Jiří Menzel wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Jiří Menzel - Birth Chart

Gender:
Male
Date of Birth:
Birth place:
Prague
Country:
Age:
† 82 years
Occupation:
writer, actor, director

Jiří Menzel - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
23 February 1938 - uknown time (?)
House system:
no system
Birth data source (Rodden Rating):
Wikipedia, (XX)
(Jiří Menzel 2019, 2020 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2020
Jiří Menzel
Date of Birth - Feb 23, 1938
(writer, actor, director, instagram)

Jiří Menzel - Filmography - Director (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2013) - Sukničkáři
(2011) - Inventura Febia: Zvláštní světy Hrabala a Fukse
(2010) - Your Sea, Our Sea
(2006) - Obsluhoval jsem anglického krále
(2002) - Pré
(2002) - Noc v synagoze
(2002) - Ten Minutes Older: The Cello
(1998) - Jacobowski a plukovník
(1993) - GEN - Galerie elity národa
(1993) - Life and Extraordinary Adventures of Private Ivan Chonkin
(1991) - The Beggar's Opera
(1990) - Audience
(1989) - Konec starých časů
(1985) - My Sweet Little Village
(1985) - Die Schokoladenschnüffler
(1983) - Capitali culturali d'Europa (TV series)
(1983) - Slavnosti sněženek
(1982) - Krasosmutnění
(1982) - Dr. Johann Faust, Praha II., Karlovo nám. 40
(1981) - Tři v tom
(1980) - Cutting It Short
(1978) - Báječní muži s klikou
(1976) - Secluded, Near Woods
(1974) - Altered Landscapes
(1974) - Kdo hledá zlaté dno
(1969) - Larks on a String
(1968) - Zločin v šantánu
(1967) - Capricious Summer
(1966) - Closely Watched Trains
(1965) - Concert '65
(1965) - Zločin v dívčí škole
(1965) - Pearls of the Deep
(1963) - Umřel nám pan Foerster
(1961) - Žurnál FAMU: První občasník
(1959) - Prefabricated Houses

Jiří Menzel - Filmography - Screenplay (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2013) - Sukničkáři
(2011) - Inventura Febia: Zvláštní světy Hrabala a Fukse
(2006) - Obsluhoval jsem anglického krále
(2002) - Ten Minutes Older: The Cello
(1993) - GEN - Galerie elity národa
(1991) - The Beggar's Opera
(1989) - Konec starých časů
(1983) - Slavnosti sněženek
(1980) - Cutting It Short
(1978) - Báječní muži s klikou
(1974) - Altered Landscapes
(1974) - Kdo hledá zlaté dno
(1969) - Larks on a String
(1968) - Zločin v šantánu
(1967) - Capricious Summer
(1966) - Closely Watched Trains
(1965) - Concert '65
(1965) - Zločin v dívčí škole
(1965) - Pearls of the Deep
(1963) - Umřel nám pan Foerster
(1959) - Prefabricated Houses

Jiří Menzel - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2016) - Like in a Movie
(2015) - Tajemství Rudolfa Hrušínského
(2015) - Tajemství Mariána Labudy
(2014) - Česká hlava 2014
(2014) - Tajemství Petra Čepka
(2014) - Milan Čorba
(2014) - Magický Činoherní klub (TV series)
(2014) - Československý filmový zázrak (TV series)
(2014) - Bohumil Hrabal „Takže se stalo, že...”
(2014) - Až po uši (TV series)
(2013) - Okupacija, 27. slika
(2013) - Příběhy slavných - Bróďa (TV series)
(2012) - The Presence of Arnošt Lustig!
(2012) - Perličky Jiřího Menzela
(2012) - Neobyčejné životy: Jiří Menzel
(2012) - Az ajtó
(2012) - Signál
(2011) - Všechno nejlepší
(2011) - Těžká léta československého filmu 1969 - 89
(2011) - Neobyčejné životy: Václav Neckář
(2011) - Inventura Febia: Rudolf Hrušínský a Miroslav Horníček
(2011) - Inventura Febia - Jiří Suchý a Jiří Menzel
(2010) - Show Jana Krause
(2010) - Rozmarná léta českého filmu
(2010) - 25 ze šedesátých aneb Československá nová vlna
(2010) - Stovku má člověk jednou za život
(2010) - Komici na jedničku (TV series)
(2010) - Film o filmu: Skřivánci na niti
(2009) - Golden Sixties (TV series)
(2009) - Neobyčejné životy (TV series)
(2009) - Vyprávěj (TV series)
(2009) - Operation Danube
(2008) - Hvězdný reportér
(2008) - 13. komnata Jitky Zelenohorské
(2008) - Samotářka Míla
(2008) - Directors on a String
(2008) - Příběhy slavných:Tak akorát
(2008) - Martin Frič, klasik českého filmu
(2008) - Setkání v Praze, s vraždou
(2007) - Takí sme boli
(2007) - Medvídek
(2007) - A Bárány utolsó megkísértése
(2006) - Před půlnocí
(2006) - Předčasná úmrtí: Já si ten život sním syrovej
(2006) - Relatives
(2005) - Pocta V+W
(2004) - Daddy
(2004) - Colossal Sensation!
(2003) - Příběhy slavných: Osudové opojení Františka Vláčila
(2003) - Předčasná úmrtí: Chlap má umřít v botách
(2003) - Elmar Klos - Život bez scénáře
(2002) - Tváře českého filmu
(2002) - Tichý muž
(2002) - Příběhy slavných (TV series)
(2002) - Předčasná úmrtí: Život je drsnej chlapec
(2002) - Marnost nad marnost
(2002) - Potonulo groblje
(2002) - Útěk do Budína
(2001) - Nevyjasněná úmrtí: Já se tam vrátím
(2000) - Krásný ztráty
(2000) - Velvet Hangover
(2000) - Ab ins Paradies
(1999) - My rádi jíme
(1999) - Banánové rybičky
(1999) - Јиржи Менцел и Чешкиот филм
(1999) - Zimní víla
(1999) - All My Loved Ones
(1998) - XXL
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - Na plovárně
(1998) - Nevyjasněná úmrtí: Požehnaný prokletý básník
(1998) - Jacobowski a plukovník
(1997) - Ve vedlejší roli Spejbl a Hurvínek
(1997) - Pražský písničkář (TV series)
(1997) - Every Sunday
(1996) - Truck Stop
(1996) - Hospoda (TV series)
(1996) - Draculův švagr (TV series)
(1995) - Tak neváhej a toč – speciál!
(1995) - Revenge
(1994) - Televizní noviny
(1994) - Český bodyguard
(1994) - Too Loud a Solitude
(1994) - Joint Venture
(1994) - Jak si zasloužit princeznu
(1993) - GEN - Galerie elity národa
(1993) - La Petite apocalypse
(1992) - Legendy taneční hudby
(1992) - Kufr
(1992) - Všetko čo mám rád
(1992) - Das Lange Gespräch mit dem Vogel
(1991) - Praški student (TV series)
(1991) - The Elementary School
(1990) - Zvonokosy
(1990) - Zvláštní bytosti
(1989) - The Creation of the World
(1989) - Něžný barbar
(1987) - Dámská jízda
(1986) - Utekajme, už ide!
(1985) - Albert
(1984) - Felhöjáték
(1983) - Fandy, ó Fandy
(1982) - Švédská zápalka
(1982) - Srdečný pozdrav ze zeměkoule
(1982) - Szívzür
(1982) - Babička se zbláznila
(1981) - Ferat Vampire
(1981) - Povídka malostranská
(1981) - Buldoci a třešně
(1979) - Modrá planeta
(1979) - Koportos
(1979) - Minden szerdán
(1979) - Hra na telo
(1978) - Magistři smíchu
(1978) - Die Frau gegenüber
(1978) - Báječní muži s klikou
(1976) - The Apple Game
(1974) - Ráčte vstúpiť
(1973) - Třicet panen a Pythagoras
(1972) - Sechse kommen durch die Welt
(1971) - Straw Hat
(1970) - Nevěsta
(1969) - Larks on a String
(1968) - Zločin v šantánu
(1968) - The Cremator
(1967) - Soukromá vichřice
(1967) - Capricious Summer
(1967) - Dita Saxová
(1966) - Anlass zum Sprechen - FAMU Prag, Ein
(1966) - Martin Speaking
(1966) - Closely Watched Trains
(1966) - Návrat ztraceného syna
(1966) - Hotel for Strangers
(1966) - Flám
(1965) - Volejte Martina
(1965) - Pearls of the Deep
(1965) - Pension pro svobodné pány
(1965) - Nikdo se nebude smát
(1965) - Motýl
(1965) - Bloudění
(1964) - Obžalovaný
(1964) - Místo v houfu
(1964) - If a Thousand Clarinets
(1964) - Courage for Every Day
(1964) - Hory hory
(1964) - Dobrá rada je nad zlato
(1961) - Žurnál FAMU: První občasník
(1961) - Strop
Jiří Menzel - Family and Partner relationships
Jiří Menzel 2020 - Astrological Charts, Astrology Online

Jiří Menzel, Birth Chart Horoscopes & Signs - Pisces

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Pisces

Sun in Pisces
4°13’

Sun Sign - Zodiac Sign
People born under the sign of Pisces are just like people born under the sign of Aquarius influenced by two planets. Jupiter gives them sense for justice, social conscience and willingness to help others, while Neptune both helps them and complicates their life.
MOON PHASE

Third (Waning) Quarter

Reality check, Revision, Integration, Cleansing
HOROSCOPES
Tiger

Tiger (Earth)

Chinese horoscope
The Tiger is usually a very undisciplined worker. People born in the Year of the Tiger are also very irritable nature, and don’t like to follow others. They have problem with authority and generally will challenge their superiors. They are the naturally born leaders and revolutionaries.
Pine

Pine Tree

Celtic tree horoscope
Pine people are courageous and optimistic. People born under the rule of Pine are extremely tenacious in fulfilling their life goals. They will do all in their power to get what they want; they are uncompromising when they get into an argument. They have good manners but they can be a bit cheeky. If they are sure that they are right, they do not acknowledge authority, and they can be very stubborn.
NUMEROLOGY REPORT
1

Life Path - 1

Numerology - Life Path Number
These people like to be leaders. They have courage and inspiration, and they are active and creative. They give priority to individual success and have the ability to use their initiative and determination to succeed. They should devote more time to other people. It is good to praise them.
23

Birthday 23rd - Autonomy

Numerology - Birthday Number
These people make decisions without help and cannot be influenced. They live their own life. Sometimes they seem to want freedom, but in reality they need a partner. They are sensitive, gentle, loving and they want to be loved. They are understanding, quick-witted and social.

Jiří Menzel 2020 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Jiří Menzel - writer, actor, director

Jiří Menzel was born on February 23, 1938 in Prague
Jiří Menzel at:
Wikipedia.orgJiří Menzel full biography - Wikipedia | Astro.comJiří Menzel astro-databank Astro.com AstroDienst | Astrotheme.comJiří Menzel astro-databank Astrotheme
Famous people born on
October 31st
(Today)
Nový Zéland Peter Jackson
(*1961) actor, director, scriptwriter
Itálie Bud Spencer
(*1929) actor, swimmer, businessman
Velká Británie Stephen Rea
(*1946) actor
Spojené státy Vanilla Ice
(*1968) singer, dancer
Kambodža Norodom Sihanouk
(*1922) Cambodian politician, King, writer, director
Jiří Menzel
Planet positions:
SunSun
Pisces
4°13’
 
MoonMoon
Sagittarius
(?)
 
MercuryMercury
Aquarius
23°43’
 
VenusVenus
Pisces
8°55’
 
MarsMars
Aries
17°45’
 
JupiterJupiter
Aquarius
15°11’
 
SaturnSaturn
Aries
3°51’
 
UranusUranus
Taurus
10°16’
 
NeptuneNeptune
Virgo
20°12’
R
PlutoPluto
Cancer
28°16’
R
NodeNode (M)
Sagittarius
1°22’
R
LilithLilith (M)
Sagittarius
26°26’
 
ChironChiron
Gemini
25°26’
R
Elements:
4xFireFire
2xEarthEarth
2xAirAir
4xWaterWater
Famous people born on
November 1st
(Tomorrow)
Austrálie Toni Collette
(*1972) actress
Spojené státy Larry Flynt
(*1942) publisher, CEO of Larry Flynt Publications
Francie Manuel Ferrara
(*1975) actor, director
Spojené státy Chris Brennan
(*1984) astrologer, author of The Astrology Podcast, former President of AYA (the Association for Young Astrologers)
Spojené státy Anthony Kiedis
(*1962) singer
Famous people who passed away on October 31st
Velká Británie Sean Connery
(*1930 - 2020) actor
Spojené státy River Phoenix
(*1970 - 1993) guitarist, singer, actor
Itálie Federico Fellini
(*1920 - 1993) actor, director, scriptwriter
Maďarsko Harry Houdini
(*1874 - 1926) master of escape, magician, illusionist, stunt flier
Rakousko Egon Schiele
(*1890 - 1918) Austrian painter and cartoonist, disciple of Gustav Klimt

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2020
Moon calendar
Full Moon in Taurus Taurus
Show calendar »