Jiří Štěpnička wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Jiří Štěpnička

Gender:
Male
Date of Birth:
Birth place:
London, England
Country:
Age:
71 years
Occupation:
actor

Jiří Štěpnička - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
16 April 1947 - uknown time (?)
House system:
no system
Traditional astrology chart | Sidereal chart
(Jiří Štěpnička 2017, 2018 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2018
Jiří Štěpnička
Date of Birth - Apr 16, 1947
(actor, instagram)

Jiří Štěpnička - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2015) - Všechny moje lásky (TV series)
(2015) - Svatojánský věneček
(2015) - Atentát (TV series)
(2014) - Umění dabingu
(2014) - Srdce pro děti 2014
(2014) - Ceny Thálie 2013
(2014) - Models Ltd.
(2013) - Příběhy slavných: Život v ofsajdu (TV series)
(2013) - Terapie II. (TV series)
(2013) - L. H.
(2012) - 7 pádů Honzy Dědka
(2012) - Ceny Thálie 2011
(2012) - In The Shadow
(2012) - Obchoďák (TV series)
(2011) - Villa Faber
(2011) - Terapie (TV series)
(2011) - Čapkovy kapsy (TV series)
(2010) - Prostřeno!
(2010) - Vyprávěj - ohlédnutí
(2010) - Kriminálka Staré Mesto (TV series)
(2010) - Cesty domů (TV series)
(2010) - Ach, ty vraždy! (TV series)
(2009) - Neobyčejné životy (TV series)
(2009) - Vyprávěj (TV series)
(2008) - Cesta do hlubin Lálovy duše
(2008) - Organized Crime Unit (TV series)
(2007) - Chacha, cheche, chichi...!
(2007) - Tři životy
(2007) - O uloupené divožence
(2006) - O malíři Adamovi
(2006) - Naši furianti
(2005) - Všechnopárty
(2005) - 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV series)
(2005) - Povodeň
(2005) - Ordinace v růžové zahradě (TV series)
(2005) - Náves (TV series)
(2005) - Bazén (TV series)
(2004) - Jak šly dějiny
(2004) - Zlatá brána
(2004) - Olympijské příběhy
(2004) - Když chcípne pes
(2004) - Homo Pollert
(2003) - PF 77
(2003) - Pekelná maturita
(2003) - O svatební krajce
(2003) - Nezvěstný
(2003) - Das Siebte Foto
(2002) - Diagnóza: Smrt nenávistí
(2002) - The Damned
(2002) - Před penzí
(2002) - Nevěsta s velkýma nohama
(2001) - Sovákoviny
(2001) - Zdeněk Sýkora
(2001) - To byl Jiří Sovák
(2001) - Samota
(2001) - Chytit vítr
(2000) - Vzpomínání na Jiřího Sováka
(2000) - Film o filmu: Oběti a vrazi
(2000) - Oběti a vrazi
(1999) - Věšák
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - Smůla
(1998) - Královny kouzelného lesa
(1997) - Úsměvy
(1997) - O zlé a dobré vodě
(1997) - Četnické humoresky (TV series)
(1996) - Slavík
(1995) - Rok na vsi
(1995) - Princ z pohádky
(1995) - O Šedivákovi
(1995) - Muž v pozadí (TV series)
(1994) - Z hříček o královnách: Jeden den velkokněžny (útržek ruský)
(1994) - Nanebevstoupení Lojzka Lapáčka (TV series)
(1994) - Hrnec
(1993) - O poklad Anežky české
(1992) - Hříchy pro pátera Knoxe (TV series)
(1991) - Rudá Divuše
(1991) - Elektro, má lásko
(1990) - Zachýsek, zvaný Rumělka
(1990) - Duch času
(1990) - Démantový déšť
(1989) - Vstup do ráje zakázán
(1989) - Strom pohádek: Dobro a zlo
(1989) - Rubín má barvu krve
(1989) - O čarovné Laskonce (TV series)
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV series)
(1988) - Stupne poražených
(1988) - Strom pohádek: O chytré Marině
(1988) - Opožděná vražda
(1988) - Malé dějiny jedné rodiny (TV series)
(1988) - Chlapci a chlapi (TV series)
(1987) - Strom pohádek (TV series)
(1986) - Kámen a růže
(1986) - Gottwald (TV series)
(1985) - Kavárnička dříve narozených
(1985) - Zastihla mě noc
(1985) - Tísňové volání
(1985) - Synové a dcery Jakuba skláře (TV series)
(1985) - Podivná přátelství herce Jesenia
(1985) - O Rozárce a zakletém králi
(1985) - Nebožtík si nepřál květy
(1985) - Matka
(1984) - Slané pohádky (TV series)
(1984) - Radosti života
(1984) - Na dosah ruky (TV series)
(1984) - Na čí stranu
(1984) - My všichni školou povinní (TV series)
(1984) - Jak básníci přicházejí o iluze
(1984) - Dlouhý čas naděje
(1984) - Cizí holka
(1983) - 1. Máj v Národním divadle roku 1898
(1983) - Šípková Růženka
(1983) - Pasáček z doliny
(1983) - Moje srdcová sedma (TV series)
(1983) - Modrý kosatec
(1983) - Kudláčkova metoda
(1983) - Hrátky
(1982) - Tři spory: Spor dramaturga Stroupežnického
(1982) - Pouť králů
(1982) - Hamlet
(1982) - Dynastie Nováků (TV series)
(1982) - Daleko od stromu
(1981) - Začalo to karafiátem
(1981) - Velké malé vody
(1981) - Soví hnízdo
(1981) - Poručík Petr (TV series)
(1981) - Okres na severu (TV series)
(1981) - Hodina života
(1981) - Dům pro celou rodinu
(1980) - 1. máj 1890
(1980) - Žebravý student
(1980) - Strach má velké oči
(1980) - Poslední prázdniny
(1980) - Košile
(1980) - Hra o královnu
(1979) - Zadržitelný vzestup Arthura Uie
(1979) - Poprask na silnici E 4
(1979) - Nositelé zeměkoule
(1979) - Křehké vztahy
(1979) - Inženýrská odysea (TV series)
(1979) - Hastrmanská povídačka
(1977) - Tichý Američan v Praze
(1977) - Rose Marie
(1977) - Nikola Šuhaj loupežník
(1977) - Jak zničit vlastní mužstvo
(1977) - Hněv
(1976) - Ženich uvízl
(1976) - Muž na radnici (TV series)
(1976) - Milenci z kiosku
(1976) - Ivanka a Marijka
(1976) - Až bude padat hvězda
(1975) - Pokuta
(1975) - Jak se ševcem šili čerti
(1973) - Nultý kilometr
(1972) - Kamenný kvítek
(1971) - Strašidýlko Fanfulínek (TV series)
(1971) - Krakonošské hromování
(1970) - Svatby pana Voka
(1970) - Dlouhá bílá nit
(1969) - Slasti Otce vlasti
(1969) - Dlouhé dopoledne
(1968) - Ta třetí
(1968) - The Marathon
(1968) - Kulhavý ďábel
(1966) - Kočky neberem
(1965) - Škola hříšníků
(1961) - Tažní ptáci
Jiří Štěpnička 2018 - Astrological Charts, Astrology Online

Jiří Štěpnička, Horoscopes & Signs - Aries

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Aries

Sun in Aries
25°39’

Sun Sign - Zodiac Sign
The ruler of Aries is the planet Mars, which symbolises energy, health, fighting spirit and leadership skills. People born under this sign are courageous and decisive in most situations in life.
MOON PHASE

Third (Waning) Quarter

Reality check, Revision, Integration, Cleansing
HOROSCOPES
Pig

Pig (Fire)

Chinese horoscope
Pig is a good-natured, courteous gentleman who’s always willing to help. You can trust Pigs, because they will never betray you and will never even think about it. They are naive, trusting and in need of protection.
Maple

Maple Tree

Celtic tree horoscope
The most striking features of people born under the rule of maple is their high intelligence, extraordinary memory and the ability to find original solutions to problems others fail to solve. Maple people feel well when they are the leaders because they have natural authority, great ambitions and pride. They can easily get excited by new things and it is easy for them to get others interested as well, but they usually cannot realise their ideas without the help of others.
NUMEROLOGY REPORT
5

Life Path - 5

Numerology - Life Path Number
These people need movement and change, and they like to travel. They search for freedom and adventure. They are open to new things and ideas. They have an inclination for leadership. They are ambitious but they are also very sensitive and avoid routine and boredom.
16

Birthday 16th - Directness

Numerology - Birthday Number
These people have a clear opinion on what is right and wrong in life. They fight intolerance. They are very observant. They have a sense of harmony. They are tender and sweet. They try to get along with others and understand their needs.

Jiří Štěpnička 2018 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Jiří Štěpnička - actor

born on April 16, 1947 in London, England, United Kingdom
Jiří Štěpnička at:
Wikipedia.orgJiří Štěpnička full biography - Wikipedia | Astro.comJiří Štěpnička astro-databank Astro.com AstroDienst | Astrotheme.comJiří Štěpnička astro-databank Astrotheme
Famous people born on
October 20th
(Today)
Maďarsko Bela Lugosi
(*1882) actor
Spojené státy Viggo Mortensen
(*1958) actor
Velká Británie Danny Boyle
(*1956) actor, director, scriptwriter
Francie Daniel Prévost
(*1939) actor
Spojené státy Snoop Dogg
(*1971) singer, actor
Jiří Štěpnička
Planet positions:
SunSun
Aries
25°39’
 
MoonMoon
Aquarius
28°01’
 
MercuryMercury
Aries
0°26’
 
VenusVenus
Pisces
19°41’
 
MarsMars
Aries
3°31’
 
JupiterJupiter
Scorpio
25°55’
R
SaturnSaturn
Leo
2°05’
 
UranusUranus
Gemini
18°49’
 
NeptuneNeptune
Libra
8°59’
R
PlutoPluto
Leo
10°59’
R
NodeNode (M)
Gemini
4°33’
R
LilithLilith (M)
Capricorn
8°23’
 
ChironChiron
Scorpio
6°17’
R
Elements:
6xFireFire
0xEarthEarth
5xAirAir
2xWaterWater
Famous people born on
October 21st
(Tomorrow)
Spojené státy Carrie Fisher
(*1956) actress
Rusko Nikita Mikhalkov
(*1945) director, actor
Japonsko Ken Watanabe
(*1959) actor
Brazílie Pelé
(*1940) soccer player
Spojené státy Kim Kardashian
(*1980) actress, model
Famous people who passed away on October 20th
Spojené státy Burt Lancaster
(*1913 - 1994) actor
Spojené státy Joel McCrea
(*1905 - 1990) actor
Spojené státy Herbert Hoover
(*1874 - 1964) 31st President of the United States
Spojené státy Steve Gaines
(*1949 - 1977) guitarist
Itálie Riccardo Carapellese
(*1922 - 1995) soccer player

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2018
Moon calendar
Moon in Pisces Pisces
Show calendar »