Jiřina Jirásková wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Jiřina Jirásková - Birth Chart

Gender:
Female
Date of Birth:
Birth place:
Prague
Country:
Age:
† 81 years
Death:
Occupation:
actress

Jiřina Jirásková - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
17 February 1931 - uknown time (?)
House system:
no system
(Jiřina Jirásková 2018, 2019 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2019
Jiřina Jirásková
Date of Birth Feb 17, 1931
(actress, instagram)

Jiřina Jirásková - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2014) - 4H aneb Hovory o herectví v hotelu Hoffmeister: Radovan Lukavský
(2014) - 4H aneb Hovory o herectví v hotelu Hoffmeister: Jiřina Jirásková
(2013) - Sukničkáři
(2012) - Zrcadlo tvého života
(2012) - Neobyčejné životy: Jiří Menzel
(2012) - Vrásky z lásky
(2012) - Vánoční hvězda
(2012) - Školní výlet
(2011) - Všechno nejlepší
(2011) - Lucie Bílá 011
(2011) - Česká hlava 2011
(2011) - Barrandovský videostop
(2011) - Inventura Febia: Jiřina Jirásková a Jiřina Švorcová
(2011) - Bohdalka je NAŠE
(2010) - 80 let Divadla Spejbla a Hurvínka
(2010) - VIP zprávy
(2010) - TýTý 2009
(2010) - TOP STAR Extra
(2010) - Nikdo není dokonalý speciál
(2010) - Komici na jedničku (TV series)
(2010) - Božský Bosňák
(2010) - Višňový sad
(2010) - Famílie
(2009) - Příběhy slavných: Portrét krásné Dámy
(2009) - Neobyčejné životy (TV series)
(2009) - Ilínek
(2009) - Herci Jiřího Hubače
(2008) - Po stopách hvězd (TV series)
(2008) - Křižovatky režiséra Antonína Kachlíka
(2007) - Život je kabaret
(2006) - Žito
(2006) - Hitparáda televizní zábavy
(2006) - 13. komnata Jany Kopecké
(2006) - 13. komnata Aleny Mihulové
(2006) - Zdeněk Podskalský - bonviván i skeptik
(2006) - Příběhy slavných: Neřízená střela Stella
(2006) - The Rafters
(2005) - Za oponou
(2005) - Veselé vánoční (pří)hody
(2005) - To nevymyslíš! (TV series)
(2005) - Povodeň
(2005) - Dobrá čtvrť (TV series)
(2005) - Anděl Páně
(2004) - Život plný písniček
(2004) - TýTý 2003
(2004) - Dementi
(2004) - Rodinná pouta (TV series)
(2004) - Pojišťovna štěstí (TV series)
(2003) - Vyhlášení ankety TýTý Týdeníku Televize o nejpopulárnější osobnosti TV obrazovky za rok 2002
(2002) - Tváře českého filmu
(2002) - Příběhy slavných: Bylo to sluníčko
(2002) - Příběhy slavných (TV series)
(2002) - Marnost nad marnost
(2002) - Vyvraždění rodiny Greenů
(2002) - Pohádka z ostrova Man
(2002) - Kožené slunce
(2001) - Příběh vypravěče
(2001) - Předčasná úmrtí (TV series)
(2001) - O ztracené lásce (TV series)
(2000) - Tuhle rundu platím já
(2000) - Lucie na bílo
(2000) - Krásný ztráty
(1999) - Věšák
(1999) - Banánové rybičky
(1999) - Fenomén Kohout
(1998) - Zlatíčka
(1998) - Prima jízda
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - Potomci slavných (TV series)
(1998) - Přehmat
(1998) - Jacobowski a plukovník
(1997) - Úsměvy
(1997) - Novoty
(1997) - Bolkoviny
(1997) - Pražský písničkář (TV series)
(1997) - Bronzová koruna
(1996) - Hovory H z Paláce K
(1996) - Jak se dělá opera
(1995) - GENUS
(1995) - Život na zámku (TV series)
(1995) - Z hříček o královnách: Záskok pro Sissi (útržek rakousko-uherský)
(1995) - Z hříček o královnách: Vzpomínka na Hamleta (útržek norský)
(1995) - Z hříček o královnách: Dva pokoje ve Versailles (útržek francouzský)
(1995) - Z hříček o královnách: Císařovna na chvíli (útržek pruský)
(1995) - Hříchy pro diváky detektivek (TV series)
(1995) - Fany
(1994) - Televizní noviny
(1994) - Z hříček o královnách: Nevěra po císařsku (útržek římský)
(1994) - Z hříček o královnách: Královnina smečka psů (útržek anglický)
(1994) - Z hříček o královnách: Jeden den velkokněžny (útržek ruský)
(1994) - Bylo nás pět (TV series)
(1993) - O poklad Anežky české
(1993) - Zámek v Čechách
(1993) - Kadeř královny Bereniké
(1993) - Jedna kočka za druhou
(1992) - V Praze bejvávalo blaze
(1992) - The Necklace (TV series)
(1992) - Klíče na neděli
(1992) - Hříchy pro pátera Knoxe (TV series)
(1992) - Dva Janové a ovečka
(1991) - Víla z jeskyně zla
(1991) - Talisman
(1991) - Přes padací mosty
(1990) - Vyvěste fangle
(1990) - Závrať
(1990) - Trojlístek (TV series)
(1990) - Radostný život posmrtný
(1990) - Motýlí čas
(1990) - Koho ofoukne větříček
(1990) - Dcera národa
(1989) - Silvestr, který se nevysílal
(1989) - Vstup do ráje zakázán
(1989) - Stačí stisknout
(1989) - Slunce, seno a pár facek
(1989) - Příběh '88
(1989) - Osmý div světa
(1989) - O princi, který měl smůlu
(1989) - O čarovné Laskonce (TV series)
(1989) - Než poznáš první úsměv
(1989) - Muka obraznosti
(1989) - Klaním se, měsíci
(1989) - Dva lidi v ZOO
(1989) - Čeleď brouků finančníků
(1989) - Čajová Julie
(1988) - Felixír
(1988) - Dárky
(1988) - Románek se vším možným
(1988) - Rodáci (TV series)
(1987) - Pět přání
(1987) - Jedeme dál
(1987) - Žena v trysku století
(1987) - Večeře ve studeném domě
(1987) - Střecha nad hlavou
(1987) - Přátelé
(1987) - Poslední leč Alfonse Karáska
(1987) - Podivná nevěsta
(1987) - Ohnivé ženy mezi námi
(1987) - Když v ráji pršelo
(1987) - Arabesky
(1986) - Žena z Korinta
(1986) - Zlá krev (TV series)
(1986) - Velká filmová loupež
(1986) - Šiesta veta
(1986) - Případ nevinné řeky
(1986) - Píseň o statečném Heřmanovi a sličné Jitce
(1986) - Parátko
(1986) - O houbovém Kubovi a princi Jakubovi
(1986) - Můj hříšný muž
(1986) - Klobouk, měšec a láska
(1986) - Chobotnice z II. patra (TV series)
(1985) - Videostop
(1985) - Now It's My Turn, Now It's Yours
(1984) - ABECEDA
(1984) - Barrandovské nocturno aneb Jak film zpíval a tančil
(1983) - Zločin v obrazárně
(1983) - Slunce, seno, jahody
(1983) - Sestřičky
(1983) - Samorost
(1983) - A csoda vége
(1983) - Komtesa Mary
(1983) - Katapult
(1983) - Jára Cimrman Lying, Sleeping
(1983) - Bota jménem Melichar
(1982) - Vinobraní
(1982) - O labuti
(1982) - Jak svět přichází o básníky
(1981) - Přišel na večeři
(1981) - Křtiny
(1980) - Útěky domů
(1980) - Trhák
(1979) - Julek
(1979) - Dnes v jednom domě (TV series)
(1977) - Elahw the Whale
(1977) - Tylínek
(1977) - (About) Mice In Tinfoil
(1976) - How to Catch a Tiger
(1975) - (About the) Thick Fog
(1974) - Zahrada (TV series)
(1973) - Jak se dělá Radiojournal
(1970) - Den se sedmi křížky
(1970) - Obavy komisaře Maigreta
(1970) - Na kometě
(1970) - Mášenka
(1970) - Devilish Honeymoon
(1969) - Men about Town
(1969) - Case for a Rookie Hangman
(1969) - Jizvy, jiskry, jistoty
(1969) - Já, truchlivý Bůh
(1969) - Jak se dělá divadlo
(1969) - Flirt se slečnou Stříbrnou
(1969) - Brouk v hlavě
(1968) - Za kulisami Barrandova
(1968) - Sňatky z rozumu (TV series)
(1968) - Naše bláznivá rodina
(1968) - Motýl a smrt
(1968) - Meze Waltera Hortona
(1968) - Jindřich IV.
(1968) - Dreyfusova aféra (TV series)
(1967) - Soudničky (TV series)
(1967) - Jak se zbavit Helenky
Jiřina Jirásková - Family and Partner relationships
Family:
(*1922) Jiří Pleskot - husband
Other partner relationships:
(*1923) Zdeněk Podskalský Sr.
Jiřina Jirásková 2019 - Astrological Charts, Astrology Online

Jiřina Jirásková, Birth Chart Horoscopes & Signs - Aquarius

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Aquarius

Sun in Aquarius
27°52’

Sun Sign - Zodiac Sign
People born under the sign of Aquarius are influenced by two different planets. Saturn gives them peace of mind, concentration and persistence, while Uranium is responsible for their restlessness, originality and short temper.
MOON PHASE

Balsamic/Dark Moon

Incubation, Preparation, Closure, Transformation, Renewal, Purity
HOROSCOPES
Goat

Goat (Metal)

Chinese horoscope
The Goat loves elegant appearances and loves showing off. Goats are also artistically talented and love nature. Goats are never satisfied with the fate and often drive their peers insane with their comments. Their weaknesses and internal uncertainty obscures a strong arrogance.
Larch

Larch Tree

Celtic tree horoscope
People born under the rule of Larch usually give us the impression of self-confident and determined people. They love to impress other people and they are dominant. They play an important role not only in the workplace but also in society and in their family. They have a creative spirit, fantasy, and unusual ideas.
NUMEROLOGY REPORT
6

Life Path - 6

Numerology - Life Path Number
These people will have to make choices very often and it is necessary to make the right decisions in the face of emerging opportunities. Romantic relationship, family and home are the foundations for success. They like helping others.
17

Birthday 17th - Capability

Numerology - Birthday Number
These people are strong and courageous. They are sensitive and ambitious. They are very observant. They are efficient, quick-witted and hardworking. They have leadership skills. Romantic relationship is very important for them. They are social.

Jiřina Jirásková 2019 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Jiřina Jirásková - actress

Jiřina Jirásková was born on February 17, 1931 in Prague
Jiřina Jirásková at:
Wikipedia.orgJiřina Jirásková full biography - Wikipedia
Famous people born on
August 22nd
(Today)
Spojené státy GZA - The Genius
(*1966) rapper, founder of the Wu-Tang Clan
Spojené státy John Lee Hooker
(*1917) singer
Spojené státy Ray Bradbury
(*1920) novelist
Spojené státy Tori Amos
(*1963) singer
Spojené státy Layne Staley
(*1967) musician, singer and guitarist of the band Alice in Chains
Jiřina Jirásková
Planet positions:
SunSun
Aquarius
27°52’
 
MoonMoon
Aquarius
(?)
 
MercuryMercury
Aquarius
8°41’
 
VenusVenus
Capricorn
11°42’
 
MarsMars
Cancer
29°46’
R
JupiterJupiter
Cancer
10°58’
R
SaturnSaturn
Capricorn
19°04’
 
UranusUranus
Aries
12°48’
 
NeptuneNeptune
Virgo
4°35’
R
PlutoPluto
Cancer
19°03’
R
NodeNode (M)
Aries
17°05’
R
LilithLilith (M)
Pisces
11°06’
 
ChironChiron
Taurus
14°19’
 
Elements:
2xFireFire
3xEarthEarth
5xAirAir
3xWaterWater
Famous people born on
August 23rd
(Tomorrow)
Spojené státy River Phoenix
(*1970) guitarist, singer, actor
Spojené státy Gene Kelly
(*1912) actor
Francie King of France Louis XVI
(*1754) King of France and Navarre
Rusko Ivan VI Antonovich
(*1740) Emperor and Autocrat of All the Russias
Francie Jacques Weber
(*1949) actor, director
Famous people who passed away on August 22nd
Brazílie Juscelino Kubitschek
(*1902 - 1976) 21st President of Brazil
Itálie Ignazio Silone
(*1900 - 1978) writer
Francie Roger Martin Du Gard
(*1881 - 1958) novelist
Irsko Michael Collins 1890
(*1890 - 1922) politician
Spojené státy Bob Daughters
(*1914 - 1988) baseball player

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2019
Moon calendar
Moon in Taurus Taurus
Show calendar »