Jiří Krampol wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Jiří Krampol - Birth Chart

Gender:
Male
Birth:
*1938
Country:
Age:
82 years
Occupation:
actor, presenter, voice actor

Jiří Krampol - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
Year 1938 (?)
House system:
no system (?)
(Jiří Krampol 2019, 2020 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2020
Jiří Krampol
Date of Birth - Year *1938
(actor, presenter, voice actor, instagram)

Jiří Krampol - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2016) - Tajemství pouze služební
(2015) - Barrandovský Silvestr 2015
(2015) - Tajemství Luďka Soboty
(2015) - Tajemství Jiřího Krampola
(2015) - Tajemství Jana Přeučila
(2015) - Tajemství Františka Filipovského
(2015) - Kameňák 5
(2014) - Nikdo není perfektní
(2014) - 13. komnata Moniky Kvasničkové
(2014) - Bastardi (TV series)
(2013) - Živě z PALLADIA
(2013) - Máme rádi Česko
(2013) - Kurňa, co to je?
(2013) - Krampoloviny
(2013) - Barrandovská abeceda
(2013) - Bad Joke 4
(2012) - Srdce pro děti 2012
(2012) - Nikto nie je dokonalý
(2012) - Česká 30
(2012) - Co mě nezabije, to mě posílí
(2012) - Život je ples (TV series)
(2012) - Bastardi 3
(2011) - Těžká léta československého filmu 1969 - 89
(2011) - Talk Show Jiřího Krampola
(2011) - Bubo bubo
(2011) - Barrandovský videostop
(2011) - Film o seriálu Život je ples
(2011) - Na střední (TV series)
(2011) - Bastardi 2
(2010) - Zas je tady silvestr
(2010) - VIP zprávy
(2010) - TOP STAR Extra
(2010) - Show Jana Krause
(2010) - Rozmarná léta českého filmu
(2010) - Prostřeno!
(2010) - Nikdo není dokonalý speciál
(2010) - Bavíme se s imitátory
(2009) - Silvestr 2009 - Pojďte dál...
(2009) - 13. komnata Alexandra Hemaly
(2009) - Karel Gott 70
(2009) - Film o filmu: 2 Bobule
(2009) - 2Grapes
(2008) - TOP STAR magazín
(2008) - One Man Show
(2008) - Nezapomenutelné scénky
(2008) - Limuzína
(2008) - 13. komnata Jiřího Krampola
(2008) - Po stopách hvězd (TV series)
(2008) - Křižovatky režiséra Antonína Kachlíka
(2007) - U muziky na silvestra
(2007) - To byl ?
(2006) - Žito
(2006) - Hitparáda televizní zábavy
(2006) - Pakárna (TV series)
(2005) - Žáci "pedagoga" Šimka
(2005) - Pípšoubazar
(2005) - O češtině
(2005) - Šimek šoumen
(2005) - Divoká krev Jiřího Císlera
(2005) - 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV series)
(2004) - Vladimír Menšík - 75
(2004) - Uvolněte se, prosím
(2004) - Nadměrné maličkosti: Stavovské rozdíly
(2004) - Nadměrné maličkosti: Čas grundlí
(2003) - NE-E
(2002) - Vyhlášení ankety o nejpopulárnější osobnosti TV obrazovky za rok 2001
(2002) - Jak na to...
(2002) - Abeceda hvězd
(2002) - Příběhy slavných (TV series)
(2002) - Film o filmu: Andělská tvář
(2002) - Waterloo po česku
(2001) - Tyjátr
(2001) - Dobroty
(2001) - Andělská tvář
(2000) - P.F.
(2000) - Eňo-ňůňo
(2000) - Pra pra pra (TV series)
(1999) - Kaviareň Slávia
(1999) - Bylo jich pět
(1999) - Banánové rybičky
(1999) - Semafor atd. (TV series)
(1999) - Nevyjasněná úmrtí: Asteroid 2374
(1999) - Nemocnice na pokraji zkázy (TV series)
(1998) - Sama doma
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - DO-RE-MI
(1998) - Aj múdry schybí
(1997) - Pražský písničkář (TV series)
(1997) - Četnické humoresky (TV series)
(1996) - Žofín, ostrov vzpomínek a snů (TV series)
(1996) - Ceremoniář
(1996) - Boomerang
(1995) - Tak neváhej a toč – speciál!
(1995) - Horoskopičiny
(1995) - Dangerous Prey
(1995) - Hříchy pro diváky detektivek (TV series)
(1995) - Den, kdy unesli papeže
(1994) - Kavárna u Uršuly
(1994) - Divadélko pod věží aneb Přijď a nechoď sám
(1994) - Český bodyguard
(1994) - Jak zabít McCarthyho
(1993) - O poklad Anežky české
(1993) - Nahota na prodej
(1993) - Deset malých běloušků
(1992) - Šance
(1992) - Kufr
(1989) - Silvestr, který se nevysílal
(1989) - Vždycky jsem to já
(1989) - Případ pro zvláštní skupinu (TV series)
(1989) - Dva lidi v ZOO
(1988) - Chlapci a chlapi (TV series)
(1987) - Zajíc v pytli
(1987) - Za svědka půjde počítač
(1987) - Počkej si na bílé štěstí (TV series)
(1987) - O princezně na klíček
(1987) - Narozeniny režiséra Z. K.
(1987) - Muž s maskou
(1986) - Luxusní večírek 1986
(1986) - Wolf's Hole
(1986) - Štěstí má jméno Jonáš
(1986) - Forbidden Dreams
(1986) - Panoptikum města pražského (TV series)
(1986) - O princezně, která ráčkovala
(1986) - Jak se mele babí hněv
(1986) - Bylo nás šest (TV series)
(1986) - Alžbetin dvor (TV series)
(1985) - Synové a dcery Jakuba skláře (TV series)
(1985) - Profíci
(1985) - O chytrém Honzovi aneb Jak se Honza stal králem
(1984) - Silvestrovská féerie
(1984) - ABECEDA
(1984) - Ztracené hodinky
(1984) - Záviš kontra Březinová
(1984) - Narozeniny
(1984) - Komediant
(1984) - Deus ex machina
(1984) - Brigáda
(1984) - ...a zase ta Lucie!
(1984) - Atomová katedrála
(1983) - Sešlost
(1983) - Tři mušketýři
(1983) - The Visitors (TV series)
(1983) - Celý svet nad hlavou
(1983) - Brakýři
(1982) - Život bez konca (TV series)
(1982) - Slečna se špatnou pověstí
(1982) - Salvador, sedmnáctého března krátce po páté
(1982) - Příhody pana Příhody
(1982) - Poslední vlak
(1982) - Malý pitaval z velkého města (TV series)
(1982) - Kaskadér
(1982) - Doktor z vejminku (TV series)
(1982) - Dlouhá bílá stopa (TV series)
(1981) - Divadélko pod věží
(1981) - Jak byste se zachovali
(1981) - Čaj o piatej
(1981) - Začít znovu
(1981) - Front v tylu vraga
(1981) - Prstýnek ze zlata kočičího
(1981) - Poručík Petr (TV series)
(1981) - Pohádka o mokrosuchém štěstí
(1981) - Otec
(1981) - Okres na severu (TV series)
(1981) - Noční jazdci
(1981) - Mezičas
(1981) - Logik
(1981) - Každému jeho nebe
(1981) - Buldoci a třešně
(1980) - Triptych o láske
(1980) - Ten svetr si nesvlíkej
(1980) - Snídaně v pánském pyžamu
(1980) - The Medal
(1980) - Lucy the Menace of Street (TV series)
(1980) - Kotva u přívozu
(1980) - Hra o královnu
(1979) - Zkoušky z dospělosti (TV series)
(1979) - Pátek není svátek
(1979) - O zakleté princezně
(1979) - O hruškách ušatkách a jablíčku parohátku
(1979) - Nositelé zeměkoule
(1979) - Choď a nelúč sa
(1979) - Hordubal
(1979) - Dnes v jednom domě (TV series)
(1979) - Arabela (TV series)
(1978) - Karel Gott ve Slaném
(1978) - Zamřížované zrcadlo
(1978) - Úplně beznadějný případ
(1978) - Skandál v Gri - Gri baru
(1978) - Silnější než strach
(1978) - Radost až do rána
(1978) - Pumpaři od Zlaté podkovy
(1978) - Ježčí kůže
(1978) - Adriana
(1977) - Zlaté rybky
(1977) - Soldaty Svobody
(1977) - Tajemství proutěného košíku (TV series)
(1977) - Pasiáns
(1977) - Koncert pro mantinely
(1977) - Když kluci drží basu
(1977) - Jen ho nechte, ať se bojí

Jiří Krampol, Birth Chart Horoscopes & Signs - Cancer

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Cancer

Sun in Cancer
18°30’

Sun Sign - Zodiac Sign
Cancer is ruled by the Moon, which gives people born under this sign great emotional sensitivity. They are thus often reserved and shy.
MOON PHASE

Waxing Gibbous

Consolidating gains, Expanding, Analyze, Prepare, Trust
HOROSCOPES
Tiger

Tiger (Earth)

Chinese horoscope
The Tiger is usually a very undisciplined worker. People born in the Year of the Tiger are also very irritable nature, and don’t like to follow others. They have problem with authority and generally will challenge their superiors. They are the naturally born leaders and revolutionaries.
Fir

Fir Tree

Celtic tree horoscope
The Fir people are very hardworking and talented, endowed with cool beauty and dignity. They can do any job or solve any problem with their special originality, and most of their efforts will lead to a successful end.
NUMEROLOGY REPORT
3

Life Path - 3

Numerology - Life Path Number
These people are mentally alert and have creative minds. They are creative and original, and they have a good imagination. They hate boredom and like to cooperate with others. They are charming and witty. They are critical of others and they should therefore learn how to be more diplomatic. They need to work freely and without restraints.
11

Birthday 11th - Sensitivity

Numerology - Birthday Number
These people are sensitive and intuitive. They are interested in the spiritual path. They are a charismatic person. They like other people. They are a daydreamer. They are diplomatic.

Jiří Krampol 2020 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Jiří Krampol - actor, presenter, voice actor

Jiří Krampol was born Year *1938 in Czech City
Jiří Krampol at:
Wikipedia.orgJiří Krampol full biography - Wikipedia
Famous people born on
September 22nd
(Today)
Ukrajina Paul Muni
(*1895) actor
Austrálie Nick Cave
(*1957) composer, singer, writer, actor
Velká Británie Rosamunde Pilcher
(*1924) writer
Itálie Andrea Bocelli
(*1958) singer
Velká Británie Michael Faraday
(*1791) physicist, chemist
Jiří Krampol
Planet positions:
SunSun
Cancer
18°30’
 
MoonMoon
Capricorn
(?)
 
MercuryMercury
Leo
7°44’
 
VenusVenus
Leo
26°49’
 
MarsMars
Cancer
22°36’
 
JupiterJupiter
Pisces
1°37’
R
SaturnSaturn
Aries
17°43’
 
UranusUranus
Taurus
17°02’
 
NeptuneNeptune
Virgo
18°49’
 
PlutoPluto
Cancer
29°21’
 
NodeNode (M)
Scorpio
24°04’
R
LilithLilith (M)
Capricorn
11°47’
 
ChironChiron
Cancer
4°09’
 
Elements:
3xFireFire
4xEarthEarth
0xAirAir
6xWaterWater
Famous people born on
September 23rd
(Tomorrow)
Spojené státy Mickey Rooney
(*1920) actor
Rakousko Romy Schneider
(*1938) actress
Velká Británie Frank Lloyd
(*1886) director, actor
Spojené státy Bruce Springsteen
(*1949) guitarist, singer
Spojené státy Ray Charles
(*1930) composer, singer
Famous people who passed away on September 22nd
Spojené státy George C. Scott
(*1927 - 1999) actor
Itálie Pope Clement XIV
(*1705 - 1774) 249th Pope
Bělorusko Irving Berlin
(*1888 - 1989) actor
Spojené státy Eddie Fisher
(*1928 - 2010) singer, actor
Spojené státy Al Matthews
(*1942 - 2018) actor

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2020
Moon calendar
Moon in Sagittarius Sagittarius
Show calendar »