Jiří Schmitzer wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Jiří Schmitzer - Birth Chart

Gender:
Male
Birth:
*1949
Country:
Age:
70 years
Occupation:
actor

Jiří Schmitzer - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
Year 1949 (?)
House system:
no system (?)
(Jiří Schmitzer 2018, 2019 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2019
Jiří Schmitzer
Date of Birth - Year *1949
(actor, instagram)

Jiří Schmitzer - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2016) - Red Green Blue
(2015) - Padesátka
(2014) - Ceny české filmové kritiky 2013
(2013) - Neobyčejné životy: Jiří Schmitzer
(2013) - Film o filmu: Jako nikdy
(2013) - Like Never Before
(2012) - 7 days of sin
(2012) - Cesta do lesa
(2012) - Brumlik a Animuk
(2011) - Souboj seriálů... vy rozhodnete!
(2010) - Český lev 2009
(2010) - Kooky
(2010) - Head - hands - hearT
(2010) - Ach, ty vraždy! (TV series)
(2009) - Neobyčejné životy (TV series)
(2009) - Svědomí Denisy Klánové
(2009) - Princezna Ano
(2008) - Folkloreček (music video)
(2008) - Vlna
(2008) - I'm All Good
(2008) - Daleko do Nashvillu
(2007) - Život je kabaret
(2007) - Gympl
(2006) - StarDance aneb když hvězdy tančí
(2006) - 13. komnata Chantal Poullain
(2006) - Předčasná úmrtí: Široká duše
(2006) - Beauty in Trouble
(2006) - Boží pole s. r. o.
(2005) - ČT Live - Tata Bojs
(2005) - Das Geheimnis des roten Hauses
(2005) - Všichni musí zemřít
(2005) - To nevymyslíš! (TV series)
(2005) - Revizor
(2005) - Náves (TV series)
(2005) - Eden (TV series)
(2005) - Dobrá čtvrť (TV series)
(2004) - Ebeni v zahradě
(2004) - ČT Live - bratři Ebenové
(2004) - Nadměrné maličkosti: Duch modrého pokoje
(2004) - Místo nahoře (TV series)
(2003) - Silvestrovská Manéž Bolka Polívky
(2003) - Strážce duší (TV series)
(2003) - Nemocnice na kraji města po dvaceti letech (TV series)
(2003) - Malovaný děti
(2003) - Lesní chodci
(2002) - Tváře českého filmu
(2002) - Perníková věž
(2002) - Nevěsta s velkýma nohama
(2001) - Vůně vanilky
(2001) - Šípková Růženka (TV series)
(2001) - Requiem
(2001) - Den dobrých skutků
(2001) - Černí andělé (TV series)
(2001) - Ani svatí, ani andělé
(2000) - Zpověď Ungelt
(2000) - Vše pro firmu
(2000) - Přízraky mezi námi (TV series)
(2000) - Night Between Us
(2000) - Wild Flowers
(2000) - Krajinka
(1999) - Věšák
(1999) - Banánové rybičky
(1999) - Sjezd abiturientů
(1999) - Profesor
(1999) - Nevěsta pro Paddyho
(1999) - Kanárek
(1999) - Hříšní lidé města brněnského (TV series)
(1999) - Hotel Herbich (TV series)
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - Hejkalka
(1998) - Atentát na ministra financí
(1997) - Vsaďte se!
(1997) - Úsměvy
(1997) - Žena v kleci
(1997) - Zdivočelá země (TV series)
(1997) - Zdivočelá země
(1997) - Četnické humoresky (TV series)
(1997) - Báječná léta pod psa
(1997) - Arrowsmith (TV series)
(1997) - Akáty bílé
(1996) - Boomerang
(1995) - Situace vlka
(1995) - Když se slunci nedaří (TV series)
(1994) - Ruská ruleta
(1994) - Český bodyguard
(1994) - Pohádka o splněných přáních
(1994) - O Nesytovi
(1994) - Noční stráž
(1994) - Narcisový dům
(1994) - Laskavý divák promine (TV series)
(1994) - Amerika
(1993) - Zámek v Čechách
(1993) - The Trial
(1993) - Pozvání na večeři
(1993) - Kaspar Hauser
(1993) - Die Dumme Augustine
(1992) - Kačenka a zase ta strašidla
(1992) - Kačenka a strašidla
(1992) - Černí baroni
(1991) - Vánoce v Ypsilonce
(1991) - Volavka
(1991) - Velmi uvěřitelné příběhy: Boží mlýny
(1991) - Velmi uvěřitelné příběhy (TV series)
(1991) - Vajíčko
(1991) - Hledání v bílém obdélníku
(1990) - ...téma Franz Kafka
(1990) - V rannej hmle
(1990) - Třináctery hodiny
(1990) - Dávajte si pozor!
(1989) - Volná noha
(1989) - Případ pro zvláštní skupinu (TV series)
(1989) - Prstienky z kukučiny
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV series)
(1989) - Cesta na jihozápad
(1988) - Veverka a kouzelná mušle
(1988) - Tichý společník
(1988) - Přejděte na druhou stranu (TV series)
(1988) - Nefňukej, veverko!
(1987) - Začátečnice hledá učitele italštiny
(1987) - Uloupené dětství
(1987) - Pokušení doktora Burdy
(1987) - Páni Edisoni
(1987) - Outsider
(1987) - Moře začíná za vsí
(1987) - Figurky ze šmantů
(1987) - House for Two
(1987) - Devět kruhů pekla
(1987) - Dámská jízda
(1986) - Velká filmová loupež
(1986) - Sardinky aneb Život jedné rodinky
(1986) - Horečka
(1986) - Bumerang
(1985) - Zastihla mě noc
(1985) - My Sweet Little Village
(1985) - Černá země (TV series)
(1984) - Všichni mají talent
(1984) - Stín kapradiny
(1984) - The Ambulance (TV series)
(1983) - Slavnosti sněženek
(1983) - Pasáček z doliny
(1982) - Malý pitaval z velkého města (TV series)
(1980) - Cutting It Short
(1980) - Dvacet tisíc mil pod mořem
(1977) - Tomorrow I'll Wake Up and Scald Myself with Tea
(1977) - Proč nevěřit na zázraky
(1976) - Marecek, Pass Me the Pen!
(1975) - Chalupáři (TV series)
(1975) - Holka na zabití
(1974) - Motiv pro vraždu
(1973) - Tři chlapi na cestách
(1971) - Starý muž, stará zbraň
(1970) - So Bye-Bye
(1970) - Lítost
(1967) - Kinoautomat: Člověk a jeho dům
(1966) - Eliška a její rod (TV series)
(1962) - Pozdní láska

Jiří Schmitzer - Filmography - Composer (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(1987) - Páni Edisoni
Jiří Schmitzer - Family and Partner relationships
Family:
(*1920) Jiří Sovák - father

Jiří Schmitzer, Birth Chart Horoscopes & Signs - Scorpio

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Scorpio

Sun in Scorpio
1°44’

Sun Sign - Zodiac Sign
People born under the sign of Scorpio can think very clearly, they have a good judgement and can assess situations very well. They also have a good memory and a very creative mind, which is characterised by its originality.
MOON PHASE

Crescent (Waxing) Moon

Expansion, Growth, Struggle, Opportunity
HOROSCOPES
Ox

Ox (Earth)

Chinese horoscope
People born in the Year of the Ox are silent, patient and calm. But their boorish behavior hides original thoughts and intelligence. They seem trustworthy and that is the main reason why they prosper. They are cautious and love work and solitude.
Walnut

Walnut Tree

Celtic tree horoscope
People born under the rule of Walnut are just as hard and tough as the tree. They usually have great ambitions and can pursue their goals with persistence. They have a perfect sense for strategy, and thanks to their intelligence they can invent and implement plans that other people do not even dare to dream about. But they lack adaptability, and they make mistakes when they need to improvise.
NUMEROLOGY REPORT
4

Life Path - 4

Numerology - Life Path Number
These people are successful at what they do thanks to their perseverance and systematic work. Consistency and order are very important to them. They will achieve success later in life by working hard. Patience is important. These people are practical and conservative.
25

Birthday 25th - Modesty

Numerology - Birthday Number
These people are modest and humble. They are sensitive and kind. They need a sensitive partner in their life. They are creative and entertaining. They are artistic. They have good imagination and talent.

Jiří Schmitzer 2019 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Jiří Schmitzer - actor

Jiří Schmitzer was born Year *1949 in Czech City
Jiří Schmitzer at:
Wikipedia.orgJiří Schmitzer full biography - Wikipedia
Famous people born on
November 17th
(Today)
Spojené státy Danny DeVito
(*1944) actor, director
Francie Sophie Marceau
(*1966) actress, director, scriptwriter
Spojené státy Rock Hudson
(*1925) actor
Spojené státy Martin Scorsese
(*1942) actor, director, scriptwriter, teacher
Velká Británie Bernard Montgomery
(*1887) senior British Army officer, field Marshal
Jiří Schmitzer
Planet positions:
SunSun
Scorpio
1°44’
 
MoonMoon
Sagittarius
(?)
 
MercuryMercury
Libra
15°17’
 
VenusVenus
Sagittarius
17°06’
 
MarsMars
Leo
29°07’
 
JupiterJupiter
Capricorn
24°26’
 
SaturnSaturn
Virgo
15°49’
 
UranusUranus
Cancer
4°55’
R
NeptuneNeptune
Libra
15°32’
 
PlutoPluto
Leo
18°02’
 
NodeNode (M)
Aries
15°41’
R
LilithLilith (M)
Aries
21°18’
 
ChironChiron
Sagittarius
7°50’
 
Elements:
6xFireFire
2xEarthEarth
2xAirAir
3xWaterWater
Famous people born on
November 18th
(Tomorrow)
Spojené státy Owen Wilson
(*1968) actor, scriptwriter
Spojené státy Chloë Sevigny
(*1974) actress
Německo Carl Maria von Weber
(*1786) composer, bandleader, pianist and conductor
Kanada Desimal
(*1980) composer, musician
Spojené státy Brenda Vaccaro
(*1939) actress
Famous people who passed away on November 17th
Polsko Catherine the Great
(*1729 - 1796) Empress and Autocrat of All the Russias
Maďarsko Sandor Belcsak
(*1938 - 1999) astrologer
Německo Ricarda Huch
(*1864 - 1947) writer
Spojené státy Audre Lorde
(*1934 - 1992) activist
Německo Bernd Arnulf Mertz
(*1924 - 1996) astrologer, writer, psychologist

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2019
Moon calendar
Moon in Cancer Cancer
Show calendar »