Jiří Hálek wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Jiří Hálek - Birth Chart

Gender:
Male
Birth:
*1930
Country:
Age:
89 years
Occupation:
actor

Jiří Hálek - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
Year 1930 (?)
House system:
no system (?)
(Jiří Hálek 2018, 2019 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2019
Jiří Hálek
Date of Birth - Year *1930
(actor, instagram)

Jiří Hálek - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2014) - Magický Činoherní klub (TV series)
(2008) - Černá sanitka (TV series)
(2004) - Nadměrné maličkosti: Podle vlastních zásad
(2003) - Strážce duší (TV series)
(2003) - Nezvěstný
(2003) - Nemocnice na kraji města po dvaceti letech (TV series)
(2002) - Příběhy slavných (TV series)
(2002) - Borůvkový vrch
(2001) - Oběti: Znásilnění
(2001) - Muž, který vycházel z hrobu
(2001) - Černí andělé (TV series)
(2000) - Začátek světa
(2000) - Početí mého mladšího bratra
(2000) - Dřevěná Marika
(1999) - Vše pro dámu
(1999) - Píseň o lítosti
(1998) - Vše pro firmu
(1998) - Die Seekönigin
(1998) - Genij vlasti
(1998) - Ex offo
(1998) - Čerte, tady straší!
(1997) - Bakaláři 1997
(1997) - Zdivočelá země (TV series)
(1997) - Poslední koncert
(1997) - O perlové panně
(1997) - Jak vyženit z pekla štěstí
(1997) - Inzerát
(1997) - Čarodějné námluvy
(1996) - O třech rytířích, krásné paní a lněné kytli
(1996) - O mrňavém obrovi
(1996) - Hospoda (TV series)
(1995) - Z hříček o královnách: Císařovna na chvíli (útržek pruský)
(1995) - Rabín a jeho Golem
(1994) - Učitel tance
(1994) - O zvířatech a lidech (TV series)
(1994) - Incarnace
(1993) - O poklad Anežky české
(1993) - Ze života hmyzu
(1993) - Schodiště
(1993) - In flagranti
(1993) - Arabela se vrací aneb Rumburak králem Říše pohádek (TV series)
(1992) - V Praze bejvávalo blaze
(1992) - Osvětová přednáška v Suché Vrbici
(1991) - Velmi uvěřitelné příběhy: Sousto
(1991) - Velmi uvěřitelné příběhy (TV series)
(1991) - Uzavřený pavilón
(1991) - Společenská hra
(1991) - Růže z Bertramky
(1991) - Případy pana Janíka
(1991) - Podivné odpoledne Dr. Zvonka Burkeho
(1991) - Klauni a vlastenci
(1991) - Domácí představení
(1989) - Sobota v dívčí škole
(1989) - Značka: Na dožití
(1989) - Vážení přátelé, ano
(1989) - Případ pro zvláštní skupinu (TV series)
(1989) - Něžný barbar
(1989) - Nedosněné sny
(1989) - Muka obraznosti
(1989) - Divoká svině
(1989) - Čajová Julie
(1988) - Veselé příhody z natáčení
(1988) - Serenáda
(1988) - Přejděte na druhou stranu (TV series)
(1988) - Malé dějiny jedné rodiny (TV series)
(1988) - Dobří holubi se vracejí
(1988) - Bude řeč o penězích
(1987) - Tajemství čínského velblouda
(1987) - O princezně na klíček
(1987) - Kouzelný cedníček
(1987) - Jak básníkům chutná život
(1987) - Anděl svádí ďábla
(1986) - Krajina s nábytkem
(1986) - Bianka Braselli - dáma s dvěma hlavami
(1986) - Ahoj sídliště
(1985) - Třetí patro (TV series)
(1985) - Slavné historky zbojnické (TV series)
(1985) - Mezek
(1985) - Kousek štěstí na 14
(1985) - Dva t. č. v zel. hl. dvě veselé nekuř.
(1985) - Do zubů a do srdíčka
(1985) - Čardášová Julie
(1984) - Výbuch bude v pět
(1984) - Všechno nebo nic
(1984) - O princezně Solimánské
(1983) - Three Veterans
(1983) - Oči pro pláč
(1983) - Katapult
(1983) - Jára Cimrman Lying, Sleeping
(1983) - Hejtman z Kopníku
(1983) - The Very Late Afternoon of a Faun
(1983) - Dlouhý čas loučení
(1983) - Anděl s ďáblem v těle
(1982) - Šéfe, to je věc!
(1982) - Stück Himmel, Ein (TV series)
(1982) - Srdečný pozdrav ze zeměkoule
(1982) - Společnost s ručením omezeným
(1982) - Jak svět přichází o básníky
(1981) - Tři v tom
(1981) - Okres na severu (TV series)
(1981) - Like Rabbits
(1981) - Divoký koník Ryn
(1980) - Zabijačka
(1980) - Waiter, Scarper!
(1980) - Nebojte se na Česnečce
(1979) - Plechová kavalérie (TV series)
(1979) - Pátek není svátek
(1979) - Lustr
(1979) - Kdo přichází před půlnocí
(1978) - O vysoké věži
(1977) - Tomorrow I'll Wake Up and Scald Myself with Tea
(1977) - Talíře nad Velkým Malíkovem
(1977) - Šestapadesát neomluvených hodin
(1977) - Proč nevěřit na zázraky
(1977) - Magermilchbande, Die (TV series)
(1976) - Případ mrtvých spolužáků
(1976) - Povídky Svatopluka Čecha
(1976) - O třech bratřích
(1976) - O Terezce a paní Madam
(1976) - Marecek, Pass Me the Pen!
(1976) - Dveře
(1975) - Zrcadlo pro Kristýnu
(1975) - Město nic neví
(1975) - Holka na zabití
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV series)
(1974) - Na startu je delfín
(1974) - Motiv pro vraždu
(1974) - Lidé z metra
(1974) - Hvězda padá vzhůru
(1973) - Zlatovláska
(1973) - Ruce
(1973) - Pověst o stříbrné jedli
(1973) - Bratranec Pons
(1972) - V ponorkovém pásmu
(1972) - Rodeo
(1972) - O Sněhurce
(1972) - Magnolia
(1972) - Byli jednou dva písaři... (TV series)
(1971) - Touha Sherlocka Holmese
(1971) - Straw Hat
(1971) - Revizor
(1971) - Karlsbade Ponnys
(1970) - Hogo fogo Homolka
(1969) - Zabil jsem Einsteina, pánové...
(1969) - Case for a Rookie Hangman
(1969) - Nezvaný host
(1969) - Eduard a Bůh
(1969) - The Seventh Day, the Eighth Night
(1968) - Zločin v šantánu
(1968) - The Garden
(1968) - Justice for Selwyn
(1968) - The Cremator
(1968) - Nejkrásnější věk
(1968) - Kulhavý ďábel
(1967) - Svatba jako řemen
(1967) - Piknik
(1967) - Pension pro svobodné pány
(1967) - Muž, který stoupl v ceně
(1966) - Closely Watched Trains
(1950) - Hutě volají
(1948) - Křižovatka života

Jiří Hálek, Birth Chart Horoscopes & Signs - Virgo

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Virgo

Sun in Virgo
17°02’

Sun Sign - Zodiac Sign
Distinctive feature of people born under the sign of Virgo is their sense for order and system. They are practical people with great design and manual skills. They are always able to fully concentrate on their tasks.
MOON PHASE

Full Moon

Culmination, Fulfillment, Illumination, Realization, Experience
HOROSCOPES
Horse

Horse (Metal)

Chinese horoscope
Horse has good taste, and overall is very versatile. People born in the Year of the Horse love grand shows, concerts, social and sports events. As on the horse race, so in life they easily conquer most of the barriers or skillfully and stealthily bypass those. The Horses are irresistible and easily gain followers and admirers.
Willow

Willow Tree

Celtic tree horoscope
Willow people have a complex nature. On the one hand, they are very sensitive, responsive and perceptive. On the other hand, they are always restless, unsatisfied and moody. Willow people have a lot of imagination, sometimes they like to daydream and they are able to understand exactly how other people feel. They are very good psychologists and they can use this ability for their advantage.
NUMEROLOGY REPORT
5

Life Path - 5

Numerology - Life Path Number
These people need movement and change, and they like to travel. They search for freedom and adventure. They are open to new things and ideas. They have an inclination for leadership. They are ambitious but they are also very sensitive and avoid routine and boredom.
10

Birthday 10th - Strength

Numerology - Birthday Number
These people are emotionally very strong. They are independent, self-sufficient and proud. They are hardworking, honest and confident. They safeguard their privacy. They only achieve success if they work hard. They have leadership tendency.

Jiří Hálek 2019 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Jiří Hálek - actor

Jiří Hálek was born Year *1930 in Czech City
Jiří Hálek at:
Wikipedia.orgJiří Hálek full biography - Wikipedia
Famous people born on
September 20th
(Today)
Itálie Sophia Loren
(*1934) actress
Spojené státy Upton Sinclair
(*1878) american writer, columnist, politician
Itálie Asia Argento
(*1975) actress
Francie Sabine Azéma
(*1949) actress
Spojené státy Yuna Itō
(*1983) actress, singer
Jiří Hálek
Planet positions:
SunSun
Virgo
17°02’
 
MoonMoon
Aries
(?)
 
MercuryMercury
Libra
6°36’
R
VenusVenus
Scorpio
3°19’
 
MarsMars
Cancer
8°01’
 
JupiterJupiter
Cancer
15°25’
 
SaturnSaturn
Capricorn
5°15’
 
UranusUranus
Aries
14°25’
R
NeptuneNeptune
Virgo
3°50’
 
PlutoPluto
Cancer
20°32’
 
NodeNode (M)
Aries
25°34’
R
LilithLilith (M)
Aquarius
23°15’
 
ChironChiron
Taurus
18°46’
R
Elements:
4xFireFire
4xEarthEarth
1xAirAir
4xWaterWater
Famous people born on
September 21st
(Tomorrow)
Spojené státy Bill Murray
(*1950) actor, scriptwriter
Spojené státy Stephen King
(*1947) author of horror, supernatural fiction, suspense, science fiction, and fantasy
Kanada Leonard Cohen
(*1934) composer, guitarist, singer, writer, actor, poet
Spojené státy Ethan Coen
(*1957) director, scriptwriter
Velká Británie H. G. Wells
(*1866) writer
Famous people who passed away on September 20th
Německo Jacob Grimm
(*1785 - 1863) lawyer, linguist, collector of legends and fairy tales
Norsko Max Manus
(*1914 - 1996) soldier, Norwegian resistance fighter during the German occupation of Norway
Švédsko Sven Nykvist
(*1922 - 2006) actor, cameraman
Německo Theodor Fontane
(*1819 - 1898) writer, scriptwriter
Velká Británie George Bidder
(*1806 - 1878) architect

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2019
Moon calendar
Moon in Gemini Gemini
Show calendar »