Jaroslav Vojta wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Jaroslav Vojta - Birth Chart
(Jaroslav Vojta-Jurný)

Gender:
Male
Date of Birth:
Birth place:
Kutná Hora
Country:
Age:
† 81 years
Death:
Occupation:
actor

Jaroslav Vojta - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
27 December 1888 - uknown time (?)
House system:
no system
(Jaroslav Vojta 2019, 2020 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2020
Jaroslav Vojta
Date of Birth - Dec 27, 1888
(actor, instagram)

Jaroslav Vojta - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2010) - Příběhy slavných: Sukovitá duše
(2002) - Příběhy slavných (TV series)
(1995) - Úsměvy českého filmu
(1969) - Tchýně
(1968) - Sňatky z rozumu (TV series)
(1965) - Úplně vyřízený chlap
(1965) - Alibi on the Lake
(1963) - The Golden Fern
(1963) - Mezi námi zloději
(1962) - Please Do Not Disturb
(1962) - Neklidnou hladinou
(1961) - Ledové moře volá
(1961) - Kde řeky mají slunce
(1960) - II. celostátní spartakiáda 1960
(1960) - U nás v Mechově
(1960) - Sedmý kontinent
(1960) - Pochodně
(1960) - Osení
(1960) - Lišák Pseudolus
(1960) - Lidé jako ty
(1959) - Jaroslav Vojta, herec čistého srdce
(1959) - Zkouška pokračuje
(1959) - První parta
(1959) - O medvědu Ondřejovi
(1959) - Medvěd a strašidla
(1959) - Jak se Franta naučil bát
(1957) - Poslušne hlásim
(1957) - The Fifth Wheel to a Coach
(1957) - Florenc 13,30
(1956) - Ladovi furianti
(1956) - Synové hor
(1956) - Against All
(1956) - Hrátky s čertem
(1956) - Herecké anekdoty
(1956) - Dobrý voják Švejk
(1956) - Advent
(1955) - Vzorný kinematograf Haška Jaroslava
(1955) - Strakonický dudák
(1955) - Rudá záře nad Kladnem
(1955) - Dog's Heads
(1955) - Po noci den
(1955) - Návštěva z oblak
(1955) - Jan Žižka
(1955) - Music from Mars
(1954) - Cirkus bude!
(1953) - Večery s Jindřichem Plachtou
(1953) - Vojnarka
(1953) - Přicházejí z tmy
(1953) - Komedianti
(1953) - Expres z Norimberka
(1952) - Nad námi svítá
(1952) - Mladá léta
(1952) - Haškovy povídky ze starého mocnářství
(1951) - Štika v rybníce
(1951) - We Love
(1951) - Mikoláš Aleš
(1950) - Reed Bells
(1950) - Posel úsvitu
(1949) - Veliká příležitost
(1949) - DS - 70 nevyjíždí
(1949) - Divá Bára
(1948) - Border Village
(1948) - Léto
(1947) - Nikola Šuhaj
(1947) - Muzikant
(1947) - Warriors of Faith
(1947) - Čapkovy povídky
(1946) - Průlom
(1946) - Nezbedný bakalář
(1946) - Nadlidé
(1945) - Z růže kvítek
(1945) - Bludná pouť
(1944) - Skalní plemeno
(1944) - Děvčica z Beskyd
(1942) - Karel a já
(1941) - II. Filmové žně
(1941) - Turbina
(1941) - Pantáta Bezoušek
(1940) - To byl český muzikant
(1940) - Přání k Novému roku
(1940) - Pro kamaráda
(1940) - Poslední Podskalák
(1940) - Pohádka máje
(1940) - Muzikantská Liduška
(1940) - Druhá směna
(1939) - Teď zas my
(1939) - Muž z neznáma
(1939) - Kouzelný dům
(1939) - Humoreska
(1938) - Neporažená armáda
(1938) - Její pastorkyně
(1938) - The Guild of the Kutná Hora Virgins
(1937) - Srdce na kolejích
(1937) - Naši furianti
(1937) - Hordubalové
(1937) - Harmonika
(1937) - Bílá nemoc
(1936) - Jak se dělá film
(1936) - Zlatý věk
(1936) - Komediantská princezna
(1936) - Jízdní hlídka
(1935) - Pozdní láska
(1935) - Maryša
(1934) - U nás v Kocourkově
(1934) - Na Svatém Kopečku
(1933) - Řeka
(1933) - Dům na předměstí
(1932) - Zapadlí vlastenci
(1932) - Peníze nebo život
(1932) - Načeradec král kibiců
(1931) - Obrácení Ferdyše Pištory
(1931) - Muži v offsidu
(1931) - The Affair of Colonel Redl
(1929) - Svatý Václav
(1925) - The Lantern
(1925) - Karel Havlíček Borovský
(1925) - Jedenácté přikázání
(1925) - Hraběnka z Podskalí
(1923) - Hrabě Jaromír z Kolovrat
(1922) - Zlatý klíček
(1921) - Neznámé matky
(1921) - Na vysoké stráni
(1921) - Mnichovo srdce
(1921) - Jánošík
(1920) - Magdalena
Jaroslav Vojta 2020 - Astrological Charts, Astrology Online

Jaroslav Vojta, Birth Chart Horoscopes & Signs - Capricorn

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Capricorn

Sun in Capricorn
6°14’

Sun Sign - Zodiac Sign
Capricorn sign is ruled by the planet Saturn, which gives people born under this sign peace, patience, perseverance and ambition. These people are able to put maximum effort into work they have chosen to do or which they were told to do.
MOON PHASE

Third (Waning) Quarter

Reality check, Revision, Integration, Cleansing
HOROSCOPES
Apple

Apple Tree

Celtic tree horoscope
People born under the rule of Apple tree are usually pleasant, and have a special charisma. When dealing with others they are usually warm and generous. They are contemplative and willing to embark on any adventure.
NUMEROLOGY REPORT
1

Life Path - 1

Numerology - Life Path Number
These people like to be leaders. They have courage and inspiration, and they are active and creative. They give priority to individual success and have the ability to use their initiative and determination to succeed. They should devote more time to other people. It is good to praise them.
27

Birthday 27th - Dutifulness

Numerology - Birthday Number
These people are sensitive, emotional and intuitive. They are honest, pragmatic and conservative. They are not subject to new trends. They avoid shallow relationships. Romantic relationship is very important for them. They are enterprising.

Jaroslav Vojta 2020 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Jaroslav Vojta - actor

Jaroslav Vojta was born on December 27, 1888 in Kutná Hora
Jaroslav Vojta at:
Wikipedia.orgJaroslav Vojta full biography - Wikipedia
Famous people born on
September 20th
(Today)
Itálie Sophia Loren
(*1934) actress
Spojené státy Upton Sinclair
(*1878) american writer, columnist, politician
Itálie Asia Argento
(*1975) actress
Francie Sabine Azéma
(*1949) actress
Spojené státy Yuna Itō
(*1983) actress, singer
Jaroslav Vojta
Planet positions:
SunSun
Capricorn
6°14’
 
MoonMoon
Libra
(?)
 
MercuryMercury
Capricorn
5°28’
 
VenusVenus
Aquarius
17°05’
 
MarsMars
Aquarius
19°46’
 
JupiterJupiter
Sagittarius
21°32’
 
SaturnSaturn
Leo
19°42’
R
UranusUranus
Libra
21°35’
 
NeptuneNeptune
Gemini
0°00’
R
PlutoPluto
Gemini
4°25’
R
NodeNode (M)
Cancer
22°06’
R
LilithLilith (M)
Gemini
6°29’
 
ChironChiron
Cancer
8°46’
R
Elements:
2xFireFire
3xEarthEarth
7xAirAir
1xWaterWater
Famous people born on
September 21st
(Tomorrow)
Spojené státy Bill Murray
(*1950) actor, scriptwriter
Spojené státy Stephen King
(*1947) author of horror, supernatural fiction, suspense, science fiction, and fantasy
Kanada Leonard Cohen
(*1934) composer, guitarist, singer, writer, actor, poet
Spojené státy Ethan Coen
(*1957) director, scriptwriter
Velká Británie H. G. Wells
(*1866) writer
Famous people who passed away on September 20th
Německo Jacob Grimm
(*1785 - 1863) lawyer, linguist, collector of legends and fairy tales
Norsko Max Manus
(*1914 - 1996) soldier, Norwegian resistance fighter during the German occupation of Norway
Švédsko Sven Nykvist
(*1922 - 2006) actor, cameraman
Německo Theodor Fontane
(*1819 - 1898) writer, scriptwriter
Velká Británie George Bidder
(*1806 - 1878) architect

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2020
Moon calendar
Moon in Scorpio Scorpio
Show calendar »