Jiří Šust wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Jiří Šust - Birth Chart

Gender:
Male
Date of Birth:
Birth place:
Prague
Country:
Age:
† 75 years
Death:
Occupation:
composer, actor

Jiří Šust - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
29 August 1919 - uknown time (?)
House system:
no system
(Jiří Šust 2018, 2019 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2019
Jiří Šust
Date of Birth - Aug 29, 1919
(composer, actor, instagram)

Jiří Šust - Filmography - Composer (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(1995) - Divoké pivo
(1994) - Hrad z písku
(1993) - Kam panenky...?
(1993) - Life and Extraordinary Adventures of Private Ivan Chonkin
(1993) - Horror Story
(1992) - Člověk mezi lidmi
(1992) - Hat-Trick
(1990) - Vracenky
(1989) - Konec starých časů
(1988) - Splétání gordického uzlu
(1988) - Верни ще останем
(1988) - Piloti
(1988) - Don Juan
(1987) - Zdaleka ne tak ošklivá, jak se původně zdálo
(1986) - Klement Gottwald
(1986) - Návštěvní hodiny
(1986) - Gottwald (TV series)
(1985) - Písnička na frontě
(1985) - Zelená léta
(1985) - My Sweet Little Village
(1984) - Vyšehrad
(1984) - Pražský svědek
(1983) - Slavnosti sněženek
(1983) - Samorost
(1983) - Milo Barus, der stärkste Mann der Welt
(1983) - Chladna zrána
(1981) - Konec jedné Evropy
(1981) - Proč se vraždí starší dámy
(1981) - Hodina života
(1980) - Cutting It Short
(1980) - Blázni, vodníci a podvodníci
(1979) - Silvestr svobodného pána
(1979) - Prefab Story
(1979) - Jak se naučit švédsky
(1978) - Země pod Popocatépetlem
(1978) - Čas je neúprosný
(1978) - Adresář
(1978) - Pumpaři od Zlaté podkovy
(1978) - Jak se zranit ve službě
(1978) - Báječní muži s klikou
(1977) - Poslední z rodu
(1977) - Dva týdny se správnými chlapy
(1977) - Bijásek
(1977) - Zlaté rybky
(1977) - Parádní číslo
(1976) - Vánoce u Matěnů
(1976) - Secluded, Near Woods
(1976) - Boty plné vody
(1975) - Potomci a předkové: Čas rozhodnutí
(1975) - Osmnáct a jeden
(1975) - Rodič
(1975) - Recepty doktora Kudrny
(1975) - Namátková kontrola
(1975) - The Cape of Good Hope
(1974) - Leninovo muzeum
(1974) - A kruh se točí dál...
(1974) - Zbraně pro Prahu
(1973) - Potomci a předkové: Vzplanutí ohně
(1973) - Schüsse in Marienbad
(1973) - Maturita za školou
(1972) - Cena vítězství
(1972) - Vražda před večeří
(1972) - Věra - nevěra
(1972) - Medvěd pro hosta
(1972) - Cesty mužů
(1972) - Byli jednou dva písaři... (TV series)
(1971) - Svědectví mrtvých očí
(1971) - Almara
(1970) - Člověk neumírá žízní
(1970) - So Bye-Bye
(1970) - Obavy komisaře Maigreta
(1969) - Město pod Hněvínem
(1969) - Quails
(1969) - Devět kapitol ze starého dějepisu
(1969) - Záhada hlavolamu (TV series)
(1969) - Zabitá neděle
(1969) - Ve vlaku
(1969) - Larks on a String
(1969) - Kolonija Lanfier
(1969) - Houslista
(1968) - Umberto Nobile
(1968) - V srdci Evropy
(1968) - Němý svědek
(1968) - Metrum
(1968) - Indiánské léto
(1968) - Rána pod pás
(1968) - Don Juan 68
(1968) - Bohouš
(1967) - Vzpomínka na tři rána v českém lese
(1967) - Psí život
(1967) - Soukromá vichřice
(1967) - Soudničky (TV series)
(1967) - Capricious Summer
(1967) - Případ paní Luneauové
(1967) - Inzerát
(1967) - Dívka s třemi velbloudy
(1967) - Amatér
(1966) - V pátek se stěhujeme
(1966) - Čas křídel
(1966) - Slečny přijdou později
(1966) - Daisies
(1966) - Closely Watched Trains
(1966) - Dva tygři
(1965) - Kam nedoletí pták
(1965) - Zločin v dívčí škole
(1965) - Pearls of the Deep
(1964) - Letci
(1964) - Automobilisté! Automobilisté?
(1964) - Strakatí andělé
(1964) - Případ Daniela
(1963) - Všední dny velké říše
(1963) - Hrdinové, na které nezbyl čas
(1963) - Cintorín bez mena
(1963) - Skotská s ledem
(1962) - Letecký den
(1962) - Pevnost na Rýně
(1961) - Svědectví
(1961) - Kolona pro Afriku
(1961) - Tereza
(1960) - Lidé jako ty
(1959) - Sokolovo
(1959) - Křižovatky
(1958) - Setkání v Lipsku
(1958) - O věcech nadpřirozených
(1958) - Morálka paní Dulské
(1958) - Safebreakers
(1956) - Vojenská maturita
(1956) - Střelecké závody v Pekingu
(1956) - The Golden Spider
(1956) - Váhavý střelec
(1956) - Synové hor
(1956) - Modrá a zlatá
(1955) - Rozdělená země
(1955) - Pozdrav veliké země
(1955) - The Tank Brigade
(1955) - Státní a vojenské tajemství
(1954) - Vzhůru sportovci
(1954) - Československá nemocnice v Koreji
(1954) - Frona
(1953) - Remembrance
(1953) - Setkání v Bukurešti
(1953) - Rozloučení s Klementem Gottwaldem
(1953) - Jsme připraveni
(1953) - Olověný chléb
(1952) - Vítězný pochod
(1952) - Neprojdou
(1952) - Kidnapped
(1952) - Nad námi svítá
(1951) - The Enemy Hear You
(1951) - Přehlídka
(1951) - Engines – Our Pride
(1950) - Victorious Wings
(1950) - Racek má zpoždění
(1948) - Jeden, tisíc, milión
(1948) - Border Village
(1948) - Conscience
(1947) - A Week in the Quiet House
(1947) - Don't You Know of an Unoccupied Flat?
(1946) - Mrtvý mezi živými
(1945) - The Christmas Dream
(1945) - Tři knoflíky
(1942) - Osvobozené nohy
(1942) - Nejvýnosnější prodej

Jiří Šust - Filmography - Director (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)

Jiří Šust - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
Jiří Šust 2019 - Astrological Charts, Astrology Online

Jiří Šust, Birth Chart Horoscopes & Signs - Virgo

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Virgo

Sun in Virgo
5°05’

Sun Sign - Zodiac Sign
Distinctive feature of people born under the sign of Virgo is their sense for order and system. They are practical people with great design and manual skills. They are always able to fully concentrate on their tasks.
MOON PHASE

Crescent (Waxing) Moon

Expansion, Growth, Struggle, Opportunity
HOROSCOPES
Goat

Goat (Earth)

Chinese horoscope
The Goat loves elegant appearances and loves showing off. Goats are also artistically talented and love nature. Goats are never satisfied with the fate and often drive their peers insane with their comments. Their weaknesses and internal uncertainty obscures a strong arrogance.
Pine

Pine Tree

Celtic tree horoscope
Pine people are courageous and optimistic. People born under the rule of Pine are extremely tenacious in fulfilling their life goals. They will do all in their power to get what they want; they are uncompromising when they get into an argument. They have good manners but they can be a bit cheeky. If they are sure that they are right, they do not acknowledge authority, and they can be very stubborn.
NUMEROLOGY REPORT
3

Life Path - 3

Numerology - Life Path Number
These people are mentally alert and have creative minds. They are creative and original, and they have a good imagination. They hate boredom and like to cooperate with others. They are charming and witty. They are critical of others and they should therefore learn how to be more diplomatic. They need to work freely and without restraints.
29

Birthday 29th - Chaos

Numerology - Birthday Number
These people are sensitive and perceptive. They have a great potential for extra-sensory perception. They have the ability to find truth and wisdom. They have excellent thinking processes. Spiritual activity is very important.

Jiří Šust 2019 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Jiří Šust - composer, actor

Jiří Šust was born on August 29, 1919 in Prague
Jiří Šust at:
Wikipedia.orgJiří Šust full biography - Wikipedia
Famous people born on
June 25th
(Today)
Spojené státy Sidney Lumet
(*1924) actor, director, writer
Indie George Orwell
(*1903) writer, essayist, satirist, anticommunist
Velká Británie George Michael
(*1963) composer, singer, director
Španělsko Antoni Gaudí
(*1852) architect
Spojené státy Robert Venturi
(*1925) architect, teacher
Jiří Šust
Planet positions:
SunSun
Virgo
5°05’
 
MoonMoon
Libra
(?)
 
MercuryMercury
Leo
17°39’
 
VenusVenus
Virgo
26°23’
R
MarsMars
Leo
3°59’
 
JupiterJupiter
Leo
5°50’
 
SaturnSaturn
Virgo
2°08’
 
UranusUranus
Aquarius
29°29’
R
NeptuneNeptune
Leo
10°01’
 
PlutoPluto
Cancer
7°28’
 
NodeNode (M)
Scorpio
28°58’
R
LilithLilith (M)
Scorpio
24°14’
 
ChironChiron
Aries
5°59’
R
Elements:
4xFireFire
4xEarthEarth
3xAirAir
2xWaterWater
Famous people born on
June 26th
(Tomorrow)
Spojené státy Chris O'Donnell
(*1970) actor
Spojené státy Chris Isaak
(*1956) guitarist, singer, actor
Brazílie Gilberto Gil
(*1942) guitarist, singer, composer, politician
Rusko Mikhail Khodorkovsky
(*1963) businessman
Spojené státy Paul Thomas Anderson
(*1970) director, scriptwriter
Famous people who passed away on June 25th
Spojené státy Michael Jackson
(*1958 - 2009) singer, composer, choreographer, dancer, actor, screenwriter
Francie Michel Foucault
(*1926 - 1984) avant-garde philosopher, psychologist, Professor at the Collège de France
Rusko E. T. A. Hoffmann
(*1776 - 1822) writer
Spojené státy Farrah Fawcett
(*1947 - 2009) actress
Francie Georges Courteline
(*1858 - 1929) writer, scriptwriter

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2019
Moon calendar
Moon in Aries Aries
Show calendar »