Jindřich Plachta wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Jindřich Plachta - Birth Chart
(Jindrich Solle)

Gender:
Male
Date of Birth:
Birth place:
Pilsen
Country:
Age:
† 52 years
Occupation:
actor

Jindřich Plachta - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
1 July 1899 - uknown time (?)
House system:
no system
(Jindřich Plachta 2019, 2020 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2020
Jindřich Plachta
Date of Birth - Jul 1, 1899
(actor, instagram)

Jindřich Plachta - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2014) - Filmy pod taktovkou FOK
(2002) - Hamlet IX. hodnostní třídy
(1995) - Úsměvy českého filmu
(1953) - Večery s Jindřichem Plachtou
(1950) - Reed Bells
(1950) - Karhanova parta
(1949) - Pan Novák
(1948) - Dravci
(1948) - The Red Lizard
(1947) - Don't You Know of an Unoccupied Flat?
(1946) - Průlom
(1946) - Právě začínáme
(1946) - Pancho's Wedding
(1946) - Heroes Are Silent,The
(1945) - Z růže kvítek
(1945) - Řeka čaruje
(1945) - Černí myslivci
(1944) - U pěti veverek
(1944) - Skalní plemeno
(1944) - The Wedding Ring
(1944) - Počestné paní pardubické
(1944) - Kluci na řece
(1944) - Jarní píseň
(1943) - Thirsty Youth
(1942) - Městečko na dlani
(1942) - Karel a já
(1942) - Host do domu
(1942) - Dlouhý, Široký a Bystrozraký
(1942) - Barbora Hlavsová
(1941) - Z českých mlýnů
(1941) - Turbina
(1941) - Pantáta Bezoušek
(1941) - Nebe a dudy
(1941) - Gabriela
(1941) - Lawyer of the Poor
(1940) - Štěstí pro dva
(1940) - Pelikán má alibi
(1940) - Konečně sami
(1940) - Druhá směna
(1939) - Svátek věřitelů
(1939) - Kdybych byl tátou
(1939) - Hvězda z poslední štace
(1939) - Dobře situovaný pán
(1939) - Journey into the Depth of the Student's Soul
(1938) - Vzhůru nohama
(1938) - Slečna matinka
(1938) - Pán a sluha
(1938) - Milování zakázáno
(1938) - Ideál septimy
(1938) - Děti na zakázku
(1938) - Bílá vrána
(1937) - Ztratila se Bílá paní
(1937) - Ze všech jediná
(1937) - Poslíček lásky
(1937) - Lieutenant Alexander Rjepkin
(1937) - Naši furianti
(1937) - Láska a lidé
(1937) - Kříž u potoka
(1937) - Karel Hynek Mácha
(1937) - Jarčin profesor
(1937) - Harmonika
(1937) - Filosofská historie
(1937) - Důvod k rozvodu
(1937) - Army Twins
(1936) - Vojnarka
(1936) - Velbloud uchem jehly
(1936) - Uličnice
(1936) - Tři muži ve sněhu
(1936) - Švadlenka
(1936) - Komediantská princezna
(1935) - Vesele do nového dne
(1935) - Vdavky Nanynky Kulichovy
(1935) - Jedenácté přikázání
(1935) - Jánošík
(1935) - Bezdětná
(1935) - Raging Barbora
(1934) - Zlatá Kateřina
(1934) - Z bláta do louže
(1934) - U nás v Kocourkově
(1934) - Na Svatém Kopečku
(1934) - Na růžích ustláno
(1933) - Vražda v Ostrovní ulici
(1933) - Na sluneční straně
(1933) - Její lékař
(1933) - Dům na předměstí
(1932) - Sňatková kancelář
(1932) - Před maturitou
(1932) - Děvčátko, neříkej ne!
(1932) - Anton Špelec, ostrostřelec
(1931) - Třetí rota
(1931) - To neznáte Hadimršku
(1931) - Er und seine Schwester
(1931) - Him and His Sister
(1931) - Obrácení Ferdyše Pištory
(1931) - Muži v offsidu
(1931) - The Affair of Colonel Redl
(1930) - Tonka Šibenice (německá verze)
(1930) - Tonka Šibenice (francouzská verze)
(1930) - Tonka Šibenice
(1930) - Fidlovačka
(1930) - Černý plamen
(1930) - Imperial and Royal Field Marshal
(1929) - Z českých mlýnů
(1929) - Tchán Kondelík a zeť Vejvara
(1929) - Takový je život
(1929) - Pasák holek
(1929) - Neviňátka
(1928) - Love Led Them Through Life
(1928) - Strassenbekanntschaften
(1928) - Spitzenhöschen und Schusterpech
(1928) - Ve dvou se to lépe táhne
(1928) - Pramen lásky
(1928) - Páter Vojtěch
(1928) - Osudné noci
(1928) - Hřích
(1928) - Děvče z tabákové továrny
(1928) - Diebe
(1927) - Pražský kat
(1927) - An Old Gangster's Molls
(1926) - Prach a broky
(1926) - Pantáta Bezoušek
(1926) - Otec Kondelík a ženich Vejvara II.
(1926) - Loupežníci na Chlumu
(1926) - Falešná kočička aneb Když si žena umíní
(1926) - The Good Soldier Švejk

Jindřich Plachta - Filmography - Writer (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2001) - Pučálkovic Amina (TV series)
Jindřich Plachta 2020 - Astrological Charts, Astrology Online

Jindřich Plachta, Birth Chart Horoscopes & Signs - Cancer

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Cancer

Sun in Cancer
9°23’

Sun Sign - Zodiac Sign
Cancer is ruled by the Moon, which gives people born under this sign great emotional sensitivity. They are thus often reserved and shy.
MOON PHASE

Third (Waning) Quarter

Reality check, Revision, Integration, Cleansing
HOROSCOPES
Apple

Apple Tree

Celtic tree horoscope
People born under the rule of Apple tree are usually pleasant, and have a special charisma. When dealing with others they are usually warm and generous. They are contemplative and willing to embark on any adventure.
NUMEROLOGY REPORT
8

Life Path - 8

Numerology - Life Path Number
These people are ambitious and have a desire for power and money. Risky journeys will bring them success. The problem is sometimes a lack of courage, endurance and mental balance. They have good management and organizational skills. They are tough and persistent, but also conservative.
1

Birthday 1st - Independence

Numerology - Birthday Number
These people are independent and capable of deep love. They are able to make their own decisions. They are forgiving, respectable, accurate and honest. They are straightforward and can express themselves clearly. They like modern things and they introduce them with flexibility. They can think creatively and they use creativity to promote their objectives and to search for new possibilities. They are positive and smart.

Jindřich Plachta 2020 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Jindřich Plachta - actor

Jindřich Plachta was born on July 1, 1899 in Pilsen
Jindřich Plachta at:
Wikipedia.orgJindřich Plachta full biography - Wikipedia
Famous people born on
October 25th
(Today)
Francie Annie Girardot
(*1931) actress
Spojené státy Katy Perry
(*1984) singer
Španělsko Pablo Picasso
(*1881) painter, sculptor, printmaker, ceramicist
Spojené státy Ciara
(*1985) actress, singer
Francie Georges Bizet
(*1838) composer
Jindřich Plachta
Planet positions:
SunSun
Cancer
9°23’
 
MoonMoon
Aries
(?)
 
MercuryMercury
Cancer
27°18’
 
VenusVenus
Gemini
18°40’
 
MarsMars
Virgo
8°41’
 
JupiterJupiter
Scorpio
0°20’
 
SaturnSaturn
Sagittarius
18°58’
R
UranusUranus
Sagittarius
4°42’
R
NeptuneNeptune
Gemini
25°03’
 
PlutoPluto
Gemini
15°45’
 
NodeNode (M)
Sagittarius
28°52’
R
LilithLilith (M)
Leo
13°49’
 
ChironChiron
Sagittarius
7°54’
R
Elements:
5xFireFire
1xEarthEarth
3xAirAir
4xWaterWater
Famous people born on
October 26th
(Tomorrow)
Velká Británie Bob Hoskins
(*1942) actor, director
Spojené státy Hillary Clinton
(*1947) senator of USA, candidate for the presidential post in the US
Francie Georges Danton
(*1759) politician, lawyer
Velká Británie Cary Elwes
(*1962) actor
Spojené státy Rita Wilson
(*1956) actress
Famous people who passed away on October 25th
Irsko Richard Harris
(*1930 - 2002) actor
Spojené státy Vincent Price
(*1911 - 1993) actor
Belgie Henry van de Velde
(*1863 - 1957) architect, painter
Velká Británie Jack Bruce
(*1943 - 2014) musician, singer
Jamajka Gregory Isaacs
(*1951 - 2010) composer, singer

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2020
Moon calendar
Moon in Aquarius Aquarius
Show calendar »