Jiří Hrzán wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Jiří Hrzán - Birth Chart

Gender:
Male
Date of Birth:
Birth place:
Tábor
Country:
Age:
† 41 years
Death:
Occupation:
singer, actor

Jiří Hrzán - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
30 March 1939 - uknown time (?)
House system:
no system
(Jiří Hrzán 2019, 2020 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2020
Jiří Hrzán
Date of Birth - Mar 30, 1939
(singer, actor, instagram)

Jiří Hrzán - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2014) - Tajemství Jiřího Hrzána
(2008) - Hvězdy slaví na Silvestra
(2006) - To nejlepší z televizního humoru
(2002) - Příběhy slavných (TV series)
(1999) - Bylo jich pět
(1997) - Muž, který chtěl létat
(1995) - Úsměvy českého filmu
(1984) - ...a zase ta Lucie!
(1981) - Muž, který dovedl létat
(1981) - Buldoci a třešně
(1980) - Jak se vám líbí?
(1980) - Snídaně v pánském pyžamu
(1980) - Prázdniny pro psa
(1980) - Lucy the Menace of Street (TV series)
(1980) - Blázni, vodníci a podvodníci
(1980) - A máte nás, holky, v hrsti
(1979) - To je ta Praha... aneb Hybš hraje Hašlera
(1979) - Ring volný
(1979) - Písničky z celuloidu
(1979) - Kde šiješ, Hamlete?
(1979) - Jitčiny prázdniny
(1979) - Arabela (TV series)
(1978) - Výmysly uja elektróna (TV series)
(1977) - Silvestr na přání aneb Čí jsou hory Kavčí
(1977) - Dostaveníčko s pražskými strašidly
(1977) - Žena za pultem (TV series)
(1977) - Tajemství proutěného košíku (TV series)
(1976) - Písničky z obrazovky
(1976) - Dostaveníčko u Orloje
(1976) - Dostaveníčko
(1976) - Bylo jich šest
(1976) - Štipku soli
(1976) - Stříbrný jaguár
(1976) - Půjčka
(1976) - Případ zamilovaného synovce
(1976) - Pozor, ide Jozefína!
(1976) - O Terezce a paní Madam
(1976) - Bouřlivé víno
(1975) - Tornádo
(1975) - Skopová kýta
(1975) - Říkání o víle Amálce (TV series)
(1975) - Pan Tau a rosnička
(1975) - Letní romance
(1975) - Hudba kolonád
(1974) - Zbraně pro Prahu
(1974) - U tří nevěst
(1974) - Musím se ti k něčemu přiznat
(1974) - Maminka
(1974) - Láska malovaná
(1974) - Jak utopit Dr. Mráčka aneb Konec vodníků v Čechách
(1974) - Drahé tety a já
(1974) - Byl jednou jeden dům (TV series)
(1973) - Tři chlapi na cestách
(1973) - Sen noci svatojánské
(1973) - O ševci Matějovi
(1973) - Kukačky
(1973) - Hvězda první velikosti
(1973) - Čestné kolo
(1972) - Svatba v terénu
(1972) - Pohádka o drakovi
(1972) - Jsem přece šofér..!
(1972) - Jako padlý sníh
(1972) - Homolka a tobolka
(1972) - Byli jednou dva písaři... (TV series)
(1971) - Uctivě zve Bedřich (TV series)
(1971) - Chance
(1971) - Straw Hat
(1971) - Revizor
(1971) - Moderní byt
(1971) - Klícka
(1971) - Jak se dělá televizní soutěž
(1971) - Dohazovač
(1970) - Žabí muzikál
(1970) - The Great Unknown
(1970) - Růženko, spíte sama?
(1970) - „Pane, vy jste vdova!“
(1970) - Kodýtkova detektivní kancelář (TV series)
(1970) - Hlídač
(1970) - Bližní na tapetě: Šprýmař
(1970) - Alexandr Dumas starší (TV series)
(1969) - Trapasy
(1969) - Case for a Rookie Hangman
(1969) - Pan Tau (TV series)
(1969) - Eduard a Bůh
(1968) - Pražské noci
(1968) - Riders in the Sky
(1967) - Svatba jako řemen
(1967) - Píseň pro Rudolfa III. (TV series)
(1967) - Pension pro svobodné pány
(1966) - Hotel for Strangers
(1965) - Bloudění
(1962) - Life without a Guitar
(1962) - Černá dynastie
(1961) - Žurnál FAMU: První občasník
(1961) - Reportáž psaná na oprátce
(1961) - Florián
(1960) - Žalobníci
(1960) - Waltz for a Million
(1960) - Taková ztráta krve
(1960) - Lidé jako ty
Jiří Hrzán - Family and Partner relationships
Jiří Hrzán 2020 - Astrological Charts, Astrology Online

Jiří Hrzán, Birth Chart Horoscopes & Signs - Aries

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Aries

Sun in Aries
8°53’

Sun Sign - Zodiac Sign
The ruler of Aries is the planet Mars, which symbolises energy, health, fighting spirit and leadership skills. People born under this sign are courageous and decisive in most situations in life.
MOON PHASE

First (Waxing) Quarter Moon

Change, Action, Seize the day, Expression, Growth
HOROSCOPES
Rabbit

Rabbit (Earth)

Chinese horoscope
The Rabbit is usually cautious, sensible and reserved. People born in the Year of the Rabbit want to live in peace and comfort and protect their peaceful life. The Rabbits are extremely gentle creatures - they symbolize charm and kindness. Rabbits exhibit good manners and enjoy beauty.
Hazel

Hazel Tree

Celtic tree horoscope
They are quiet, discreet, they never draw attention on them, they do not raise their voice and very often you do not notice when they are around. Nevertheless, the saying "Still waters run deep" describes them well.
NUMEROLOGY REPORT
1

Life Path - 1

Numerology - Life Path Number
These people like to be leaders. They have courage and inspiration, and they are active and creative. They give priority to individual success and have the ability to use their initiative and determination to succeed. They should devote more time to other people. It is good to praise them.
30

Birthday 30th - Vigour

Numerology - Birthday Number
These people have great creative imagination and a brilliant mind. They first think about the problem and then makes a decision. They have radical views on life. They are inventive. They are charming.

Jiří Hrzán 2020 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Jiří Hrzán - singer, actor

Jiří Hrzán was born on March 30, 1939 in Tábor
Jiří Hrzán at:
Wikipedia.orgJiří Hrzán full biography - Wikipedia
Famous people born on
September 25th
(Today)
Spojené státy Will Smith
(*1968) singer, actor
Spojené státy Christopher Reeve
(*1952) actor, director, scriptwriter
Spojené státy Michael Madsen
(*1957) actor
Spojené státy Michael Douglas
(*1944) actor, director
Spojené státy Mark Hamill
(*1951) actor
Jiří Hrzán
Planet positions:
SunSun
Aries
8°53’
 
MoonMoon
Leo
(?)
 
MercuryMercury
Aries
15°31’
R
VenusVenus
Aquarius
28°59’
 
MarsMars
Capricorn
5°03’
 
JupiterJupiter
Pisces
20°47’
 
SaturnSaturn
Aries
19°27’
 
UranusUranus
Taurus
15°38’
 
NeptuneNeptune
Virgo
21°29’
R
PlutoPluto
Cancer
29°15’
R
NodeNode (M)
Scorpio
10°11’
R
LilithLilith (M)
Aquarius
11°05’
 
ChironChiron
Cancer
4°23’
 
Elements:
6xFireFire
3xEarthEarth
1xAirAir
3xWaterWater
Famous people born on
September 26th
(Tomorrow)
Spojené státy Linda Hamilton
(*1956) actress
Spojené státy Jim Caviezel
(*1968) actor
Itálie Marcello Mastroianni
(*1924) actor
Spojené státy Serena Williams
(*1981) tennis player
Dánsko King Christian X
(*1870) King of Denmark
Famous people who passed away on September 25th
Česká republika Jan Tříska
(*1936 - 2017) actor
Belgie King Leopold III
(*1901 - 1983) King of the Belgians
Spojené státy M. Scott Peck
(*1936 - 2005) psychiatrist, writer
Německo Erich Maria Remarque
(*1898 - 1970) writer
Rakousko Johann Strauss
(*1804 - 1849) composer

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2020
Moon calendar
Moon in Capricorn Capricorn
Show calendar »