Jiří Strach wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Jiří Strach - Birth Chart

Gender:
Male
Birth:
*1973
Country:
Age:
46 years
Occupation:
director, actor

Jiří Strach - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
Year 1973 (?)
House system:
no system (?)
(Jiří Strach 2018, 2019 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2019
Jiří Strach
Date of Birth - Year *1973
(director, actor, instagram)

Jiří Strach - Filmography - Director (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2016) - Seven Churches
(2016) - Krev démona (TV series)
(2016) - Dlouhý, Široký a Bystrozraký
(2016) - Anděl Páně 2
(2015) - Svatojánský věneček
(2015) - Labyrint (TV series)
(2014) - Wisdom Teeth
(2012) - Lost Gate
(2012) - Vrásky z lásky
(2012) - Lucky Loser
(2012) - Setkání s hvězdou: Dagmar Havlová
(2012) - Nejlepší Bakaláři (TV series)
(2011) - Václav Havel a Dominik Duka: společný výslech
(2011) - Setkání s hvězdou: Jana Hlaváčová
(2011) - Santiniho jazyk
(2009) - Neobyčejné životy (TV series)
(2009) - Lucie Bílá Best of Video
(2009) - Ďáblova lest
(2008) - BrainStorm
(2007) - Lucie Bílá - Miluji tě (music video)
(2007) - Tři životy
(2007) - Překažené dostaveníčko
(2007) - Operace Silver A
(2007) - O dívce, která šlápla na chléb
(2005) - Tomáš kardinál Špidlík
(2005) - Karel Otčenášek, arcibiskup
(2005) - 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV series)
(2005) - Povodeň
(2005) - Anděl Páně
(2003) - Probuzená skála
(2002) - Vyvraždění rodiny Greenů
(2001) - Vůně vanilky
(2000) - Na zámku
(1998) - Mladý chemik
(1998) - Genij vlasti
(1997) - Bakaláři 1997
(1997) - Širák
(1997) - Svědectví
(1997) - Rodinné šperky
(1995) - Klekání zvoníme

Jiří Strach - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2016) - Český lev 2015 (TV pořad)
(2016) - Jak básníci čekají na zázrak
(2015) - Labyrint (TV series)
(2013) - Kurňa, co to je?
(2012) - Zrcadlo tvého života
(2012) - Film o filmu Vrásky z lásky
(2012) - Lost Gate
(2011) - Uchem jehly
(2011) - Bohdalka je NAŠE
(2011) - Santiniho jazyk
(2011) - Čapkovy kapsy (TV series)
(2010) - VIP zprávy
(2010) - Cukrárna (TV series)
(2009) - Neobyčejné životy: Jiřina Bohdalová
(2009) - Film o filmu Ďáblova lest
(2009) - Poste restante (TV series)
(2009) - Ať žijí rytíři! (TV series)
(2009) - Little Knights Tale
(2008) - Zoom
(2008) - Intimní zpověď
(2007) - Trapasy (TV series)
(2007) - Muž a stín
(2007) - Kolotoč
(2007) - Hraběnky (TV series)
(2006) - Čétéčko
(2005) - Veselé vánoční (pří)hody
(2005) - 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV series)
(2005) - Ulice (TV series)
(2005) - Dobrá čtvrť (TV series)
(2004) - Nadměrné maličkosti: Léčba neklidem
(2004) - Kousek nebe
(2003) - Strážce duší (TV series)
(2003) - Nemocnice na kraji města po dvaceti letech (TV series)
(2002) - Tváře českého filmu
(2002) - Chlípník
(2001) - Zázračné meče
(2001) - Strieborná Háta
(2001) - Elixír a Halíbela
(2001) - Duch český (TV series)
(2000) - Zvonící meče
(2000) - To jsem z toho jelen (TV series)
(2000) - Případy detektivní kanceláře Ostrozrak (TV series)
(2000) - Český Robinson
(1999) - Osudy hvězd: Strach má velké uši... Jiří Strach
(1999) - Tom v kozí kůži
(1999) - Strašidlo
(1998) - Sama doma
(1998) - Zkřížené meče
(1998) - Vše pro firmu
(1998) - Skříň
(1998) - Rozloučení
(1998) - Mladý chemik
(1998) - Ex offo
(1997) - Zdivočelá země (TV series)
(1997) - Ukradený automobil
(1997) - Romeo, Julie a tma
(1996) - Ruffiano and Sweeteeth
(1996) - Draculův švagr (TV series)
(1996) - Boomerang
(1995) - Netrpělivost srdce
(1995) - Bubáci pro všední den
(1994) - Televizní noviny
(1994) - Učitel tance
(1994) - Bylo nás pět (TV series)
(1993) - Sechs Richtige (TV series)
(1992) - Kufr
(1992) - Uctivá poklona, pane Kohn (TV series)
(1990) - Let's All Sing Around
(1989) - Království za kytaru
(1989) - Evropa tančila valčík
(1989) - Cesta na jihozápad
(1988) - Pražské tajemství
(1988) - Druhý dech (TV series)
(1987) - Páni Edisoni
(1987) - Hamster in a Nightshirt (TV series)
(1987) - Heimatmuseum (TV series)
(1986) - Forbidden Dreams
(1986) - Není sirotek jako sirotek
(1985) - Veronika
(1985) - Mít někoho do deště
(1984) - Vyhrávat potichu

Jiří Strach - Filmography - Screenplay (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2012) - Lost Gate
(2009) - Neobyčejné životy (TV series)
(2007) - Lucie Bílá - Miluji tě (music video)

Jiří Strach, Birth Chart Horoscopes & Signs - Libra

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Libra

Sun in Libra
6°11’

Sun Sign - Zodiac Sign
Perhaps to make their sign happy, people born under the sign of Libra are usually prudent, balanced and harmonious. In any case, they think before they do something. It is possible to find hot-headed individuals among Libras, but they are very rare exceptions.
MOON PHASE

New Moon

Birth, Beginning, Clarity
HOROSCOPES
Ox

Ox (Water)

Chinese horoscope
People born in the Year of the Ox are silent, patient and calm. But their boorish behavior hides original thoughts and intelligence. They seem trustworthy and that is the main reason why they prosper. They are cautious and love work and solitude.
Hazel

Hazel Tree

Celtic tree horoscope
They are quiet, discreet, they never draw attention on them, they do not raise their voice and very often you do not notice when they are around. Nevertheless, the saying "Still waters run deep" describes them well.
NUMEROLOGY REPORT
4

Life Path - 4

Numerology - Life Path Number
These people are successful at what they do thanks to their perseverance and systematic work. Consistency and order are very important to them. They will achieve success later in life by working hard. Patience is important. These people are practical and conservative.
29

Birthday 29th - Chaos

Numerology - Birthday Number
These people are sensitive and perceptive. They have a great potential for extra-sensory perception. They have the ability to find truth and wisdom. They have excellent thinking processes. Spiritual activity is very important.

Jiří Strach 2019 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Jiří Strach - director, actor

Jiří Strach was born Year *1973 in Czech City
Jiří Strach at:
Wikipedia.orgJiří Strach full biography - Wikipedia
Famous people born on
November 19th
(Today)
Spojené státy Meg Ryan
(*1961) actress
Spojené státy Jodie Foster
(*1962) actress, director
Spojené státy Robert Beltran
(*1953) actor
Spojené státy Gene Tierney
(*1920) actress
Spojené státy James Garfield
(*1831) 20th President of the United States
Jiří Strach
Planet positions:
SunSun
Libra
6°11’
 
MoonMoon
Scorpio
(?)
 
MercuryMercury
Libra
25°11’
 
VenusVenus
Scorpio
18°44’
 
MarsMars
Taurus
8°35’
R
JupiterJupiter
Aquarius
2°17’
 
SaturnSaturn
Cancer
4°27’
 
UranusUranus
Libra
22°20’
 
NeptuneNeptune
Sagittarius
5°10’
 
PlutoPluto
Libra
4°21’
 
NodeNode (M)
Capricorn
2°52’
R
LilithLilith (M)
Capricorn
4°59’
 
ChironChiron
Aries
19°11’
R
Elements:
1xFireFire
2xEarthEarth
6xAirAir
4xWaterWater
Famous people born on
November 20th
(Tomorrow)
Spojené státy Sean Young
(*1959) actress
Spojené státy Robert F. Kennedy
(*1925) politician, brother of JFK
Německo Otto von Habsburg
(*1912) writer, MEP, publicist, journalist, eldest son of Emperor Charles I.
Velká Británie Thomas Chatterton
(*1752) writer, poet
Itálie Pope Pius VIII
(*1761) 253rd Pope
Famous people who passed away on November 19th
Spojené státy Charles Manson
(*1934 - 2017) musician, criminal, killer
Rakousko Franz Schubert
(*1797 - 1828) composer
Rusko Boris Strugatskiy
(*1933 - 2012) writer, scriptwriter
Francie André Bettencourt
(*1919 - 2007) politician
Belgie James Ensor
(*1860 - 1949) painter

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2019
Moon calendar
Moon in Leo Leo
Show calendar »