Jiří Korn wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Jiří Korn - Birth Chart

Gender:
Male
Birth:
*1949
Country:
Age:
70 years
Occupation:
bassist, singer, actor, presenter, dancer

Jiří Korn - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
Year 1949 (?)
House system:
no system (?)
(Jiří Korn 2018, 2019 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2019
Jiří Korn
Date of Birth - Year *1949
(bassist, singer, actor, presenter, dancer, instagram)

Jiří Korn - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2016) - The Musical, or the Way to Happiness
(2015) - Ekologický Oskar
(2015) - Václav Hybš 80
(2015) - Reportérka (TV series)
(2014) - Ceny Anděl 2013
(2013) - Vladimir 518: Kilovej Bůh (music video)
(2013) - Teleautomat
(2013) - Srdce pro děti 2013
(2013) - Možná přijde i charita 2013
(2013) - Galashow 60
(2013) - Česká hlava 2013
(2013) - Tajemství Jiřího Korna
(2013) - Špačkovi v síti času (TV series)
(2012) - Zrcadlo tvého života
(2012) - Možná přijde i charita
(2012) - Český lev 2011
(2012) - Ententýky (TV series)
(2012) - Carmen
(2011) - To byl náš hit
(2011) - Tanečná skupina roka
(2011) - Světlo pro Světlušku 2011
(2011) - Splněná přání - Srdce pro děti
(2011) - Silvestr 2011
(2011) - Legendy popu
(2011) - Česko Slovenská SuperStar
(2011) - Touha
(2011) - Popelka - kouzelný muzikál na ledě
(2011) - Hranaři
(2010) - 80 let Divadla Spejbla a Hurvínka
(2010) - Zas je tady silvestr
(2010) - VIP zprávy
(2010) - TOP STAR Extra
(2010) - Tentokrát se budu smát já
(2010) - Slavná hudební čísla
(2010) - Helena na Broadwayi
(2010) - Václav Hybš - muzikantská legenda
(2009) - 2Grapes
(2009) - Nebo, peklo... zem
(2008) - Hitparáda 80. let (music video)
(2008) - TOP STAR magazín
(2008) - Přísně tajné
(2008) - Nemocnice na kraji města - nové osudy (TV series)
(2008) - Golem
(2008) - Organized Crime Unit (TV series)
(2008) - Bathory
(2007) - Život je kabaret
(2007) - Český slavík Mattoni 2007
(2007) - Kvaska
(2006) - Hitparáda televizní zábavy
(2006) - Čétéčko
(2006) - Letiště (TV series)
(2006) - Kde lampy bloudí
(2005) - Silvestr 2005
(2005) - Scénky na scénu
(2005) - Vánoční koncert Karla Gotta
(2005) - Karel Gott 2005
(2005) - Jesus Christ Superstar
(2005) - Holka od Červený řeky
(2005) - Trampoty vodníka Jakoubka
(2004) - Tak se ukaž, Silvestře
(2004) - Tak mi tedy řekněte
(2004) - Jednou v roce na Vánoce
(2004) - Ceny Thálie 2003
(2004) - Báječný ženský
(2003) - Volenka
(2003) - Silvestrovský božský výběr
(2003) - Silvestrovská Manéž Bolka Polívky
(2002) - Silvestr 2002
(2002) - Jak se točí Báječná show
(2002) - Monte Cristo
(2002) - Brak
(2002) - Báječná show
(2001) - SILVESTR 2001
(2001) - Český slavík - Mattoni 2001
(2001) - Bílé Vánoce Lucie Bílé
(2001) - Ať se lidi mají rádi... aspoň dnes
(2000) - Tele Tele
(2000) - Silvestr 2000
(2000) - První pomoc
(2000) - Miss tisíciletí
(2000) - Lucie na bílo
(2000) - HIT STOLETÍ
(2000) - Deníček Ivety B.
(2000) - Český slavík - Mattoni 2000
(1999) - Zlatá mříž
(1999) - Silvestr ’99 aneb Paráda z Kavčích hor
(1999) - Silvestr 99
(1999) - Silvestrovský koktejl 1999
(1999) - Co takhle dát si Gotta
(1999) - Bylo jich pět
(1999) - Vánoce Daniela Hůlky
(1998) - Zlatíčka
(1998) - XXL
(1998) - Šoubyznys
(1998) - SILVESTR 1998
(1998) - Rozjezdy pro hvězdy
(1998) - Na plovárně
(1998) - Bigbít (TV series)
(1997) - Úsměvy
(1997) - Silvestrovský koncert Jiřího Korna
(1997) - Silvestrovské sny Jiřiny Bohdalové
(1997) - Bolkoviny
(1997) - Kulečníková škola (TV series)
(1996) - To je šoubyznys
(1996) - Je to jenom rokenrol
(1996) - Dneska je párty
(1996) - Vánoce s Helenou
(1996) - Dracula
(1995) - Televizní taneční
(1995) - Tak neváhej a toč!
(1995) - Horoskopičiny
(1993) - Takhle jsme to nemysleli
(1992) - Šance
(1991) - To znám
(1990) - Hitparáda
(1990) - Aby bylo veselo
(1990) - Takmer ružový príbeh
(1989) - Karel Gott v Lucerně
(1988) - Silvestr 1988 aneb Jak jsme to neviděli
(1988) - Rendez-vous s Gustavem Bromem
(1988) - Miliónová Helena
(1988) - Kouzelník ještě nepřišel
(1988) - Felixír
(1987) - Pět přání
(1987) - Manéž Bolka Polívky
(1987) - Klip klap
(1987) - Jedeme dál
(1987) - Anděl se vrací
(1987) - Anděl svádí ďábla
(1984) - Dva z jednoho města
(1984) - ABECEDA
(1983) - Den otevřených dveří aneb Čí jsou hory? Kavčí!
(1983) - Anděl s ďáblem v těle
(1982) - Ve znamení kotvy
(1982) - Možná přijde i kouzelník
(1982) - Zpěváci na kraji nemocnice
(1981) - Štědrý den bratří Mánesů
(1980) - Pojďte s námi na tah
(1980) - Pesničky na každý deň
(1980) - Kulaté písničky
(1980) - Jak se vám líbí?
(1980) - Hle Praha, pane Pařížane
(1980) - Haló, tady Orchestr a balet ČST
(1980) - V hlavní roli Oldřich Nový
(1980) - Trhák
(1979) - Ring volný
(1979) - Večer v ráji
(1978) - Silvestr hravý a dravý
(1978) - Báječné ženy na létajících strojích
(1978) - Sólo pro starou dámu
(1978) - Miluji Tě
(1977) - Silvestr na přání aneb Čí jsou hory Kavčí
(1977) - Kapelo, zahraj tu polku od podlahy
(1977) - Mamzelle Nitouche
(1977) - Honza málem králem
(1977) - Americké humoresky (TV series)
(1976) - Písničky z obrazovky
(1976) - Devět jablek pro Helenu
(1976) - Bylo jich šest
(1975) - Kabaret U dobré pohody
(1975) - Na konci světa
(1975) - Letní romance
(1974) - Silvestr je za dveřmi
(1973) - Zpívá Karel Gott
(1972) - Kessel Buntes, Ein
(1971) - Hezky od podlahy
(1971) - Hop dva tři Miloslava Šimka a Jiřího Grossmanna ...
(1970) - Televarieté
(1970) - Dobrý večer s Waldemarem

Jiří Korn - Filmography - Screenplay (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(1997) - Silvestrovský koncert Jiřího Korna
Jiří Korn - Family and Partner relationships

Jiří Korn, Birth Chart Horoscopes & Signs - Taurus

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Taurus

Sun in Taurus
26°14’

Sun Sign - Zodiac Sign
The sign of Taurus gives people who were born under it calm and patient nature, and a sense of appreciation for beautiful and pleasant things in life. People born under the sign of Taurus are often quite introverted and they like to keep their distance, even from their best friends.
MOON PHASE

Disseminating (Waning Gibbous) Moon

Scattering seeds, Distribution, Teach, Sharing and Introspection
HOROSCOPES
Ox

Ox (Earth)

Chinese horoscope
People born in the Year of the Ox are silent, patient and calm. But their boorish behavior hides original thoughts and intelligence. They seem trustworthy and that is the main reason why they prosper. They are cautious and love work and solitude.
Chestnut

Chestnut Tree

Celtic tree horoscope
Chestnut tree is a tough tree that is fighting for its space, but it can generously endow its surroundings with its fruits and possibility to relax in the shade of its bushy crown. Chestnut people have a deeply rooted sense for justice and are able to fight vigorously for the right cause.
NUMEROLOGY REPORT
9

Life Path - 9

Numerology - Life Path Number
These people are idealistic. They have an idealistic approach towards themselves and towards their surroundings. They will go on a journey that will help them gain experience and meet important people. They have a high level of mental energy and they are be able to handle all the difficulties and challenges.
17

Birthday 17th - Capability

Numerology - Birthday Number
These people are strong and courageous. They are sensitive and ambitious. They are very observant. They are efficient, quick-witted and hardworking. They have leadership skills. Romantic relationship is very important for them. They are social.

Jiří Korn 2019 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Jiří Korn - bassist, singer, actor, presenter, dancer

Jiří Korn was born Year *1949 in Czech City
Jiří Korn at:
Wikipedia.orgJiří Korn full biography - Wikipedia
Famous people born on
October 17th
(Today)
Spojené státy Montgomery Clift
(*1920) actor
Spojené státy Rita Hayworth
(*1918) actress
Spojené státy Eminem
(*1972) singer, actor
Haiti Wyclef Jean
(*1969) rapper, musician, member of the Fugees, actor
Spojené státy Arthur Miller
(*1915) writer
Jiří Korn
Planet positions:
SunSun
Taurus
26°14’
 
MoonMoon
Capricorn
(?)
 
MercuryMercury
Gemini
15°58’
 
VenusVenus
Gemini
4°16’
 
MarsMars
Taurus
12°55’
 
JupiterJupiter
Aquarius
2°09’
 
SaturnSaturn
Leo
29°32’
 
UranusUranus
Gemini
28°40’
 
NeptuneNeptune
Libra
12°45’
R
PlutoPluto
Leo
14°14’
 
NodeNode (M)
Aries
24°12’
R
LilithLilith (M)
Aries
3°27’
 
ChironChiron
Sagittarius
6°41’
R
Elements:
3xFireFire
5xEarthEarth
5xAirAir
0xWaterWater
Famous people born on
October 18th
(Tomorrow)
Belgie Jean-Claude Van Damme
(*1960) actor, director, scriptwriter
Spojené státy Vincent Spano
(*1962) actor, director
Spojené státy George C. Scott
(*1927) actor
Polsko Klaus Kinski
(*1926) actor, director
Spojené státy Zac Efron
(*1987) singer, actor, dancer
Famous people who passed away on October 17th
Polsko Frédéric Chopin
(*1810 - 1849) composer, musician
Německo Wieland Wagner
(*1917 - 1966) director, opera singer
Čína Ba Jin
(*1904 - 2005) writer
Finsko Tuuli Reijonen
(*1904 - 1997) writer, scriptwriter
Rakousko Ingeborg Bachmann
(*1926 - 1973) writer

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2019
Moon calendar
Moon in Gemini Gemini
Show calendar »