Jiřina Bohdalová wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Jiřina Bohdalová - Birth Chart

Gender:
Female
Birth:
*1931
Country:
Age:
88 years
Occupation:
actress

Jiřina Bohdalová - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
Year 1931 (?)
House system:
no system (?)
(Jiřina Bohdalová 2018, 2019 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2019
Jiřina Bohdalová
Date of Birth Year *1931
(actress, instagram)

Jiřina Bohdalová - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2016) - Dárkový koš pro Jiřinu (TV pořad)
(2016) - Každý milion dobrý
(2016) - Anděl Páně 2
(2015) - TýTý 2014
(2015) - Televarieté 45 let
(2015) - Tajemství rodu II.
(2015) - Sedmdesát smíchů Karla Šípa
(2015) - Václav Hybš 80
(2015) - Tajemství Františka Filipovského
(2015) - Standa Hložek 60
(2013) - 60 pečetí
(2013) - Televizní legendy
(2013) - Polívka na víně
(2013) - Novotný za humny
(2013) - Nejlepší Večerníček
(2013) - Nejlepší scénka
(2013) - Galashow 60
(2013) - President Wanted
(2013) - Sanitka 2 (TV series)
(2013) - Duch nad zlato
(2012) - Zrcadlo tvého života
(2012) - TýTý 2011
(2012) - Tajemství rodu
(2012) - Tajemství Karla Gotta
(2012) - Síň slávy televizní zábavy - Jiřina Bohdalová
(2012) - Pavel Vítek: Mít sen a jemu se vzdát
(2012) - Film o seriálu: Sanitka 2 - Návrat po 30 letech
(2012) - Film o filmu Vrásky z lásky
(2012) - Vrásky z lásky
(2012) - Lucky Loser
(2011) - Všechno nejlepší
(2011) - TýTý 2010
(2011) - Světlo pro Světlušku 2011
(2011) - Barrandovský videostop
(2011) - Tajemství Jiřiny Bohdalové
(2011) - Nikomu jsem neublížil
(2011) - Inventura Febia: Jiřina Bohdalová a Radek Brzobohatý
(2011) - Film o filmu Saxána a Lexikon kouzel
(2011) - Bohdalka je NAŠE
(2011) - Little Witch on a Broomstick
(2010) - 80 let Divadla Spejbla a Hurvínka
(2010) - VIP zprávy
(2010) - TýTý 2009
(2010) - TOP STAR Extra
(2010) - Tentokrát se budu smát já
(2010) - Kinorama
(2010) - Hoby naší doby
(2010) - Deset zastavení s mistry zábavy
(2010) - Příběhy slavných: Dobrovolný dárce hlasu
(2010) - Komici na jedničku (TV series)
(2010) - Ach, ty vraždy! (TV series)
(2009) - Karneval na Barrandově
(2009) - Golden Sixties (TV series)
(2009) - Občan Havel přikuluje
(2009) - Neobyčejné životy: Jiřina Bohdalová
(2009) - Neobyčejné životy (TV series)
(2009) - Karel Gott 70
(2009) - Herci Jiřího Hubače
(2009) - Láska rohatá
(2008) - Zlaté televizní úsměvy aneb To nejlepší z televizní zábavy
(2008) - Nezapomenutelné scénky
(2008) - Hvězda mého srdce
(2008) - Benefice Lubomíra Lipského
(2008) - Martin Frič, klasik českého filmu
(2007) - Život je kabaret
(2007) - Chacha, cheche, chichi...!
(2007) - Dobrá rada nad zlato
(2007) - 13. komnata Karla Štědrého
(2007) - Trapasy (TV series)
(2006) - Žito
(2006) - To nejlepší z televizního humoru
(2006) - Mejdan roku z Václaváku 2006
(2006) - Hitparáda televizní zábavy
(2006) - Příběhy slavných - Povolání: Vladimír Dvořák
(2006) - Příběhy slavných: Neřízená střela Stella
(2006) - Jiřina Bohdalová - neuvěřitelných 75
(2006) - Zastřený hlas
(2006) - Příkopy (TV series)
(2005) - Za oponou
(2005) - Vzpomínky nám zůstanou
(2005) - Všechnopárty
(2005) - Vladimír Menšík nonstop
(2005) - Veselé vánoční (pří)hody
(2005) - Večerníček má narozeniny
(2005) - Silvestr 2005
(2005) - Koktejl smíchu
(2005) - Haló, tady Jiřina
(2005) - Václav Vorlíček, král komedií a pohádek
(2005) - Pátrání po Ester
(2005) - Nezničitelný Vladimír Menšík
(2005) - 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV series)
(2005) - Povodeň
(2005) - On je žena! (TV series)
(2005) - Boháč a chudák
(2004) - 10 let s vámi
(2004) - Vladimír Menšík - 75
(2004) - Uvolněte se, prosím
(2004) - Tak se ukaž, Silvestře
(2004) - Na mušce
(2004) - Kam zmizel ten starý song
(2004) - Jak šly dějiny
(2004) - Tři dámy s pistolí
(2004) - Poklad na Sovím Hrádku
(2004) - Pojišťovna štěstí (TV series)
(2004) - Nadměrné maličkosti: Podfuk
(2003) - Vyhlášení ankety TýTý Týdeníku Televize o nejpopulárnější osobnosti TV obrazovky za rok 2002
(2003) - Silvestrovské taneční hodiny
(2003) - Silvestrovská Manéž Bolka Polívky
(2003) - Lakomec
(2003) - Bankrotáři
(2002) - Vyhlášení ankety o nejpopulárnější osobnosti TV obrazovky za rok 2001
(2002) - Tváře českého filmu
(2002) - Silvestr 2002
(2002) - Jak na to...
(2002) - Příběhy slavných (TV series)
(2002) - Předčasná úmrtí: Život je drsnej chlapec
(2002) - Hvězdy na Vltavě
(2002) - Poslání s podrazem
(2002) - Černá slečna, slečna Černá
(2001) - Vyhlášení ankety o nejpopulárnější osobnosti TV obrazovky za rok 2000
(2001) - Tyjátr
(2001) - Tisíc růží pro Jiřinu
(2001) - SILVESTR 2001
(2001) - Na kus řeči
(2001) - Ať se lidi mají rádi... aspoň dnes
(2001) - To byl Jiří Sovák
(2001) - Předčasná úmrtí (TV series)
(2001) - Nespoutaný živel
(2001) - The Rebels
(2001) - O ztracené lásce (TV series)
(2001) - Karlínská balada
(2000) - Vyhlášení ankety o nejpopulárnější osobnosti TV obrazovky za rok 1999
(2000) - Tuhle rundu platím já
(2000) - Souhvězdí Novy
(2000) - Silvestr 2000
(2000) - Miss tisíciletí
(2000) - Lucie na bílo
(2000) - Hogo Fogo
(1999) - Zlatá mříž
(1999) - Vyhlášení ankety o nejpopulárnější osobnosti TV obrazovky za rok 1998
(1999) - Věšák
(1999) - Skopičiny
(1999) - Silvestr 99
(1999) - NASTUPUJE AMFORA
(1999) - My rádi jíme
(1999) - Banánové rybičky
(1999) - Vše pro dámu
(1999) - Paní Piperová zasahuje
(1999) - Návštěva staré dámy
(1999) - Kačenka a strašidla (TV series)
(1999) - Isabela, vévodkyně Bourbonská
(1998) - Zlatíčka
(1998) - SILVESTR 1998
(1998) - Sama doma
(1998) - Prima jízda
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - Na plovárně
(1998) - Bakaláři 1998
(1998) - Aj múdry schybí
(1998) - Kočičí hra
(1998) - Die Seekönigin
(1997) - Úsměvy
(1997) - Silvestrovské sny Jiřiny Bohdalové
(1997) - Proč bychom se nebavili, když nám Pánbůh archiv dal
(1997) - Novoty
(1997) - Český slavík '97
(1997) - Bolkoviny
(1997) - Silvestr s dědou
(1997) - Rumplcimprcampr
(1997) - The Firebird
(1997) - O skřítku Racochejlovi (TV series)
(1997) - Četnické humoresky (TV series)
(1996) - Festivalové vteřiny
(1996) - Bohatství slečny Kronkiové
(1995) - Tak neváhej a toč – speciál!
(1995) - Horoskopičiny
(1995) - Z hříček o královnách: Císařovna na chvíli (útržek pruský)
(1995) - Hříchy pro diváky detektivek (TV series)
(1995) - Generálka Jeho Veličenstva
(1995) - Fany
(1995) - Den, kdy unesli papeže
(1994) - Televizní noviny
(1994) - Gala Borisa Filana
(1994) - Český bodyguard
(1994) - O zvířatech a lidech (TV series)
(1993) - GEN - Galerie elity národa
(1993) - Nesmrtelná teta
(1993) - Jedna kočka za druhou
(1992) - V Praze bejvávalo blaze
(1992) - Kufr
(1992) - Přítelkyně z domu smutku (TV series)
(1992) - Kačenka a zase ta strašidla
(1992) - Kačenka a strašidla
(1992) - Danton čili Saturnália
(1991) - Holky, kluci, komici
(1991) - Talisman
(1991) - Svědkyně
(1991) - Corpus delicti
(1990) - Vyvěste fangle
(1990) - Šaráda

Jiřina Bohdalová - Filmography - Screenplay (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2013) - Galashow 60
Jiřina Bohdalová - Family and Partner relationships

Jiřina Bohdalová, Birth Chart Horoscopes & Signs - Taurus

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Taurus

Sun in Taurus
12°05’

Sun Sign - Zodiac Sign
The sign of Taurus gives people who were born under it calm and patient nature, and a sense of appreciation for beautiful and pleasant things in life. People born under the sign of Taurus are often quite introverted and they like to keep their distance, even from their best friends.
MOON PHASE

Full Moon

Culmination, Fulfillment, Illumination, Realization, Experience
HOROSCOPES
Goat

Goat (Metal)

Chinese horoscope
The Goat loves elegant appearances and loves showing off. Goats are also artistically talented and love nature. Goats are never satisfied with the fate and often drive their peers insane with their comments. Their weaknesses and internal uncertainty obscures a strong arrogance.
Poplar

Poplar Tree

Celtic tree horoscope
Person who was born under the rule of Poplar learns fast and understands quickly. Just like Poplars, people born during the time of their rule are direct and straightforward. They often have artistic talents and a sense for beauty.
NUMEROLOGY REPORT
22

Life Path - 22

Numerology - Life Path Number
These people seek collective activities. They are highly intelligent. Personal life is in the second place. They have the desire to build things for others. They are able to see far and in a broad context.
3

Birthday 3rd - Friendship

Numerology - Birthday Number
These people are social and friendly. They like people and have many friends. They are honest. They are creative and have many ideas. They are not afraid of other people. In a romantic relationship they want to be independent. It is very important that they find a partner who is social.

Jiřina Bohdalová 2019 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Jiřina Bohdalová - actress

Jiřina Bohdalová was born Year *1931 in Czech City
Jiřina Bohdalová at:
Wikipedia.orgJiřina Bohdalová full biography - Wikipedia
Famous people born on
October 22nd
(Today)
Spojené státy Jeff Goldblum
(*1952) actor, director
Velká Británie Derek Jacobi
(*1938) actor
Francie Catherine Deneuve
(*1943) actress
Japonsko Joan Fontaine
(*1917) actress
Jamajka Shaggy
(*1968) singer
Jiřina Bohdalová
Planet positions:
SunSun
Taurus
12°05’
 
MoonMoon
Scorpio
(?)
 
MercuryMercury
Taurus
7°07’
R
VenusVenus
Aries
8°51’
 
MarsMars
Leo
11°32’
 
JupiterJupiter
Cancer
15°12’
 
SaturnSaturn
Capricorn
23°16’
st
UranusUranus
Aries
16°51’
 
NeptuneNeptune
Virgo
3°01’
R
PlutoPluto
Cancer
18°53’
 
NodeNode (M)
Aries
13°07’
R
LilithLilith (M)
Pisces
19°25’
 
ChironChiron
Taurus
18°14’
 
Elements:
4xFireFire
5xEarthEarth
0xAirAir
4xWaterWater
Famous people born on
October 23rd
(Tomorrow)
Kanada Ryan Reynolds
(*1976) actor
Nový Zéland Graeme Revell
(*1955) composer
Švýcarsko Felix Bloch
(*1905) physicist
Spojené státy Barron Hilton
(*1927)
Spojené státy Michael Crichton
(*1942) writer, scriptwriter
Famous people who passed away on October 22nd
Itálie Lino Ventura
(*1919 - 1987) actor
Francie Paul Cézanne
(*1839 - 1906) painter
Velká Británie Kingsley Amis
(*1922 - 1995) poet, novelist
Alžírsko Louis Pierre Althusser
(*1918 - 1990) philosopher
Francie Fernandez Arman
(*1928 - 2005) painter

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2019
Moon calendar
Moon in Leo Leo
Show calendar »