
(2003) - Jak básníci neztrácejí naději
(2001) - Švestka
(2001) - Elixír a Halíbela
(1997) - Lijavec
(1996) - Ruffiano and Sweeteeth
(1996) - Hospoda (TV series)
(1995) - Když se slunci nedaří (TV series)
(1994) - Potkal jsem ho v ZOO
(1994) - Medvědi nic nevědí (TV series)
(1990) - Tvrdý chleba
(1990) - O zapomnětlivém černokněžníkovi
(1990) - Čarodějky z předměstí
(1989) - Utopím si ho sám
(1989) - Sáňkování není povoleno
(1989) - Pane králi, jdeme z dáli
(1987) - Kam doskáče ranní ptáče
(1986) - Štěstí má jméno Jonáš
(1986) - The Horns
(1986) - O štěstí a kráse
(1986) - Bloudění orientačního běžce
(1985) - O chytrém Honzovi aneb Jak se Honza stal králem
(1984) - Give the Devil His Due
(1984) - Lupa je tlustý sklo
(1984) - Koloběžka první
(1984) - Cizí holka
(1983) - Three Veterans
(1982) - Motiv
(1980) - Waiter, Scarper!
(1980) - Trhák
(1980) - Princové jsou na draka
(1977) - Long Live Ghosts!

Jaroslav Uhlíř - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2015) - Sedmdesát smíchů Karla Šípa
(2015) - Český lev 2014
(2014) - Dobročinná akademie aneb Paraple 2014
(2014) - Tajemství Jaroslava Uhlíře
(2014) - Three Brothers
(2013) - Televizní legendy
(2013) - Nejlepší Večerníček
(2013) - Dobročinná akademie aneb Paraple 2013
(2013) - Barrandovský čumáček
(2012) - 7 pádů Honzy Dědka
(2012) - Živě na jedničce
(2012) - Mixxxer
(2012) - Dobročinná akademie aneb Paraple 2012
(2012) - Tajemství Petry Janů
(2011) - To byl náš hit
(2011) - Atlet roku 2011
(2011) - Legendy: Tajemství Ladislava Smoljaka
(2010) - Dobročinná akademie aneb Paraple 2010
(2009) - Slavné parodie
(2008) - Nezapomenutelné scénky
(2008) - Děti kreslí písničky
(2008) - Atlet roku 2008
(2007) - Život je kabaret
(2007) - Dobročinná akademie aneb Paraple 2007
(2006) - Žito
(2006) - Silvestr za oponou
(2006) - Před půlnocí
(2006) - Čétéčko
(2005) - Za oponou
(2005) - Všechnopárty
(2005) - Večerníček má narozeniny
(2005) - Šárka!
(2005) - Jaroslav Uhlíř v Lucerně
(2004) - 10 let s vámi
(2004) - Život plný písniček
(2004) - Tak mi tedy řekněte
(2004) - Kam zmizel ten starý song
(2004) - Daddy
(2003) - Silvestrovská Manéž Bolka Polívky
(2003) - Paškál
(2002) - Já a moji synové...
(2002) - Abeceda hvězd
(2002) - Příběhy slavných (TV series)
(2002) - Hvězdy na Vltavě
(1999) - Zlatá mříž
(1999) - Silvestr 99
(1999) - Čtveráci
(1999) - Banánové rybičky
(1998) - Všetci sú za dverami
(1998) - Prima jízda
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1997) - Úsměvy
(1997) - Předčasná úmrtí: Holubí andante
(1994) - Snídaně s Novou
(1991) - Cimrman sobě
(1990) - Šaráda
(1990) - Aby bylo veselo
(1989) - Karel Gott v Lucerně
(1988) - Veselé příhody z natáčení
(1988) - Silvestr 1988 aneb Jak jsme to neviděli
(1988) - Hudba: Uhlíř, Slova: Svěrák
(1988) - Hodina zpěvu
(1988) - Dárky
(1988) - Divadlo jednoho diváka (TV series)
(1987) - Klip klap
(1987) - Jedeme dál
(1987) - Inventura
(1985) - Galasuperšou
(1984) - Silvestrovská féerie
(1984) - ABECEDA
(1982) - Možná přijde i kouzelník
(1982) - Galašaráda
(1978) - Hitšaráda
(1976) - Písničky z obrazovky
(1973) - Televizní klub mladých

Jaroslav Uhlíř, Birth Chart Horoscopes & Signs - Virgo

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Virgo

Sun in Virgo
22°16’

Sun Sign - Zodiac Sign
Distinctive feature of people born under the sign of Virgo is their sense for order and system. They are practical people with great design and manual skills. They are always able to fully concentrate on their tasks.
MOON PHASE

First (Waxing) Quarter Moon

Change, Action, Seize the day, Expression, Growth
HOROSCOPES
Rooster

Rooster (Wood)

Chinese horoscope
Rooster is extremely good-hearted, but sometimes brutally aggressive. People born in the Year of the Rooster can hurt people who do not understand them. Roosters always say what they think and when it comes to language, they can be brutally honest. But this aloofness shows their egoism.
Lime

Lime Tree

Celtic tree horoscope
People born under the rule of Lime achieve their life goals relatively quickly and easily. It's hard to say why, they are just lucky. They achieve their success even thought they tend to be comfortable and try to organise problem-free life for themselves. They try to avoid conflicts under all circumstances; they never go into direct conflict. They are people of compromise; they are often willing to make big concessions in order to avoid complications.
NUMEROLOGY REPORT
7

Life Path - 7

Numerology - Life Path Number
These people prefer mental work. They want to realise their potential and work hard in order to improve themselves. They need friendship in their life.
15

Birthday 15th - Courage

Numerology - Birthday Number
These people are perceptive, sensitive and independent. They are ambitious, active and energetic. They have courage. They are proud and hardworking. They are creative. They are caring and kind. Family is everything for them.

Jaroslav Uhlíř 2019 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Jaroslav Uhlíř - composer, singer

Jaroslav Uhlíř was born Year *1945 in Czech City
Jaroslav Uhlíř at:
Wikipedia.orgJaroslav Uhlíř full biography - Wikipedia
Famous people born on
November 21st
(Today)
Spojené státy Goldie Hawn
(*1945) actress, director
Island Björk
(*1965) singer, actress
Itálie Pope Benedict XV
(*1854) 258th Pope
Polsko Isaac Bashevis Singer
(*1902) writer
Německo Paul Rée
(*1849) philosopher, Friedrich Nietzsche's friend
Jaroslav Uhlíř
Planet positions:
SunSun
Virgo
22°16’
 
MoonMoon
Capricorn
(?)
 
MercuryMercury
Virgo
8°08’
 
VenusVenus
Leo
18°56’
 
MarsMars
Cancer
4°26’
 
JupiterJupiter
Libra
4°25’
 
SaturnSaturn
Cancer
22°31’
 
UranusUranus
Gemini
17°25’
 
NeptuneNeptune
Libra
5°38’
 
PlutoPluto
Leo
11°04’
 
NodeNode (M)
Cancer
5°09’
R
LilithLilith (M)
Scorpio
4°12’
 
ChironChiron
Libra
6°51’
 
Elements:
2xFireFire
5xEarthEarth
3xAirAir
3xWaterWater
Famous people born on
November 22nd
(Tomorrow)
Spojené státy Jamie Lee Curtis
(*1958) actress
Spojené státy Scarlett Johansson
(*1984) actress, singer, model
Spojené státy Terry Gilliam
(*1940) director, artist, writer, member of Monty Python
Finsko Ville Valo
(*1976) composer, singer, guitarist
Velká Británie George Eliot
(*1819) writer
Famous people who passed away on November 21st
Francie Henri Charrière
(*1906 - 1973) writer, criminal, author of the novel Papillon
Rakousko Emperor Franz Josef
(*1830 - 1916) Emperor of Austria, King of Hungary and Croatia, King of Bohemia
Rusko Ivan Andrejevič Krylov
(*1769 - 1844) poet, fabulist, playwright, satirist, translator
Spojené státy Anne McCaffrey
(*1926 - 2011) writer
Spojené státy David Cassidy
(*1950 - 2017) guitarist, singer, actor

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2019
Moon calendar
Moon in Virgo Virgo
Show calendar »