Jiří Bažant wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Jiří Bažant - Birth Chart

Gender:
Male
Date of Birth:
Birth place:
Semily
Country:
Age:
† 87 years
Occupation:
actor, composer

Jiří Bažant - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
27 September 1924 - uknown time (?)
House system:
no system
(Jiří Bažant 2019, 2020 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2020
Jiří Bažant
Date of Birth - Sep 27, 1924
(actor, composer, instagram)

Jiří Bažant - Filmography - Composer (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(1989) - Útěk s Cézarem
(1988) - Pan Tau
(1987) - Strom pohádek: O bílé laňce
(1986) - Území strachu
(1986) - Blankytná pohádka
(1985) - Matka
(1984) - Rozpaky kuchaře Svatopluka (TV series)
(1983) - Levé křídlo
(1983) - Kouřová clona
(1982) - Slečna se špatnou pověstí
(1982) - Dobrá Voda (TV series)
(1982) - Babička se zbláznila
(1981) - Víkend bez rodičů
(1981) - Láska na druhý pohled
(1981) - Cesta do Rokycan
(1981) - Až já budu velká
(1980) - Zlatý náhrdelník
(1980) - Zlatá slepice
(1980) - Snídaně v pánském pyžamu
(1980) - Nezralé maliny
(1980) - Dopis psaný španělsky
(1979) - Upír ve věžáku
(1979) - Dnes v jednom domě (TV series)
(1978) - Vondráčkovo pozdní odpoledne
(1978) - Ve znamení Merkura (TV series)
(1978) - Sázka pro dva
(1978) - Pracka v láhvi
(1978) - Poplach v oblacích
(1978) - Píseň o stromu a růži
(1978) - Otec nebo bratr
(1978) - Od zítřka nečaruji
(1978) - Dorotka a abeceda
(1978) - Brácha za všechny peníze
(1977) - Jen ho nechte, ať se bojí
(1977) - Ikarův pád
(1977) - Dorotka a hvězda
(1977) - Co je platno kázat
(1976) - Svědek
(1976) - Podnájemníci
(1976) - Mokrá pohádka
(1976) - Borůvka a Kvítko (TV series)
(1975) - Pro nemoc zavřeno
(1975) - Můj brácha má prima bráchu
(1975) - Magnetická luneta
(1975) - Dorotka a ježibaba
(1975) - Dorotka a hodiny
(1975) - Bohoušův syn
(1974) - O Dorotce (TV series)
(1974) - Egyptologové
(1973) - Malý blesk
(1973) - Citáty
(1972) - Jsem přece šofér..!
(1972) - Dorotka a zpěvák
(1970) - Muž, který rozdával smích
(1970) - Honba za filmovým námětem
(1970) - Bližní na tapetě: Šprýmař
(1969) - Young Bohácek's Sufferings
(1969) - Six Black-Haired Girls
(1969) - Pan Tau (TV series)
(1969) - Odvážná slečna
(1969) - Nehoupat!
(1969) - Moc osudu
(1968) - Kosmodrom r. 1999
(1968) - Korálková pohádka
(1967) - Studie jednoho strachu
(1967) - Přírodopis v cylindru
(1967) - Pomocníci
(1966) - Utrpení pana Tenkráta
(1966) - Gramo von balet
(1966) - Eliška a její rod (TV series)
(1966) - Dáma na kolejích
(1965) - 5 milionů svědků
(1965) - Zločin v dívčí škole
(1965) - Pension pro svobodné pány
(1965) - Hrdina má strach
(1964) - Karel Gott: Má oči šedé (music video)
(1964) - Karel Gott a Jana Petrů: Den je krásný (music video)
(1964) - Starci na chmelu
(1963) - Smutný půvab
(1962) - Zámek pro Barborku
(1962) - Tři chlapi v chalupě (TV series)
(1962) - Blecha
(1961) - Daň z pohodlí
(1959) - Rodina Bláhova (TV series)

Jiří Bažant - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2004) - Kam zmizel ten starý song
(1968) - Bylo čtvrt a bude půl
(1965) - Recitál Jiří Suchý - Jiří Šlitr

Jiří Bažant - Filmography - Cameraman (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(1963) - Tři veteráni
Jiří Bažant 2020 - Astrological Charts, Astrology Online

Jiří Bažant, Birth Chart Horoscopes & Signs - Libra

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Libra

Sun in Libra
4°05’

Sun Sign - Zodiac Sign
Perhaps to make their sign happy, people born under the sign of Libra are usually prudent, balanced and harmonious. In any case, they think before they do something. It is possible to find hot-headed individuals among Libras, but they are very rare exceptions.
MOON PHASE

Balsamic/Dark Moon

Incubation, Preparation, Closure, Transformation, Renewal, Purity
HOROSCOPES
Rat

Rat (Wood)

Chinese horoscope
Rat has charm, extraordinary aggression and belligerence. At first glance, appears to be calm, serene and cheerful, but appearances are deceiving. Behind all this lies a constant internal movement and deliberately cultivated aggressiveness.
Hazel

Hazel Tree

Celtic tree horoscope
They are quiet, discreet, they never draw attention on them, they do not raise their voice and very often you do not notice when they are around. Nevertheless, the saying "Still waters run deep" describes them well.
NUMEROLOGY REPORT
7

Life Path - 7

Numerology - Life Path Number
These people prefer mental work. They want to realise their potential and work hard in order to improve themselves. They need friendship in their life.
27

Birthday 27th - Dutifulness

Numerology - Birthday Number
These people are sensitive, emotional and intuitive. They are honest, pragmatic and conservative. They are not subject to new trends. They avoid shallow relationships. Romantic relationship is very important for them. They are enterprising.

Jiří Bažant 2020 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Jiří Bažant - actor, composer

Jiří Bažant was born on September 27, 1924 in Semily
Jiří Bažant at:
Wikipedia.orgJiří Bažant full biography - Wikipedia
Famous people born on
September 27th
(Today)
Spojené státy Gwyneth Paltrow
(*1972) actress, director, scriptwriter
Spojené státy Meat Loaf
(*1947) actor, singer
Německo Jean-Marc Barr
(*1960) actor
Velká Británie Irvine Welsh
(*1957) writer, screenwriter, author of Trainspotting
Kanada Avril Lavigne
(*1984) musician, singer
Jiří Bažant
Planet positions:
SunSun
Libra
4°05’
 
MoonMoon
Virgo
(?)
 
MercuryMercury
Virgo
16°15’
 
VenusVenus
Leo
18°57’
 
MarsMars
Aquarius
25°30’
 
JupiterJupiter
Sagittarius
13°51’
 
SaturnSaturn
Scorpio
1°27’
 
UranusUranus
Pisces
18°56’
R
NeptuneNeptune
Leo
21°40’
 
PlutoPluto
Cancer
13°30’
 
NodeNode (M)
Leo
20°41’
R
LilithLilith (M)
Gemini
21°04’
 
ChironChiron
Aries
23°11’
R
Elements:
4xFireFire
3xEarthEarth
3xAirAir
3xWaterWater
Famous people born on
September 28th
(Tomorrow)
Velká Británie Naomi Watts
(*1968) actress
Francie Brigitte Bardot
(*1934) actress, singer, model
Velká Británie Peter Finch
(*1916) actor
Spojené státy Mira Sorvino
(*1967) actress
Spojené státy Hilary Duff
(*1987) singer, actress, model, fashion designer
Famous people who passed away on September 27th
Francie Edgar Degas
(*1834 - 1917) painter
Spojené státy Hugh Hefner
(*1926 - 2017) founder and publisher of Playboy magazine
Rusko Ivan Aleksandrovich Goncharov
(*1812 - 1891) writer
Spojené státy Gates Brown
(*1939 - 2013) baseball player
Velká Británie Gracie Fields
(*1898 - 1979) singer

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2020
Moon calendar
Moon in Aquarius Aquarius
Show calendar »