Jiří Krejčík wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Jiří Krejčík - Birth Chart

Gender:
Male
Date of Birth:
Birth place:
Prague
Country:
Age:
† 95 years
Death:
Occupation:
actor, director, scriptwriter

Jiří Krejčík - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
26 June 1918 - uknown time (?)
House system:
no system
(Jiří Krejčík 2018, 2019 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2019
Jiří Krejčík
Date of Birth - Jun 26, 1918
(actor, director, scriptwriter, instagram)

Jiří Krejčík - Filmography - Director (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2015) - Můj Vladimír Pucholt
(2011) - 24
(2011) - Dlouhý srpen Jiřího Krejčíka
(2010) - Fateful Fortune
(2005) - Slečna Julie
(2003) - Dědictví slečny Innocencie
(2001) - Holy Night
(2000) - Graduation in November
(1994) - Praha...bude naše?
(1991) - Podnájem na Champs Ellysées
(1991) - A Man Who Rose in Price
(1988) - Nepočestná
(1985) - Milenci paní Suzanne
(1984) - Prodavač humoru
(1982) - Babička se zbláznila
(1981) - Tichý podnájemník
(1981) - Povídka malostranská
(1979) - Silvestr svobodného pána
(1979) - Božská Ema
(1977) - Parádní číslo
(1976) - Jirka Paličák
(1976) - Cizí člověk
(1972) - Podezření
(1971) - The Tricky Game of Love
(1970) - Psíčci lorda Carltona
(1967) - Svatba jako řemen
(1967) - Pension pro svobodné pány
(1965) - Pension pro svobodné pány
(1964) - Čintamani & podvodník
(1962) - Pozdní láska
(1962) - Midnight Mass
(1962) - Měšťáci
(1961) - Labyrint srdce
(1961) - Hrdinové okamžiku (TV series)
(1960) - Higher Principle
(1959) - Vassa Železnovová
(1959) - Probuzení
(1958) - O věcech nadpřirozených
(1958) - Morálka paní Dulské
(1957) - Slečna Maličevská
(1957) - Liják
(1954) - Frona
(1952) - Nad námi svítá
(1948) - Border Village
(1948) - Conscience
(1947) - A Week in the Quiet House
(1946) - Kováci
(1946) - Důvěrou k míru
(1946) - Dárek
(1944) - Zdař Bůh, hoši!
(1944) - V hlubinách země
(1943) - Naši havíři
(1943) - Each to their Place

Jiří Krejčík - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2015) - Můj Vladimír Pucholt
(2015) - Herec: Ivan Mistrík
(2014) - Magický Činoherní klub (TV series)
(2014) - Československý filmový zázrak (TV series)
(2013) - Příběhy slavných - Tichý komediant
(2013) - Hotelier
(2012) - Neviditelná ruka trhu: privatizace Barrandova
(2011) - 24
(2011) - Vzkaz Jiřího Krejčíka
(2011) - Dlouhý srpen Jiřího Krejčíka
(2010) - 25 ze šedesátých aneb Československá nová vlna
(2010) - Cukrárna (TV series)
(2009) - Golden Sixties (TV series)
(2009) - Pamětnice
(2008) - Vzkaz
(2008) - Hvězda mého srdce
(2008) - 13. komnata Pavla Landovského
(2008) - Peníze Jiřího Krejčíka
(2006) - Setkat se s filmem
(2005) - Všechnopárty
(2005) - Pátrání po Ester
(2004) - Josef a Ly (TV series)
(2003) - Národ sobě aneb České moře v 18 přílivech
(2002) - Tváře českého filmu
(2002) - Vyššie princípy Ivana Mistríka
(2002) - Příběhy slavných (TV series)
(2001) - Na kus řeči
(2001) - Chaos
(2001) - O ztracené lásce (TV series)
(2000) - Krásný ztráty
(2000) - Zdeněk Liška
(2000) - Velvet Hangover
(2000) - Graduation in November
(2000) - Bohemia docta aneb Labyrint světa a lusthauz srdce (Božská komedie)
(1999) - Banánové rybičky
(1999) - Cosy Dens
(1998) - Na plovárně
(1998) - Vyšší principy Jiřího Krejčíka
(1997) - Úsměvy
(1996) - Co dělat? (Cesta z Prahy do Českého Krumlova aneb Jak jsem sestavoval novou vládu)
(1993) - GEN - Galerie elity národa
(1986) - Bylo nás šest (TV series)
(1983) - Slavnosti sněženek
(1940) - The Masked Lover

Jiří Krejčík - Filmography - Screenplay (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2000) - Graduation in November
(1984) - Prodavač humoru
(1981) - Povídka malostranská
(1979) - Silvestr svobodného pána
(1976) - Cizí člověk
(1967) - Pension pro svobodné pány
(1965) - Pension pro svobodné pány
(1964) - Čintamani & podvodník
(1960) - Higher Principle
(1958) - O věcech nadpřirozených
(1947) - A Week in the Quiet House
(1943) - Each to their Place
Jiří Krejčík 2019 - Astrological Charts, Astrology Online

Jiří Krejčík, Birth Chart Horoscopes & Signs - Cancer

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Cancer

Sun in Cancer
4°03’

Sun Sign - Zodiac Sign
Cancer is ruled by the Moon, which gives people born under this sign great emotional sensitivity. They are thus often reserved and shy.
MOON PHASE

Full Moon

Culmination, Fulfillment, Illumination, Realization, Experience
HOROSCOPES
Horse

Horse (Earth)

Chinese horoscope
Horse has good taste, and overall is very versatile. People born in the Year of the Horse love grand shows, concerts, social and sports events. As on the horse race, so in life they easily conquer most of the barriers or skillfully and stealthily bypass those. The Horses are irresistible and easily gain followers and admirers.
Apple

Apple Tree

Celtic tree horoscope
People born under the rule of Apple tree are usually pleasant, and have a special charisma. When dealing with others they are usually warm and generous. They are contemplative and willing to embark on any adventure.
NUMEROLOGY REPORT
6

Life Path - 6

Numerology - Life Path Number
These people will have to make choices very often and it is necessary to make the right decisions in the face of emerging opportunities. Romantic relationship, family and home are the foundations for success. They like helping others.
26

Birthday 26th - Assertiveness

Numerology - Birthday Number
These people are sensitive, kind and understanding. They have a great inner strength to overcome difficulties. They have organizational and leadership skills. They have a very good judgement and they will notice everything. They are quick-witted and they are able to do anything.

Jiří Krejčík 2019 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Jiří Krejčík - actor, director, scriptwriter

Jiří Krejčík was born on June 26, 1918 in Prague
Jiří Krejčík at:
Wikipedia.orgJiří Krejčík full biography - Wikipedia
Famous people born on
November 20th
(Today)
Spojené státy Sean Young
(*1959) actress
Spojené státy Robert F. Kennedy
(*1925) politician, brother of JFK
Německo Otto von Habsburg
(*1912) writer, MEP, publicist, journalist, eldest son of Emperor Charles I.
Velká Británie Thomas Chatterton
(*1752) writer, poet
Itálie Pope Pius VIII
(*1761) 253rd Pope
Jiří Krejčík
Planet positions:
SunSun
Cancer
4°03’
 
MoonMoon
Capricorn
(?)
 
MercuryMercury
Cancer
3°17’
 
VenusVenus
Taurus
26°41’
 
MarsMars
Libra
1°15’
 
JupiterJupiter
Gemini
26°12’
 
SaturnSaturn
Leo
12°26’
 
UranusUranus
Aquarius
27°29’
R
NeptuneNeptune
Leo
5°36’
 
PlutoPluto
Cancer
5°00’
 
NodeNode (M)
Sagittarius
21°41’
R
LilithLilith (M)
Libra
6°28’
 
ChironChiron
Aries
3°25’
 
Elements:
3xFireFire
3xEarthEarth
3xAirAir
4xWaterWater
Famous people born on
November 21st
(Tomorrow)
Spojené státy Goldie Hawn
(*1945) actress, director
Island Björk
(*1965) singer, actress
Itálie Pope Benedict XV
(*1854) 258th Pope
Polsko Isaac Bashevis Singer
(*1902) writer
Německo Paul Rée
(*1849) philosopher, Friedrich Nietzsche's friend
Famous people who passed away on November 20th
Rusko Leo Tolstoy
(*1828 - 1910) writer
Velká Británie MacGregor Mathers
(*1854 - 1918) occultist, Mason, founder of the Hermetic Order of the Golden dawn
Spojené státy Robert Altman
(*1925 - 2006) actor, director, scriptwriter
Německo Wolfgang Borchert
(*1921 - 1947) scriptwriter
Spojené státy Bambi Bembenek
(*1958 - 2010) murderess

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2019
Moon calendar
Moon in Virgo Virgo
Show calendar »