Jiří Sovák wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Jiří Sovák - Birth Chart
(Jirí Schmitzer)

Gender:
Male
Date of Birth:
Birth place:
Prague
Country:
Age:
† 79 years
Occupation:
actor

Jiří Sovák - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
27 December 1920 - uknown time (?)
House system:
no system
(Jiří Sovák 2018, 2019 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2019
Jiří Sovák
Date of Birth - Dec 27, 1920
(actor, instagram)

Jiří Sovák - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2013) - 55 minut s Miroslavem Donutilem
(2012) - Tajemství Jiřího Sováka
(2011) - Legendární historky
(2011) - Inventura Febia: Ročník 1920 - Jiří Sovák a Vlastimil Brodský
(2010) - Bavíme se s imitátory
(2010) - Komici na jedničku (TV series)
(2008) - Hvězdy slaví na Silvestra
(2007) - Život je kabaret
(2006) - To nejlepší z televizního humoru
(2002) - Tváře českého filmu
(2001) - To byl Jiří Sovák
(2000) - P.F.
(2000) - Vzpomínání na Jiřího Sováka
(1999) - Zlatá mříž
(1999) - Věšák
(1999) - Cenzurované sny
(1999) - Návrat ztraceného ráje
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - Bakaláři 1998
(1998) - Listonošky
(1997) - Novoty
(1997) - Bakaláři 1997
(1997) - Poslední koncert
(1996) - Přezůvky s sebou
(1996) - Perličky P z Hovorů H
(1996) - Miroslav Donutil v Lucerně
(1996) - Hovory H z Paláce K
(1996) - Kolya
(1995) - Horoskopičiny
(1995) - GENUS
(1995) - Z hříček o královnách: Záskok pro Sissi (útržek rakousko-uherský)
(1995) - Divoké pivo
(1993) - O poklad Anežky české
(1993) - Navštívení
(1993) - Busta
(1993) - Arabela se vrací aneb Rumburak králem Říše pohádek (TV series)
(1992) - Šance
(1992) - Moje omyly
(1992) - Kufr
(1991) - Album
(1991) - Der Froschkönig
(1991) - Území bílých králů (TV series)
(1991) - Talisman
(1991) - Hodina obrany
(1991) - Domácí představení
(1990) - Hovory H ještě po dvaceti letech
(1989) - Karel Gott v Lucerně
(1989) - V tomhle zámku straší, šéfe!
(1989) - Trezor
(1989) - Řetězová reakce
(1989) - Pane králi, jdeme z dáli
(1988) - Silvestr 1988 aneb Jak jsme to neviděli
(1988) - Верни ще останем
(1988) - Moudrý táta
(1988) - Druhý dech (TV series)
(1988) - Čert a dráha
(1988) - Advokát ex offo (TV series)
(1987) - Vltavská víla
(1987) - Strom pohádek: O Marušce
(1987) - Strom pohádek (TV series)
(1987) - Muž s maskou
(1987) - Hamster in a Nightshirt (TV series)
(1987) - Karanténa
(1986) - Dostaveníčko ve Slatiňanech
(1986) - Ošemetná historie
(1986) - Nejlepší lékař mého života
(1986) - Mladé víno
(1986) - Doktor a bubeník
(1985) - Videostop
(1985) - Kavárnička dříve narozených
(1985) - Galasuperšou
(1985) - Stalo se jedné neděle
(1985) - Slavné historky zbojnické (TV series)
(1984) - Silvestrovská féerie
(1984) - My všichni školou povinní (TV series)
(1984) - Bambinot (TV series)
(1983) - Den otevřených dveří aneb Čí jsou hory? Kavčí!
(1983) - Zázračný lékař
(1983) - The Flying Cestmír (TV series)
(1983) - Domeček plný koleček
(1983) - Ďábel ví hodně
(1982) - Ze staré drogerie
(1981) - Divadélko pod věží
(1981) - Karel Gott v Lucerně
(1981) - Zralé víno
(1981) - Návšteva
(1981) - Kdo chce kam...
(1981) - Chudák muzika
(1980) - Studio Kamarád
(1980) - Stretnutie so šansónom
(1980) - Než se zvedne opona
(1980) - Kulaté písničky
(1980) - Jak se dělá smích
(1980) - Skapinova šibalství
(1980) - Muž, který dovedl lítat
(1980) - Lakovka
(1980) - Konzerva
(1980) - Host
(1980) - Den velkého ticha
(1980) - Co je doma, to se počítá, pánové...
(1980) - Brundibáři (TV series)
(1979) - Silvestr 1979 - Hrajeme si jako děti
(1979) - Ring volný
(1979) - Písničky z celuloidu
(1979) - Zadržitelný vzestup Arthura Uie
(1979) - Trafika
(1979) - Švec Janek v pohádkové zemi
(1979) - Příběhy požární stanice (TV series)
(1979) - Plášť pro vítr
(1979) - Nebožtíci na bále
(1979) - Dnes v jednom domě (TV series)
(1979) - Arabela (TV series)
(1978) - Silvestr hravý a dravý
(1978) - Co neodnesl čas
(1978) - Šaty po tetě
(1978) - Plotýnky na tři dny
(1978) - O vysoké věži
(1978) - Mapa zámořských objevů
(1978) - Jožin
(1977) - Dostaveníčko s pražskými strašidly
(1977) - Tomorrow I'll Wake Up and Scald Myself with Tea
(1977) - O líném Honzovi
(1977) - Jak se budí princezny
(1977) - Jablko a jeho strom
(1977) - Což takhle dát si špenát
(1977) - Long Live Ghosts!
(1976) - Dostaveníčko u Orloje
(1976) - Štipku soli
(1976) - Marecek, Pass Me the Pen!
(1975) - Kabaret U dobré pohody
(1975) - Tři muži se žralokem
(1975) - Plavení hříbat
(1975) - Chalupáři (TV series)
(1975) - Solo dlja slona s orkestrom
(1974) - The Man from London
(1974) - Hvězda padá vzhůru
(1974) - Egyptologové
(1974) - Byl jednou jeden dům (TV series)
(1973) - Tři nevinní
(1972) - Zmatky budoucí matky
(1972) - Zlatá svatba
(1972) - Věra - nevěra
(1972) - Tie malé výlety
(1972) - Šest medvědů s Cibulkou
(1972) - Holka na vdávání
(1972) - Byli jednou dva písaři... (TV series)
(1971) - The Tricky Game of Love
(1971) - Hodina modrých slonov
(1971) - Člověk není sám
(1970) - Muž, který rozdával smích
(1970) - Pan Tau tritt auf
(1970) - Pan Tau und die schöne Bescherung
(1970) - Pan Tau und der Lange Sonntag
(1970) - „Pane, vy jste vdova!“
(1970) - Na kolejích čeká vrah
(1970) - F. L. Věk (TV series)
(1969) - Zabil jsem Einsteina, pánové...
(1969) - Men about Town
(1969) - Pan Tau (TV series)
(1968) - Hovory H
(1968) - Objížďka
(1968) - Nejlepší ženská mého života
(1968) - Klapzubova jedenáctka (TV series)
(1968) - Hříšní lidé města pražského (TV series)
(1968) - Bohouš
(1967) - Přísně tajné premiéry
(1967) - Odsouzený z Pinktownu
(1967) - The End of Agent W4C
(1966) - Sign of the Cancer
(1966) - The Treasure of a Byzantine Merchant
(1966) - Kdo chce zabít Jessii?
(1966) - Eliška a její rod (TV series)
(1966) - Pfeifen, Betten, Turteltauben
(1965) - 580 000 pročekaných hodin
(1965) - Ninety Degrees in the Shade
(1965) - Eine schreckliche Frau
(1965) - Magnetické vlny léčí
(1965) - Hrdina má strach
(1964) - Tři chlapi po roce
(1964) - Hvězda zvaná Pelyněk
(1964) - Čintamani & podvodník
(1964) - Archimedov zákon
(1963) - Gates
(1963) - Uspořená libra
(1963) - Mezi námi zloději
(1963) - The King of Kings
(1963) - When the Cat Comes
(1962) - Tři chlapi v chalupě (TV series)
(1962) - Tears the World Can't See
(1962) - Kuřata na cestách
(1961) - Strop
(1961) - Spadla s měsíce
(1961) - Pieseň o sivom holubovi
(1961) - OK 12 startuje
(1961) - Hledá se táta!
(1961) - Florián
(1961) - Dalskabáty hříšná ves aneb Zapomenutý čert
(1960) - Waltz for a Million
(1960) - Přežil jsem svou smrt
(1960) - Nejsme doma

Jiří Sovák - Filmography - Screenplay (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(1972) - Věra - nevěra
(1972) - Byli jednou dva písaři... (TV series)
Jiří Sovák - Family and Partner relationships
Family:
(*1949) Jiří Schmitzer - son
Jiří Sovák 2019 - Astrological Charts, Astrology Online

Jiří Sovák, Birth Chart Horoscopes & Signs - Capricorn

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Capricorn

Sun in Capricorn
5°27’

Sun Sign - Zodiac Sign
Capricorn sign is ruled by the planet Saturn, which gives people born under this sign peace, patience, perseverance and ambition. These people are able to put maximum effort into work they have chosen to do or which they were told to do.
MOON PHASE

Full Moon

Culmination, Fulfillment, Illumination, Realization, Experience
HOROSCOPES
Monkey

Monkey (Metal)

Chinese horoscope
Monkey is a wily trickster, and is often hilarious. Monkeys are deceitful, but companionable and give the impression that they can get along with all the other animals. It is, however, only one of their tactics, since behind their appearance they hide only their own financial goals.
Apple

Apple Tree

Celtic tree horoscope
People born under the rule of Apple tree are usually pleasant, and have a special charisma. When dealing with others they are usually warm and generous. They are contemplative and willing to embark on any adventure.
NUMEROLOGY REPORT
6

Life Path - 6

Numerology - Life Path Number
These people will have to make choices very often and it is necessary to make the right decisions in the face of emerging opportunities. Romantic relationship, family and home are the foundations for success. They like helping others.
27

Birthday 27th - Dutifulness

Numerology - Birthday Number
These people are sensitive, emotional and intuitive. They are honest, pragmatic and conservative. They are not subject to new trends. They avoid shallow relationships. Romantic relationship is very important for them. They are enterprising.

Jiří Sovák 2019 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Jiří Sovák - actor

Jiří Sovák was born on December 27, 1920 in Prague
Jiří Sovák at:
Wikipedia.orgJiří Sovák full biography - Wikipedia
Famous people born on
October 23rd
(Today)
Kanada Ryan Reynolds
(*1976) actor
Nový Zéland Graeme Revell
(*1955) composer
Švýcarsko Felix Bloch
(*1905) physicist
Spojené státy Barron Hilton
(*1927)
Spojené státy Michael Crichton
(*1942) writer, scriptwriter
Jiří Sovák
Planet positions:
SunSun
Capricorn
5°27’
 
MoonMoon
Leo
(?)
 
MercuryMercury
Sagittarius
23°53’
 
VenusVenus
Aquarius
17°53’
 
MarsMars
Aquarius
23°09’
 
JupiterJupiter
Virgo
18°49’
 
SaturnSaturn
Virgo
24°44’
 
UranusUranus
Pisces
2°38’
 
NeptuneNeptune
Leo
13°18’
R
PlutoPluto
Cancer
7°54’
R
NodeNode (M)
Scorpio
3°14’
R
LilithLilith (M)
Capricorn
18°17’
 
ChironChiron
Aries
6°00’
 
Elements:
4xFireFire
4xEarthEarth
2xAirAir
3xWaterWater
Famous people born on
October 24th
(Tomorrow)
Spojené státy Kevin Kline
(*1947) actor, director
Francie Gilbert Bécaud
(*1927) actor, singer
Švýcarsko Kurt Huber
(*1893) psychology professor, member of nonviolent anti-Nazi group White Rose
Německo Walter Buch
(*1883) lawyer
Francie Jean-Claude Pascal
(*1927) actor, singer
Famous people who passed away on October 23rd
Litva Al Jolson
(*1886 - 1950) actor
Velká Británie John Boyd Dunlop
(*1840 - 1921) veterinarian, inventor of Dunlop tires
Francie Christian Dior
(*1905 - 1957) fashion designer
Francie Louis Renault
(*1877 - 1944) automotive pioneer, co-founder of Renault
Velká Británie Ernest Thompson Seton
(*1860 - 1946) writer

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2019
Moon calendar
Moon in Leo Leo
Show calendar »