Jiří Wohanka wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Jiří Wohanka

Gender:
Male
Birth:
*1946
Country:
Age:
71 years
Occupation:
actor

Jiří Wohanka - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
Year 1946 (?)
House system:
no system (?)
Traditional astrology chart | Sidereal chart
(Jiří Wohanka 2017, 2018 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2018
Jiří Wohanka
Date of Birth - Year *1946
(actor, instagram)

Jiří Wohanka - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2016) - Zločin v Polné
(2015) - The Zodiac Murders (TV series)
(2015) - Labyrint (TV series)
(2014) - Případy 1. oddělení (TV series)
(2014) - Fair Play
(2013) - Špačkovi v síti času (TV series)
(2013) - Nevinné lži (TV series)
(2013) - Cirkus Bukowsky (TV series)
(2011) - Soud
(2011) - Naši furianti
(2011) - Čapkovy kapsy (TV series)
(2010) - Lékař své cti
(2010) - Bludičky
(2009) - 3 Seasons in Hell
(2009) - Vyprávěj (TV series)
(2009) - Rytmus v patách
(2009) - Walking Too Fast
(2009) - Poste restante (TV series)
(2009) - Ďáblova lest
(2008) - Private Traps (TV series)
(2008) - Der Rote Baron
(2008) - Na vlky železa
(2008) - Organized Crime Unit (TV series)
(2008) - BrainStorm
(2008) - Běsi
(2007) - Trapasy (TV series)
(2007) - Soudné sestry
(2007) - Operace Silver A
(2006) - Swingtime
(2006) - Nadměrné maličkosti: Jubileum
(2006) - Naděje zítřka
(2006) - Letiště (TV series)
(2005) - Colditz
(2005) - Stříbrná vůně mrazu
(2005) - Ordinace v růžové zahradě (TV series)
(2005) - Oběti: Živnostník
(2005) - Nadměrné maličkosti: Loupežníci
(2005) - Lhář
(2005) - Bel Ami
(2004) - Pojišťovna štěstí (TV series)
(2004) - Nadměrné maličkosti: Stavovské rozdíly
(2004) - Nadměrné maličkosti: Čas grundlí
(2004) - Místo nahoře (TV series)
(2004) - In nomine patris
(2003) - Můj otec a ostatní muži
(2003) - Jean Moulin, une affaire française
(2003) - Children of Dune (TV series)
(2002) - Vyvraždění rodiny Greenů
(2002) - Musím tě svést
(2001) - Otec neznámý aneb Cesta do hlubin duše výstrojního náčelníka
(2001) - Empirie
(2000) - Oběti a vrazi
(2000) - Gambit
(2000) - Český Telecom, dobrý den
(1999) - Ze života pubescentky
(1999) - Urlaub auf Leben und Tod - Eine Familie hält zusammen
(1998) - Three Kings (TV series)
(1998) - Ranč U zelené sedmy (TV series)
(1998) - O pyšném panovníkovi
(1998) - Na lavici obžalovaných justice (TV series)
(1997) - Zlatá česká hlavička
(1997) - Zdivočelá země (TV series)
(1997) - Četnické humoresky (TV series)
(1996) - Venušin vrch
(1996) - Hospoda (TV series)
(1996) - Boomerang
(1995) - Byl jednou jeden polda
(1994) - Les Épées de diamants
(1992) - Panelák
(1992) - The Necklace (TV series)
(1991) - Vajíčko
(1991) - Šťastlivec Sulla
(1991) - Přes padací mosty
(1990) - Vlci
(1990) - Svědek umírajícího času
(1990) - Silnější než já
(1989) - Případ pro zvláštní skupinu (TV series)
(1989) - Můj přítel d'Artagnan
(1989) - Evropa tančila valčík
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV series)
(1989) - Divoká svině
(1988) - Piloti
(1988) - My se vlka nebojíme
(1988) - Bankovní dům Daubner
(1987) - Outsider
(1987) - Náhodou je príma!
(1987) - Figurky ze šmantů
(1985) - Zelená léta
(1985) - Muž na drátě
(1984) - Stan
(1984) - The Ambulance (TV series)
(1983) - Lekár umierajúceho času (TV series)
(1982) - Zelená vlna
(1981) - Sůl země (TV series)
(1980) - Nevěsta k zulíbání
(1979) - Vynes na horu svoj hrob
(1979) - Paragraf 224
(1979) - Osamělý jezdec
(1979) - Hordubal
(1979) - Diagnóza smrti
(1979) - Božská Ema
(1978) - Píseň o stromu a růži
(1978) - Hrozba
(1977) - Volání rodu
(1977) - Chajrcham öndör chá bajna?
(1977) - Jak zničit vlastní mužstvo
(1976) - Vítek
(1976) - Povídky Svatopluka Čecha
(1976) - Dalskabáty, hříšná ves aneb Zapomenutý čert
(1975) - Rytíř
(1975) - Pomerančový kluk
(1975) - Boys Will Be Boys
(1975) - The Liberation of Prague
(1975) - Magnetická luneta
(1974) - Zbraně pro Prahu
(1974) - Případ mrtvého muže
(1974) - Motiv pro vraždu
(1974) - Kolečkáři
(1974) - Hledá se Kurt
(1974) - Dvacátý devátý
(1973) - Inženýr
(1973) - Dny zrady II.
(1973) - Dny zrady I.
(1972) - Rozhovor
(1972) - Cesty mužů
(1971) - Žebrácká opera
(1971) - Tajemství velikého vypravěče
(1971) - Černý vlk
(1971) - Granny
(1964) - Starci na chmelu

Jiří Wohanka, Horoscopes & Signs - Cancer

Biography at Wikipedia

HOROSCOPE SIGNS
Cancer

Sun in Cancer
21°25’

Sun Sign - Zodiac Sign
Cancer is ruled by the Moon, which gives people born under this sign great emotional sensitivity. They are thus often reserved and shy.
Dog

Dog (Fire)

Chinese horoscope
Dog is loner, extremely stubborn and highly suspicious of new acquaintances. People born in the Year of the Dog tend to submerge themselves in completely unimportant matters and details. They are a bit crazy, but their evolved sensibilities and critical spirit help to protect them from the worst.
Elm

Elm Tree

Celtic tree horoscope
Elm characterises people of very trustworthy appearance and calm manners. Calmness, mental well-being and self-control, all this literally radiates from elm people. They can plan everything very carefully and their deliberation is reflected in a great foresight; they are seldom surprised by something.
NUMEROLOGY REPORT
5

Life Path - 5

Numerology - Life Path Number
These people need movement and change, and they like to travel. They search for freedom and adventure. They are open to new things and ideas. They have an inclination for leadership. They are ambitious but they are also very sensitive and avoid routine and boredom.
14

Birthday 14th - Determination

Numerology - Birthday Number
These people live their life the way they like. They need a safe home environment and a good job. They work hard and can make money. They are good at doing business and at trading. They are considerate, attentive and reliable.
Jiří Wohanka Astro-Databank - Astro Database Categories

Jiří Wohanka 2018 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday, Instagram)

Jiří Wohanka - actor

born Year *1946 in Czech City
Full biography - Wikipedia - Jiří WohankaJiří Wohanka full biography - Wikipedia
Famous people born on
February 20th
(Today)
Spojené státy Sidney Poitier
(*1927) actor
Spojené státy Cindy Crawford
(*1966) actress, model
Spojené státy Kurt Cobain
(*1967) guitarist, singer
Barbados Rihanna
(*1988) actress, singer, fashion designer, dancer
Rusko Yuliya Olegovna Volkova
(*1985) singer
Jiří Wohanka
Planet positions:
SunSun
Cancer
21°25’
 
MoonMoon
Capricorn
22°39’
 
MercuryMercury
Leo
15°14’
 
VenusVenus
Virgo
0°47’
 
MarsMars
Virgo
14°03’
 
JupiterJupiter
Libra
18°43’
 
SaturnSaturn
Cancer
27°31’
 
UranusUranus
Gemini
19°34’
 
NeptuneNeptune
Libra
6°02’
 
PlutoPluto
Leo
10°47’
 
NodeNode (M)
Gemini
19°10’
R
LilithLilith (M)
Sagittarius
7°47’
 
ChironChiron
Libra
15°49’
 
Elements:
2xFireFire
4xEarthEarth
4xAirAir
3xWaterWater
Famous people born on
February 21st
(Tomorrow)
Spojené státy William Baldwin
(*1963) actor
Velká Británie Alan Rickman
(*1946) actor, director, scriptwriter
Spojené státy Jennifer Love Hewitt
(*1979) actress, singer, director, dancer, screenwriter, lyricist
Spojené státy Nina Simone
(*1933) singer
Francie Jeanne Calment
(*1875) woman considered as the longest living person, only verified person to live to 120 years or beyond
Famous people who passed away on February 20th
Rakousko Holy Roman Emperor Joseph II
(*1741 - 1790) King of Germany, Holy Roman Emperor, Archduke of Austria
Francie Gérard Calvi
(*1922 - 2015) composer
Švýcarsko Ernest Ansermet
(*1883 - 1969) conductor, musician
Německo Otto Bartning
(*1883 - 1959) architect
Francie Maurice Blanchot
(*1907 - 2003) writer

Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2018
Moon calendar
Moon in Taurus Taurus
Show calendar »