Jiří Šrámek wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Jiří Šrámek - Birth Chart

Gender:
Male
Date of Birth:
Birth place:
Prague
Country:
Age:
† 84 years
Death:
Occupation:
actor

Jiří Šrámek - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
7 July 1920 - uknown time (?)
House system:
no system
(Jiří Šrámek 2019, 2020 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2020
Jiří Šrámek
Date of Birth - Jul 7, 1920
(actor, instagram)

Jiří Šrámek - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2003) - Osobnosti okolo obrazovky
(2002) - Předčasná úmrtí: Dopis Ježíškovi
(1987) - An Uncertain Season
(1973) - Schüsse in Marienbad
(1972) - Cesty mužů
(1969) - Devět kapitol ze starého dějepisu
(1967) - Dějiny československé kinematografie l: Období němého filmu
(1966) - Martin Speaking
(1966) - Martin a červené sklíčko
(1964) - Orlík - vodní dílo
(1964) - Případ Daniela
(1963) - Pražské blues
(1963) - The King of Kings
(1961) - Tereza
(1961) - Muž z prvního století
(1960) - Higher Principle
(1958) - Setkání v Lipsku
(1958) - They Should Not Be Left Alone
(1957) - Zlepšování zauhlovacích zařízení
(1957) - Zemědělské stavby
(1957) - Šerm I., II.
(1957) - Stavba a funkce těla ssavce
(1957) - Nové způsoby výroby modelů
(1957) - Nové světy I-III
(1957) - Minikřídla v oblacích
(1957) - Májové dny 1957
(1957) - Karel Klíč - vynálezce hlubotisku
(1957) - Jan Amos Komenský
(1957) - Hrdinové šesti dnů
(1957) - Hokejový brankář
(1957) - Dopis příteli
(1957) - Zákon a svědomí
(1956) - Zpracování vedlejších časů
(1956) - Zlepšujeme výkrm skotu
(1956) - Zimní příprava nejlepších
(1956) - Výživa rostlin
(1956) - Vývoj člověka IV.
(1956) - Vysokofrekvenčí elektrické proudy
(1956) - Výběr a uznávání lesních porostů a stromů
(1956) - V prvním sledu
(1956) - Vodní slalom
(1956) - Velká zkouška
(1956) - Věčná hudba
(1956) - Úprava řepového semene
(1956) - Údržba stavebních strojů
(1956) - Technologie mletí obilí
(1956) - Technika hodu kladivem
(1956) - Technika hodu diskem
(1956) - Tajemství proměny hmyzu
(1956) - Tajemství kabinetu
(1956) - Sportovní chůze
(1956) - Sklízecí řezačka SŘZ - 42
(1956) - Sklářské formy
(1956) - Rané brambory
(1956) - Puškou aj valaškou
(1956) - Procházka Prahou
(1956) - Polarografie II. - Difusní děje
(1956) - Parní elektrárny (I. díl)
(1956) - Organisace a technika příjmu obilí
(1956) - O Luninovcích na povrchových dolech
(1956) - O denní udržbě Zetoru 25
(1956) - Naše zámořská plavba
(1956) - Naše výrobky zná celý svět
(1956) - Naše rybníky
(1956) - Na divokých vodách
(1956) - Mléčná žláza
(1956) - Lidé a město
(1956) - Králíci
(1956) - Košíková IV.
(1956) - Chemie v kuchyni
(1956) - Hydraulický nakladač NH 100
(1956) - Házená o sedmi hráčích
(1956) - Hazardování ze zvyku
(1956) - Elektrolytická disociace
(1956) - Dobré seno
(1956) - Daleko od Prahy
(1956) - Brusná metoda v nábytkářství
(1956) - Bezpečnost především !
(1956) - Bezpečnost práce ve mlýnech a ve výkupních skladech
(1956) - Barvení papíru
(1956) - Automatická betonárna
(1955) - Živé a neživé
(1955) - Vývoj člověka III. - Původ a vývoj člověka
(1955) - U jugoslávského moře
(1955) - Tuky a mýdla
(1955) - Trávy na semeno
(1955) - Toulky po Bulharsku
(1955) - Stolní tenis I., II.
(1955) - Staré Valašsko
(1955) - Stálá výstava sovětských zemědělských strojů
(1955) - Slovo k cyklistům
(1955) - Skok daleký
(1955) - Sklizňový kombajn na řepu SKEM-3
(1955) - Rudné úpravny II.
(1955) - Rudné úpravny I.
(1955) - Prosvícené modely
(1955) - Polarografie
(1955) - Parní lokomotiva
(1955) - O živé hmotě
(1955) - Než pokvetou jabloně
(1955) - Na výlet
(1955) - Kukuřice
(1955) - Chléb II.
(1955) - Den v Káhiře
(1955) - Čs. průmyslová výstava v Káhiře 1955
(1955) - Co víme o světle
(1955) - Brazilie tančí!
(1955) - Bezpečnost práce ve sklářství
(1955) - Atomová energie
(1955) - Aby se nevypínalo
(1954) - Zvyšujeme výnosy našich luk
(1954) - Zdravý strom - zdravé ovoce
(1954) - Plastické hmoty I., II., III., IV., V.
(1954) - Mezinárodní přehlídka odívání
(1954) - Kdo s koho
(1954) - Kachní farmy
(1954) - Hydromechanisace
(1954) - Boriskinova methoda
(1953) - Děti a příroda
(1948) - Armádní den
Jiří Šrámek 2020 - Astrological Charts, Astrology Online

Jiří Šrámek, Birth Chart Horoscopes & Signs - Cancer

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Cancer

Sun in Cancer
15°01’

Sun Sign - Zodiac Sign
Cancer is ruled by the Moon, which gives people born under this sign great emotional sensitivity. They are thus often reserved and shy.
MOON PHASE

Disseminating (Waning Gibbous) Moon

Scattering seeds, Distribution, Teach, Sharing and Introspection
HOROSCOPES
Monkey

Monkey (Metal)

Chinese horoscope
Monkey is a wily trickster, and is often hilarious. Monkeys are deceitful, but companionable and give the impression that they can get along with all the other animals. It is, however, only one of their tactics, since behind their appearance they hide only their own financial goals.
Fir

Fir Tree

Celtic tree horoscope
The Fir people are very hardworking and talented, endowed with cool beauty and dignity. They can do any job or solve any problem with their special originality, and most of their efforts will lead to a successful end.
NUMEROLOGY REPORT
8

Life Path - 8

Numerology - Life Path Number
These people are ambitious and have a desire for power and money. Risky journeys will bring them success. The problem is sometimes a lack of courage, endurance and mental balance. They have good management and organizational skills. They are tough and persistent, but also conservative.
7

Birthday 7th - Experience

Numerology - Birthday Number
These people have the ability to listen to their inner voice. They are sensitive and perceptive. They need a partner in their life. They often have opinions of spiritual nature; they have interest in the environment and medicine. They often becomes an activist.

Jiří Šrámek 2020 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Jiří Šrámek - actor

Jiří Šrámek was born on July 7, 1920 in Prague
Jiří Šrámek at:
Wikipedia.orgJiří Šrámek full biography - Wikipedia
Famous people born on
February 26th
(Today)
Spojené státy Jon Hall
(*1915) actor
Spojené státy Johnny Cash
(*1932) composer, guitarist, singer
Francie Victor Hugo
(*1802) writer, poet, novelist, dramatist
Spojené státy Michael Bolton
(*1953) composer, singer, actor
Francie Honoré Daumier
(*1808) painter, sculptor, graphic artist
Jiří Šrámek
Planet positions:
SunSun
Cancer
15°01’
 
MoonMoon
Pisces
(?)
 
MercuryMercury
Leo
8°51’
 
VenusVenus
Cancer
16°01’
 
MarsMars
Libra
28°44’
 
JupiterJupiter
Leo
19°14’
 
SaturnSaturn
Virgo
7°51’
 
UranusUranus
Pisces
5°22’
R
NeptuneNeptune
Leo
10°16’
 
PlutoPluto
Cancer
7°29’
 
NodeNode (M)
Scorpio
12°24’
R
LilithLilith (M)
Sagittarius
28°58’
 
ChironChiron
Aries
10°27’
 
Elements:
3xFireFire
1xEarthEarth
1xAirAir
8xWaterWater
Famous people born on
February 27th
(Tomorrow)
Spojené státy Adam Baldwin
(*1962) actor
Velká Británie Elizabeth Taylor
(*1932) actress
Spojené státy Joanne Woodward
(*1930) actress, director
Spojené státy Josh Groban
(*1981) composer, singer, actor
Spojené státy John Steinbeck
(*1902) writer
Famous people who passed away on February 26th
Ukrajina Levi Eshkol
(*1895 - 1969)
Rakousko Ferdinand Schubert
(*1794 - 1859) composer
Francie Marie-Claire Alain
(*1926 - 2013)
Velká Británie Robert Cross
(*1795 - 1832) astrologer
Rakousko Michael Hainisch
(*1858 - 1940) 2nd President of Austria

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2020
Moon calendar
Moon in Aries Aries
Show calendar »