Jiří Císler wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Jiří Císler - Birth Chart

Gender:
Male
Date of Birth:
Birth place:
České Budějovice
Country:
Age:
† 76 years
Death:
Occupation:
musician, writer, actor, director

Jiří Císler - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
4 February 1928 - uknown time (?)
House system:
no system
(Jiří Císler 2018, 2019 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2019
Jiří Císler
Date of Birth - Feb 4, 1928
(musician, writer, actor, director, instagram)

Jiří Císler - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2010) - Komici na jedničku (TV series)
(2007) - Život je kabaret
(2005) - Divoká krev Jiřího Císlera
(1998) - Zpráva o sešlosti
(1998) - Motel Anathema (TV series)
(1997) - Úsměvy
(1996) - Jůhele neděle
(1994) - Třikrát baron Prášil (TV series)
(1993) - Strašidla a spol. (TV series)
(1993) - Respirium Tremens
(1993) - Deset malých běloušků
(1991) - Pofoukej mi jahody
(1989) - Útěk ze seriálu
(1989) - Případ pro zvláštní skupinu (TV series)
(1989) - Jak ševci zvedli vojnu pro červenou sukni
(1988) - Proces s vrahy Martynové
(1988) - O Kubovi a Stázině (TV series)
(1988) - My se vlka nebojíme
(1987) - Sychravé království
(1987) - Honza a tajemná Hastroška
(1987) - The Reckless Fellows
(1987) - Drahá tetičko
(1986) - Zlá krev (TV series)
(1986) - Co takhle svatba, princi?
(1986) - Alžbetin dvor (TV series)
(1985) - Videostop
(1985) - Kavárnička dříve narozených
(1985) - Spící princ
(1985) - Pohádky pod sněhem
(1985) - Jestli jednou odejdu
(1984) - ABECEDA
(1984) - Slané pohádky (TV series)
(1984) - Paragrafy na kolech (TV series)
(1984) - Králi, já mám nápad
(1984) - Hloupá pohádka
(1984) - Bohyně krásy
(1984) - Bambinot (TV series)
(1983) - Silvestrovský aperitiv aneb Hybš hraje hercům
(1983) - Sešlost
(1983) - Tisícročná včela
(1983) - Tisícročná včela (TV series)
(1983) - Škatule, škatule, hejbejte se
(1983) - Samorost
(1983) - Prkýnkové želvy
(1983) - Princezny na trvalou
(1983) - Perníkový dědek
(1983) - The Visitors (TV series)
(1983) - Inzerát
(1983) - Hejtman z Kopníku
(1983) - Anděl s ďáblem v těle
(1982) - Žhářka
(1982) - Za humny je drak
(1982) - Společnost s ručením omezeným
(1982) - Malý velký hokejista
(1982) - Jak svět přichází o básníky
(1982) - Hlavní výhra
(1982) - Dynastie Nováků (TV series)
(1982) - Doktorská pohádka
(1982) - Babička se zbláznila
(1981) - Divadélko pod věží
(1981) - Výhra admirála Kotrby
(1981) - Velká sázka o malé pivo
(1981) - Vdova po dvou mužích
(1981) - Školení
(1981) - Povídka malostranská
(1981) - Jak se peče štěstí
(1980) - Studio Kamarád
(1980) - Ten který dostává políčky
(1979) - Zlatí úhoři
(1979) - Prefab Story
(1979) - Inženýrská odysea (TV series)
(1979) - Ako listy jedného stromu
(1977) - Hop - a je tu lidoop
(1976) - Knabe mit den 13 Vätern, Der (TV series)
(1971) - Vtipnejší vyhráva
(1971) - Tajemství velikého vypravěče
(1970) - The Ear
(1963) - Krásná Galathea
(1962) - Poslední etapa

Jiří Císler - Filmography - Screenplay (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
Jiří Císler 2019 - Astrological Charts, Astrology Online

Jiří Císler, Birth Chart Horoscopes & Signs - Aquarius

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Aquarius

Sun in Aquarius
14°26’

Sun Sign - Zodiac Sign
People born under the sign of Aquarius are influenced by two different planets. Saturn gives them peace of mind, concentration and persistence, while Uranium is responsible for their restlessness, originality and short temper.
MOON PHASE

Waxing Gibbous

Consolidating gains, Expanding, Analyze, Prepare, Trust
HOROSCOPES
Dragon

Dragon (Earth)

Chinese horoscope
Dragon bursts with strength, energy and health. People born in the Year of the Fragon are very open, and never petty. They hate hypocrisy and gossip and generally do not have the best diplomatic dexterity. They are trusting and allow themselves to be manipulated.
Poplar

Poplar Tree

Celtic tree horoscope
Person who was born under the rule of Poplar learns fast and understands quickly. Just like Poplars, people born during the time of their rule are direct and straightforward. They often have artistic talents and a sense for beauty.
NUMEROLOGY REPORT
8

Life Path - 8

Numerology - Life Path Number
These people are ambitious and have a desire for power and money. Risky journeys will bring them success. The problem is sometimes a lack of courage, endurance and mental balance. They have good management and organizational skills. They are tough and persistent, but also conservative.
4

Birthday 4th - Mental balance

Numerology - Birthday Number
These people are practical and balanced. They like routine. They are decisive. They have good organizational skills. They are reliable and compassionate. They are warm, generous and loyal to people they like. They are systematic and patient.

Jiří Císler 2019 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Jiří Císler - musician, writer, actor, director

Jiří Císler was born on February 4, 1928 in České Budějovice
Jiří Císler at:
Wikipedia.orgJiří Císler full biography - Wikipedia
Famous people born on
June 26th
(Today)
Spojené státy Chris O'Donnell
(*1970) actor
Spojené státy Chris Isaak
(*1956) guitarist, singer, actor
Brazílie Gilberto Gil
(*1942) guitarist, singer, composer, politician
Rusko Mikhail Khodorkovsky
(*1963) businessman
Spojené státy Paul Thomas Anderson
(*1970) director, scriptwriter
Jiří Císler
Planet positions:
SunSun
Aquarius
14°26’
 
MoonMoon
Cancer
(?)
 
MercuryMercury
Pisces
1°34’
 
VenusVenus
Capricorn
7°49’
 
MarsMars
Capricorn
12°08’
 
JupiterJupiter
Aries
2°21’
 
SaturnSaturn
Sagittarius
16°51’
 
UranusUranus
Aries
0°48’
 
NeptuneNeptune
Leo
28°10’
R
PlutoPluto
Cancer
15°30’
R
NodeNode (M)
Gemini
15°49’
R
LilithLilith (M)
Scorpio
7°33’
 
ChironChiron
Taurus
1°39’
 
Elements:
4xFireFire
2xEarthEarth
3xAirAir
4xWaterWater
Famous people born on
June 27th
(Tomorrow)
Francie Isabelle Adjani
(*1955) actress
Spojené státy Tobey Maguire
(*1975) actor
Polsko Janusz Kaminski
(*1959) cameraman, director, actor
Bulharsko Monika Načeva
(*1966) actress, singer, chanson
Spojené státy Joseph Allen
(*1937) NASA astronaut from the Apollo program
Famous people who passed away on June 26th
Nizozemsko Gerrit Rietveld
(*1888 - 1964) architect
Ukrajina Vlasta Fabianová
(*1912 - 1991) actress
Spojené státy John Jacob VI Astor
(*1912 - 1992)
Spojené státy Howard Baker
(*1925 - 2014) politician
Kanada R. B. Bennett
(*1870 - 1947)

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2019
Moon calendar
Moon in Aries Aries
Show calendar »