Jiří Adamíra wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Jiří Adamíra - Birth Chart

Gender:
Male
Date of Birth:
Birth place:
Dobrovice
Country:
Age:
† 67 years
Occupation:
actor

Jiří Adamíra - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
2 April 1926 - uknown time (?)
House system:
no system
(Jiří Adamíra 2019, 2020 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2020
Jiří Adamíra
Date of Birth - Apr 2, 1926
(actor, instagram)

Jiří Adamíra - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2006) - Jiří Adamíra, herec
(2002) - Příběhy slavných: Dobře namíchaný Jiří Adamíra
(1997) - Úsměvy
(1993) - Kadeř královny Bereniké
(1992) - Ecce Constantia
(1991) - Maigretův první případ
(1990) - Antonín Dvořák
(1990) - Svědek umírajícího času
(1990) - Popel a hvězdy
(1990) - Maryša
(1989) - Morové povětří
(1989) - Mata Hari
(1989) - Konec starých časů
(1989) - Evropa tančila valčík
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV series)
(1988) - Proměny českých měst
(1988) - Lék pod kůži
(1988) - Hanussen
(1987) - V kleštích
(1987) - Španělé v Praze
(1986) - Žena z Korinta
(1986) - Panoptikum města pražského (TV series)
(1986) - Lev s bílou hřívou
(1986) - Dotyk zla
(1985) - Veronika
(1985) - Čarodějky z Greenham Common
(1984) - Matyáš Bernard Braun
(1984) - Poločas štěstí
(1984) - Oldřich a Božena
(1984) - Szirmok, virágok, koszorúk
(1984) - Komediant
(1984) - Felhöjáték
(1984) - Bambinot (TV series)
(1983) - Větrná setba
(1983) - Jan Amos Comenius
(1983) - Panáček Paneláček (TV series)
(1983) - Oblouk světla
(1982) - Zelená vlna
(1982) - Poslední vlak
(1982) - Děkuju, pane profesore
(1982) - Čtverec mizení
(1982) - Červánková královna
(1981) - Tu es Petrus
(1981) - Proč se vraždí starší dámy
(1981) - Okres na severu (TV series)
(1980) - Nevěsta k zulíbání
(1980) - Dvacet tisíc mil pod mořem
(1979) - Rukojmí v Bella Vista
(1979) - Půl slunce půl stín
(1979) - Poslední koncert
(1979) - Kořist
(1979) - Kaliba
(1979) - Inženýrská odysea (TV series)
(1979) - Dnes v jednom domě (TV series)
(1979) - Detektivem proti své vůli
(1979) - Bratři Kipové
(1979) - Božská Ema
(1978) - Ztrácím tě, lásko
(1978) - Stíhán a podezřelý
(1978) - Smrt císaře a krále Karla IV.
(1977) - Plechová muzika
(1977) - Chodec pražským stoletím
(1977) - Zlatá réva
(1977) - Smuteční hudba za padlé hrdiny
(1977) - Pyrrhovo víťazstvo
(1977) - Příběh lásky a cti
(1977) - Podezřelé okolnosti
(1977) - Nemocnice na kraji města (TV series)
(1977) - Láska poručíka Bentze
(1977) - Dva na koni, jeden na oslu
(1977) - Buben
(1977) - Advokátka
(1976) - Pražské konfrontace
(1976) - Petřička
(1976) - Bílá růže
(1975) - Konfrontace
(1975) - Chalupáři (TV series)
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV series)
(1974) - Příběhy Odysseovy
(1974) - Nádraží
(1974) - Egyptologové
(1974) - Doňa Perfecta
(1974) - Companiero
(1974) - Byl jednou jeden dům (TV series)
(1973) - Slunce
(1973) - Sinfonietta
(1973) - Okno ještě svítí
(1973) - Muž, který chtěl být bohem
(1973) - Hra, kterou nikdo nepískal
(1973) - Horolezci
(1972) - Triptych
(1972) - Podezření
(1971) - Svědectví mrtvých očí
(1971) - První radosti
(1971) - Lepší pán
(1971) - Hostinec U létavého draka
(1970) - Svítí slunce?
(1970) - Člověk neumírá žízní
(1970) - Romanetto
(1970) - Radúz a Mahulena
(1970) - Případ Mauricius
(1970) - Mata Hari
(1970) - Kruh světla
(1970) - The Ossuary
(1970) - Jeden z nich je vrah
(1970) - F. L. Věk (TV series)
(1969) - Směšný pán
(1969) - Hvězda
(1969) - Aksál
(1968) - Kardinál Zabarella
(1967) - Waterloo
(1967) - Studie jednoho strachu
(1967) - Po francouzsku
(1967) - Jegor Bulyčov
(1967) - A Game without Rules
(1967) - Dům ztracených duší
(1966) - Mlha
(1966) - Transit Carlsbad
(1966) - Někoho jsem zastřelil
(1966) - Ministerstvo strachu
(1965) - Souhvězdí Panny
(1965) - Modlitba pro Kateřinu Horovitzovou
(1965) - Konec velké epochy
(1965) - Bloudění
(1964) - And the Fifth Rider Is Fear
(1963) - Ohnisko nenávisti
(1963) - Marianna Pinedová
(1961) - Muži pro Petronelu
(1952) - Tomorrow, People Will Be Dancing Everywhere
(1950) - Victorious Wings
(1949) - I andělé ztrácejí trpělivost
(1948) - Postel o 5 HP aneb Probuzení na ulici
Jiří Adamíra 2020 - Astrological Charts, Astrology Online

Jiří Adamíra, Birth Chart Horoscopes & Signs - Aries

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Aries

Sun in Aries
11°59’

Sun Sign - Zodiac Sign
The ruler of Aries is the planet Mars, which symbolises energy, health, fighting spirit and leadership skills. People born under this sign are courageous and decisive in most situations in life.
MOON PHASE

Disseminating (Waning Gibbous) Moon

Scattering seeds, Distribution, Teach, Sharing and Introspection
HOROSCOPES
Tiger

Tiger (Fire)

Chinese horoscope
The Tiger is usually a very undisciplined worker. People born in the Year of the Tiger are also very irritable nature, and don’t like to follow others. They have problem with authority and generally will challenge their superiors. They are the naturally born leaders and revolutionaries.
Rowan

Rowan Tree

Celtic tree horoscope
People born under the rule of the Rowan are usually gentle and subtle, or at least they give us this impression. These people have a gentle and fragile appearance, but inside they are strong and determined people who can defend themselves against anything bad that await them. Rowan people have a good taste and they are often blessed with artistic talents. They give us the impression of closed people who do not like to be the centre of attention and who try to avoid big social events.
NUMEROLOGY REPORT
6

Life Path - 6

Numerology - Life Path Number
These people will have to make choices very often and it is necessary to make the right decisions in the face of emerging opportunities. Romantic relationship, family and home are the foundations for success. They like helping others.
2

Birthday 2nd - Sociability

Numerology - Birthday Number
These people are very considerate and they are a good listener. They are loyal and emotional. They like to do things for other people and they are able to understand how others feel. They are gregarious and keep close to their family. They are diplomatic.

Jiří Adamíra 2020 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Jiří Adamíra - actor

Jiří Adamíra was born on April 2, 1926 in Dobrovice
Jiří Adamíra at:
Wikipedia.orgJiří Adamíra full biography - Wikipedia
Famous people born on
October 19th
(Today)
Spojené státy Trey Parker
(*1969) actor, director, dubber, co-creator of the series South Park
Francie Auguste Lumière
(*1862) director, actor, one of the first filmmakers
Itálie Umberto Boccioni
(*1882) Italian painter, sculptor, art critic, theorist of Futurism
Spojené státy John Lithgow
(*1945) actor
Spojené státy Jon Favreau
(*1966) actor, director, scriptwriter
Jiří Adamíra
Planet positions:
SunSun
Aries
11°59’
 
MoonMoon
Scorpio
(?)
 
MercuryMercury
Aries
7°54’
R
VenusVenus
Aquarius
26°52’
 
MarsMars
Aquarius
7°26’
 
JupiterJupiter
Aquarius
19°20’
 
SaturnSaturn
Scorpio
25°27’
R
UranusUranus
Pisces
26°22’
 
NeptuneNeptune
Leo
22°14’
R
PlutoPluto
Cancer
12°35’
 
NodeNode (M)
Cancer
21°27’
R
LilithLilith (M)
Leo
22°21’
 
ChironChiron
Aries
26°53’
 
Elements:
4xFireFire
0xEarthEarth
3xAirAir
6xWaterWater
Famous people born on
October 20th
(Tomorrow)
Maďarsko Bela Lugosi
(*1882) actor
Spojené státy Viggo Mortensen
(*1958) actor
Velká Británie Danny Boyle
(*1956) actor, director, scriptwriter
Francie Daniel Prévost
(*1939) actor
Spojené státy Snoop Dogg
(*1971) singer, actor
Famous people who passed away on October 19th
Spojené státy Edward S. Curtis
(*1868 - 1952) photographer
Francie Camille Claudel
(*1864 - 1943) French sculptor, printmaker
Austrálie Dymphna Cusack
(*1902 - 1981) writer
Velká Británie Jacqueline du Pré
(*1945 - 1987)
Spojené státy Glen Buxton
(*1947 - 1997) musician

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2020
Moon calendar
Moon in Sagittarius Sagittarius
Show calendar »